Kobi Gideon / Government Press Office of Israel / Wikimedia / (CC BY-SA 3.0 DEED)

Israëlische wetgevers gaan verder met een wetsvoorstel dat degenen die beschuldigd worden van het “ontkennen” of “bagatelliseren” van het Israëlische verhaal van 7 oktober bestraft met vijf jaar gevangenisstraf, bericht Chris Menahan.

“De Israëlische Knesset keurt een wetsvoorstel goed dat het ontkennen of ‘bagatelliseren’ van het Israëlische verhaal van 7 oktober bestraft met maximaal 5 jaar gevangenisstraf,” meldde het Palestijnse Quds News Network.

“Het goedgekeurde wetsvoorstel is een van de drie wetsvoorstellen die de uitzetting van families van Palestijnen die zich verzetten, gevangenisstraf voor degenen die het Israëlische narratief van 7 oktober ontkennen, en compensatie voor de beruchte ZAKA-organisatie omvatten.”

De ZAKA-eenheid staat bekend om het pushen van de meest belachelijke gruwelpropaganda over Hamas die baby’s onthoofdt en de baby uit de baarmoeder van een zwangere vrouw snijdt.

Uit The Jerusalem Post, “Israëlisch ministerieel comité keurt gevangenisstraf goed voor het weigeren van 7 oktober – ZAKA-compensatie“:

Het wetsvoorstel dat is goedgekeurd door Yisrael Beytenu MK Oded Forer verbiedt het ontkennen van het bloedbad van 7 oktober. Volgens het voorstel zal iedereen die schriftelijk of mondeling dingen publiceert die het bloedbad ontkennen of bagatelliseren of die lof, sympathie of identificatie publiceert met de acties die Hamas heeft gepleegd tijdens de gebeurtenissen van die dag – worden veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf.

  De muren sluiten zich voor de zionisten

De toelichting bij het wetsvoorstel luidt als volgt: “De ontkenning van het bloedbad vormt een poging om de geschiedenis al in dit stadium te herschrijven, in een poging om de misdaden gepleegd tegen het Joodse volk en de staat Israël te verbergen, minimaliseren en vergemakkelijken.”

Het voorstel van Likud MK Moshe Passal geeft financiële compensatie aan ZAKA vrijwilligers die zich vrijwillig hebben ingezet voor inspanningen die de organisatie heeft uitgevoerd tijdens Operatie Swords of Iron.

“Er bestaat geen twijfel over dat de vrijwilligers een belangrijke rol hebben gespeeld en hard hebben gewerkt, zowel fysiek als mentaal. Ze waren een belangrijk onderdeel van het heilige werk voor het volk van Israël en werkten samen met de IDF, dus verdienen ze het om beloond te worden voor hun belangrijke werk,” zei Passal.

Ongetwijfeld willen ze deze wet gebruiken om journalisten van Haaretz en andere Israëlische nieuwsorganisaties gevangen te zetten, die veel van de gruweldaadpropaganda die Israël na 7 oktober heeft verspreid, hebben ontkracht.

De Times of Israel publiceerde vorige week een artikel waarin werd gesteld dat het in twijfel trekken van de Israëlische narratieven over 7 oktober een vorm van “holocaustontkenning” is en waarin erop werd aangedrongen dat Big Tech meer zou moeten doen om dergelijke “onaanvaardbare” uitingen te censureren.

Zionisten hebben in Amerika aangedrongen op gelijkaardige beperkingen van de meningsuiting. Rechtenprofessor Claire Finkelstein van de Universiteit van Pennsylvania schreef vorige maand een column in de Washington Post waarin ze eiste dat Amerika het Eerste Amendement zou schrappen om de gevoelens van verwende Joodse Ivy League-studenten te beschermen.

