Screenshot video X

Tucker Carlson heeft op de World Governments Summit (WGS) kritiek geuit op transhumanisten die geloven dat ze God zijn en “een betere mens kunnen creëren door middel van technologie,” schrijft Andreas Wailzer.

In een discussie op de 2024 World Governments Summit in Dubai, waar Carlson sprak over zijn virale interview met de Russische president Vladimir Poetin, zei de voormalige Fox News anker dat nederigheid een teken van wijsheid is en dat transhumanisten die denken dat “ze God zijn” “erg gevaarlijk” zijn en “veel mensen zullen doden.”

“Wijsheid groeit uit de erkenning dat je God niet bent,” zei hij.

“En in de Verenigde Staten hebben we een periode gehad waarin we een soort debat voerden over de vraag of sommige religies goed en sommige religies slecht zijn.”

“Ik zal je mijn kijk erop vertellen, en het is een verharde kijk. Het is een oprechte mening. Ik verdeel de wereld niet tussen moslims, joden en christenen of boeddhisten. Ik verdeel de wereld tussen mensen die geloven dat ze God zijn en mensen die weten dat ze dat niet zijn,” ging Carlson verder.

“En de enige mensen die ik vertrouw behoren tot de tweede categorie, want dat is het begin van wijsheid. Als je weet dat je God niet bent, dat je niet elke verandering kunt beïnvloeden die je wilt, dat je de toekomst niet kunt voorzien, dat je niet almachtig bent, dan is de kans veel groter dat je goede beslissingen neemt. Wijze, menselijke beslissingen.”

  Oekraïne gebruikt zijn burgers als menselijke schilden

“Als je daarentegen gelooft dat je de macht hebt om de wereld en andere mensen vorm te geven, zoals we vanmorgen hoorden door middel van, je weet wel, biohacking.”

“Als je denkt dat je een beter mens kunt creëren door middel van technologie, dan ben je heel gevaarlijk omdat je je eigen grenzen niet begrijpt, en dan zul je veel mensen de dood injagen,” verklaarde hij.

Hoewel Carlson niet specifiek aangaf wie het onderwerp van zijn kritiek was, was het mogelijk de oprichter van het World Economic Forum (WEF) en fervent transhumanist Klaus Schwab, die eerder die dag op de WGS had gesproken.

In zijn toespraak kondigde Schwab “de overgang van de mensheid naar een nieuw tijdperk” aan, een “Intelligent Age” waarin “de mensheid veel meer kansen en mogelijkheden zal genieten.”

“Als we een toekomst voor ogen hebben die voortgestuwd wordt door de technologieën van de Vierde Industriële Revolutie, zien we een nieuwe dageraad van de menselijke beschaving – een die technologie in harmonie brengt met de diepste behoeften en aspiraties van de mensheid,” aldus de oprichter van het WEF.

“In dit nieuwe intelligente tijdperk is technologie niet slechts een hulpmiddel of een uitbreiding van menselijke capaciteiten, maar een partner in het vormgeven van een wereld waarin ieder individu de kans krijgt om zijn volledige potentieel te bereiken,” voegde hij eraan toe.

Schwab zei ook: “We moeten voorbereid zijn op een wereld waarin we een samensmelting zien van onze fysieke, onze digitale & onze biologische dimensies […], dus het wordt een Nieuwe Wereld.”

Carlson: CIA bespioneerde me en probeerde Poetin-interview te voorkomen

Aan het begin van de discussie op de WGS zei Carlson dat hij al drie jaar probeerde een interview met Poetin te krijgen, maar dat de Amerikaanse inlichtingendiensten hem bespioneerden en het interview probeerden te voorkomen.

“De Amerikaanse overheid verhinderde dat door mijn sms’jes te bespioneren en naar The New York Times te lekken, en dat maakte de Russische overheid zodanig ongerust dat ze het interview annuleerde,” zei Carlson.

  Veel doelen

“Dus ik heb geprobeerd dit te doen, maar de inlichtingendiensten van mijn land werkten me illegaal tegen en dat maakte me woedend omdat ik een Amerikaans staatsburger ben. Ik ben 54. Ik betaal belasting. Ik gehoorzaam de wet. En in het Amerika waarin ik ben opgegroeid, had ik niet verwacht dat mijn regering en haar inlichtingendiensten, NSA en CIA, die altijd naar buiten gericht zijn op onze buitenlandse vijanden, zich naar binnen zouden keren tegen Amerikaanse burgers.”

