De Oekraïense president Volodymyr Zelensky, die de instructies van zijn globalistische marionettenmeesters opvolgt, is nu openlijk voorstander van de “Grote Reset” agenda.

“Lang vóór deze oorlog was het duidelijk dat de mensheid het gebruik van fossiele brandstoffen moest verminderen. Het tijdperk van kolen en olie heeft enorme schade aangericht aan het milieu, aan onze planeet als geheel,” verklaarde de acteur, terwijl hij de globalistische praatjes over klimaatverandering herhaalde, schrijft Bigleaguepolitics.com.

“Groene technologieën en groene energie zijn een logisch en rechtvaardig antwoord op deze uitdaging geworden. Het Europese beleid is er al op gericht het verbruik van milieugevaarlijke hulpbronnen te verminderen. Maar de agressie van Rusland tegen Oekraïne en tegen alles waar het leven in Europa op gebouwd is, is een argument om de groene transformatie op dit continent te versnellen,” voegde Zelensky eraan toe, pleitend voor een beleid dat rechtstreeks uit het draaiboek van de Grote Reset komt.

Zijn volledige verklaring is hier te zien:

Big LeaguBe Politics heeft bericht over hoe de leugen over de klimaatverandering de sleutel is tot de propaganda van het Wereld Economisch Forum, bedoeld om het beleid van de Grote Reset door te drukken, dat de economische productie zal vernietigen en het individu zal onderwerpen aan een technocratische beestenregering:

“In een bizarre nieuwe video van het globalistische World Economic Forum wordt de burgers van de westerse landen bevolen hun kleren niet meer te wassen om de klimaatverandering tegen te gaan, in navolging van de bevelen van het WEF dat de bevolking van de ontwikkelde landen insecten moet eten en afstand moet doen van alle bezittingen om de koolstofuitstoot te verminderen.”

Het vreemde bericht verscheen op zondagmorgen op de Twitter feed van het WEF.

Het Economisch Wereldforum, voorgezeten door de beruchte “Great Reset” architect Klaus Schwab, hamert er stelselmatig op dat het verminderen van de levenskwaliteit van de doorsnee burger de juiste manier is om de klimaatverandering en een vermeende catastrofe te voorkomen.

Twitteraars gingen de ether in om hun verzet te uiten tegen het autoritaire optreden van het WEF. Zij maakten duidelijk dat zij niet van plan zijn te fungeren als pionnen voor de corrupte en sinistere elites die zij aanvoeren in de zieke toekomstvisie van de verdraaide organisatie.

Sommigen wezen erop dat het concept van het niet wassen van kleren bijna uitsluitend van toepassing is op de “laptopklasse” van de witteboorden, terwijl arbeiders die zware beroepen uitoefenen waarschijnlijk ernstige gevolgen voor hun gezondheid zouden ondervinden als zij voortdurend vuile, bevuilde en zweterige kleren zouden dragen.”

Zelenski is een marionet die waarschijnlijk voor een groen scherm toespraken houdt waarin hij ervoor pleit dat nog meer Oekraïners moeten sterven om zijn corrupte regime, dat geïnstalleerd is na een door het buitenland gesteunde staatsgreep van de kleurenrevolutie, overeind te houden. Hij is een van de slechtste mensen op deze planeet en een zielloze lakei van de Nieuwe Wereldorde.

  Waarom de Kachkovka-dam werd opgeblazen - De situatie aan de fronten Vuhlendar en Bakhmut - Zware Oekraïense verliezen

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïens parlementslid – “Wij strijden voor de Nieuwe Wereldorde”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelLanden met de hoogste vaccinatiegraad hebben nu het meest onder Corona te lijden
Volgend artikelTotale Ineenstorting: India zegt rijk te worden van Russische sancties terwijl het Westen verhongert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Ondertussen propagandeert de westerse media volop dat Rusland verliest.
  Het wordt tijd dat ze die lallende tuinkabouter van zijn troon af schoppen.

  • Kun je ons mogelijk een beetje helpen met die links – sommige kan ik niet openen. En andere zijn in het Russisch. Kun je bijvoorbeeld een korte vertaling neerzetten?

