Volgens de Tsjechische minister van Binnenlandse Zaken Jan Hamáček zijn er in de Griekse kampen geen kindvluchtelingen die geschikt zijn voor vervoer naar Tsjechië.

De minister zei dat tijdens een parlementaire zitting dat het geen enkele zin heeft om 17-jarige Afghanen of Pakistaanse mannen naar Tsjechië te brengen. Hij herhaalde dat het Tsjechische ministerie van Binnenlandse Zaken de hele zaak als gesloten beschouwt.

Er zijn geen kinderen die dakloos, verlaten en geschikt zijn om naar Tsjechië te verhuizen. Er zijn veel 17-jarige Afghanen en Pakistanen die naar mijn mening geen kans hebben op een redelijke resocialisatie in Tsjechië, zei Hamáček.

Volgens hem zouden deze jonge mannen waarschijnlijk binnenkort naar Duitsland of Zweden gaan, naar hun familie. De Tsjechische Republiek zal blijven helpen de situatie in de Griekse migrantenkampen materieel op te lossen, concludeerde de Tsjechische minister van Binnenlandse Zaken.

NGO’s en prominenten hebben het land herhaaldelijk opgeroepen om onbegeleide minderjarige migranten op te nemen.

De Tsjechische minister van Binnenlandse Zaken vroeg aan Grieken om een lijst van Syrische kinderen, maar de Griekse regering weigerde herhaaldelijk de kinderen te selecteren op basis van hun nationaliteit, met het argument dat de gevallen individueel moeten worden behandeld.

Minister van Binnenlandse Zaken Jan Hamáček zei toen al dat hij de Afghaanse jonge mannen als een veiligheidsrisico beschouwt.

Tsjechen zijn van de hele EU het meest gekant tegen asielzoekers: peiling

  Hitler in Black Lives Matter versie creëert razernij
Vorig artikelDeskundigen studie: Elektrische auto’s zijn slechter voor het milieu dan diesel
Volgend artikelMigranten die het Engelse Kanaal oversteken dreigen hun eigen kinderen te verdrinken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Hahahaha, ja. Dat moeten wij hier ook hebben natuurlijk: er zijn al ontelbaar veel allochtonen die vuurwapens hebben. Levensgevaarlijk voor ons.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in