Screenshot via YouTube

De nieuwe president van de VS, Joe Biden, kan blijkbaar niet tegen kritiek. En hij krijgt er genoeg van op het officiële YouTube-kanaal van het Witte Huis. Na slechts drie dagen in functie heeft de regering Biden de commentaren op alle dertien daar geplaatste video’s gedeactiveerd.

Duizenden commentaren werden op deze manier verwijderd. Het Witte Huis-kanaal kreeg onophoudelijk negatief commentaar van vele Amerikanen. Het duimpje omlaag werd duizenden keren ingedrukt, terwijl slechts enkelen hun nieuwe linkse president steunden met een duim omhoog. De zogeheten downvotes overtroffen ruimschoots de upvotes. Gevolg: de commentaarfunctie werd zonder meer gedeactiveerd. Blijkbaar wil men zo’n negatief beeld niet zichtbaar maken voor het publiek. Ook bij de beëdiging van “Sleepy Joe” wilde de stemming niet echt opkomen. Slechts 10.000 vonden de vertoning goed, meer dan 50.000 toonden hun ongenoegen met de duim omlaag-knop.

Kort daarna sprong de grote censor van YouTube, de nieuwe perschef van Biden, Jen Psaki, te hulp – het “Wapen der Waarheid” genoemd.

Zij hield een persconferentie voor de haar toegenegen linkse mainstream media nadat Joe Biden als eerste officiële daad een flink aantal Trump-besluiten over WHO, immigratie en klimaat had teruggedraaid.

Het was minder populair bij het Amerikaanse publiek. Nog geen 2000 mensen vonden het optreden goed, meer dan 10.000 waren het niet eens met de ingeslagen richting. Hoog tijd voor YouTube om in te grijpen. Zonder verder oponthoud werden de cijfers gemanipuleerd: om 19:31 uur waren de negatieve beoordelingen op magische wijze gedaald tot 3,1 duizend stemmen.

YouTube op heterdaad betrapt met het verwijderen van “dislikes” van Biden’s White House pagina

  Jacques Baud: "Het verval van de Amerikaanse hegemonie in de komende decennia"
Vorig artikelTrump Jr roept op tot boycot van social media giganten
Volgend artikelMicrosoft octrooi verleend om dode mensen te reanimeren als 3D ‘Chatbots’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Links heeft massale verkiezingsfraude gepleegd.
  Een ware maffiaorganisatie is het idem de linkse maffia in Europa.
  Hun onwelgevallige feiten worden genegeerd en meningen het zwijgen opgelegd.
  Ome ssoross met zijn miljarden heeft alle schaakstukken op de juiste plekken gemanipuleerd en links onterecht tot winnaar vd verkiezingen uit laten roepen.
  Het dan raar vinden dat het volk piswoest is?
  En dan ook nog als een bezetene al trumps werk ongedaan maken uit pure haat?
  Je moet er het lef allemaal
  maar voor hebben.
  Het linkse deel van de bevolking bestaat uit parasitaire lieden die weigeren zelf te gaan werken. Biden heeft ook nog nooit een dag in zijn leven gewerkt, net als zijn pedo zoon hunter.

  • Dat staat hier in ons land Nederland dus ook te wachten de ene fraude verkiezing uitslag daar onze geweldige Almachtige God Rutte ervoor gaat zorgen dat hij weer zal winnen. En dan kan ik de mensen beloven dat het leven wat nu al niet leuk is met al die verboden een grote ramp gaat worden voor een heleboel mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in