Een samenloop van afschuwelijke gebeurtenissen heeft een onomkeerbare ineenstorting van de voedselproductie en van de oogsten in gang gezet, die tot en met 2024 tot hongersnood op de hele wereld zal leiden. Deze gebeurtenissen kunnen niet gestopt worden om de eenvoudige reden dat planten tijd nodig hebben om te groeien. Je kunt gewassen niet onmiddellijk creëren, en als ze niet geplant worden (of ze worden vernietigd), is er geen onmiddellijke vervanging, schrijft Mike Adams.

De redenen voor de komende wereldhongernood zijn onder andere:

 • Overstromingen en droogtes die een scherpe daling van de oogstproductie veroorzaken in China, Rusland en de VS, onder andere.
 • Economische sancties tegen Rusland, die een stopzetting van de uitvoer van voedsel en kunstmest veroorzaken.
 • Oorlog in Oekraïne, waardoor het plantseizoen voor tarwe, maïs, soja en andere gewassen voor 2022 wordt stopgezet.
 • Oorlog in de Zwarte Zee, waardoor de scheepsbewegingen in de havens (zoals Odessa) die normaal gewassen uitvoeren, geblokkeerd worden.
 • Het stopzetten door de regering Biden van de productie van fossiele brandstoffen in de VS, waardoor de kosten voor kunstmest en landbouwactiviteiten aanzienlijk zullen stijgen.
 • Het wereldwijd drukken van fiat valuta geld, waardoor de voedselinflatie een afschuwelijk niveau bereikt.

Belangrijk is dat dit alles samenvloeit in twee primaire problemen, die nu over de hele wereld in een stroomversnelling zullen komen:

 1. Voedselschaarste
 2. Voedselinflatie

Schaarste betekent natuurlijk dat er geen overblijvend aanbod is, ongeacht de kosten. Inflatie betekent dat het voedsel dat beschikbaar is, aanzienlijk duurder zal worden. Beide veroorzaken paniek onder de mensen, wat uiteindelijk tot wijdverbreide onrust onder de bevolking leidt (zie hieronder).

Inzicht in landbouw- en gewasproductiemiddelen

Landbouwers melden op dit moment een stijging van ruwweg 300% in hun kosten om gewassen zoals tarwe te produceren. Dit is te wijten aan drie primaire inputs:

 1. De kosten van kunstmest en zaaigoed.
 2. De kosten van brandstof om landbouwwerktuigen aan te drijven.
 3. De beschikbaarheid van tractoren en ander materieel (en onderdelen daarvan) om gemechaniseerde landbouwacties uit te voeren.

Belangrijk is dat al deze drie inputs zwaar onder druk staan als gevolg van de hierboven genoemde omstandigheden.

  De Vierde Winter des Doods Omwenteling

Naast deze factoren doen de brandstofkosten de vervoerskosten om graan naar de opslagplaatsen voor graan en naar de maalderijen te vervoeren, aanzienlijk stijgen. De stijgende brandstofkosten treffen de landbouwers dus dubbel: ten eerste in de kosten om hun uitrusting te laten werken, en ten tweede in de vervoerskosten.

Helaas ziet het er naar uit dat de diesel op weg is naar $6 / gallon (3,8 l), en dat zal over de hele linie een sterke opwaartse druk op de voedselprijzen geven. Zoals ik reeds eerder zei, hebben verkiezingen gevolgen… en gemanipuleerde verkiezingen hebben ernstige gevolgen. (Joe Biden straft Amerika met economische sancties tegen onze hele energiesector, terwijl hij dergelijke sancties niet heeft tegen de energie-export van Rusland).

Kunstmestprijzen zijn verdrievoudigd, en kunstmestaanbod wordt schaarser

De kunstmestprijzen zijn verdrievoudigd en zullen waarschijnlijk nog hoger worden, vooral omdat Rusland de export van kunstmest heeft stopgezet en de aardgaspijpleidingen naar West-Europa heeft stilgelegd. Als gevolg daarvan wordt de kunstmestvoorziening schaarser. Ongeveer 5 miljard mensen op de planeet zijn voor hun voornaamste voedselbron afhankelijk van met fossiele brandstoffen geproduceerde kunstmest. Zonder kunstmest – als die naar nul zou gaan – komen dus ongeveer 5 miljard mensen om van de honger.

