Een voormalige linkse activiste die in de jaren negentig van de vorige eeuw deelnam aan de demonstraties tegen de immigratie-kritische Zweden Democraten vertelt nu hoe ze van kant is veranderd. Ze had het “helemaal mis over immigratie”, legt ze uit.

Het was tijdens de Svensk Webbtelevisions (Zweedse Web-televisieconferentie) in Stockholm op 18 mei dat Elise Rydahl vertelde hoe ze van radicaal links-activiste transformeerde tot iemand die begreep dat immigratiecritici altijd gelijk hadden gehad, schrijft het Zweedse nieuwsportaal Fria Tider.

In de jaren negentig nam ze deel aan luidruchtige demonstraties tegen de Zweden Democraten om immigratiecritici het zwijgen op te leggen.

Rydahl zegt dat ze opgroeide met de traditionele mainstream media en dat vooral films over de Holocaust haar doodsbang maakten voor nazi’s. Dit was de aanleiding voor haar felheid tegen nationalisten.

Maar tijdens de jaren 2000 begon ze te begrijpen dat de media leugens verspreiden, bijvoorbeeld in hun marketing van de oorlog. Daar had ze een tegenovergestelde mening over en dit zou er uiteindelijk toeleiden dat ze begreep dat de media ook over immigratie loog.

Tegelijkertijd ontdekte ze hoe het straatbeeld in Malmö, waar ze woonde, steeds meer veranderde.

“Het door de massamedia opgetekende beeld van racisten begon scherp te kraken. Toen zag ik geen Zweedse criminelen meer, ik woonde in Möllevången. Er is daar veel gebeurd, ik zag zoveel misdaden, en het waren voor 100 procent immigranten die deze dingen deden”, zegt ze.

Ze ervoer ook een duidelijke taalverandering in de stad. Het werd steeds meer Engels en steeds minder Zweeds. Op veel plaatsen was het zelfs niet meer mogelijk om Zweeds te spreken, omdat de mensen het niet meer verstonden. Daarnaast was de stad gevuld met graffiti, zwerfvuil en drugsdealers.

“Toen de Syriërs in 2015 kwamen, vroegen mijn man en ik ons af hoe het voor het land zou zijn om zoveel jonge mannen uit het buitenland te ontvangen. Dat moet een probleem zijn. In Malmö Centraal Station stond het langs de muren vol met jonge mannen uit Afghanistan, met nette chique kleding, gelei in het haar en mobieltje in de hand. Toen dacht ik dat kunnen geen vluchtelingen zijn, dat is iets anders. Ik begreep niet wat er aan de hand was. Het was alsof de realiteit me te pakken kreeg”, legt ze uit.

“Toen eindigde mijn Hollywood-geproduceerde zwart-wit denkbeelden. Vorig jaar heb ik aan mezelf toegegeven dat ik totaal ongelijk had over immigratie. Het waren de immigratiecritici die gelijk hadden, ik had naar hen moeten luisteren.”

Elise Rydahl zegt dat ze in de klauwen van de globalisten vastzat. Ze willen vrije immigratie, net zoals zij dat in haar jonge jaren wilde.

  Nederlanders hebben geen idee van de genocide die islam pleegt op christenen

“Toen ik naar buiten ging om immigratiecritici te bestrijden, werd ik een nuttige idioot in dienst van het globalisme.”

[N.v.d.r. Ondank het feit dat waarschijnlijk een zeer gering aantal Frontnieuws-lezers de Zweedse taal machtig is, plaats ik voor de goede orde de video van Svensk Webbtelevisions waarin de verklaring van de voormalige linkse activiste wordt vertoond.]

Politieke correctheid doodt

Vorig artikelPolitieke correctheid doodt
Volgend artikelWHO waarschuwt voor open grenzen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. De mensen beginnen langzaam aan wakker te worden, dat we al meer dan70 jaar belogen worden over klimaat,carona, witte schuld en de holocaust!
    Het gaat nu blijken, dat Hitler gelijk had over het vernietigen van het blanke ras en rol van de banken in dit alles, de NWO en het communisme! Daarom wordt hij zo gedemoniseerd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in