   • Situatie van uit Russen standpunt. Westerse lezen we genoeg.De waarheid moet je zelf zoeken tussen de standpunteb

    MOSKOU, 30 maart — RIA Novosti, Andrei Kots. Het Russische leger en eenheden van het DPR-leger maakten de buitenwijken van Marioepol volledig vrij van de vijand, sloegen hem uit woongebouwen en blokkeerden het grootste deel van het garnizoen – tot zevenduizend nationalisten – in de Azovstal-fabriek. Zodra de stad eindelijk onder controle van de DPR komt, zal een grootschalige operatie beginnen om de Oekraïense groep in de Donbass te vernietigen. Over wat het is – in het materiaal van RIA Novosti.
    Stap in de ketel
    Aan het begin van de militaire speciale operatie rukte het DPR-leger op naar het zuiden – naar Marioepol. Het commando begreep dat de aanval van de 60-70 duizend vijandelijke groep in het voorhoofd tot enorme verliezen zou leiden. De meest gevechtsklare eenheden en formaties van de strijdkrachten van Oekraïne bevinden zich ten noordwesten en westen van Donetsk. Het is van daaruit dat de hoofdstad van de DPR en de dichtstbijzijnde nederzettingen regelmatig worden beschoten.

    Tijdens de acht jaar van oorlog hebben de Oekraïense veiligheidstroepen hun verdedigingslinie in de Donbass veranderd in één groot versterkt gebied met betonnen vestingwerken, langdurige vuurpunten, een breed netwerk van loopgraven en mijnenvelden. Hier zijn de meest getrainde, getrainde en gemotiveerde eenheden en de meeste bruikbare uitrusting van de strijdkrachten van Oekraïne. En terwijl de groep gevechtsklaar is, blijft de DPR onder vuur liggen.

    “We zullen hun verdediging niet hacken met een snuif”, vertelde een officier van het DPR-leger met de roepnaam Klim aan RIA Novosti. – De taak is om de vijandelijke groep in de omsingeling te nemen. Het zuidelijke deksel van de ketel moet worden dichtgeslagen door de troepen die na de inname van Marioepol zullen worden vrijgelaten. Vanuit het noorden – eenheden van het Russische leger, dat Izyum innam. Zeer binnenkort zullen ze verhuizen naar Slavjansk en Kramatorsk, waar het hoofdkwartier van de Oekraïense troepen in de Donbass is gevestigd. Zodra de noordelijke en zuidelijke groepen zich verenigen, zal de vijand nergens heen kunnen.”
    Donetsk
    Volgens de republikeinse inlichtingendienst heeft het commando van Oekraïense eenheden Kiev herhaaldelijk om toestemming gevraagd om zich naar het westen terug te trekken. De Generale Staf weigert echter. Dat is begrijpelijk: in uitgeruste posities zullen de troepen nog vrij lang georganiseerd verzet kunnen bieden. En op de mars in het midden van de Donetsk-steppen zijn legercolonnes een gemakkelijk doelwit voor Russische luchtvaart- en raketwapens.
    Elite Onderdelen
    Het leger van de LPR heeft al 95 procent van het grondgebied van de republiek bevrijd. De vijand bleef slechts in enkele nederzettingen. De belangrijkste eenheden van de strijdkrachten van Oekraïne en de Nationale Garde zijn geconcentreerd in de DPR. Misschien is het hier dat de beslissende slag van de hele speciale operatie zal plaatsvinden. De republiek is ervan overtuigd dat de nederlaag van de Donetsk-groep onherstelbare schade zal aanrichten en Kiev zal dwingen te capituleren. De vijand is in feite ten dode opgeschreven. Oekraïense eenheden in Donbass hebben een gebrek aan voedsel, water, medicijnen en munitie.
    Meer dan 15 duizend vluchtelingen uit Donbass staken in een dag de grens met Rusland over
    Zonder gevecht zal de vijand zich echter niet overgeven. Tegenover Horlivka, ten noorden van Donetsk, wordt de positie ingenomen door de 95th Separate Airborne Assault Brigade. Deze eenheid heeft een rijke gevechtservaring, militairen namen, naast Donbass, deel aan de vredesmissie in Irak. In de arsenalen zijn er de modernste wapens: gemoderniseerde T-80BV-tanks, gepantserde auto’s “Humvee”, “Spartan”, “Dozor-B”, gepantserde personeelsdragers BTR-3GA, antitankcomplexen van westerse productie.