Ik voorspel niet de hongerdood van 5 miljard mensen, want de kunstmestproductie is niet nul. Maar zij daalt nu gemakkelijk met 25% – 30%, misschien meer, en dat betekent dat ergens in de buurt van 2 miljard mensen (of meer) echte honger/verhongering te wachten staat in de komende oogstseizoenen. Heel weinig mensen begrijpen dat voedsel komt van kunstmest, die gemaakt wordt met behulp van koolwaterstoffen. Daarom willen linkse activisten zo graag pijpleidingen afsluiten, zonder te beseffen dat daardoor hun eigen voedselproductie stilgelegd zal worden.

Extreme voedselschaarste wordt deze zomer zichtbaar in de detailhandel

Er is een vertragingstijd tussen het instorten van de oogstopbrengst en de voedselschaarste in de detailhandel ( levensmiddelenwinkels). Op dit ogenblik, in maart, eten wij de winteroogst van tarwe. Tegen het eind van de zomer zullen wij afhankelijk zijn van tarwe van de zomertarweoogst over de hele wereld, en die gewassen worden gewoon niet meer aangeplant op het niveau dat nodig is om de wereld te voeden.

  De Globalistische wereldorde is nu eindelijk en echt aan het afbrokkelen

De website StrangeSounds.org publiceerde onlangs een goed overzicht van wat zij de “tarwe-apocalyps” noemen. Uit dat artikel:

De vooruitzichten voor tarwe zien er grimmig uit… Over de hele wereld…

Een beperkt aanbod van zachte witte tarwe, de belangrijkste tarwesoort die in het Inland Northwest wordt verbouwd, heeft bijgedragen tot een zesjarig dieptepunt voor de tarwe-export uit de Verenigde Staten. Dat staat in het tarweverslag van de USDA voor februari. In het rapport staat ook dat 71 procent van de Amerikaanse wintertarwe in 2022 door droogte wordt getroffen.

De voedselzekerheidscrisis van Egypte vormt nu een existentiële bedreiging voor zijn economie. De broze toestand van de Egyptische voedselzekerheid is te wijten aan het onvermogen van de landbouwsector om voldoende graankorrels, vooral tarwe, en oliehoudende zaden te produceren om zelfs maar aan de helft van de binnenlandse vraag van het land te voldoen.

Tang Renjian, [China’s] minister van Landbouw en Plattelandsaangelegenheden, zei dat de zeldzame zware regenval vorig jaar het planten van ongeveer een derde van het normale tarweareaal heeft vertraagd.

Droogte heeft Canada’s tarweoogst doen verschrompelen tot de kleinste in 14 jaar, en zijn koolzaadoogst tot een negenjarig dieptepunt, zo bleek maandag uit een overheidsrapport.

Uitgedroogde bodems en recordhitte temperaturen in de westelijke gordel van Canada hebben de landbouwopbrengsten van een van de grootste tarwe-exporterende landen ter wereld en van het grootste koolzaad producerende land sterk verminderd. De droogte heeft molenaars en bakkers gedwongen meer te betalen voor zomertarwe, en heeft de prijzen van koolzaad tot recordhoogten opgedreven.

Daar komt nog bij dat Hongarije alle graanexport heeft stopgezet om zijn binnenlandse aanvoer te beschermen. In dit artikel op Natural News somt auteur JD Heyes de landen op die de meeste kans maken op ernstige verstoringen door voedselschaarste. Het gaat om Egypte, Thailand en de Filipijnen.

Tegen deze zomer zullen de voedselplanken er in heel Amerika, Canada en West-Europa angstaanjagend leeg uitzien

  Zelensky zet raket van 400.000 euro in tegen goedkope drone - en Europa betaalt

Het resultaat van dit alles is dat de voedselplanken er in 2022 ronduit angstaanjagend uit zullen zien, en voor de planken waar wel voedsel is, zal het misschien wel twee keer zoveel kosten. Voor sommige artikelen zouden de prijzen wel eens kunnen verdrievoudigen.

Zelfs Reuters meldt nu openlijk dat een agentschap van de Verenigde Naties zegt dat de voedselinflatie 20% heeft bereikt. En dat zijn enigszins oude cijfers. Tegen de tijd dat ze de zomer en herfst van 2022 meerekenen, zal het veel dichter bij 50% liggen.

