Trump Jr roept op tot boycot van social media giganten

3
© Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Donald Trump Jr. is inmiddels overgestapt op de alternatieve berichtendienst Telegram en roept tegelijkertijd op tot een boycot van Facebook, Twitter en Instagram, aldus RT.

Nadat Twitter en Facebook ex-president Donald Trump van zijn platforms hebben verbannen, zegt zijn zoon, Donald Trump Jr., dat hij is overgestapt op Telegram.

Dit is nu zijn primaire platform op social media.

De achtergrond is dat de grote platforms niet langer gelijke voorwaarden bieden voor verschillende ideeën, legt hij uit.

“Ik wil een plek waar mijn ideeën en hun slechte ideeën met elkaar concurreren”, zegt hij in een videoclip.

“We moeten weg van de drie webgiganten Twitter, Instagram en Facebook. Ik kan morgen wakker worden en letterlijk gewist zijn op deze platforms. Zo kunnen ze handelen”, vervolgt hij.

Volgens RT is Telegram na de aankondiging van Trump Jr. met een kwart miljoen gebruikers gestegen.

Volg Frontnieuws ook op Telegram.

Feminisme, media en cultuurmarxisme

  Trump-aanhangers jagen politici uit de Senaat
Vorig artikelErger dan gedacht: 10 uitvoerende orders die Joe Biden op dag 1 van zijn termijn ondertekende
Volgend artikelPeking Joe totaal ongeliefd op het White House-kanaal: commentaarfunctie uitgeschakeld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. “Trump Jr roept op tot boycot van social media giganten”

  Laat je toch niet gek maken! Trump-Jr heeft gelijk in die zin, dat de Tech reuzen ongewilde berichten op de sociaal media willen gaan verwijderen of in de toekomst je account aan je DigiD willen koppelen.

  Tja wat hebben die Amerikanen nou met al die boycotten, schieten ze er wat mee op ik bedoel op geopolitiek vlak, er zijn honderden zo niet duizenden Twitteraars over gestapt van Twitter naar Parler die amper na een paar dagen geboycot werden door de Big Tech giganten.

  Hier in ons keurig politiek correct aangeharkt landje is het nog nooit gelukt om een consumenten staking te organiseren, men is zelfs niet in staat om een zeikpartij in een brouwerij te organiseren, te veel verdeeldheid speelt de Nederlander parten.

  Over verdeeldheid gesproken de kiesraad heeft meen ik 89 partijen het fiat gegeven om op 17 maart mee te mogen doen, zet dit af tegen de vorige 2e Kamerverkiezingen de Kiesraad gaf toen haar goedkeuring aan 28 van de 56 politieke partijen, divide et impera.

  • Daar hebben ze het in Nederland ook al een keer over gehad om je DigiD te koppelen aan facebook.
   De overheid communiceert zelf ook hoofdzakelijk via facebook.
   Trouwens elk bedrijf, instelling of instantie.

   Grappig, “zelfs niet in staat om een zeikpartij in een brouwerij te organiseren”

 2. gezocht , iemand die mij kan uitleggen hoe je Telegram kan volgen zonder smartphone….tot nu toe geen enkele ziel gevonden die weet hoe het kan ….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in