Muammar Gaddafi: Ze zullen een virus creëren en het antidotum ervoor verkopen

De opkomst van het Coronavirus heeft veel vingerwijzing veroorzaakt tussen de Verenigde Staten en China. De Chinezen geven Amerika de schuld van de verspreiding van het virus. Woordvoerder van het Chinese Ministerie van Buitenlandse Zaken Zhao Lijian tweette dat “het Amerikaanse leger” het Coronavirus naar China zou hebben gebracht, terwijl Donald Trump, president van de Verenigde Staten, ook voortdurend naar Covid-19 verwees als een “Chinees virus”.

In het kielzog van deze heen en weer beschuldigingen kwam Eyegambia een ​​zeer sterke bewering tegen van Muammar Mohammed Abu Minyar Gaddafi, een voormalige revolutionaire Libische president en pan-Afrikanist.

In een toespraak in het begin van zijn ambtstermijn sprak de voormalige Libische leider in 2009 de Verenigde Naties toe tijdens de 64ste Algemene Vergadering van de wereldorganisatie in New York. Khadafi beweerde dat er mensen zijn die gespecialiseerd zijn in het creëren van gezondheidsproblemen, alleen maar om geld te verdienen, ongeacht het gevaar voor het menselijk bestaan.

Volgens hem “zullen ze het virus zelf creëren en vervolgens de tegengiffen verkopen, en doen alsof ze de tijd nemen om de oplossing te vinden als ze die al hebben”.

Black Lives Matter? Een zwarte slaaf in Libië kost $ 200 dollar… en niemand interesseert het

De vijf gebeurtenissen die de aarde en de mensheid zullen vernietigen

3 REACTIES

  1. Zodra de Holohoest gelanceerd was, deelde Israel direkt mee dat zij toevallig al een vaccin op de plank hadden liggen.
    Dan weet je toch genoeg?

  2. Het zijn ALLEMAAL landverraders en moordenaars ook in Nederland! Te beginnen met die PSYCHOPATEN en andere SMEERLAPPEN uit dit afgetreden KABINET!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here