Trump is de eerste Amerikaanse president in 40 jaar die niet een nieuwe oorlog is begonnen – Democraten verontwaardigd

2
Via Newspunch

President Donald Trump is de eerste president van de Verenigde Staten in veertig jaar die in zijn eerste termijn in het Witte Huis geen nieuwe oorlog is begonnen – en de globalistische Democraten zijn verontwaardigd.

Soms is het makkelijk om de dingen te missen die niet gebeuren. We leven in een ongewone periode in de Amerikaanse geschiedenis waar we onder een regering leven die geen nieuwe oorlog is begonnen. Dat is in meer dan 40 jaar niet gebeurd, zei Tucker Carlson deze week.

Niemand zegt dat ooit. Sommige mensen zijn er overstuur van. Sommige mensen willen meer oorlog. Veel meer oorlog. Als je gisteravond naar het verloop van de Democratische Nationale Conventie keek, hoorde je de ene na de andere spreker aandringen om Amerikaanse jongeren daarheen te sturen om in een of ander vreemd land gedood te worden dat ze op een kaart niet kunnen vinden, ging Tucker verder.

U zag de kandidaat van de Democraten van enkele jaren geleden, John Kerry, de kiezers aansporen om op de Democraten te stemmen zodat we meer oorlogen kunnen voeren.

In tegenstelling tot Trump, heeft Barack Obama, de president die change beloofde, meer van hetzelfde gegeven. De voormalige president kan zichzelf feliciteren met het feit dat hij de eerste Nobelprijswinnaar voor de Vrede is die zeven verschillende landen naar het Stenen Tijdperk heeft gebombardeerd, schrijft Newspunch.

  Trump's advocaat: "Dit is de rechtszaak die alles zal beslissen!"

De president die hoop predikte, hield ook het militair-industriële complex in goede banen, verkocht een recordbedrag van 115 miljard dollar aan wapens aan Saoedi-Arabië, het meest repressieve regime ter wereld, en destabiliseerde hele regio’s, waardoor er een vacuüm ontstond waarin terroristen floreerden.

Tijdens het presidentschap van Barack Obama bombardeerden de VS zeven landen terwijl ze andere destabiliserende militaire acties in het hele Midden-Oosten ondersteunden.

Hier is een blik op deze zeven landen en de gevolgen van de bombardementen. MPN rapporteert:

Afghanistan – Ondanks het aangekondigde “einde” van de Afghanistan oorlog, blijft er een significante Amerikaanse militaire aanwezigheid in Afghanistan. Drones zijn een frequente aanwezigheid in het Afghaanse luchtruim. Een luchtaanval eerder deze maand doodde 12 mensen, volgens de Iraanse PressTV.

Irak – Het beleid Obama heeft meer dan 5.000 luchtaanvallen in Irak en Syrië in alleen al het afgelopen jaar uitgevoerd, rapporteerde David Lerman voor Bloomberg Business. Ondanks aan de gang zijnde militaire betrokkenheid van de V.S., blijft het terrorisme een dodelijke aanwezigheid in de steden van Irak.

Libië – Terwijl de Europese Unie en haar bondgenoten veel van de luchtaanvallen tijdens de burgeroorlog in Libië uitvoerden, droegen de VS bij aan de destabilisering van dat land door zowel militaire hulp als directe steun, vooral in de aanloop naar de omverwerping van Kolonel Moammar Kadhafi in 2011. Nu krijgt ISIS ook hier een bolwerk en wordt het land beschreven als een failed state.

Pakistan – Drone aanvallen komen ook veelvuldig voor in Pakistan, waar het Bureau of Investigative Journalism schatte dat slechts 4 procent van de slachtoffers geïdentificeerd kon worden als leden van Al-Qaida. Hoewel de drone aanvallen op Pakistan begonnen zijn onder George W. Bush, is hun frequentie dramatisch toegenomen onder Obama, meldde RT vorig jaar.

  Google lanceert nieuwe dienst - zwarte ondernemers worden op de kaart uitgelicht

Somalië – Meer dan 100 Amerikaanse troepen zijn sinds 2007 gestationeerd in Somalië,  meldde Reuters vorig jaar. In september voerden de VS daar opnieuw luchtaanvallen uit, waarbij Ahmed Abdi Godane, leider van de extremistische groepering Al-Shabaab, die volgens de VS samenwerkte met Al-Qa’ida, blijkbaar werd gedood.

Syrië – De V.S. vernieuwden eerder deze maand hun bombardementencampagne in Syrië, waarbij V.S. oorlogsvliegtuigen opstegen van bases in Turkije. De luchtaanvallen werden ook gebruikt in een mislukte poging om “Division 30” te verdedigen, de mislukte Amerikaanse poging om zogenaamde “gematigde” Syrische rebellen op te leiden.

Jemen – de VS-lijnen die door WikiLeaks zijn geopenbaard, laten zien dat Jemenitische functionarissen luchtaanvallen, die begonnen onder George W. Bush, hebben toegestaan om door te gaan onder de Obama-regering. RT rapporteerde vorig jaar:

“Amerikaanse bombardementen in Jemen worden bijna uitsluitend uitgevoerd door drones en zijn de laatste jaren in intensiteit toegenomen. … Een rapport van Human Rights Watch analyseerde in 2013 zes luchtaanvallen in Jemen die sinds 2009 zijn uitgevoerd. De organisatie ontdekte dat van de 82 mensen die bij de luchtaanvallen omkwamen, er 57 burgers waren.”

In totaal heeft de VS sinds 1980 14 overwegend islamitische landen gebombardeerd. Het dodental van alle moderne oorlogen in het Midden-Oosten kan oplopen tot 4 miljoen dode moslims en Arabieren. Herhaalde militaire campagnes hebben het Midden-Oosten gedestabiliseerd, waardoor terreurgroepen als ISIS zijn ontstaan, waardoor het sektarisme tot bloei is gekomen en verdere bombardementen nodig zijn, in wat is beschreven als een “eeuwigdurend beschermingsgevecht”.

Trump’s verkiezingsboodschap: Ik verwerp het globalisme en omarm het patriottisme

Vorig artikelBejaarden er uitgesmeten – vrijgezellen uit de derde wereld verhuizen erin
Volgend artikelTrailer voor het nieuwe “Call of Duty” computerspel waarschuwt voor cultureel marxisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in