“En ik ben daardoor geschokt en ik ben er woedend over. En dus toen ik eenmaal ontdekte dat dit gebeurde en ik bevestigde dat het gebeurde, en ze toegaven dat ze het deden, was ik volledig vastbesloten, maniakaal toegewijd om dit interview te doen, niet alleen omdat ik wil weten hoe Vladimir Poetin is en wat hij denkt over een oorlog die de wereld opnieuw instelt en echt ernstige schade toebrengt aan de economie van mijn land, maar ook omdat ze me vertelden dat ik dat niet kon op basis van onwettige middelen en zonder echt duidelijk aangegeven rechtvaardiging,” vervolgde hij.

“Ik wil in een vrij land leven. Ik ben er in geboren en ik zal alles doen wat ik kan om deze samenleving waar ik van hou te behouden,” besloot het voormalige tv-anker.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Tucker Carlson: We “stevenen af op een van de grootste rampen in onze geschiedenis” met Oekraïne-beleid (Nederlands transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

  Het Oekraïense bolwerk Marinka is gevallen: De Russen zijn het stadscentrum binnengedrongen - Hevige straatgevechten - Schokkende nederlaag voor Kiev in Donbass (Video's)

Lees meer over:

Vorig artikelControlfreak “controligarchen”, velen van hen miljardairs, leiden de wereld van een klif af
Volgend artikelSituatierapport Oekraïne: Ineenstorting op komst – en dan?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Kunstmatige Intelligentie is slimheid. Mensen begrijpen het verschil niet tussen slimheid (programmering obv geheugen) en intelligentie. De slimste mens = de mens met het beste geheugen. De slimste mens is niet de intelligentste mens. Een getrainde ciricusaap is slim, kunstmatig intelligent omdat hij met zijn slimheid heeft onthouden dat als hij een kunstje doet, dan krijgt hij een beloning.

  Intelligentie is wanneer de aap bewust wordt dat hij via zn geheugen wordt geprogrammeerd en bestuurd. De meeste mensen zijn alleen slim, daarom hebben ze niet door dat ze via hun geheugen worden geprogrammeerd om kunstjes te doen voor beloningen.

  Slimheid = geheugen = ego
  Intelligentie = bewustzijn = liefde

  Ze hebben onze intelligentie uitgezet en vervangen met slimheid en nu willen ze onze slimheid vervangen door kunstmatige slimheid. Ze stoppen ons al duizenden jaren dieper in het ego en inmiddels is de mensheid op het diepste punt en totaal afgericht en gedresseerd. We zijn van intelligentie ontkoppeld en het ego is gehackt… en nu staat alles op de kop tot het crasht.

  • Mooi geformuleerd Theme,

   En dan te bedenken dat al deze ellende begint bij het ‘onder’-wijs.
   Hier worden de grijze middelmatige consumptie schapen geprogrammeerd.
   Met deftige diploma’s wordt er gesuggereerd dat je een intelligent persoon bent.
   Als dank voor het uitzetten van je eigen denk vermogen wordt je beloond met een goed salaris en status en gechanteerd met een corrupt financieel systeem.
   Wie eenmaal is gevangen kan zich er zelden los van maken.

   Dat het wef, niet bij name genoemd door TC, ons probeert te zombificeren moge duidelijk zijn.
   Mensen met echt goede bedoelingen zouden door ons gekozen zijn.
   Deze smerige niet gekozen globalisten kliek is al jaren in het geniep onze ondergang aan het voorbereiden. En die gevangenis die ze optuigen wordt gefinancierd met ons belastinggeld.

  • Klopt……en daarom heb ik er zo godvergeten de pest in.
   Het blote feit dat we niet aflatend worden afgeperst op elke manier die je maar bedenken kunt, door een zootje schorum wat verdomme het doodschoppen nog niet waard is………dat je beleefd dient te blijven naar dat uitvaagsel uit die hoerenkast van de staat…….ik moet er niet te veel in duiken, want ik kan alleen nog maar vloeken in machteloze woede.

   En ja……jezelf wapenen (waar dat tuig op uit is) maakt dat je hetzelfde gaat doen……..dat je dat gaat doen waar je van kotst.

   Geweld gebruiken. Het heeft nog nooit wat opgeleverd. Het zal ook nooit wat opleveren.

   Dat er een grote hoeveelheid machtsgeile hufters niet aflatend aan de haal gaat met je have en goed………dat weerspreekt dan weer dat het niets oplevert.

   Ik wou dat ik een helder antwoord op die schofterigheid van de leeghoofden, de onnozelen, de mentaal gedepriveerden, de psychopaten kon vinden………

   • Als de berichten kloppen naderen wij de ontknoping van de huidige constellatie op de aarde met rasse schreden, want op 24.01 is het Aquariustijdperk ingegaan en aan het Vissentijdperk een einde gekomen.

