Met een paar pennenstreken worden de prestaties van Trump nu ongedaan gemaakt. Dit lijkt absoluut niet op een verzoening van de natie.

 

1 Biologische mannen zullen mogen deelnemen aan vrouwensporten
Geen “discriminatie” meer voor transmannen en transvrouwen. Voor alle gebieden die federale financiering krijgen, is het vanaf nu de wet. Dat wil zeggen: mannen die zichzelf als vrouw beschouwen, mogen aan vrouwensporten meedoen.

2 Terugkeer naar het klimaatakkoord van Parijs
Critici vrezen dat dit besluit 400.000 banen zal kosten en een gezin van vier gemiddeld 20.000 dollar zal kosten. Schade aan het bruto binnenlands product: 2,5 biljoen US dollar!

3 Weg met “vaderlandslievend onderwijs”
Het zogenaamde “1619 Project” is een poging van linkse progressieven om de hele nationale geschiedenis van de VS te richten op of rond de slavernij, en verovert stormenderhand de Amerikaanse scholen. Trump bood een tegenwicht met een gevarieerd panel van deskundigen die meer patriottische verhalen steunden. Biden heeft die meteen geëlimineerd.

4 Toegang voor Islamisten
In 2018 valideerde het Hooggerechtshof het veiligheidsverbod van Trump voor mensen uit islamistische terrorisme-hotspots (Iran, Libië, Somalië, Syrië, Jemen – later toegevoegd: Nigeria, Myanmar, Eritrea, Kirgizië, en Tanzania). Biden heeft het verbod teruggedraaid.

5 Bouw van muur met Mexico stilgelegd
Trump heeft zo’n 450 mijl aan grensbarrières laten bouwen. Zijn prestigeproject werd door Biden met onmiddellijke ingang gestopt

6 Terug naar WHO
Trump had zich teruggetrokken uit de Wereldgezondheidsorganisatie wegens hun aanpak van de Coronacrisis. Globalist Biden stapt er meteen weer in. Het is zo fijn om nationale gezondheidsbescherming aan een transnationale VN-organisatie over te laten.

7 Minder uitzettingen
Illegale migranten die als kind naar de VS kwamen, zijn sinds president Obama niet meer uitgezet. Trump wilde dat veranderen. Biden wil dat versterken en hen ook het Amerikaanse staatsburgerschap geven.

8 Het meenemen van illegale buitenlanders in volkstellingen
Nog in juli 2020 had Trump verordonneerd dat illegale inwoners statistisch niet zouden worden meegeteld als dat van invloed zou zijn op de toewijzing van federale fondsen of het aantal congreszetels in een district. Biden heeft daar echter geen probleem mee.

9 Immigratiepolitie wordt verzwakt
Trump had meer en strengere bevoegdheden voor de Amerikaanse Immigratiedienst doorgedrukt. Nu is dat weer voorbij.

10 100 dagen mondkapjesdwang
Wetenschappers in Denemarken hebben in een megastudie onder 6.000 deelnemers geen beduidend beschermend effect van mondkapjes gevonden. In federale gebouwen en op terreinen die eigendom zijn van de federale overheid, worden mondkapjes en sociale distantie nu toch zo’n drie maanden verplicht.

Zal Biden zichzelf als held huldigen wanneer in april de lente lacht en het griepseizoen voorbij is?

Texas bereidt een reeks rechtszaken voor tegen Joe Biden wegens anti-Trump beleid

  Waarom het Globalistische Amerikaanse Imperium de Derde Wereldoorlog niet kan winnen
Vorig artikelRechter weigert herstel Parler
Volgend artikelTrump Jr roept op tot boycot van social media giganten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Ik zou zeggen huur cruiseschepen die toch stil liggen en vervoer de namaakvluchtelingen die in Zuid-Europa zitten naar Amerika.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in