© Trump White House (Public Domain)

Als antwoord op de racistische BLM en de linksen die vorig jaar historische standbeelden in de Verenigde Staten aanvielen en vernietigden, bouwt vertrekkende president Donald Trump een park met 250 standbeelden van prominente figuren uit de Amerikaanse geschiedenis.

Gisteren heeft Donald Trump een presidentieel bevel uitgevaardigd om een park te bouwen dat de “Garden of American Heroes” wordt genoemd.

Het beeldenpark zal bestaan uit bijna 250 beelden van prominenten uit de Amerikaanse geschiedenis.

“Het park zal worden gebouwd om de ontzagwekkende grootsheid van het tijdloze exceptionalisme van ons land te weerspiegelen. Het zal een plaats zijn waar burgers, jong en oud, hun visie op grootsheid kunnen vernieuwen en de uitdaging aangaan die ik elke Amerikaan in mijn eerste toespraak tot het Congres heb gegeven, om in jezelf te geloven, om in je toekomst te geloven en om weer in Amerika te geloven”, staat er in de presidentiële orde.

Het besluit is ook een reactie op het wijdverbreide vandalisme van de racistische BLM-aanhangers en de linkse Antifa tijdens de rellen in de Verenigde Staten vorig jaar.

“In deze hele natie is het geloof in de grootsheid en de goedheid van Amerika de afgelopen maanden en jaren onder vuur komen te liggen door een gevaarlijk anti-Amerikaans extremisme dat de geschiedenis, de instellingen en de identiteit van ons land probeert te ontmantelen. De helden van 1776 zijn ontheiligd, met beelden van George Washington, Thomas Jefferson, en Benjamin Franklin vernield en omvergeworpen. De doden die hun leven gaven om de slavernij te beëindigen en de Unie te redden tijdens de Burgeroorlog zijn onteerd, met monumenten voor Abraham Lincoln, Hans Christian Heg, en het moedige 54e Regiment dat beschadigd en verminkt is achtergelaten. De moedige krijgers die de vrijheid hebben gered, zijn te schande gemaakt met een gedenkteken voor de veteranen van de Tweede Wereldoorlog die met de hamer en sikkel van het Sovjet-communisme zijn ontsierd… Dit is het antwoord van Amerika op deze meedogenloze poging om onze helden, waarden en onze hele levensstijl te wissen”, vervolgt Trump.

  Zwarten vallen zwangere vrouw aan en schoppen haar kind tegen het hoofd

Onder de standbeelden die nu worden opgericht zijn Frank Sinatra, Ingrid Bergman, Elvis Presley, John F. Kennedy en vele anderen.

De volledige lijst is hier te zien.

Peiling: Trump’s goedkeuring rating stijgt na Capitool-protesten

Vorig artikelGelekt e-mail laat zien hoe de EU-autoriteit onder druk werd gezet om ondanks problemen het Covidvaccin goed te keuren
Volgend artikelDe Verenigde Staten verbieden banken om politiek te discrimineren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Ik mis Clint Eastwood….Jimi Hendrix….Hugh Hefner….de man die tieten uit de BH haalde…

  Ik mis William H. Bonney….Robert E. Lee…..Sharon Stone…

  Al met al een teken aan de wand als standbeelden moeten worden opgesloten in een tuin….

  Over standbeelden gesproken….een standbeeld is een teken van respect en herinnering omdat er een tijdloze les uit het verhaal bij de persoon is te halen….maar feitelijk is het een politiek manifest in steen vastgelegd….en is er van respect niets te merken.

  Benieuwd wanneer de “ statue of liberty” word neergehaald omdat het gender onvriendelijk is of iets van dat gelul. Uiteindelijk is alles niet beslist door logica maar door geweld. Letterlijk alles waar we in en om leven heeft geweld als motivator.

 2. Ik ook; ik heb zeker 6 amerikaanse gekeesd….

  Maar allez; geschiedenis is het verleden, datis realiteit, goed of slecht.Het bepaalt ons heden, en dus de toekomst.

  Isis, communisten willen zoveel mogelik geschiedenis en cultuur vernietigen; en dat apen die linkse non-valeurs na….

  Een goede zaak! maar ik ben benieuwd waar dat komt; ik hoopin het zuiden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in