Dr. Peter McCullough is over de hele wereld een begrip geworden, vooral dankzij zijn bevindingen over doeltreffende behandelingen voor mensen met Covid-19. De ervaren arts was echter al lang voor de zogenaamde pandemie een wereldwijd erkende autoriteit en kan terugkijken op meer dan 1000 wetenschappelijke publicaties. Hij is dus even vertrouwd met medisch onderzoek als met het adviseren en behandelen van patiënten. Wat er sinds het begin van de Corona-crisis is gebeurd, baart hem zorgen: “Ik denk persoonlijk dat er iets heel erg mis is gegaan in de wereld,” verklaarde hij in een recente podcast.

In een interview met Jerm Warfare waarschuwt hij dat de geloofwaardigheid van het medisch establishment in puin ligt – en dat dit nog drie tot vijf jaar tot enige beroering zal leiden. Er heerst nu veel wantrouwen onder de bevolking vanwege de verkeerde reacties op de COVID-situatie.

Dr. Peter McCullough was al vroeg betrokken bij het testen van effectieve behandelingen voor COVID-19 en heeft veel succes gehad. Volgens hem hoeven gezonde mensen onder de 50 jaar zich sowieso geen zorgen te maken over COVID-19 – maar mensen die het daadwerkelijk krijgen, kunnen met succes worden behandeld, zoals is bewezen. Het zijn niet de lockdowns, maar alleen de vroegtijdige behandeling van ziekten die ziekenhuisopnames en sterfgevallen doeltreffend kunnen voorkomen: dit is ook op indrukwekkende wijze aangetoond in de staat Texas, waar McCullough woont en werkt. Strikte lockdownmaatregelen werden achterwege gelaten en demondkapjesplicht werd in een vroeg stadium afgeschaft. Vaccinaties zijn vrijwillig – de vraag naar een bewijs van vaccinatie is zelfs verboden. En: de door de media en tal van politici bezworen apocalyps is nog steeds uitgebleven.

  "Hij vertelt ons de waarheid niet", toparts dringt er bij Jamie Foxx op aan om Vax-geruchten aan te kaarten na 'Hell and Back'-video

Vaccinaties zijn gevaarlijk

Het feit dat politici over de hele wereld effectieve behandelingsmethoden willen onderdrukken en in plaats daarvan de bevolking willen inenten met controversiële vaccins, is voor McCullough een schande. Niet alleen schaadt de onderdrukking van succesvolle behandelingen tegen COVID-19 zieke mensen – de vaccinaties zijn ook verre van veilig, zegt hij.

De arts vermoedt dat met name het spike-eiwit in het laboratorium kan zijn gemanipuleerd om het virus gemakkelijker het lichaam binnen te laten dringen. Maar juist dit eiwit wordt gebruikt voor de vaccinaties – volgens McCullough een gevaarlijk mechanisme: het lichaam vormt spike-eiwitten, waarna het de eigen lichaamscellen aanvalt, de spike-eiwitten circuleren door de bloedbaan, beschadigen bloedvaten en leiden tot bloedstolsels.

Regeringsoptreden zonder enige rechtvaardiging

De “reclame” van de regeringen voor vaccinaties en hun vermeende veiligheid is dan ook niet alleen immoreel, maar ook gevaarlijk. Op grond van de waargenomen bijwerkingen (waarvan er verschillende nu officieel zijn bevestigd) had de vaccinatiecampagne reeds in februari moeten worden stopgezet.

Het opleggen van het vaccin door regeringen is dus op geen enkele manier te rechtvaardigen. Volgens McCullough moeten de vaccinaties worden stopgezet – niet alleen omdat ze niet veilig zijn, maar ook omdat ze ondoeltreffend zijn tegen bijvoorbeeld de Deltavariant. In plaats daarvan bevorderen ze de mutatie van het virus.

Hij staat ook kritisch tegenover verplichte mondkapjes, die volstrekt ondoeltreffend zijn om bescherming te bieden tegen aërosolen, en tegenover het misbruik van PCR-tests, die nooit bedoeld waren voor gebruik op gezonde mensen.

Blijvend verlies van vertrouwen

Het feit dat zoveel grondbeginselen van de geneeskunde en de wetenschap tegenwoordig zo openlijk worden geschonden, veroorzaakt schade op lange termijn: er heerst een louter door angst ingegeven mentaliteit, een massale neurose zogezegd, die besmettelijker is dan het virus zelf. “Individuen nemen de meest belachelijke beslissingen, zoals het virus niet vroegtijdig behandelen, maar elkaar in plaats daarvan vaccinaties opdringen.” Hij vermeldt ook de verdeeldheid op de werkplek, in scholen, in gezinnen als gevolg van vaccinaties.

  Gevallen van hersenbeschadiging bij kinderen rijzen de pan uit na COVID-19 Vaccin

Wereldwijd vergokken medische instellingen zo het vertrouwen van het publiek, aldus McCullough: “De juiste beslissingen worden gewoon niet genomen, mensen worden benadeeld.” Het zal verscheidene jaren duren voordat het publiek weer vertrouwen krijgt in de medische wereld, waarschuwt de arts.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom ik het vaccin niet neemVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelUit protest tegen gedwongen vaccinaties: Frans ziekenhuis staakt
Volgend artikelItaliaanse chefarts: infecties ondanks vaccinatie, Groen paspoort is zinloos
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Ik wil me afmelden voor het frontnieuws.
  Hoe ?
  Ik krijg steeds berichten, maar wil dit niet.
  Ookal ben ik een anti-corona maatregelen mens

 2. Bij mij in de straat is het al net zo erg. Ik heb openlijk verteld dat ik niet van plan ben het vaccin te nemen. Ik ben 1 keer getest geworden omdat ik in een kliniek was en begon te niezen. Toen heb ik geïsoleerd gezeten. Maar de dag dat ik werd getest kwam het resultaat 4 uur later negatief terug. Ik dacht gelijk. Hoe kan dat nou. Normaal duren die op kweek gezette testen minimaal 2 weken. Of er bestaat een nieuwe technologie. Maar ik heb de optelsom gemaakt. Eerst was het de angst en plicht om een kapje te dragen. Toen kwamen ze op het idee om van mijn Rotterdam de eerste 5g stad te maken. En nu hebben ze m’n waterleiding vernieuwd. Ik weet het niet zeker..maar volgens mij doen ze er tegenwoordig ook Graphene in. En ik sta hierin alleen. Ik heb al zoveel buren zien overlijden kort na inentingen. Maar ik ben geen familie. Dus krijg geen informatie over waarom. Maar het zijn allemaal ouderen. En de nieuwe buren vinden het onverantwoord dat ik niet wil worden gevaccineerd. Ik ga liever gewoon dood. Heel veel sterkte voor iedereen.

  • Je kan beter zeggen dat je geprikt bent na hun goede raad, anders gaan ze straks op je jagen. We zijn de nieuwe joden en we leven in 1936.

 3. Wil me afmelden voor de pushberichten.
  Ook al steun ik jullie van harte.
  Hoe doe ik dat?
  Of kan ik me hierbij afmelden?

 4. ” het lichaam vormt spike-eiwitten, waarna het de eigen lichaamscellen aanvalt, de spike-eiwitten circuleren door de bloedbaan, beschadigen bloedvaten en leiden tot bloedstolsels.”

  Hier het verschrikkelijke bloedbeeld van gevaccineerden waarin duidelijk is te zien dat door de gifspuit de rode bloedlichaampjes samenklonteren, dus o.a bloedvaten beschadigingen en bloedstolsels veroorzaken.

  https://www.bitchute.com/video/GGhDwU5YL6Nc/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in