Trailer voor het nieuwe “Call of Duty” computerspel waarschuwt voor cultureel marxisme

1
466

De trailer voor het nieuwe spel “Call of Duty Black Ops: Cold War” toont een videoclip waarin KGB-agent Yuri Bezmenov waarschuwt voor de overname van de westerse wereld door het cultureel marxisme.

In de trailer voor de nieuwe game “Call of Duty Black Ops: Cold War” informeert men de kijkers over de invloed van het cultureel marxisme tijdens de Koude Oorlog en de voortdurende impact ervan op de westerse wereld tot op de dag van vandaag. De trailer toont beelden uit een interview waarin de voormalige KGB-agent Yuri Bezmenov vertelt over de demoralisatie van Amerika.

“Begrijp wat er om je heen gebeurt, je bent in staat van oorlog. En je hebt nog wat kostbare tijd over om jezelf te redden”, zegt Bezmenov in de eerste videoclip, die afkomstig is uit een interview dat hij in 1984 deed.

Hieronder het artikel met het gehele interview:

Ex-KGB legt uit “De vier stadia van ideologische ondermijning”

Bezmenov vertelt verder hoe het cultureel marxisme werd gebruikt om de Amerikanen te beïnvloeden tijdens de Koude Oorlog. De eerste stap was demoralisatie, legt hij uit, gevolgd door destabilisatie, crisis en normalisering. “Het gevaar is reëel,” waarschuwt Bezmenov.

“Echt eng dat dit verband houdt met alles wat er al tientallen jaren aan de hand is!“, schrijft een gebruiker in de commentarensectie onder de YouTube-video. “Ik heb het hele interview met Yuri bekeken en het is zo eng als de pest!”, schrijft een andere persoon in het reactieveld. “Als je dit interview leuk vond, zal je het Kalergi-plan echt leuk vinden”, schrijft een derde persoon.

Het Kalergie Plan – Samenzweringstheorie of daadwerkelijk plan?

Globalistenplan: mensen moeten "onkruid eten"

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here