De Coronaviruspandemie zal het globalisme vernietigen en over de hele wereld een einde maken aan het tijdperk van massamigratie, zegt de Zweedse academicus Lars Bern.

In een recent video-interview met SwebbTV zegt Bern, een Zweedse ingenieur, doctor in de technologie en bedrijfsleider, dat de ideologie van het globalisme al een paar jaar kraakt onder de druk van zijn eigen mislukkingen, en dat het Coronavirus de laatste spijker in de doodskist zal zijn.

Bern stelt dat het nationalisme het globalisme zal vervangen en dat het opengrenzenbeleid zal worden opgegeven, dat de massamigratie zal ophouden en dat landen eindelijk de belangen van hun eigen burgers op de eerste plaats zullen zetten na decennia van globalistisch beleid.

Volgens Bern zien we dit al in Europa, waarbij de Europese Unie alom wordt bekritiseerd voor haar onbekwame aanpak van de crisis.

Bern zegt dat de Europese Unie waarschijnlijk zal instorten als gevolg van haar falen om lidstaten te helpen tijdens de crisis. Dat zou een positieve ontwikkeling zijn, zegt hij, en voegt eraan toe dat de Europese staten de vrijhandel moeten blijven hanteren, maar de rest van waar de EU voor staat, moeten dumpen.

Bern stelt dat massale migratie na de crisis onmogelijk zal worden, omdat geen enkel land het zich zal kunnen veroorloven.

De liberalen zullen voor vele jaren moeten accepteren dat het uit den boze is om het zelfs maar te suggereren, zegt hij, en voegt eraan toe dat elk dubbeltje zal worden besteed aan de wederopbouw van onze nationale economieën, de versterking van onze gezondheidsstelsels en aan de voorbereiding op toekomstige noodsituaties.

  Farage onthulde hoe de Britse regering illegale immigratie helpt - kreeg bezoek van de politie

Bern legt uit dat welvaart en groei op de wegen van de globalisering steeds ongelijker verdeeld worden met steeds grotere economische gaten. De meest welgestelden vertrekken, terwijl de reële lonen van grote groepen waarvan de banen worden blootgesteld aan goedkope buitenlandse arbeidskrachten hetzelfde blijven of zelfs dalen.

Als gevolg daarvan zijn de cijfers voor het BBP en de vermogenswaarden bedrieglijk hoog, terwijl de interessantere cijfers voor het BBP per hoofd van de bevolking en de mediaanwaarde voor de rijkdom alarmerend laag zijn

De “natte droom” van Bill Gates om elk mens op de planeet te vaccineren en digitale vaccinatiecertificaten uit te geven zal niet uitkomen, stelt Bern.

De zogenaamde medische experts zijn niet echt experts, zegt hij. SARS-CoV-2 is een nieuwe stam van het virus en de waarheid is dat niemand de beste manier weet om er mee om te gaan.

Bern ontkent niet dat de globalisering ook positieve effecten heeft gehad, maar dat de negatieve effecten nu zo groot zijn dat het politieke effecten begint te bezitten waarin nationalistisch-vriendelijke partijen en bewegingen in de hele westerse wereld sterk naar voren zullen komen.

Linkse vrouw wisselt van kant: “Ik was een nuttige idioot in dienst van het globalisme”

Vorig artikelNa verkrachtingen: “Twitter tolereert racisme tegen blanken”
Volgend artikelFrankrijk: 50 Tsjetsjenen bestormen het opvangcentrum voor migranten en vallen ‘Afrikaanse rivalen’ aan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. De wetenschapper loopt achter…..Corona is het excuus voor de laatste spijker in de kist van vrijheid, en na dit artikel gelezen te hebben zou er een logica achter de 5G mobiele telefonie branden kunnen zitten, een die in tegendeel tot vele theorieën wel hout snijdt.
  5G is een van de sloten op de poort van het onzichtbare hek dat in alle stilte om ons heen word opgetrokken. Totale controle op de mensen met alle mogelijkheden tot zowel belonen als straffen en laten sterven op afstand is mogelijk als 5G is “uitgerold”…

  https://www.rt.com/news/487634-mikhalkov-bill-gates-microchip-implants/

  Een soort “hand van God” waar een stel tirannen over kan beschikken. Een implant chip is je eigen draagbare slachthuis, slechts wachtend tot iemand jou naam of nummer op het lijstje van voltooid leven zet….

  Wat het zeer onprettige wereld is het nu aan het worden, met zieke geesten die bepalen. Nee, hoewel jezelf met het negatief uitlaten over 5G direct tot doelwit of verdachte maakt ben ik na het lezen van dit artikel tot anders over 5 G gaan denken, en als dit de reden zou zijn dat de masten branden dan kan ik alleen maar zeggen, wat moet een mens anders dan overleven en zichzelf beschermen tegen een naderend onheil, ongeacht hoe geweldig de reclame campagne het ook laat voorstellen.
  Vele voor onze voorouders zijn op het ere woord van leiders en landen hun dood tegemoet gelopen, zijn zonder verzet met het vertrouwen op wetten en afspraken in gevangenschap gegaan en vervolgens uitgemoord.
  Ditmaal is er geen uitweg meer voor hen die niet willen buigen, ditmaal is de dood slechts een paar hogere standen van de normale zendkracht verwijderd, en een ingeplante chip is dan een dodelijk ding.

  Vreemd, dit was dus al tweeduizend jaar gleden voorspeld, en niet alleen in de bijbel….openbaringen mensen, er is nog maar weinig tijd voor we slaven zijn die door andere slaven worden gecontroleerd, afgemaakt en opgeruimd, implant chips kunnen namelijk enkel werken met een zender op korte afstand…..

  Corona was en is het excuus voor een gevangenis zonder hekken en deuren, maar ga vooral die mast niet voorbij, maak vooral die ene persoon achter de knoppen niet boos, en vooral, zwijg en buig.

  Duchesne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in