Terwijl regeringen doorgaan met het Covid-19 vaccineren van gezonde kinderen, ondanks waarschuwingen van prominente deskundigen, heeft een belangrijke nieuwe Amerikaanse studie uitgewezen dat tienerjongens zes keer meer kans hebben op hartproblemen als gevolg van het vaccin dan op ziekenhuisopname als gevolg van Covid. Dit zou de vaccinregimes moeten dwingen twee keer na te denken. The Telegraph heeft het verhaal.

“Kinderen die het grootste risico lopen op een “incidentie cardiale bijwerking” zijn jongens tussen 12 en 15 jaar na twee doses van een vaccin, zo blijkt uit nieuw onderzoek uit de VS.

De bevindingen komen op het moment dat professor Chris Whitty, de Chief Medical Officer van Engeland, zich voorbereidt om ministers te adviseren over de vraag of de samenleving meer baat heeft bij het vaccineren van kinderen.

Vorige week kwam het JCVI met zijn langverwachte oordeel, waarin stond dat de “marge van voordeel” van het vaccineren van 12- tot 15-jarigen “te klein” werd geacht en waarin werd gewezen op het lage risico van het virus voor gezonde kinderen.

Sajid Javid, de minister van Volksgezondheid, zei echter dat hij professor Whitty en de Chief Medical Officers van Schotland, Wales en Noord-Ierland wilde vragen om “de vaccinatie van 12- tot 15-jarigen vanuit een breder perspectief te bekijken”. …

Onderzoek dat donderdag is gepubliceerd zal nieuwe bezorgdheid opwekken over de vraag of het risico van het vaccin opweegt tegen de voordelen voor verder gezonde kinderen.

Een team onder leiding van Dr. Tracy Hoeg van de Universiteit van Californië onderzocht het aantal gevallen van myocarditis – hartontsteking – en pijn op de borst bij kinderen van 12-17 jaar na hun tweede dosis van het vaccin.

  Politiejacht op ongevaccineerden in de trein - onder applaus van de passagiers

Vervolgens vergeleken zij dit met de waarschijnlijkheid dat kinderen een ziekenhuisbehandeling nodig hadden als gevolg van Covid, op tijdstippen van lage, gematigde en hoge percentages van ziekenhuisopname.

De onderzoekers stelden vast dat het risico op hartcomplicaties voor jongens van 12-15 jaar na het vaccin 162,2 per miljoen bedroeg, wat het hoogste was van alle groepen die zij onderzochten.

Uit studies blijkt dat het onwaarschijnlijk is dat jongens zowel hartproblemen krijgen van het vaccin als in het ziekenhuis worden opgenomen door Covid.

Het op een na hoogste percentage werd aangetroffen bij jongens van 16-17 jaar (94,0 per miljoen), gevolgd door meisjes van 16-17 jaar (13,4 per miljoen) en meisjes van 12-15 jaar (13,0 per miljoen).

Ondertussen is het risico dat een gezonde jongen de komende 120 dagen een ziekenhuisbehandeling nodig heeft als gevolg van Covid 26,7 per miljoen. Dit betekent dat het risico dat zij lopen op hartcomplicaties 6,1 keer zo groot is als het risico op ziekenhuisopname.

Dit is gebaseerd op de huidige percentages ziekenhuisopnames als gevolg van Covid-19, die als “matig” worden beoordeeld. Tijdens een periode met een laag risico op ziekenhuisopname, zoals juni 2021, stijgt de kans op hartcomplicaties tot 22,8 keer hoger, en tijdens een periode met een hoog risico, zoals januari 2021, is de kans op hartcomplicaties nog steeds 4,3 keer hoger.

In de studie, die nog niet peer-reviewed is, zijn de meldingen geanalyseerd van bijwerkingen die kinderen hebben ondervonden van het vaccin tussen januari en juni van dit jaar.

In de studie werd gekeken naar MRNA-vaccins – zoals Pfizer en Moderna – die bijzonder relevant zullen zijn voor Groot-Brittannië omdat jongeren de AstraZeneca-vaccinatie niet zullen krijgen vanwege het verhoogde risico op gevaarlijke bloedstolsels.”

  Dr. Klinghardt: "Het geheugenverlies bij gevaccineerden komt langzaam en neemt steeds meer toe"

Hier het complete artikel.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëli’s roepen de wereld op te stoppen met verplichte COVID-injecties nu rechtszaak wordt aangespannen bij het Internationaal Strafhof wegens schending van de Neurenberg-codeVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJoe Biden gaat overheidsmedewerkers dwingen zich te laten vaccineren
Volgend artikelAustralië: Victoriaanse premier zegt: “Lockdowns zijn niet genoeg, we gaan mensen buitensluiten die niet gevaccineerd zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Studies, studies, studies, prachtig maar…
    Wat wordt er mee gedaan?
    Alles rondom dat verrekte c heeft elke menselijke maat verloren.
    Wetenschap wordt bedreven zonder enige zin, want als de uitkomst niet overeenkomt met wat een beperkt aantal onmensen willen wordt de uitkomst cq. het resultaat volledig geïgnoreerd door de publicitaire wereld, voor wat die nog waard is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in