  Wie zal zegevieren in de Derde Wereldoorlog? Een verkenning van de 7 belangrijkste slagvelden

Nu Israëls gruweldaadpropaganda in realtime wordt ontkracht en hun excuses voor genocide door de overweldigende meerderheid van de wereld worden verworpen, eisen ze openlijke censuur en willen ze iedereen gevangen zetten die hun leugens aan de kaak stelt.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

CNN betrapt op het ensceneren van nepaanval in IsraëlVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBewogen gebeurtenissen
Volgend artikelTucker Carlson’s 5 belangrijkste conclusies van het Poetin-interview
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

  • @Fleur…
   Ik heb vandaag de docu afgekeken, zeer verhelderend. Dit verhaal moeten alle ‘wakkeren’ kijken. Het verklaart waarom we nu zijn waar we zijn. En Oekraïne is de spil in het web van de elites, als Oekraïne valt, dondert de hele deepstate Khazarische maffia in elkaar.

   Oekraïne is de steen die hun poort staand houdt, de Khazaren komen van oorsprong uit Oekraïne en ze hebben het hele westen overgenomen vanuit Oekraïne. Ze willen nu via Oekraïne (en Israël) het oosten van de wereld overnemen.

   Het voortbestaan van de mensheid hangt af van Rusland en China en of de USA opstaat om haar hele overheids swamp te drainen.

 1. Yup dat doen de joden weer. Houd je bakkes toe over de waarheid of wij leggen jou het zwijgen op met 5 jaar gevangenis straf tegen een woord”ontkennen”. Dat wij die Palestijnen hebben vermoord en alles in seine hebben gezet daar moet over gezwegen worden jawul. Wij zijn zo bijzonder als joods ras. Wij mogen moslims en christenen vermoorden. En als jij daar iets van zegt RAUS en in de bak. Tja blij dat ook dat na 2032 allemaal weg is. Of ze zijn dan van de kaart geveegd of ze worden dood geshund, dat achterlijke ras.

 2. Met dit soort dreigementen zijn ze overal bezig nu.
  🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕💋

  • Omdat DIT aan het ontstaan/opkomen is…

   https://www.ninefornews.nl/speech-van-hillary-clinton-verstoord-u-bent-een-oorlogscrimineel/

   ‘In the end these people will not be able to walk the steets in public.’
   – Q

   Kijk de docu’s in de eerste 2 reacties en je begrijpt waarom Putin met Tucker Carlson over de geschiedenis van Rusland heeft gepraat. Wat wij nu beleven is lang, lang, lang geleden bedacht. Duizenden jaren geleden hebben ze ons DNA (God) aangepast om ons domme slaven te maken die ‘ze’ kunnen oogsten als vee… en het lijkt erop dat ze met de mRNA probeerden om dit te herhalen om ons tot permanente slaven te maken.

   ‘We are moving from dark to light. Everything will be exposed. Israël is saved for last.’
   – Q

  • “BOYCOTTEN”
   Hoe kan iemand de joden “BOYCOTTEN” die al geen producten en diensten van de joden afneemt?
   Heel eenvoudig.
   Een broodleverancier c.q. een bakker, de orders voor levering van brood aan de ambassade van de joden in Den Haag krijgt.
   “BOYCOTTEN” de joden, geen brood te leveren.
   Maar hoor ik U zeggen, de Bakker krijgt van Rutte opdracht om brood te leveren anders zwaait er wat, dus BOYCOT mislukt denkt U.
   Niet juist, BOYCOTTEN KAN UIT DE EERSTE HAND MAAR OOK UIT DE TWEEDE HAND.
   De bakker levert onder druk van Rutte brood aan de joden, joden en Rutte lachen.
   MAAR, ALS HET VOLK NU DE BAKKER BOYCOT, omdat de bakker brood aan de joden levert, DAN ZEGT DE BAKKER SNEL TEGEN DE JODEN EN RUTTE, JULLIE KUNNEN ME RUG OP, IK LEVER NIETS AAN DE JOODSE AMBASSADE, HET HOU ME WINKEL OPEN VOOR MIJ MEDE BOYCOTTERS, het volk.
   wie het laatst lacht, lacht het hardst.!
   joden BOYCOTTEN kan dus altijd en overal..!!
   “HET WAPEN VAN HET VOLK” “BOYCOTTEN”…!!!

