De Rasmussen-peiling, een van de meest nauwkeurige peilingen van de verkiezingen van 2020, constateert dat de goedkeuring van president Trump na de protesten van woensdag in feite toeneemt.

Terwijl de Democraten de zoveelste impeachment en sommige RINO republikeinen (Republican In Name Only) het 25e Amendement eisen om Trump te verwijderen, blijkt uit de laatste opiniepeiling dat 51% het werk van de president goedkeurt.

Het peilingsbureau vertelt Newsmax dat de doorlopende peiling donderdagavond de goedkeuring rating van Trump zag stijgen tot 51%.

De goedkeuring rating van Trump is over het geheel genomen gestegen, van 45% net voor Kerstmis.

“Amerikanen walgen ervan dat steden maandenlang in brand staan en dat Washington en de media niets doen, maar ze houden nog steeds van Trump”, zegt een Rasmussen-bron tegen Newsmax.

Staat president Trump op het punt de “Insurrection Act” in te roepen en regeringsfunctionarissen die betrokken zijn bij de verkiezingsfraude te arresteren?

Blanke oudere vrouw bruut mishandeld

2 REACTIES

  1. Er zal nog wel wat gaan gebeuren.
    Als hij eenleger eenheid mee heeft: staat van beleg.

    het is toch te gek voor woorden dat er nog steeds steden in brand staan,waar de hele middenstand is vernietigd, en de BLM maar raak moord?

    Wel moet ik toegeven, dat Biden wel goed georganiseerd heeft omgekocht, of officials onder controle heeft gekregenin de swing staten.

    Maar die DEMS zijn zo gek als een ui. Biden president: einde van USA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here