‘Tsjechische Trump’ Tomio Okamura: “Nationalisme is onze enige kans om te overleven tegen het globalisme en de islamisering” 

0
Voorzitter van de Movement for a Europe of Nations and Freedom (MENF) Gerolf Annemans, Frans Nationaal Rally (RN) leider Marine Le Pen, Nederlandse Vrijheidspartij (PVV) Geert Wilders en Tsjechisch Vrijheid en Directe Democratie (SPD) voorzitter Tomio Okamura op de persconferentie van de Movement for a Europe of Nations and Freedom (MENF) op 25 april 2019 in Praag, Tsjechische Republiek.

De leider van de Tsjechische anticommunistische partij, de partij voor Vrijheid en Directe Democratie (SPD), Tomio Okamura, nam deel aan een bijeenkomst in Příčov, Tsjechië. Okamura is een Japans-Tsjechische politicus die de ‘Tsjechische Trump’ wordt genoemd. Patriotten en leiders kwamen bijeen om te discussiëren over de existentiële dreigingen waarmee hun land en de hele westerse wereld worden geconfronteerd.

De SPD, is een Make Czech Great Again partij, met een Trump-achtige nationalistische boodschap. Okamura is een uitgesproken criticus van illegale migratie, islamisering en het beleid van de Europese Unie, meldt Rair Foundation. YouTube heeft zelfs het account van de partijleider verwijderd omdat hij waarschuwde voor de gevaren die zij vormen.

Tijdens de paneldiscussie van Okamura, getiteld “Civilization Perspectives”, herinnerde hij het publiek eraan dat ze moeten leren van de geschiedenis. Hij wees op de historische parallellen tussen de ineenstorting van de grote rijken en het heden. Ohamura gelooft dat de enige kans voor een land om te overleven is door middel van nationalisme, zoals hij stelde:

In de afgelopen 120 jaar zijn het Britse Rijk, het Oostenrijks-Hongaarse Rijk, het Nazi-Derde Rijk en het Sovjetrijk uiteengevallen. Op deze ruïnes werden oude of nieuwe natiestaten gecreëerd… Net als de familie is de natie een volkomen natuurlijke sociale entiteit die niet zomaar kan worden vernietigd. Nationalisme heeft een kans om te overleven.

Volgens Ohamura is het eerste doel van links om het patriottisme te vernietigen en oorlog te voeren tegen de kernfamilie. Hij is van mening dat de vooruitgang van deze doelen vandaag de dag overal in de westerse wereld zichtbaar is.

Patriottisme is het tegengif voor de waanzinnige ideologieën die de Europese Unie vandaag de dag voortstuwen, zegt Okamura.

Okamura heeft al eerder gewaarschuwd dat de EU hetzelfde “doel” heeft als de voormalige Sovjet-Unie, namelijk het verminderen van de macht van de natiestaat. Eerder riep hij de “Tsjechische Republiek op om de Europese Unie te verlaten. Het is niet meer te repareren. Er moet een einde aan komen”.

Niet alleen is de leider van het SDP een uitgesproken criticus van de Europese Unie, maar ook van het effect van de massale illegale islamitische immigratie. De slogan van Okamura in de aanloop naar de Tsjechische parlementsverkiezingen in 2017 was: “Nee tegen de islam. Nee tegen terroristen”.

Vorig jaar, tijdens de historische ‘Movement for a Europe of Nations and Freedom’ (MENF) bijeenkomst in Praag, Tsjechië, georganiseerd door Okamura, vertelde hij aan journalisten:

Europeanen vechten letterlijk om te overleven. Er is niet alleen de dreiging van migratie uit moslimlanden, maar ook de toenemende druk van de EU om Europa te de-nationaliseren en een enkele, multiculturele superstaat te creëren.

De MENF is “een pan-Europese alliantie van negen nationalistische partijen die zich inzetten voor het stoppen van massamigratie en het herstel van de nationale soevereiniteit van de Europese Unie”.

MENF

Okamura vestigde de aandacht op de absurde en radicale alliantie tussen de LGBT-, feministische en moslimgemeenschappen en zei: “Feministen en homo’s staan in dezelfde lijn als de islamisten, die in hun eigen land zulke mensen vermoorden”.

Okamura waarschuwde jaren geleden dat hij geen kans meer ziet voor Westerse landen om te ontsnappen aan de islamisering, “omdat moslimculturen over hen heen walsen vanwege hun geboortecijfer”. Volgens Okamura, “is dit een zeer trieste realiteit. Maar aan de andere kant zie ik het als een kans voor ons. Een kans voor de Midden- en Oost-Europese landen om te leren van hun tragedie en hun eigen cultuur en natiestaten te behouden”.

Kijk naar de Tomio Okamura discussie vertaald door RAIR Foundation USA:

  Facebook slaat toe op Antifa - censureert duizenden

 

Hitler in Black Lives Matter versie creëert razernij

Vorig artikelPolitiestaat: autoriteiten lanceren bewakingsdrones om burgers te bespioneren
Volgend artikelOrban – West-Europa is niet langer een voorbeeld: “Wij verdedigen onze grenzen en we geven ons land over aan onze eigen kinderen, niet aan immigranten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in