© Pink Floyd - Another Brick In The Wall, Part Two (Official Music Video), screenshot YouTube

Dan Andrews, de premier van de Australische deelstaat Victoria, heeft verklaard dat het land verder zal gaan dan het eenvoudigweg mensen in lockdown te houden en ervoor zal gaan zorgen dat mensen die geen COVID-vaccin hebben genomen worden “buitengesloten” van het normale leven, schrijft Gabriel Keane.

“Om de gezondheidszorg te beschermen hebben we iedereen in lockdown geplaatst. We gaan over op een situatie waarin we, om het gezondheidssysteem te beschermen, mensen die niet gevaccineerd zijn en dat wel kunnen zijn, gaan buitensluiten. Als je de keuze maakt om je niet te laten vaccineren, dan maak je de verkeerde keuze. Je maakt de verkeerde keuze,” zei Andrews.

“En omwille van de veiligheid, en om terug te komen op het punt van hoeveel werk onze verpleegkundigen moeten doen, als dit absoluut een pandemie van de ongevaccineerden wordt, en we alles openstellen, zal het niet veilig zijn voor mensen die niet gevaccineerd zijn om rond te zwerven en het virus te verspreiden. Dat zullen ze zijn, dat is wat ze zullen doen,” vervolgde hij.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De proefdieren voor de ‘elite’ meesters en de politieke klasse: baby’s en kinderen

  Drink het vaccin: Wetenschappers pompen mRNA in koemelk om ongevaccineerden de 'prik te dwingen'
Vorig artikelTienerjongens hebben zes keer meer kans op hartproblemen door vaccin dan op ziekenhuisopname door Covid, volgens nieuwe studie
Volgend artikelOneindige pandemie: Meerdere landen kondigen eindeloze “booster”-injecties aan, lockdowns, covid-restricties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ik heb de indruk dat Dan Andrews niet goed weet waar hij mee bezig is.
  Als er inderdaad 90% van de Australische bevolking het vaccin weigert gaat hij een enorme oppositie over zich heen krijgen. De Aussie truckers speelden het goed : door een massale blokkade en staking werden ze na 2 dagen al vrijgesteld van verplichte vaccinatie. Leg een blokkade rond het parlement van Victoria, met steun van de truckers, en stel alvast de galg maar al op ! Einde verhaal. Die Australische regering spant toch echt de kroon in het uitbazuinen van de Globale Reset en genocide. De politie en het leger gedragen zich als gangsters tegen hun eigen medeburgers. Dit kan niet anders dan geweld uitlokken. De tijd voor praten en rechtzaken is voorbij : ACTIE !

 2. Omwille van gezondheid maken we jullie af.
  En omwille van veiligheid mogen jullie niet meer leven.

  Tijd om de wapens te trekken, vind je niet?

 3. De spuit is daar als een pistool op je voorhoofd.
  Neem de spuit of je gaat dood, d.m.v geen werk, geen supermarkt bezoek, geen werkeloosheidsuitkering, opsluiting in huis of detentiekamp etc.
  Bovendien kun je het land allang niet meer in of uit en mag je zonder een duidelijke reden niet meer dan 3km van je huis begeven.
  Overal staan politieposten om o.a automobilisten te controleren.
  Dat land gaat volledig ten onder door chronisch zieke gevaccineerden en of doden en compleet ontwrichte samenleving!

 4. En alles onder het mom van ‘voor de veiligheid’…… Kotsmisselijk word je daarvan…

  Naar mijn mening sturen regeringen opzettelijk uit naar burgeroorlogen. Zij hebben de wapens en getrainde mensen achter de hand. Op die manier kunnen zij het verzet eenvoudig imineren.

  Tenzij…..

 5. Complete oorlog is dit hoop dat wij de kracht hebben met elkaar om er tegen in te gaan .te gek voor woorden om onze vrijheid af te pakken ik neem zeker geen vaccinatie. Samen zijn wij sterk

 6. Onze nationale reguliere pers, en alle journalisten die gewoon het voorgeschreven verhaaltje over Corona schrijven, presenteren etc, zijn net zo schuldig als de politieke puppets met hun domme hoofden, en de artsen die uit lafheid hun kop houden.

  Het Parool met al die zogenaamde journalisten, De Volkskrant, met zijn laffe journalisten, Trouw met zijn domme journalisten, NRC, met zijn journalisten die allang niet meer de kwaliteit leveren die ze beweren te doen, allen zijn gekocht. Ze doen hun eigenlijke werk niet maar blaten dom na wat van bovenaf verplicht is.

  Het zijn dus GEEN ´journalisten´. Het zijn laffe verraders van hun eigen volk en zullen net als wij opgeofferd worden, terwijl ze denken gespaard te worden omdat ze zo braaf in opdracht volslagen criminele gelogen teksten uitbraken. Dag hoor, mafkezen meneer en mevrouw de ´journalist´ die we tegenkomen in tram, trein en metro, jullie deugen niet en zijn gewoon ordinaire collaborateurs, en zeker geen ´eerbare burgers´ meer. Al menen jullie zelf met jullie domme onnozele hoofden van wel. En o ja, het hele volk heeft dit al heel lang door. Alleen jullie zelf niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in