Migranten die het Engelse Kanaal oversteken dreigen hun eigen kinderen te verdrinken

5

Er zijn nieuwe berichten verschenen die erop wijzen dat illegale migranten die het Kanaal oversteken vaak dreigen zichzelf te verdrinken wanneer ze door Franse schepen worden onderschept die proberen hen terug te brengen naar hun vluchtelingenkampen in Frankrijk.

Migranten steken vaak het Kanaal over in dunne opblaasbare rubberboten, waardoor ze zichzelf in gevaar brengen in hun poging om de in hun ogen rijkere oogst in het Verenigd Koninkrijk te plukken. Wanneer deze migranten worden onderschept door Franse schepen dreigen ze vaak zichzelf of hun kinderen overboord te gooien, om te vermeiden dat ze gered worden – om vervolgens terug te moeten keren naar Frankrijk, aldus The Times.

Wanneer dit gebeurt, worden de Franse schepen gedwongen zich terug te trekken en volgen de boten totdat ze worden onderschept door schepen van de Britse grensmacht, meldt VoE. De migranten zijn zich er ongetwijfeld van bewust dat als ze eenmaal door de Britse kustwacht worden opgepikt, naar het Verenigd Koninkrijk zullen worden begeleid en als asielzoekers zullen worden behandeld in plaats van terug te moeten keren naar Frankrijk.

Het aantal overtochten van illegale migranten over het Kanaal is dit jaar dramatisch gestegen. Meer dan 1.700 migranten zijn dit jaar tot nu toe met succes naar het Verenigd Koninkrijk overgestoken – vergeleken met 1.890 in heel 2019. Daarvan zijn er sinds begin 2019 slechts 155 naar Frankrijk teruggekeerd.

Priti Patel, de Britse minister van Binnenlandse Zaken, had beloofd om dergelijke overtochten dit voorjaar tot een “zeldzaam fenomeen” te maken, maar heeft duidelijk gefaald. Ze heeft haar personeel opdracht gegeven om te zoeken naar nieuwe manieren om met de crisis om te gaan, waaronder het vergroten van de bevoegdheden van het ministerie van Binnenlandse Zaken om migranten terug te kunnen sturen naar Frankrijk.

  Voormalig Britse Hooggerechtshofrechter: "Negeer despotische wetten!"

Vorige maand werd een nieuw record gevestigd toen 90 migranten op één dag in het Kanaal werden onderschept. Ze blijven komen – en worden verwelkomd in het Verenigd Koninkrijk – ondanks het feit dat er gevallen van het Coronavirus in de migrantenkampen langs de Franse kust worden gemeld. Het Verenigd Koninkrijk blijft echter gesloten voor legale internationale reizen als gevolg van de pandemie.

Na druk van het publiek: Britse regering gedwongen rapport over etniciteit van verkrachtingsbendes te publiceren

Vorig artikelTsjechië weigert migranten uit Griekenland toe te laten: “17 jaar oude mannelijke migranten zijn niet geschikt voor het land”
Volgend artikelRasrellen in de VS duren voort: blanken worden aangevallen en mishandeld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Daarmee is toch al BEWEZEN dat het psychopaten zijn , die NIET in de UK noch in Europa thuis horen. Laat ze lekker hun eigen kroost verzuipen…, daarna arresteren , berechten , en de bak in voor moord. Na uitzitten van hun straf…deporteren naar land van herkomst .

  2. Precies. . helemaal mee eens. . . . de wereld wordt al steeds een groter zooitje door al dat voortplanten . . . lekker voor de toekomst van ONZE kinderen . . .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in