De Amerikaanse president Donald Trump heeft nu een nieuwe presidentiële order ondertekend die nog meer banen voor Amerikaanse werknemers zal opleveren, aldus het Witte Huis op zijn website. “Made in America” zal weer een toonaangevend merk worden, volgens Trump. – We vechten voor Main Street, niet voor Wall Street, zegt hij.

Tijdens een bezoek aan Ohio op donderdag, tekende Donald Trump een nieuwe presidentiële order die nog meer productiebanen naar de Verenigde Staten terugbrengt.

Zijn doel is om de productie van “Made in America” producten uit te breiden en te versterken als een toonaangevend merk in de wereld.

Levensreddende medicijnen zullen in de Verenigde Staten worden geproduceerd.

De presidentiële orde stelt onder meer regels vast voor de federale overheid om Amerikaanse producten aan te kopen en neemt de huidige obstakels voor de binnenlandse productie van bepaalde geneesmiddelen weg.

Het bezoek aan Ohio vond plaats in een Whirlpool-fabriek, wat volgens het Witte Huis een voorbeeld is van hoe het beleid van Trump werkt.

Begin 2018 introduceerde hij tarieven die het voor China moeilijk maakten om de Amerikaanse wasmachinefabrikanten als concurrent weg te drukken.

Dankzij dit kon alleen al deze Whirlpool-fabriek 200 nieuwe banen voor Amerikaanse arbeiders creëren.

Donald Trump heeft, zoals hij het noemt, een einde gemaakt aan de “oneerlijke handelspraktijken” die eerder op de Verenigde Staten werden toegepast.

Het Nafta-vrijhandelsakkoord is geschrapt en vervangen door een “veel sterker akkoord” tussen de Verenigde Staten, Mexico en Canada, schrijft het Witte Huis. Tegelijkertijd is Trump hard tegen hard geweest met China. Ook over handelsakkoorden met Zuid-Korea, Japan en verschillende andere landen is opnieuw onderhandeld om Amerikaanse banen en klanten te beschermen, aldus Trump.

In het verleden zagen de machthebbers in Washington toe hoe andere landen zich bezighielden met oneerlijke handelspraktijken, waaronder massale subsidies, valutamanipulatie en het dumpen van buitenlandse producten die tegen gereduceerde prijzen werden verkocht om uw banen af te nemen, vertelde de Amerikaanse president aan de arbeiders in Ohio.

De globalisering heeft de financiële elite die geld aan politici schenkt zeer rijk gemaakt, maar heeft miljoenen Amerikaanse arbeiders armoede en verdriet gebracht. Tegelijkertijd hebben onze steden lege fabrieken.

We vechten voor Main Street, niet voor Wall Street. We hebben het globalisme verworpen en het patriottisme omarmd, aldus Trump.

Trump vuurt waarschuwingsschot op Obama: Ik hoop dat je het leuk vond om me te onderzoeken. Nu is het mijn beurt

  Hells Angels verjagen ANTIFA uit stad
Vorig artikelBLM- terroristen vallen oude besjes aan: “Dit is jouw wereld niet meer!”
Volgend artikelHet nieuwe spannende Italië
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Al zijn beloften heeft deze Trump niet waargemaakt, hij zou korte metten maken met de “swamp” en een meer nationalistische koers varen, geen van dit heeft hij voor elkaar gekregen, sterker nog het is erger geworden, zijn regime heeft tal van landen gesanctioneerd en de kans op oorlog met landen als Rusland en China is groter geworden, de neo-conservatieven en zionistische lobby hebben hun machtsbasis onder Trump alleen maar versterkt.Loze woorden dus van deze Trump.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in