    De ​hand over hand toenemende waanzin waarin wij ​momenteel verkeren i​s kenmerkend voor de allerlaatste fase van de Eindtijd​ en iedere lezer kan zich daar iets bij voorstellen.
    Duizenden jaren geleden, ver voor het begin van onze jaartelling heeft de Allerhoogste een decreet doen uitgaan waarin zij/hij heeft bevolen de aarde/ Terra/ Gaia te bevrijden van de duistere elementen zoals de demiurg, die deze schitterende planeet in de afgelopen tienduizenden jaren hebben veranderd in een waar tranendal.

    De komende periode gaan we richting ​de overgang van de derde naar de vijfde dimensie en zal de door​ en​ door verrotte media de mensheid ​24/7 blijven lastig vallen met steeds grotere leugens, want het verschil tussen hetgeen daadwerkelijk ​om ons heen plaatsvindt en wat ons wordt meegedeeld groeit met het uur.

    Zoals ik in een eerder stadium schreef, is ieder mens vrijwillig op aarde om the Event/ Dag der Dagen/ the Great Awakening mee te maken en waar nodig te ondersteunen en alvorens te incarneren ​op aarde heeft iedere ziel een Zielscontract getekend i.s.m. met een Opgestegen meester(es), dus niemand staat er alleen voor.

    Het is een kwestie van tijd en dan kun je met iedereen die je tegenkomt waar dan ook in het universum op telepathische wijze communiceren: ‘ik was erbij’.

  • Ik was ooit de beste vd klas, geen grap, niet omdat ik intelligent was. Ik begreep van sommige dingen geen reet dus ging ik het uit mn hoofd leren, slim hè?

   • Hier nog een. Wiskunde. Dacht over alles na. Waarom is 1 + 1 2? Om maar iets te noemen. Totdat een nieuwe wiskundeleraar mij uitlegde dat wiskunde geen filosofie is maar regeltjes toepassen. Domweg regeltjes toepassen. Sindsdien had ik iedere keer een 10. Werd ik ineens gepromoveerd tot een wiskundig genie.

 2. “In dit nieuwe intelligente tijdperk is technologie niet slechts een hulpmiddel of een uitbreiding van menselijke capaciteiten, maar een partner in het vormgeven van een wereld waarin elke parasiet ‘ (elite) de kans krijgt om zijn volledige potentieel te bereiken,” voegde hij eraan toe.DIT DOOR MIDDEL VAN DE GEWONE BURGER TOT DE LAATSTE CENT AF TE PERSEN.

 3. Ik herken zelf ook wel wat in de dingen die Carlson nu zegt, ik schreef het al eerder voor anderen hier onder de reaguurders, je kunt nu toch wel inzien dat je heel verschillend kunt denken en uit verschillende landen,regimes,religies kunt komen maar er zouden toch internationale waarden kunnen en moeten zijn, het Westen heeft blijkbaar veelal die waarden en normen waar zij zogenaamd voor stonden helemaal opgegeven en juist die onbeschaafde en primitievere (expres zo geformuleerd uit sarcasme) verdedigen juist wel nog die waarde, Carlson heeft het nu wel in gezien en ik denk dat hij wel een soort van shock heeft ervaren, de wereld is nog veel erger in zijn VS en die van dat Westen, hij heeft nu gezien en kiest een moedige en eerlijke weg.
  Voor mij als mens, kom eigenlijk uit de progressieve hoek, ik dacht nooit in hokjes maar als je zou moeten indelen, oke, dat dan maar, ik zie mij meer als eigenzinnig, onafhankelijk en humanistisch, door de corona, daar begon alles mee, de toeslagenaffaires en dat gekozen beleid van onze overheid richting zijn eigen burgers, iedereen op een paar personen na die hun mond open deden, de oorlog tegen Rusland, de oorlog tegen de Palestijnen, ach de lijst is nog veel langer, dan moet je toch dingen inzien, dat het Westen duivels is en juist nergens voor staan, juist die landen die men altijd als duivels zag en nog steeds in de media zo betiteld worden, zoals een Rusland, wel ergens voor staan, het heeft tijd nodig gehad als mens om je dingen te realiseren, een paar jaar geleden had ik nooit op deze site terecht gekomen maar ik zie en ervaar zeker overeenkomsten, het vrije woord en de waarheid zoeken en vooral vrij kunnen denken zonder hokjes, blij hier te zijn en sommige andere reaguurders helpen mij daarbij, dankbaar voor maar met beide beentjes op de grond, groet aan allen, Carlson is gewoon met groei bezig als mens en dat is mooi om te zien, hopelijk leggen zij hem niet om!

  • Hilde,
   Er zitten zeker rake woorden in, maar waar haalt U zelf nog kracht uit vraag ik mij af?
   Want anders zou je gillend gek kunnen worden, ik ben trouwens de mening toegedaan en dat is wat de geschiedenis ons wel heeft kunnen leren inmiddels, dat een kleine minderheid durft en de overgrote meerderheid slaafs volgt, hoor graag van U!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in