De NAVO zegt dat zij de Derde Wereldoorlog zal aandrijven met windmolens. Zij kondigden dit vorige week aan, toen zij Rusland en China tot wereldvijanden verklaarden die vernietigd moeten worden (in feite gewoon weer een standaard verklaring van een wereldoorlog), schrijft Andrew Anglin.

Reuters:

De NAVO wil haar civiele en militaire uitstoot van broeikasgassen tegen 2030 met minstens 45% verminderen en tegen 2050 koolstofneutraal zijn, zei secretaris-generaal Jens Stoltenberg dinsdag toen hij de eerste emissiedoelstellingen voor de organisatie aankondigde.

“Het zal niet gemakkelijk zijn, maar het kan,” zei hij in een toespraak in de marge van de NAVO-top in Madrid.

Door zich ertoe te verbinden zijn netto broeikasgasemissies tegen 2050 te elimineren, brengt de NAVO het bondgenootschap op één lijn met de weg naar de verwezenlijking van het doel van het akkoord van Parijs om de opwarming van de aarde te beperken tot 1,5 graden Celsius.

Dus, Rusland is een existentiële bedreiging vanwege… de Oekraïense democratische waarden of… zoiets. Maar ook gaan ze een oorlog met Rusland uitvechten, terwijl ze volslagen belachelijke nep-energie oplichterij gebruiken.

In principe heeft deze homo het over tanks en straalvliegtuigen die door windkracht aangedreven worden, en die gebruikt gaan worden tegen de normale oorlogsmachines van Rusland en China.

Intussen..

Washington Times:

Eind juni kondigde Robert Habeck, de Minister van Economische Zaken van Duitsland aan, in een poging om zijn verbruik van aardgas te verminderen – waarvan het ongeveer twee derde uit Rusland importeert – dat de Duitsers voor het opwekken van elektriciteit meer gebruik zouden maken van kolengestookte centrales.

  (Toekomstige onderzeeër?) US Navy vliegdekschip "Harry Truman" bereidt zich voor op een no-fly zone boven Oekraïne

Deze actie werd ingegeven door het feit dat de aardgasopslagplaatsen in Duitsland, ondanks hun beste inspanningen, slechts voor ongeveer 57% gevuld zijn. Dat betekent dat Duitsland (weer) een winter tegemoet gaat waarin de aardgasvoorraden voor verwarming zeer krap zouden zijn.

Bijgevolg moet aardgas, dat gebruikt wordt om elektriciteit op te wekken, nu opgeslagen worden en gebruikt worden om huizen in de winter te verwarmen. De speling zal worden opgevangen door kolengestookte centrales.

Wij hebben minstens de laatste twee decennia gehoord dat steenkool het kwaadaardigste ding op aarde is en een of andere vage wereldbeëindigende crisis zal veroorzaken. Maar de NAVO gaat voor gevechtsvliegtuigen op batterijen, terwijl Duitsland de kolen verbrandt als onderdeel van hun oorlog tegen Rusland.

Intussen zegt Greta Thunberg, het mongoloïde tienermeisje dat de wereldleider is van het global warming geloofssysteem…

Oh.

Niets.

Greta Thunberg heeft precies nul uitspraken gedaan over het opnieuw opstarten van kolencentrales door Duitsland, als onderdeel van hun oorlog tegen Rusland.

Greta Thunberg zegt dat als wij niet stoppen met autorijden, de wereld totaal zal vergaan.

Denk aan “hoe durf je?”

De wereld zal om de een of andere vage reden letterlijk vergaan, en dat is het allerbelangrijkste in de geschiedenis, maar kolen opstoken als onderdeel van een of ander ingewikkeld (en al mislukt) plan om Rusland failliet te laten gaan zodat Oekraïne homoseksparades kan houden of wat dan ook, is niet eens een commentaar waard.

Dus, even voor de duidelijkheid:

 • De NAVO zegt dat Rusland de grootste bedreiging in het heelal is, maar zij zullen hun militaire capaciteit lamleggen met belachelijke oorlogsmachines die op windkracht werken om te voorkomen dat het weer verandert.
 • Greta zegt dat de verandering van het weer door kooldioxide de grootste bedreiging in het heelal is, maar zij heeft niet eens een uitspraak gedaan over Duitsland dat steenkool verbrandt als onderdeel van een anti-Rusland plan.
  Een leuke dag

Begrijp je me, vriend?

Dit is allemaal onzin.

Alles wat de media/regering zegt is gewoon volslagen onzin.

De Rusland mensen en de opwarming van de aarde mensen zijn dezelfde mensen die u hebben verteld:

