Heeft het Westen enig begrip van wat er aan de hand is? Ik denk dat deze mensen dom zijn. Ze lopen rond en zeggen: “Hahaha, we zijn ze nu goed aan het resetten!” zonder de implicaties te begrijpen, bericht Andrew Anglin.

RT:

Een systeem dat directe roepie-roebel betalingen in de handel tussen Rusland en India mogelijk maakt, zou deze week van start kunnen gaan, vertelde de voorzitter van de Federation of Indian Export Organizations (FIEO), A Sakthivel, woensdag aan CNBC. De regeling zou India en Rusland in staat stellen financiële transacties uit te voeren waarbij de Amerikaanse dollar wordt omzeild. Rusland mag in feite geen Amerikaanse valuta gebruiken wegens de westerse sancties in verband met het conflict in Oekraïne.

Volgens de ambtenaar werkt de Indiase regering aan een voorstel om maximaal vijf genationaliseerde Indiase banken te laten deelnemen aan het rupee-roebel handelsmechanisme, en zijn er reeds besprekingen over deze kwestie gehouden tussen de gouverneur van de centrale bank, de minister van Financiën, en de banken. De regeling zou Indiase exporteurs in staat stellen zaken te blijven doen met Rusland ondanks sancties die onder meer internationale betalingsmechanismen in het land, zoals SWIFT, verbieden. Het zou India ook in staat stellen Russische energie exportproducten en andere goederen te blijven kopen.

Volgens Sakthivel zou de Indiase economie kunnen profiteren van de sancties waar Rusland mee te maken heeft, omdat zij Indiase exporteurs een kans geven om uit te breiden op de Russische markt.

  Zelensky-regime geeft opdracht tot de vernietiging van 100 miljoen boeken

“De export naar Rusland is niet veel, alleen in de landbouw en farmaceutische producten. Nu het hele Westen Rusland in de ban doet, zullen er veel mogelijkheden zijn voor Indiase bedrijven om Rusland binnen te komen,” verklaarde hij.

Het Indiase Ministerie van Financiën en de Reserve Bank of India hebben nog geen commentaar gegeven op de nieuwe handelsregeling.

In tegenstelling tot de VS en de EU heeft India Rusland niet bekritiseerd over zijn militaire operatie in Oekraïne, en heeft het zich onthouden van een veroordeling van Moskou tijdens de recente stemrondes in de VN. Op de vraag of de voortzetting van de handel van India met Rusland de woede van het Westen zou opwekken, zei Sakthivel dat zijn land een “neutraal standpunt” had ingenomen over de situatie in Oekraïne.

Met andere woorden: “Who cares lol?”

Wat gaat het Westen doen?

Gewoon sancties opleggen aan elk land dat niet meegaat in het programma om de Democratie-neonazi’s te redden die de knieschijven van krijgsgevangenen in Oekraïne eraf schieten?

Elk van deze landen kan, als het onder druk gezet wordt, gewoon deze video’s laten zien en zeggen: “Eigenlijk, nee, wij voelen ons niet verplicht om ons op te offeren voor jullie satanisch martelprogramma. Jullie zijn ziek en bizar, en wij zijn er eerlijk gezegd niet van gediend.”

Dit hele “rechterkant van de geschiedenis” gebrabbel dat het Westen opdringt, werkt alleen bij debiele blanken die alles geloven wat hun door de tv en Twitterberichten verteld wordt. Ieder ander zal zoiets hebben van “ja oké, kun je me de video’s laten zien van Russen die krijgsgevangenen martelen of hun menselijke schilden bedreigen met het Terminator themalied? Bedankt.”

Het Westen denkt nog steeds dat het de hele wereld om zich heen kan blijven pushen. Ik weet niet hoe het nog niet is doorgedrongen dat ze dat niet meer kunnen. Het is fascinerend om naar te kijken.

Het zit zo: als ze echt oorlog gaan voeren met China, India, enz. dan moeten ze dat snel doen, want de acties die deze landen ondernemen, gaan de dollar imploderen, waardoor de oorlogsmachine van de VS gewoon kapot gaat.

Het verband tussen de oorlogsmachine en de dollar als reservevaluta is heel belangrijk. Zij steunen elkaar. De VS hebben de dollar als reservevaluta (en het IMF, de Wereldbank, de WTO, enz.) ingesteld door te dreigen met geweld tegen de hele wereld, en vervolgens hebben zij de oorlogsmachine gefinancierd met de winsten uit de uitvoer van schuld.