 3. Ontkennen staat vaak synoniem op het baseren van forensisch bewijs, infrastructurele onmogelijkheden aantonen en aan de kaak stellen van onbetrouwbare getuigen. 1 + 1 moet 3 zijn, en dat verdedigen met de wet.

 4. Dit staaltje hebben de zionisten ook geflikt met het strafbaar stellen van het ontkennen van de holocaust in 45, deze is grotendeels heel anders verlopen dan verteld is, de meeste Joden zijn in de kampen aan het einde van wo2 omgekomen doordat de Duitsers geen tot moeilijke aanvoerlijnen voor voedsel en benodigdheden naar kampen kon vervoeren ivm de geallieerde bombardementen die dat onmogelijk maakten bovendien is het getal 6 mln een grote leugen.

  https://t.me/TheGreatestStoryNeverToldNl/61

  • Maar dat weten wij hier allemaal wel. Het zijn een stelletje oplichters die een enorme diepe haat naar blank volk hebben. Laat ze maar doen op de één of andere manier delven ze hun eigen graf met deze achterlijke wetten en haat naar ieder ander die niet jood is. Alles zal weer een keer tegen hen keren, zo werkt karma. Alleen de goede mensen in hun ras zullen overblijven.

   • Greet,
    Maar dat weten wij hier allemaal wel.…

    Dat klopt de meeste FN weten dat zonder twijfel, maar de nieuwkomers die FN bezoeken weten dat misschien niet en daarvoor post ik vaker bij gelegenheden zoals dit artikel toch nog dergelijke tekst met link zodat ze zelf kunnen bekijken want wat ieders leven lang in de maatschappij ingeprent is, is voor velen moeilijk te bevatten.

 5. Toch even wat anders: Als ik controversieel materiaal over embalmers wil delen en hierover een recente video wil sturen in een commentaar. Zoals deze van John Campbell: https://youtu.be/8m9HxDnRVj4?si=UQ4UDaJfR6zrMKaW
  Dan, zodra ik check of mijn content ook écht is geplaatsts, werkt YT een tijdje niet meer!
  Ook blijkt de content niet geplaatst.
  En dit is niet de eerste keer, dat Ytube daarna op zwart gaat en op z’n minst ontoegankelijk is voor een bepaalde tijd. En dit is nieuw voor me.
  Verder werkt interner namelijk prima.
  Herkenning?

 6. Ik zie dat FN er geen berichtje over post en dat is prima natuurlijk, daarom doe ik het dan maar, ik wil even het bericht plaatsen hierop de site dat Dries van Agt samen met zijn vrouw zijn ingeslapen, hun keuzes terwijl zij beiden ziek waren, ik moest vroeger niks van hem hebben maar op latere leeftijd heeft hij gezien hoe de Palestijnen moesten leven, onder apartheid en richtte een website en organisatie the rights forum op, dat hij zijn mening op latere leeftijd herzag en zich voor de Palestijnen inzette, daar heb ik veel respect voor en dit speelt ook weer heel erg vandaag,daarom Dries van Agt, rust in vrede!!!

