Hoewel de Wereldgezondheidsorganisatie melding maakt van iets meer dan 35 miljoen bevestigde gevallen van Corona geïnfecteerden over de hele wereld en meer dan een miljoen sterfgevallen, zei een topambtenaar van de WHO een paar dagen geleden dat maar liefst 10 procent van de wereldbevolking besmet is.

Dat zou betekenen dat 760 miljoen mensen de Aziatische ziekteverwekker hebben opgelopen.

Als het waar is, zou het sterftecijfer van het virus ver onder één procent kunnen liggen, wat betekent dat het virus veel minder dodelijk is dan de linkse media hebben gezegd.

760 miljoen gevallen?

Het laatste nieuws over het Coronavirus kwam tijdens een speciale vergadering van het bestuur van de WHO.

Dr. Michael Ryan zei dat “de overgrote meerderheid van de wereld nog steeds in gevaar is”, maar dat “veel sterfgevallen zijn afgewend en veel meer levens kunnen worden beschermd”, meldt ABC News.

Maar meer dan dat was de schokkende openbaring dat het cijfer van de WHO van degenen die positief is getest voor het virus ver onder het aantal ligt die het daadwerkelijk hebben; ABC rapporteert:

“Ryan zei dat Zuidoost-Azië een golf van gevallen onder ogen zag, Europa en het oostelijke Middellandse Zeegebied zagen een toename, terwijl de situaties in Afrika en de westelijke Stille Oceaan “iets positiever” waren. Maar over het algemeen zei hij dat de wereld “een moeilijke periode tegemoet ging”.

“De ziekte blijft zich verspreiden. Het is in veel delen van de wereld in opkomst”, vertelde Ryan aan de aanwezigen van de regeringen die de raad van bestuur vormen en een groot deel van de financiering van de WHO voor hun rekening nemen. “Onze huidige beste schattingen vertellen ons dat ongeveer 10 procent van de wereldbevolking geïnfecteerd kan zijn met dit virus”.

De schatting – die zou neerkomen op meer dan 760 miljoen mensen op basis van een huidige wereldbevolking van ongeveer 7,6 miljard – overtreft ruimschoots het aantal bevestigde gevallen zoals dat door zowel de WHO als Johns Hopkins University is vastgesteld, nu meer dan 35 miljoen wereldwijd. Deskundigen hebben lang gezegd dat het aantal bevestigde gevallen sterk achterblijft bij het werkelijke aantal”.

  Angstaanjagende officiële Canadese regeringsgegevens: Drievoudig gevaccineerden hebben AIDS ontwikkeld en hebben nu 5x meer kans om aan Covid-19 te sterven dan ongevaccineerden

Een woordvoerster van de WHO zei dat de schatting kwam van “een gemiddelde van antilichaam studies uitgevoerd over de hele wereld”, schrijft ABC, en dat het virus zich zal blijven verspreiden “als we geen actie ondernemen om het te stoppen”.

In feite hebben de meeste landen, waaronder de Nederland, actie ondernomen om het te stoppen. Maar het virus bleef zich verspreiden.

Percentage van de sterfgevallen onduidelijk

WHO’s virus dashboard toont op moment van schrijven 35.347.404 bevestigde gevallen en 1.039.406 sterfgevallen, wat zou betekenen dat het virus 2,9 procent van de mensen die het opgelopen hebben, heeft gedood.

Dat cijfer is waarschijnlijk veel lager, omdat niet iedereen die het virus heeft opgelopen, zal worden getest.

Maar als Ryan’s cijfer van 760 miljoen gevallen correct is, dan zou het sterftecijfer 0,136 procent zijn met behulp van het cijfer voor bevestigde sterfgevallen. Als we het percentage van de sterfgevallen van het WHO-dashboard gebruiken, zou dat betekenen dat meer dan 20 miljoen mensen aan het virus zijn gestorven.

Voormalig New York Times verslaggever Alex Berenson, die virusgegevens bijhoudt, tweet: “Umm wat? De @who schat nu dat 750.000.000 mensen de ro ro hebben gekregen?”

Berenson tweet vaak over het virus om te zeggen dat het niet zo dodelijk is als de paniekerige media ons willen doen laten geloven.

“Dat zou, bij 1 miljoen doden, het sterftecijfer op 1 op 750 zetten (zelfs bij teveel telling), enz.) – oftewel 0,13%”. Dat is de laagste schatting die ik ooit heb gezien. Zeg het samen met mij: HET IS DE GRIEP”, zegt hij verder. 