Het is schokkend dat de basisbehoeften aan voedsel een steeds groter percentage van het loon van de werknemers zullen opeisen, waardoor hun mogelijkheden om brandstof te betalen (die ook de pan uit rijst) of om kleding, huisvesting, enz. te kopen, wegvallen.

De enige factor die de vraag naar voedsel in de wereld daadwerkelijk kan doen afnemen, is de wereldwijde vaccinsterfte, veroorzaakt door mRNA / spike-eiwitinjecties die mensen in recordaantallen doden. Het covid-biowapen is immers een ontvolkingswapen.

Het netto resultaat zal wereldwijde opstanden en sociale onrust zijn op een schaal die we nog nooit gezien hebben

Ooit het gezegde gehoord over “negen maaltijden voor anarchie?” Dat is wat wij later dit jaar, in 2022, zullen meemaken.

Het betekent niet dat elke stad in onmiddellijke chaos zal instorten, maar voedselschaarste, voedselinflatie en energie-inflatie zullen omstandigheden van extreme armoede en wanhoop onder de bevolking scheppen. Als gevolg daarvan zult u meer van het volgende meemaken:

 • Flashmob plunderingen van levensmiddelenwinkels, gevolgd door verhoogde beveiliging van levensmiddelenwinkels.
 • Overvallen op mensen die levensmiddelenwinkels verlaten en boodschappen bij zich hebben.
 • Overvallen op vrachtwagens die goederen aan kruidenierswinkels leveren (zo uit Venezuela gerukt).
 • Toename van autokapingen, huisinbraken en misdaden die voortkomen uit wanhoop en uithongering. (Terwijl de Democraten doorgaan met het “defunden van de politie”).

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het volgende: Wereldwijde voedselcrisis – Zet u schrap voor rantsoeneringVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Vijandelijke zender” verboden: 50.000 euro boete in Oostenrijk voor verspreiding Russisch nieuws
Volgend artikelLinksen in de VS draaien door: Wetsvoorstel om kindermoord in de eerste maand toe te staan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. Twee opmerkingen:
  1. Als we massal allemaal in onze tuin wat voedsel gaan verbouwen (door een grote voorlichtingscampagne, begeleiding etc.) zou men het voedseltekort grotendeels kunnen voorkomen. Maar dat zal niet gebeuren want het voedseltekort is de bedoeling om de great reset door te voeren.
  2. Als het klopt dat de mRNA injecties op termijn dodelijk zullen zijn zal het voedselprobleem gedempt worden.

  • Met betrekking tot punt 1 heb je het toch echt mis:
   – gemiddeld zou je per persoon honderden m2’s nodig hebben, vele malen groter als de gemiddelde tuin
   – afgezien van dat een aanzienlijk deel van die tuintjes betegeld is liggen ze ook voor een groot deel in de schaduw
   – tekort aan kunstmest, “biologisch” is niet zo productief en erg duur

    • Zoek zelf maar eens op wat de opbrengst is per m2 van de verschillende groenten. Houd daar bij rekening dat die opbrengst wordt gehaald door kundige boeren, met kunstmest , land de hele dag in de volle zon, en apparatuur. Dat je in je achtertuintje zelfvoorzienend zou kunnen zijn in groenten het hele jaar is een leugen. Graag met feiten en argumenten komen.

     • Ik eet het hele jaar uit mijn vrij kleine groententuin. Alles wat ik in de herfst nog oogst kan maanden bewaard worden (aardappelen, pompoen etc) of maak ik in. Ik heb nu nog potten komkommer, sperziebonen, tomaat ed staan van September/Oktober vorig jaar en koop nooit groente in winkels. Op dit moment staat mijn tuin vol sla, radijs en spinazie. Plus prei van vorig jaar, boerenkool… Tuinbonen en erwten komen op, ui en aardappelen zijn van de week de grond in gegaan. En je kunt heel creatief zijn omdat vrijwel de helft aan onkruid eetbaar is. Brandnetel staat alweer aardig hoog op dit moment, super gezond, gratis en ideaal voor soep of bakken als spinazie. Paardenbloemen, viooltjes, mallerlei soorten blad onkruid wat sla vervangt etc etc.
      ‘Kundige boeren met kunstmest’ hebben het land uitgeput. Je eigen compost maken, ruilen met anderen, leren conserveren, wilde kruiden leren herkennen… De mogelijkheden zijn eindeloos.