    Ten zuiden van Horlivka, ten noordwesten van Donetsk, opereert en slaat de 25e Afzonderlijke Parachutistenbrigade straffeloos met artillerie uit Avdiivka in de districten Kiev en Petrovsky van de DPR-hoofdstad. Het is uiterst moeilijk om ze van daaruit te roken, omdat de posities waren uitgerust in de plaatselijke cokesfabriek. Een onnauwkeurige klap bedreigt de hele regio met een milieuramp.

    Ten westen van Donetsk, in het dorp Pisky, werd de 56e afzonderlijke gemotoriseerde infanteriebrigade verschanst. Het bestaat uit een volwaardig tankbataljon. En ten zuidwesten van Donetsk ligt de 54e afzonderlijke gemotoriseerde infanteriebrigade met een groot aantal artillerie van groot kaliber, bijvoorbeeld 152 millimeter zelfrijdende kanonnen “Acacia”.
    Ten zuiden van Donetsk, in de buurt van Dokoechajevsk, stonden de 53e Afzonderlijke Gemechaniseerde Brigade en de 36e Afzonderlijke Mariniersbrigade. Tijdens het Marioepol-offensief sloeg het DPR-leger hen ernstig mis, waarbij veel militair materieel werd vernietigd en buitgemaakt. De restanten trokken zich terug naar Marioepol, waar ze zich aansloten bij de nationalisten van het Azov-regiment. Daarnaast blijft de 81e afzonderlijke luchtmobiele brigade, gestationeerd in Konstantinovka en Druzhkovka in het noordwesten van de DPR, in het tweede echelon.
    Ongecontroleerde nationalisten
    Al deze groeperingen, die het republikeinse leger aanzienlijk overtreffen, bereidden zich actief voor op een militaire oplossing voor het probleem van Donbass. Sinds het begin van het jaar zijn versterkingen overgebracht naar het front, zijn voorraden granaten en brandstof gecreëerd en actief verkenningen van de grijze zone uitgevoerd. Volgens het ministerie van Defensie van Rusland moest de gevechtscoördinatie van eenheden en formaties vóór 28 februari zijn voltooid. En in maart zou de groep in het offensief gaan, de DPR-troepen verslaan in open gevechten en Donetsk veroveren. Het Russische leger lag een paar dagen voor op het Oekraïense leger.
    Mariupol luchthaven terminal gebouw – RIA Novosti, 1920, 28.03.2022
    28 maart, 20:25
    De DPR kondigde de onderdrukking aan van een poging om de commandant van de “Azov” uit Marioepol te evacueren.
    “Wanneer wordt aangekondigd dat Marioepol volledig is opgeruimd, zal dit het moreel van het Oekraïense leger ernstig ondermijnen”, zei Eduard Basurin, een officiële vertegenwoordiger van het DPR-leger. “Vroeg of laat zullen ze eindelijk tot de conclusie komen dat de militair-politieke leiding van Oekraïne hen hier gewoon naar de slachtbank heeft gegooid. Ik hoop dat dit besef snel bij de vijand komt en hij zich minder zal verzetten. En idealiter legt hij vrijwillig zijn armen neer.”
    Nationalisten, zei hij, zijn echter uiterst terughoudend om de witte vlag weg te gooien. In de richting van Marioepol werden militairen van de Oekraïense strijdkrachten die zich wilden overgeven herhaaldelijk in de rug geschoten. Doema-afgevaardigde uit de Krimregio Michail Sheremet is van mening dat president Vladimir Zelensky eigenlijk de controle heeft verloren over nationalistische bataljons die bevelen uit Kiev niet opvolgen en handelen op basis van hun eigen belangen.