 • Er was een wereldwijde virus pandemie.
 • Het experimentele gentherapie-“vaccin” tegen het vermeende pandemische virus veilig en doeltreffend was.
 • George Floyd werd vermoord omdat een agent de kleur van zijn huid haatte.
 • De blanke politie is betrokken bij een wereldwijde racistische samenzwering om zwarte mensen te vermoorden.
 • Alleen de politie zou wapens mogen hebben.
 • Irak gaat Amerika met kernwapens aanvallen.
 • Mannen kunnen vrouw worden door hun penissen af te snijden.
 • Kinderen moeten naar homoparades gaan en naakte mannen in BDSM leer zien.
 • Blanken zijn de grootste oorzaak van geweld in Amerika.
 • Joe Biden kreeg 81 miljoen stemmen bij de verkiezingen van 2020.
 • Zwarte mensen zijn bang om naar buiten te gaan omdat blanken hen proberen te vermoorden.
 • Taiwan is een land.
 • De stijgende benzineprijzen zijn het gevolg van een wereldwijde samenzwering van benzinestationshouders en hebben niets te maken met het uitbreiden van de geldvoorraad met meer dan een derde of het buitensluiten van de grootste grondstoffenproducent op aarde uit de wereldeconomie.
 • Het instorten van de aandelenmarkt zal de inflatie terugdraaien.
 • De Disney+ Star Wars show Obi-Wan Kenobi was goed en schond de continuïteit niet.
 • Kleuters moet geleerd worden hoe ze anale seks (met mannen) moeten hebben.
 • Homoseksualiteit is normaal.
 • Een geheime racistische blanke samenzwering bestuurt de wereld.
 • Het “Sudden Adult Death Syndrome” heeft niets te maken met de gentherapieprik met het Covid-19 spike-eiwit.
 • U moet meer van deze nep-vaccins nemen.
 • China gaat Amerika binnenvallen en iedereen tot het communisme dwingen.
 • Open grenzen zijn goed voor de economie.
  Voormalig adviseur van Zelensky: Tuckers interview onthult een steeds geduchtere Poetin

En ga zo maar door. U begrijpt het punt.

Alles wat zij zeggen is niet alleen een leugen, het is een duidelijke, absurde leugen.

Dit is de wereld van de zombies. De mensen zullen gewoon alles geloven.

U kunt de werkelijkheid zo ongeveer helemaal begrijpen door gewoon precies het tegenovergestelde te geloven van wat de regering/media u vertellen. Het is cartoonesk, zoals zij de werkelijkheid omkeren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hoeveel bent u bereid op te offeren om het Westen te helpen een propagandaoorlog tegen Poetin te winnen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTrudeau in paniek nu zijn regering onthult dat de volledig gevaccineerden sinds februari goed zijn voor 4 op de 5 COVID-doden in Canada 
Volgend artikelOekraïense officieren verkochten Franse Caesar houwitsers aan Rusland voor zacht prijsje – rapport
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Homo? Las ik dat nou goed? En dat in de pride tijden.

  Greta moet gewoon flink gepaald worden daarna is get afgelopen met dat gemekker.

 2. Oke, het is 5 voor 12, of misschien 2 voor 12!
  Nee, beste mensen, klok kijken kan niet iedereen.
  Neem Seyss-Inquart (mark Rutte), de premier van Nederland sinds 2010.
  Is hij inmiddels de langst zittende premier van Nederland?
  Omdat de meerderheid van het volk tevreden over hem is.
  Rot toch op!

  Greta, who the fuck is Greta?
  Who the fuck is Joe Binladen?
  Who the fuck is Ursula von der Leyen?

  Zeer slechte acteurs!

 3. Ik volg alles van jullie en het is vaak interessant. Maar zeer verdrietig dat als je als vrouw met een vrouw bent dit als niet normaal wordt gezien. Terug naar af. U mag niet meer meedoen.

 4. Greta Doomburg kan je niet serieus nemen, dat is de papegaai van haar vader die al die onzin uitkotst over zijn eigen dochter. Greta is niets meer dan een buikspreekpop. Rebel News heeft destijds een heel item gewijd aan de familie Doomburg, nou dat was echt hilariteit ten top. Wat een zielig zweeds gezinnetje. Lachwekkend.

 5. Zie je het al? Een gevechtstank met een zeil bovenop om millieu bewust voor te bewegen…..
  en–idd–gas en atoom energie zijn “groen” al wordt je groen en geel van de prijs….

 6. Ik volg Greta niet echt maar een tienermeisje zo afbranden vind ik echt ongepast, maar je bent vrij om te schrijven wat je wilt natuurlijk, ik ook natuurlijk als reactie daarop, zie de planeet wel degelijk naar de klote gaan, nee dat komt niet alleen door de mens, maar wel vooral door zijn gedrag, voorbeelden te over, trouwens Greta is een persoon die vind als jongere dat zij als volgende generatie zich zulke grote zorgen maken en daar harde commentaren over geeft, zij kan als tiener echter niet verantwoordelijk gehouden worden voor alles wat anderen doen of zeggen, zij is autonoom en slechts een burger zoals wij allemaal zijn, fijne dag verder reageerders, ik ben blij met sprekers als Greta, jongeren zijn bezorgd en niet voor niks.

 7. @Flardinga,

  “zie de planeet wel degelijk naar de klote gaan, nee dat komt niet alleen door de mens, maar wel vooral door zijn gedrag”

  Dus het komt niet alleen door de mens maar WEL VOORAL door zijn gedrag, dus het komt VOORAL dus WEL door de mens… 🤣

  https://www.climategate.nl/

 8. Greta het meisje uit Mongolië
  zwaar gestoord kind
  Heeft al met de paplepel onzin in gekregen
  Daarom ziet ze nu allemaal Fata Morgana
  Ook zij is een speelbal van de elite
  Maar hoe je het ook wendt of keert
  De gewone man is weer de dupe van alle economische wantoestanden

  • Dat beschouw ik als een belediging voor de Mongolen. Een eens machtig volk met meer inzicht dan al de Westerse en Chinese overheden bij elkaar.

 9. Je kan ook op ieder slakje zout leggen elanor
  En je zegt het zelf al een eens een machtig volk
  Maar we mogen wel de mongolen de genetisch bepaalde geboren mongolen beledigen
  Weinig intellect elanor of gewoon niks te doen de hele dag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in