Maar zelfs met dat systeem opgezet, waren ze te zot om een echte militaire paraatheid te hebben.

Rusland noemde de bluf.

Nu is het respect voor het leger ineengestort, de dollar zal volgen, en er zal dan geen mogelijkheid zijn om een van beide te herstellen.

De VS hebben al te maken met enorme interne problemen, en als zij die problemen geen prioriteit geven, dan zal de hele zaak uit de hand lopen.

Misschien kijken ze naar het oude model van de USSR, en denken ze dat ze gewoon iedereen arm kunnen laten zijn en al hun geld aan het leger kunnen blijven uitgeven, zelfs nadat de suprematie van de dollar in elkaar is gestort?

Maar wat u ook wilt zeggen over de structuur van de USSR, zij produceerden wel degelijk dingen, voedden wel degelijk mensen, en zij hadden geen enorme sociale verdeeldheid. De mensen waren zeker arm, maar er was knusheid, waar mensen in fabrieken werkten en in sterke raciaal homogene gemeenschappen leefden, zonder massale zwarte criminaliteit of overal kampementen van daklozen of een van die andere nieuwe Amerikaanse problemen.

  Russisch leger vernietigt meer Abrams-tanks bij Avdeevka (video's)

Het is zo heel vreemd om dit allemaal in real time te zien gebeuren. Het is moeilijk om het echt onder woorden te brengen, en ik denk dat niemand het zou kunnen bevatten, zelfs al zou ik het onder woorden kunnen brengen. Het Westen leeft al zo lang in dit comfort, dus het is voor niemand mogelijk om het idee echt te bevatten dat de hele zaak instort.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wereldwijde ineenstorting van gewassen nu een zekerheid… wijdverspreide hongersnood zal de planeet aarde van 2022 – 2024 teisteren… het is in gang gezet en kan niet meer gestopt wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Oekraïense presidentZelensky dringt aan op een “Grote Reset” en eist het einde van het gebruik van fossiele brandstoffen in Europa
Volgend artikelPropaganda verandert de oorlog niet – Oekraïne verliest nog steeds II
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Ach ja, India, komt daar eigenlijk nog iets goeds vandaan ?
  Ik weet van India alléén dat de koeien “heilig” zijn verklaard en zich vrijelijk mogen/kunnen bewegen op de openbare wegen tussen ál het andere verkeer.
  ’t Is aldaar één grote onhygiënische bende.
  Geen vakantie-reisdoel voor mij.

  • Elektronica. Bijna alle halfgeleiders die Philips produceert komt uit India. Hiermee is ook de kennis van het ontwerpen met deze bouwcomponenten verplaatst naar India. In de jaren zeventig, tachtig was Nederland hier nog toonaangevend in , maar helaas vergane glorie.

  • Niet koeien zijn heilig, maar ALLE dieren. Het verhaltje van heilige koeien komt van de zendelingen.

   Meeste doktoren in USA en veel, heel vel bedrijven –ook in NL–laten boekhouding doen in India.
   Veel goedkoper en beter
   net zoals het schrijven van programma’s en het in de ruimte brengen van satelieten.

   Nu worden India, China, en Rusland bij elkaar gedreven en zijn wereld macht nr.1, zonder enige concurrentie.
   Als Rusland met andere landen investeert in landbouw in rusland en India, zitten wij spoedig als bedelaars langs de weg…

 2. India mag zeker niet onderschat worden net als China is het dus een sterke bondgenoot voor Rusland. India heeft de afgelopen 10 jaar niet stilgezeten en hard aan de weg getimmerd op economisch gebied. Grootgelijk dat ze straks ons brood en onze warmte inpikken. Hadden die psychopaten hier zich maar niet moeten misdragen als misbaksels. Ziet er naar uit dat we naar inda kunnen emigreren straks , want daar hebben ze wel te eten.

 3. De makke westerse schaapjes blijven maar achter hun pedofiele satanaische leiders aan hobbelen, zo de afgrond in. Het feit dat 7/8ste van de wereldbevolking niet meedoet met de hetze tegen Rusland ontgaat ze helemaal. Netjes blijven prikken en de propaganda geloven dan ben je een goed schaapje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in