 2. Wanneer houdt het domme gezeik van die WEFfers eens op. Dat advies over kleren wassen is niet iets om je aan te storen, maar wel als je het bekijkt in de schade die de ruimtevaart aanricht, de constante lanceringen door ons luchtruim, de uitstoot die er bij komt te kijken, over de hele wereld! Dan is er de industriele vervuiling die rivieren besmeurt. Dan is er de met kunstmatige aardbeving kapotgehamerde Fukushima die nog steeds in de oceaan lekt sinds 2011. Dan is er de schade door Roundup. En je kent er vast nog wel meer.

  Dit advies is gewoon prietpraat van een WEFfertje die zich geldig probeert te maken als young global leader. Vreemd wel dat die Oekrie kabouter zich nu plotseling bemoeit met de nep klimaatscrisis. Als er een lijkje uit de kast wordt getrokken, weet je onderhand dat er nog veel grotere lijken zitten te wachten.

  • Kijk de docu van de Elder brothers. Is een oude maar wel handig om te kijken voordat je het vervolg kijkt. Die zul jij misschien interessant vinden omdat de Kogi Indianen, de Elder brothers zeggen dat als we voor onze rivieren gaan zorgen we onze mensheid op deze planeet nog kunnen redden. Zij kennen een ingewikkeld verband tussen bomen, planten en rivieren wat de wetenschap pas nu begint te ontdekken. Putin was of is ook een Young Global Leader van Klaus Schwab, zoals die in een oude vid zegt. Over Fukushima destijds een journalist die meldde dat er israelische camera systemen geinstalleerd waren die bommen bleken te zijn. 9/11 hetzelfde. Een andere theorie idd HAARP diep in de oceaan. Die straling komt al vele jaren aan op ook onze kusten. Golfoorlog 1 giga straling, door bomhoofden met plutonium gevuld. Tot in Cornwall meetbaar. Duitse wetenschapper. Docu nooit vertoond in NL. Ik heb hem wel gezien omdat hij in het buitenland wel te zien was. Veroorzaakte Veteranenziekte in veel US soldaten.