De laatste sterftecijfers

  Het denkbeeldige en theoretische virus dat als gesel van de mensheid misbruikt wordt

De laatste sterftecijfers van de Centers for Disease Control laten zien dat er niets is veranderd ten opzichte van degenen die het meeste risico lopen om te sterven als ze het virus oplopen.

Van de 194.091 sterfgevallen waarbij COVID betrokken was, waren 188.193, of 97 procent, 45 jaar en ouder. En 79 procent, of 153.032, waren 65 jaar en ouder.

Met andere woorden, de meeste van degenen die sterven met het virus, die ouder zijn, hebben over het algemeen een of meer comorbiditeiten (het tegelijkertijd voorkomen van twee of meer aandoeningen of stoornissen bij één persoon) zoals hypertensie, hart-en vaatziekten of nierziekten, of ernstige longziekten.

Gegevens uit de staat New York laten zien dat 90 procent van degenen die sterven met het virus een of meer comorbiditeiten hebben, wat de voor de hand liggende vraag oproept of ze een ernstig geval van een huis&tuin-griep of longontsteking zouden hebben overleefd, laat staan een nieuw virus.

1400 Belgische artsen en gezondheidswerkers slaan alarm: “Er bestaat niet zoiets als een dodelijk virus”

Vorig artikelStrafzaak tegen Salvini: hoe George Soros probeert patriottische leider op te sluiten voor het beschermen van de Italiaanse grenzen
Volgend artikelTurken openen spookstad na 46 jaar – Grieken razend
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Aankomend: verplichte vaccinatie of uitsluiting en eventueel opsluiting.

  Vrijdag gaat de “spoedwet” in, welke de grondwet passeert. Het feit dat de grondwet buiten werking word gesteld is op zich al een zaak die enkel via een volksraadpleging kan plaats vinden al vreemd, maar de bestelling van 15.5 miljoen nog niet bestaande “vaccinatie eenheden “ is nog vreemder….

  De dag dat ik geforceerd word om een spuitje te krijgen of te worden uitgesloten zal ik mijzelf uitsluiten, uit deze “samenleving” en als “ onderdaan” cq onderdanig aan de staat der Nederlanden.

  Ik weet niet wat anderen gaan doen, maar ik weet wel dat van iedere 100 grote bekken er misschien 5 zijn die daad bij woord voegen….dat er van iedere twee medestanders er een vroegtijdig afhaakt of ineens elders dringende zaken heeft. Het is nooit anders geweest, verkeerde land, verkeerde soort volk, lafheids cultuur. Ik zie hoe de scholen hun leerlingen aan hun lot overlaten, leerkrachten die massaal wegvluchten naar andere beroepen en leerkrachten die de trein van half 5 een dezer dagen niet via de deur maar via de neus betreden. Ik zie enorm veel boosheid, hopeloosheid en complete overgave aan het lot bij mensen, of het glimmende genot anderen terecht te mogen wijzen met mondkapjes en anderhalve meter afstand. Ik spreek de wens uit dat als ze dood gaan aan deze griep het zo snel mogelijk is, niets erger dan vrijwillige slaven die anderen trachten tot slaaf om te vormen. De pers is hierin het grootste voorbeeld, politieke indoctrinatie en waanzin overheerst logica en menselijkheid. Laat ze sterven. Eigenlijk is Nederland maar een trieste bedoeling, met huichelaars en lafbekken als leiders is het eigenlijk logisch. Elders worden corrupte ambtenaren en politici opgehangen, gevierendeeld, verjaagd, tegen de muur gezet. Kwestie van een volk dat wel of niet eigenwaarde heeft.

  Emigratie is de meest wijze weg, maar verdomd moeilijk te realiseren vanaf de financiële bodem. In Europa word voor lui die totaal niets aan meerwaarde hebben een kapitaal uitgegeven, maar voor wie weg wil niet. Laat de regering per vertrekkende autochtoon maar eens schuiven. Misschien komt dat nog als iemand een paar kamerleden of ministers weet om te buigen…..hun macht is breekbaarder dan wij denken, buigen is voor hun zelfbehoud.

  Ik realiseer me dat ik nooit de pensioen leeftijd zal halen want enkel over mijn lijk gaat er een naald met een ziekte in vloeibare vorm in, en wie mij met geweld zijn wil tracht op te leggen zal met een vergrotende trap tegemoet worden getreden. Niets te verliezen behalve het leven zelf, maar wat is leven zonder vrijheid.

  Dit land staat op het punt een zeer duistere dictatuur in te schuifelen, met een bevolking die meer slaaf zal zijn dan mens.

  Nimmer zullen wij zwichten voor tirannen…..tsja, ik moet bijna in mijn broek pissen van al die trotste taal, als het niet zo verdomd triest was.

  Laten we trots sterven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in