President Donald Trump heeft de federale overheid bevolen om te stoppen met het dwingen van werknemers om een anti-blanke zogeheten diversiteitstraining te volgen, meldt de Post Millennial.

De New York Post heeft eerder opgemerkt hoe miljoenen belastingdollars in de Verenigde Staten zijn besteed aan het opleiden van overheidsmedewerkers in de linkse ideologie “kritische rassentheorie”.

Op vernederende wijze zijn blanke werknemers van federale instanties gedwongen om hun vermeende racistische “schuld” toe te geven en om linkse mantra’s te leren zoals “eigenlijk alle blanken bijdragen aan racisme”.

President Donald Trump wil nu dergelijke cursussen verbieden. In een document aan de autoriteiten schrijft het Witte Huis dat het tot de kennis van Trump is gekomen dat er miljoenen worden uitgegeven aan het verspreiden van “anti-Amerikaanse propaganda”.

De autoriteiten worden bevolen om alle mogelijke overeenkomsten te identificeren die zij hebben om te trainen in “kritische rassentheorie” of “blanke privileges”. Hetzelfde geldt voor alle andere vormen van “propaganda” die leert dat de Verenigde Staten een “racistisch of kwaadaardig land” zijn of die een specifiek ras of een specifieke etniciteit als kwaad of racistisch aanduiden.

De tijd van de door de belasting gefinancierde indoctrinatietraining die bijdraagt aan verdeeldheid en racisme is voorbij. Onder leiding van @POTUS. We geven de bureaus opdracht om de kritische rassentheoretische trainingen onmiddellijk te stoppen, schrijft Russ Vought, hoofd van de administratie en het begrotingsbureau van het Witte Huis, op Twitter.

Donald Trump weigert het corrupte WHO- en Gates’ Covax-vaccinatieprogramma te steunen

  Patriottische motorclubleden beramen herovering van de CHAZ in Seattle
Vorig artikelWHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidt
Volgend artikelIerland wordt een Corona-bewakingsstaat: digitaal gezondheidspaspoort ingevoerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in