      • Geweldig goed bezig jij.Ben nu twee jaar bezig en lukt ook prima. Inmaken en wekken is nog wel een dingetje en zou dat graag van je willen leren,ik moet het zien om te begrijpen.

      • Wat een heerlijk bericht, tussen zoveel narigheid. Wij hebben alleen een balkon, maar gaan nu ook zorgen voor eetbare planten in openbare/publieke ruimten waar geen honden plassen. Er is een mooie groep op Telegram: G(ratis) V(oedsel) V(oor) I(edereen). Met elkaar kunnen we het aan. Zet massaal je schouders eronder en ga ervoor! NIet meteen denken dat het alleen voor jezelf of je eigen gezin moet zijn, maar gewoon openbaar. Gemeenten geven toestemming om te zaaien in publieke ruimten. Pak het aan!

      • idem pour moi, avec une petite serre de 10m sur 4m, je produis tellement de légumes toute l’année, qu’on n’arrive pas à tout manger.

       Chacun peut survivre ne serait ce qu’avec des graines germées

       compostez beaucoup, et achetez vous une serre, c’est génial

       Hetzelfde geldt voor mij, met een kleine kas van 10m x 4m produceer ik het hele jaar door zoveel groenten dat we ze niet allemaal kunnen eten.

       Iedereen kan overleven op gekiemde zaden alleen

       composteer veel, en koop een kas, het is geniaal

      • Mijn oma deed dat ook, ik weet het nog wel. Ze had ook een prachtige bloementuin! We moesten wel eens helpen om de poepemmer te legen in de geultjes die ze spitte.

    • Ik heb zelf een groentetuin en fruit en haal er best veel uit als je het maar goed indeelt is ook lekkerder en gezonder
     Als iedereen dat deed in plaats van zo’n grind tuintje zou er niet snel een groot tekort zijn

   • Door te investeren in herstel aarde is dat op termijn kostelois
    Wat we in decennia hebben vernield met kunstmestrotzooi kost tijd!

    Lombricompostage etc!
    Probleem zit meer in beperkte aanwezigheid heirloom zaden.

    Ik denk dat ik (als we alles overleven) “goud” in handen heb met onze investeringen in heirloom zaden, lombricultuur etc.

    Vrees alleen dat psychobillie z’n zonnescherm gaat uitklappen en drones de boel vernietigen.

    • Tot op zekere hoogte, afhankelijk van met hoe weinig soorten groenten en fruit je genoegen neemt. De hoge opbrengst van nu is alleen mogelijk hier met kunstmest en glastuinbouw. Kijk maar eens hoeveel energie dat kost.

    • Ja, die krijtwolk staat op de planning, zo’n tien jaar van nu, he. Kennelijk zijn jij en ik de enigen die hier besef van hebben. Helaas.

    • Eerlijk gezegd weet ik niet waar je het over hebt maar het klinkt interessant en daarom wil ik je vragen of je een link of zelfs meerdere, met ons kunt delen. Dan ga ik op onderzoek uit. Het is vijf voor twaalf.

   • Ik had een moestuin van 300 vierkante meter, en daar aten we met ons vieren van in overvloed, en dan nog heel veel weggeven.

   • Klopt niet. Heb een tuin van 300m3 en daar eten wij met 2 personen vrijwel het hele jaar groenten en fruit uit.
    Wat je meer nodig hebt is kennis van zaken (hallo YouTube), geduld en een beetje aanpassen.

   • Ik had ooit een moestuin van 300 vierkante meter, daar kon de hele familie van 7 personen van eten, plus veel buurtgenoten omdat ik soms zoveel emmers met aardbeien oogste dat er niet tegen op te vreten was.

   • Vergeet niet dat de overheid de boeren z’n grond willen afpakken wat ook gaan bijdragen tot de voedseltekort en vele Nederlanders woont in flats en hebt geen tuinthe om hun eigen voedsel te produseren.

  • Het risico is wel dat je overburen of gelukzoekers je groente tuintje leeg halen, bij grote hongersnood dan zijn mensen in alle staten of nog erger.

   • Daarom moet je op openbare plekken gaan zaaien en iedereen om je heen aansporen om hetzelfde te doen. Alleen samen komen we er overheen. Lees maar eens over mensen die in oorlogsgebieden hebben geleefd hoe het er daar aan toe ging. Inderdaad: je krijgt te maken met enorme agressie al is het voor een aardappel. Je leven is méér waard dan een aardappel en dat komt er vooral uit als we elkaar duidelijk kunnen maken dat we het samen moeten doen. Dan zal er genoeg zijn. Dan is delen geen probleem.

