Muammar Gaddafi: Ze zullen een virus creëren en het antidotum ervoor verkopen

3

De opkomst van het Coronavirus heeft veel vingerwijzing veroorzaakt tussen de Verenigde Staten en China. De Chinezen geven Amerika de schuld van de verspreiding van het virus. Woordvoerder van het Chinese Ministerie van Buitenlandse Zaken Zhao Lijian tweette dat “het Amerikaanse leger” het Coronavirus naar China zou hebben gebracht, terwijl Donald Trump, president van de Verenigde Staten, ook voortdurend naar Covid-19 verwees als een “Chinees virus”.

In het kielzog van deze heen en weer beschuldigingen kwam Eyegambia een ​​zeer sterke bewering tegen van Muammar Mohammed Abu Minyar Gaddafi, een voormalige revolutionaire Libische president en pan-Afrikanist.

In een toespraak in het begin van zijn ambtstermijn sprak de voormalige Libische leider in 2009 de Verenigde Naties toe tijdens de 64ste Algemene Vergadering van de wereldorganisatie in New York. Khadafi beweerde dat er mensen zijn die gespecialiseerd zijn in het creëren van gezondheidsproblemen, alleen maar om geld te verdienen, ongeacht het gevaar voor het menselijk bestaan.

Volgens hem “zullen ze het virus zelf creëren en vervolgens de tegengiffen verkopen, en doen alsof ze de tijd nemen om de oplossing te vinden als ze die al hebben”.

Black Lives Matter? Een zwarte slaaf in Libië kost $ 200 dollar… en niemand interesseert het

  Waarom kan niemand uitleggen hoe deze 14 kinderen stierven nadat ze ingeënt waren?
Vorig artikelVolksgezondheidsdienst: PCR-test kan geen onderscheid maken tussen actief virus of virus dat door het immuunsysteem is geneutraliseerd
Volgend artikelCoronafeest in België: Afrikanen lopen twee politievrouwen simpelweg omver
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Zodra de Holohoest gelanceerd was, deelde Israel direkt mee dat zij toevallig al een vaccin op de plank hadden liggen.
    Dan weet je toch genoeg?

  2. Het zijn ALLEMAAL landverraders en moordenaars ook in Nederland! Te beginnen met die PSYCHOPATEN en andere SMEERLAPPEN uit dit afgetreden KABINET!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in