© U.S. federal government

De president heeft alleen maar een positieve testuitslag – dat is een verschil. De links-liberale media verheugen zich te vroeg.

Kwaadaardige vreugde in de mainstream media: Donald en Melania Trump testten positief voor Sars-CoV-2. “Nu wordt Trump bedreigd met een politiek debacle. Nog niet zo lang geleden, dinsdag, bespotte hij het consequent dragen van het masker door zijn uitdager Biden”, trompettert ‘Die Welt’ vandaag. Inderdaad irriteert het verkiezingsdebat van afgelopen dinsdag het establishment en de Deep State: Trump deed het niet perfect in het olifantenduel, maar hij deed het tenminste beter dan “Sleepy Joe”. Zijn overwinningsperspectief groeide. De mainstream hoopt dat het positieve testresultaat het tij voor de Democraten zal keren. schrijft Compact-online.

Maar dit voorbeeld laat nog eens zien wat er mis is met alle Corona-berichtgeving: een positief testresultaat betekent niet dat je Corona hebt. In de Oostenrijkse stad Ischgl werd bijna de hele bevolking getest, meer dan 40 procent was besmet – maar 85 procent van hen merkte niets van deze vreselijke ziekte, zelfs geen hoest of heesheid. Vergelijkbaar was het bij de vleesverwerker Tönnies in Gütersloh: 2.100 testte positief, 43 mensen moesten naar het ziekenhuis, slechts twee hadden een longontsteking, niemand overleed.

Bij Trump is de infectie tot nu toe zonder symptomen verlopen. De president en vrouw zijn in goede gezondheid. De kans is groot dat hij net zo snel weer op de been is als zijn Braziliaanse tegenhanger Bolsonaro: Die raakte ook geïnfecteerd, moest toen in quarantaine gaan – en mocht er al snel weer uit. Sindsdien is hij nog populairder geworden dan voorheen. Als Trump op het hoogtepunt van de verkiezingscampagne over 14 dagen opnieuw tienduizenden fans aanspreekt, zal hij zichzelf als wandelend voorbeeld kunnen presenteren van wat hij altijd heeft gezegd waar is: Corona is geen doodsvonnis, maar eerder een ernstige griep. De lockdown is een veel grotere bedreiging voor Amerika en de wereld dan het virus.

Trump maakt een einde aan anti-blanke cursussen

Vervelende vliegtuigpassagier krijgt pak slaag van Mike Tyson

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here