  • Zou handig zijn als mensen dit wel deden iedereen heeft maar grind in zijn tuin of tegels maak een groente tuin en wat fruit en een paar kipjes dan heb je in elk geval iets

 2. Volgens de in 2010 aangenomen codex alimentarius mag je niet geteste en bestraalde produkten op de markt brengen.
  Huis geteelde voeding mag je in feite niet eens gebruiken laat staan, langs de weg, verkopen.

  En zo is het WEF cirkeltje rond.

  Is destijds ruimschoots voor gewaarschuwd maar was ook een complottherie net als de qr en aankomende dcc.
  De WEFklanten in de kamers hebben FvD moties hiertegen uiteraard weggestemd ter faveure van deze gedrochten.

  Als we zo dom zijn en blijven dan verdienen we ook niet beter.
  Laat Putin de gaskraan maar dichtdraaien dan weten we meteen waar we aan toe zijn.

 3. Ja hoor, daar is hij weer mike fucking adams. Altijd in voor een ramp. Trouwens ik weet niet beter dan dat die mafkees ramp na ramp voorspeld. Hij is een cabal die kutproducten verkoopt meer niet. Laat je niet gek maken door een gestoorde gek.

 4. Ik maak me geen al te grote zorgen , de kwaliteit zal minder zijn en het aanbod beperkter in variatie omdat we meer op lokale producten zullen terugvallen.
  Geïmporteerde groenten en fruit zullen duurder worden maar dat is niet levensbedreigend.
  Een terugdraait van de stikstofnormen zal noodzakelijk zijn om natuurmest in te zetten waar kunstmest niet meer te krijgen is .
  Dat zou nog eens een positieve wending zijn ….

  • Zou toch geweldig zijn; gewoon weer met de seizoenen mee eten, 1 soort yoghurt in de winkel in plaats van 24.
   Veel zelf inmaken en maken ( jam, sauzen etc).
   Op de fiets boodschappen doen en naar het werk.
   En “only the helpless will be left at the gate”

 5. Er is lang genoeg met de boeren gelachen.Voedsel moest goedkoop zodat er budget over bleef voor vakanties en andere waardeloze activiteiten.Dat veel boeren dat met hun leven hebben bekocht…een kniesoor die daarover valt.

 6. manipuleren van de markt is de oorzaak ,de wall street boys en co laten geen kans onbenut om de de vruchten te plukken van andermans inspanning en producten. tekorten veroorzaken enz .

  Maar

 7. Mike Adams, de Health Ranger. Destijds had hij totaal geen interesse in de zgn ‘chemtrails’. Nu roffelt hij net zo hard mee met de voedsel doomscenario’s maar laat niet zien hoe de vork in de steel zit. Niet te zeggen dat dit scenario niet kan uitkomen, met de schaarste van kunstmest e.d., maar er speelt meer. En als jij gewoon braaf je EU COVID pasje gaat halen straks, dan wordt je geen grammetje magerder. en zul je nooit te weten komen wat ‘honger’ is.

  Vergeet niet dat jouw cipier Kuipers op 22 mei het EU wetsvoorstel voor het COVID certificaat gaat ondertekenen, als jij nu niet zegt dat je niet akkoord bent. (Maar je gaat niks zeggen, want je witlt dat pasje heel graag, plus het veelbelovende spuitje dat je er gratis bij krijgt elk jaar.)

  Met chemtrails worden er chemicalien gesproeid die water afstoten, of aantrekken. Hangt er van af wat de bedoeling is: enorme droogte veroorzaken, of enorme plensbuien veroorzaaken. Met beide kun je oogsten vernielen. Kijk maar omhoog elke dag, om de patronen te leren herkennen. Zo moeilijk is het niet om dit te zien.

  Het gebruik van sproeien gebeurt dus, onder meer. En het gebeurt al heel lang, om boeren te dwingen GMO zaden plus round-up pakketten van Monsanto af te nemen – in India werd dit spelletje bijvoorbeeld veel gespeeld, hele katoen oogsten werden vernield door enorme plensbuien. Tarweboeren in de VS werden constant gedwongen geen heirloom zaden meer te gebruiken. Aangeklaagd door Monsanto om ze te dwingen hun GMO’s te gebruiken, etc. Hier kun je zelf meer info over opgraven. Veel details die je moet onderzoeken.