 7. http://bibliotecapleyades.lege.net/sociopolitica/esp_sociopol_zion06.htm – Mankind can be likened to a sick organism infected by a deadly pestilence. Wittingly or unwittingly, our corporate, political and cultural elites are in the thrall of Satanists. Wealth may be repossessed simply by the click of a button. (Digital money – CBDC – One World Currency) We suffer from an infirmity of will when it comes to the central issues of life: our children’s future and the fate of mankind. Unless there is a spiritual revival, mankind will continue to succumb to a Reign of Evil……… “Protocols of Zion” is the NWO Blueprint : The party of revolution and “progress” has been the party of Lucifer. It is backed by influential Jewish Luciferians. “Through the press we have gained the power to influence while remaining ourselves in the shade, ” says the Protocols of the Elders of Zion (Fry,122). “The goyim have lost the habit of thinking unless prompted by the suggestion of our specialists.” (124) “Think of the successes we arranged for Darwinianism, Marxism, Nietzcheism…it should be plain to see what a disintegrating effect these directives have had on the minds of the goyim.” (121) The Jewish Luciferians are savvy enough to believe in God (but not to obey Him.) This is revealed in their use of the concept of “freedom” to manipulate the masses. “The word ‘freedom’ brings out …men to fight against…every kind of authority, even against God and the laws of nature. For this reason we, when we come into our kingdom, shall have to erase this word from the lexicon of life as implying a principle of brute force which turns mobs into bloodthirsty beasts.” (126) The Elders of Zion say that freedom is viable when it rests, “upon the foundation of faith in God, upon the brotherhood of humanity…This is why [we must] undermine all faith [in the] Godhead and the spirit, and to put in its place arithmetical calculations and material needs…Thus, all nations will be swallowed up in pursuit of gain and…will not take note of their common foe.” “This intensified struggle…will create, nay, has already created disenchanted, cold and heartless communities…Their only guide is gain, that is Gold, which they will erect into a veritable cult…”(128)………. US Military Intelligence Confirmed Protocols Of Zion In 1919: http://bibliotecapleyades.lege.net/sociopolitica/esp_sociopol_zion20.htm

 8. De mensheid kan worden vergeleken met een ziek organisme dat is geïnfecteerd door een dodelijke pest. Bewust of onbewust zijn onze bedrijfs-, politieke en culturele elites in de ban van satanisten. Rijkdom kan eenvoudigweg met een klik op de knop worden teruggenomen. (Digitaal geld – CBDC – Eén wereldvaluta) We lijden aan een wilsgebrek als het gaat om de centrale kwesties van het leven: de toekomst van onze kinderen en het lot van de mensheid. Tenzij er een spirituele heropleving komt, zal de mensheid blijven bezwijken voor een heerschappij van het Kwaad.. “Protocollen van Zion” is de NWO-blauwdruk: De partij van revolutie en “vooruitgang” is de partij van Lucifer geweest . Het wordt gesteund door invloedrijke Joodse Luciferianen. ‘Door de pers hebben we de macht gekregen om invloed uit te oefenen, terwijl we zelf in de schaduw bleven’, zegt de Protocollen van de Wijzen van Zion (Fry, 122). ‘De goyim zijn de gewoonte kwijtgeraakt om na te denken, tenzij dit wordt aangespoord door de suggestie van onze specialisten.’ (124) “Denk eens aan de successen die we hebben geboekt voor het darwinianisme, het marxisme en het nietzcheïsme… het zou duidelijk moeten zijn wat voor een desintegrerend effect deze richtlijnen hebben gehad op de geesten van de goyim.” (121) De Joodse Luciferianen zijn slim genoeg om in God te geloven (maar Hem niet te gehoorzamen). Dit komt tot uiting in hun gebruik van het concept van “vrijheid” om de massa te manipuleren. “Het woord ‘vrijheid’ brengt mensen naar voren om te strijden tegen… elke vorm van autoriteit, zelfs tegen God en de natuurwetten. Om deze reden zullen wij, wanneer we in ons koninkrijk komen, dit woord moeten uitwissen uit het lexicon van het leven omdat het een principe van brute kracht impliceert dat bendes in bloeddorstige beesten verandert. (126) De Wijzen van Zion zeggen dat vrijheid levensvatbaar is als ze rust “op het fundament van het geloof in God, op de broederschap van de mensheid… Dit is de reden waarom [we] al het geloof [in de] Godheid en de geest, en om daarvoor rekenkundige berekeningen en materiële behoeften in de plaats te stellen… Zo zullen alle naties worden opgeslokt in het najagen van winst en… zullen zij geen acht slaan op hun gemeenschappelijke vijand.’ “Deze geïntensiveerde strijd… zal ontgoochelde, koude en harteloze gemeenschappen creëren, nee, heeft al ontgoochelde, koude en harteloze gemeenschappen gecreëerd… Hun enige leidraad is winst, dat wil zeggen goud, dat ze zullen omvormen tot een ware cultus…”(128). ……… De Amerikaanse militaire inlichtingendienst bevestigde de protocollen van Zion in 1919:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in