Vier mensen raakten op vrijdagavond gewond nadat een groep van 50 Tsjetsjenen gewapend met stokken, knuppels en ijzeren staven het opvangcentrum voor migranten in Barberey-Saint-Sulpice, Frankrijk, bestormd had.

Het oude Fast Hotel, nu een faciliteit die migranten en asielzoekers herbergt, werd een “slagveld” nadat 50 Tsjetsjenen naar binnenstormden om de Afrikaanse rivalen die in de faciliteit woonden te confronteren en te “vermoordden”, volgens de getuigenis van een beveiligingsmedewerker en voormalige soldaat die in de faciliteit werkt, schrijft auteur Arthur Lyons op VoE.

“Ze hadden stokken, knuppels, ijzeren staven, ze holden overal rond. Ze renden naar de Afrikanen, ze waren daar om te doden”, zegt Philippe, de bewaker van het opvangcentrum.

Terwijl de klappen werden uitgewisseld tussen de Tsjetsjenen en de Afrikanen, probeerden Philippe en zijn collega’s blijkbaar een van de mannen te verbergen die de indringers zochten, zo meldt de Franse regionale krant L’Est Éclair.

Toen de Tsjetsjenen het gebouw verlieten, stopte een van hen en sloeg Philippe met een ijzeren staaf op zijn hoofd, waardoor hij ernstig gewond raakte, maar niet het bewustzijn verloor.

“Hij zei me dat ik aan hun kant moest staan en niet aan die van de Afrikanen”, vertelt Philippe.

Kort daarna arriveerden gendarmes en begon de intensiteit van de situatie te verminderen. Aan het einde van de beproeving werden vier slachtoffers geïdentificeerd: twee bewakers en twee Afrikaanse ingezetenen die in het gebouw hebben gewoond. Slechts drie van de Tsjetsjeense huisindringers werden gearresteerd, terwijl de rest erin slaagde te vluchten voordat de politie arriveerde.

Na de aanval is het opvangcentrum ontruimd en zijn de migranten overgeplaatst naar een andere locatie die regelmatig door de politie wordt gemonitord. Het onderzoek loopt nog.

Parijs: Brandweerlieden mogen geen branden blussen om Afro-moslims niet te provoceren

  Macron verandert Frankrijk in een openluchtgevangenis - Nergens meer heen zonder vaccinatiekaart - Gele Hesjes staan weer op
Vorig artikelTop Zweedse Academicus: Coronavirus is de laatste spijker in de doodskist van het globalisme
Volgend artikelMigrant: “Jullie Denen zijn beesten, jullie zullen uitgeroeid worden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Tjetjenie: leuk land: als een vrouw aandacht wil, gooit ze benzine over zich en steekt ze zichzelf aan.
    Ook tjetjenen die in DE wonen brengen hun dochters daar om te vermoorden, vanwege ëer”; per slot van rekening: een rokje 6cm boven de knie is voldoende voor doodvonnis; zelfde voor het drinken van glas wijn, bezoek van feestje, hebben van een niet-moslim vriendje.

    Ouders of andere familie brengen haar dan naar Tjetjenie en daar wordt ze vermoord.

    En die barbaren moeten we als gelijken zien en halen we naar west europa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in