 3. Net als Obama houdt Zelenski toespraken die duidelijk door anderen geschreven zijn. De USA een land vol Thinktanks die voor ons achter de schermen blijven. Ayaan Hirsi Ali ging voor een rechtse Thinktank werken na haar VVD debacle. Verplichte vaccins, verplichte boosters en een einde aan alle supplementen die niet goedgekeurd zijn. Die goedkeuring financieel niet op te brengen voor de kleine bedrijven die supplementen, tenminste die van enige kwaliteit, produceren. Vaccins een miljarden industrie voor de elite, het proces tot de dood opnieuw een trillioenen industrie. De begrafenisondernemers kunnen het niet aan. Ook daar is iets opgevonden. Lijken worden geliquificeerd en dan uitgegoten over de MRna groente teelt etc. Eet smakelijk. Zelenski waarschijnlijk gemindprogrammeerd vanaf jonge leeftijd. Lees het Franklin scandal cover up boek van John DeCamp om een idee te krijgen. Een frontalter wat geen idee heeft wat de andere alters doen of zeggen. Rutte is natuurlijk niet anders. Van het gepushte nieuws op mijn telefoon word ik misselijk. Al 8 jaar bommen etc. op Donbass geen milieuvervuiling? Ik begrijp niet hoe die idioten nog maar iets durven zeggen over het milieu. Golfoorlog 1 leidde tot ernstige stralingvervuiling/besmetting die tot in Cornwall meetbaar was. De wind gaat waar hij wil oncontroleerbaar. Die docu hebben we in NL nooit mogen zien. Ik heb hem wel gezien vele jaren geleden. NB een duitse wetenschapper die het onderzocht. De amerikaanse veteranenziekte ook daardoor veroorzaakt. Het Joods zijn wordt tegen ons uitgespeeld. De meme stevig verankerd in onze mindset dat je niet antisemitisch mag zijn. Sommige kritische opmerkingen, onderzoek zelfs strafbaar met gevangenisstraf. Boeken, vids verboden te kijken. Censuur van vele docus in NL. De echte Semieten zijn de Palestijnen, Vroegere joden die nooit de regio verlieten en zich bekeerden tot de Islam om zich van Rome te bevrijden. Slomo Sand. Er was nooit een joodse diaspora. Prof Ashraf Ezzat er waren nooit Israelieten als slaven in Egypte en Nooit heersers die Pharaohs genoemd werden. Zelenski triggert woede merk ik. Wat mensen kan drijven tot uitspraken die vaak niet ok zijn maar ook historisch onjuist. De orthodoxe joden in Israel hebben altijd gesteld dat de staat Israel nooit gesticht had mogen worden. Dat hebben de vriendjes van Zelenski gedaan. De Balfour declaratie afgedwongen. Amnesty International ook gefinancierd door Soros. Een artikel in Trouw maakt duidelijk dat de meeste Joden afstammen van bekeerde joden, die afstammen van lokale bevolkingen. Vandaar dat ze er ook zo uitzien. Europese, Indiase, Afrikaanse joden en geen enkele genetische semitische verwantschap. De bekering op zich verschaft die. Automatisch worden zij directe afstammelingen van Abraham. Maar hoe zit dat dan. Echte joden zijn dat alleen maar als ze een joodse moeder hebben. Nog steeds vlgs het Sanhedrin. De genetische lijn wordt dus door een vrouw doorgegeven. Oncontroleerbaar dus vrouwen. Of is er een selekte groep die wel van 1 matriarch of Elohim/Tuatha afstammen. Voelen zij zich daardoor ver boven normale mensen verheven. Jacob die met Israel vecht, vlgs de overlevering hem dood en zijn identiteit steelt. Maar in het Midden Oosten is Isra een meisjesnaam en het eind EL betekent Elohim/Engel. Overigens ook in Bretagne namen die eindigen op EL. Oude tekeningen van dat gevecht lijkt die engel ook vrouwelijk. Worden we allemaal belazerd. Kissinger geen voorstander van de staat Israel. Worden we straks allemaal geoffferd/geholocausted. Behalve zij die handig zijn vlgs de Noahite Laws en het selekte groepje. Openlijk word er in historische speeches, ook in den Haag gezegd dat ze de Hele wereld zullen bezitten. En dat een ieder van hen een paar duizend slaven zal hebben. Allemaal op vids en in docus en documenten en boeken geschreven. Onze regeringen allemaal gekaapt. Stemmen totaal zinloos. Baudet grote fan van de staat Israel en regelmatig bezoeker van de isrealische ambassade. Het is pas over als het over is. De deur door de dood een transformatie in hopelijk een cohesieve, cooperatieve, harmonische realiteit. Van deze heb ik het wel gehad. Maar dat was al het geval van voor mijn geboorte. En wie is Biden. Met zijn vaste oorlel. Een onmogelijkheid. Acteur James Woods? Gesnapt toen hij als Biden zijn 20 jarige vriendin kuste, hij is 66? Al Bagdadi een joodse amerikaanse acteur, gevonden door een franse journalist. Op fotos met McCain, die vlgs claims vermoord is. Want ook al denk je bij het clubje te horen, je bent je leven niet zeker. En authentiek zijn wie je bent is er ook niet bij.

 4. Die zelensky is een marionetpop van de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal/deep state/illuminati.Die nepjood voert de NWO agenda uit.

 5. Gertrude, ik wou dat je mijn docente geschiedenis was. Wat is ons veel voorgelogen. Alles maar dan ook alles! Mijn ‘nuchtere’ Nederlandse vrienden hebben mij de rug toegekeerd, omdat mijn gezin en in niet voor gif spuiten stonden en ook geen partij willen kiezen in deze oorlog die gecreëerd is door het westen, zoals gebruikelijk! Waar zijn al die nuchtere Nederlanders gebleven???waar leven ze? Waarom houdt iedereen zijn mond en doet net of het normaal is wat er gebeurt?

  • Tja, de nuchtere Hollander. Misschien waren het de nuchtere verslaggevers, de journalisten van toen die ons die nuchterheid gaven. Nu is de main stream media, de reguliere pers een verlengstuk van globalistische partijen die niet het beste met de mens voorhebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in