  Dan is er uiteraard de tarwe voorziening vanuit de vechtpartijen, welke voorziening nu handig is uitgezet door de NAVO om de EU een grote loer te draaien. Waarom een loer draaien? Dan komt er weer paniek, angst, afgunst, haat en venijn, valse beschuldigingen, etc. Burgers tegen burgers opzetten, net zoals met de vax.

  Want die Digitale Identiteit met zijn vax moet er in. De hele wereld moet ‘gevaccineerd’ worden, het vax EXPERIMENT moet doorlopen! Anders VERANDERT de mens niet! Dus als er herrie komt vanwege voedselschaarste, beloven jouw bazen je dat alles goed komt voor jou, zolang je dat EU COVID pasje maar neemt! Dat pasje geeft je toegagng tot boodschapjes doen, en dus het kleine beetje voedsel wat nog over is bij de AH. En verder zorgt het pasje er voor dat jij minstens ELK JAAR een nieuw spuitje neemt, want anders geldt je pasje niet meer. En zo blijft het EXPERIMENT doorlopen.

  Dus je hebt het helemaal zelf in de hand: pasje nemen en spuitjes halen, en broodje eten. Geen problemen voor jou.

  En in je tuintje aardappels kweken is een idioot idee, als de hele wereld omgaat van de honger. Of hou jij van veel bezoek?

  Maar het zal wel meevallen met die hongersnood en bende, want de schapen gaan toch netjes hun pasje +vaxje halen. Dan ben je alleen groente aan het kweken voor jezelf op je flat balustrade 5 hoog, en dat is nog wel te doen.

  • Bijna niet te doen bovenstaand doomartikel. Ik geloof dat dit commentaar van immortal dichter bij de alledaagse werkelijkheid zit.

  • @ Immortal
   Je comment last zien dat je veel weet van wat er gaande is.
   Als het allemaal klopt zijn er na deze winter of in ieder geval het jaar erop bijna geen dubbel gevaccineerde en geboosterden meer wat jij QR mensen noemt. Dan is er veel voedsel over alleen misschien niemand om het bij je deur te krijgen. En is dat voedsel überhaupt wel te vertrouwen? Hoe je het ook wend of keert, we hebben als mensheid een vet probleem over ons heen gekregen. Als je in reïncarnatie geloofd dan zijn de doden straks beter af als de levende. Maar ergens blijft er toch een kracht in ons aanwezig die voor morgen blijft plannen en nog niet wil opgeven. Deze is het beste gebaat door proberen je voor te bereiden met hetgeen in je vermogen ligt. De rest komt als het komt.
   Uiteindelijk zal de balans weer naar harmonie zoeken. We hebben het collectief toegelaten of beter zijn er collectief ingetrapt. Al is het alleen maar stemmen op een politieke partij die aan het plan meewerkt. We zijn zelf mee verloederd kijk maar naar al die realityseries. Of het overmatige consumptie patroon. “Gooi nog even een drumstick op de BBQ voor me xx”. En niet afvragen waar die kippenpoot vandaan komt waarmee die kip gevoerd is en hoeveel antibiotica erin gepompt is om het beest tot consumptie geschikt te maken. Jij bent wakker maar voor hoelang, ook ik heb een deel van mijn leven het niet gezien. We werden al langer gewaarschuwd door David Icke en Alex Jones. Zolang we met de caravan en satelliet ontvanger op de camping voetbal kunnen kijken gaan we niet om de hoek turen of er geen complot gaande is achter onze rug en lachen we deze profeten uit of sluiten ze op als ze te dicht bij de waarheid komen. Dit is vaker gebeurt in de geschiedenis. Die hele gender ombouw en praatprogramma’s zijn een luxe probleem van een maatschappelijk die in moreel verval is geraakt. Kunnen we dan niet de conclusie trekken dat het moest gebeuren en dat bepaalde fenomenen in de evulotie zich herhalen “Sodom en Gomorrah”.? Er komt een betere tijd of wij die meemaken is niet zo belangrijk de zaden leggen we nu in de grond en we kunnen nog steeds onkruid wieden. Dit laatste is nu langzaam aan het beginnen er komen zoveel beerputten open die zo specifiek zijn dan men er niet meer met fatsoen onderuit kan glippen. Onlangs zag ik een clip van Robert van den Broeke op YouTube die een voorspelling deed dat er veel beerputten open gaan. Dit is me 17 jaar geleden voorspeld door een helderziende man die in veel dingen die op mij betrekking hadden juist was. Ook dat de grootste koppen gaan rollen tevens dat men voor een kip elkaars kop gaat inslaan. We zitten nu in die periode. Rond 2025 komt er weer licht tussen de wolken volgens mijn eigen intuïtie. Ik hoop dat je erdoorheen komt en andere mag bijstaan met je inzichten. En vergeet niet dat je misschien zelf nog gered gaat worden door een “dubbel vaxxed QR slaaf”. Het is niet allemaal Zwart Wit Schapen tegen Wakkeren. Zolang je niet oordeelt over een ander omdat je niet weet waarom die een keuze gemaakt heeft is het goed. Nobody is perfect. Kortom de nabij toekomst ziet er grauw uit, het komt goed en of wij erdoorheen komen is niet zo belangrijk gewoon jezelf blijven en leven alsof er misschien geen morgen is laat je elke kleine lichtstraal waarderen.
   We zijn inderdaad Immortal zoals jouw comments naam is. Waar je bewustzijn centrum is in de kosmos zoals bv wat ze hemel hel of aarde noemen en hoe je dat ervaart is afhankelijk van je eigen oorzaak en gevolg keten die we hier op aarde zelf creëren. Zelf ms negatief denken en haat laten hun sporen achter en blijven in The Big Database bewaard en zullen weer in balans moeten komen.
   Wens een ieder inzicht en wijsheid in handelen

 8. Zal wel gebeuren door hysterie, NIET door te lage productie.

  Note: andere landen kunnen ook kunstmest produceren; en voor NL; geen export meer van landbouwproducten, en dierlijke mest op het veld.
  Mest quotum opheffen.

  Je kan aardappels kweken op je balcon in een plastic vat. heel rendabel

  • Ja dat kan, het zou een helpen voor een weekje of twee, maar als je denkt dat iedere Nederlander op zijn flat zelfvoorzienend zou kunnen worden in de aardappelen heb je het mis.

 9. Was het een aantal jaren ook niet zo dat vele boeren ind e USA hun gewassen moesten vernietigen voor een 300% compensatie oid? om zo wat schaarste oid te veroorzaken? dus bewust voedsel vernietigen, crimineel.

  Daarbij komt ook nog eens dat crimineel vriendje van de NWO B Gates nu de grootste grondboer blijkt te zijn in Amerika na opkoping via zijn criminele gelden… ze spelen allen het spel tegen een deel van de mensheid zo lijkt het.

  En in Nl willen ze boeren verplicht uitkopen, zogenaamd voor de natura 2000 gebieden blablabla wij het enigste land met een stickstof probleem…echt? nee maar ze gebruiken het wel voor hun plan…

  allemaal zaken tegen de stroom(logica) in en tegen de menselijkheid… en ow, ze kopen het dan van die boeren, met uw en mijn belastinggelden… they don’t care, they can steel everything from you, even your food while you starve… if they want.

 10. Als er grote voedseltekorten zullen zijn en de voorzieningen voor het voedsel van de toekomst er nog niet zijn (insecten en artificieel voedsel) dan zullen de mensen gedwongen worden om elkaar op te eten.
  Meer info op paxmundi667.com

 11. Alle goede tips ten spijt. Alles wat groeit en bloeit heeft tijd nodig om te groeien. Daarnaast heb je ook ruimte, aarde, zon en water nodig voor zolang deze aanwezig is. De gedachte van, als iedereen dat doet is een illusie. De geschiedenis heeft geleerd dat niet iedereen dat doet. Plunderingen is daar het bewijs van. En dan heb ik het over plunderen, maar wat als zelfs de supermarkten leeg blijven? Weken, maanden en misschien zelfs wel langer. Want die kant gaat het straks op. Als de hersenen op overleven modus(paniek) schakelt is het gedaan met positief (na)denken. Wat doet ieder ouder om hun kinderen te beschermen, overleven? De wetten, maatregelen etc. worden aan hun laars gelapt. Ik zou dat voor mijn kind doen en niemand die mij tegen houd. Daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in