De hele wereld kijkt met afgrijzen toe hoe Israël in een menselijk laboratorium is veranderd sinds de Israëlische regering een deal heeft gesloten met Pfizer om de hele bevolking in te spuiten met hun experimentele Covid-19 injecties, die nu verplicht worden gesteld als voorwaarde om deel te nemen aan de samenleving.

Frontnieuws meldde vorige week dat een groep Israëlische artsen, advocaten, campagnevoerders en bezorgde burgers de diensten hebben ingehuurd van de in Tel Aviv gevestigde firma A. Suchovolsky & Co. Law om een strafklacht in te dienen bij het Internationaal Strafhof in Den Haag, waarin wordt gesteld dat de verplichte vaccinatiewetten een schending zijn van de Code van Neurenberg.

Israël werd een van de eerste naties ter wereld die de Covid-19 vaccins verplicht stelden, en die een Covid-paspoortsysteem invoerden waardoor personen alleen aan de samenleving konden deelnemen – met inbegrip van de handelssector – nadat zij het vaccin hadden ontvangen en waren goedgekeurd om tot het systeem toe te treden.

Nu klaagt een groep Israëliërs de regering Netanyahu aan voor het internationaal gerechtshof, en beweert dat Israël de Code van Neurenberg overtreedt door in wezen Israëliërs te onderwerpen aan een medisch experiment met de controversiële mRNA-vaccins.

De Anshe Ha-Emet (Mensen van de Waarheid) gemeenschap – bestaande uit Israëlische artsen, advocaten, campagnevoerders en bezorgde burgers – diende een klacht in bij de aanklager van het ICC in Den Haag, waarbij zij de regering beschuldigde van het uitvoeren van een nationaal “medisch experiment” zonder eerst “geïnformeerde toestemming” te vragen.

Toen de hoofden van het Ministerie van Volksgezondheid alsmede de premier het vaccin in Israël presenteerden en begonnen met de vaccinatie van Israëlische ingezetenen, werden de gevaccineerden niet geïnformeerd, dat zij in feite deelnemen aan een medisch experiment en dat hun toestemming hiervoor vereist is volgens de Code van Neurenberg,” stelt de aanklacht van Anshe Ha-Emet.

Het in Tel Aviv gevestigde bedrijf A. Suchovolsky & Co. Law stelt dat premier Benjamin Netanyahu’s overeenkomst met Pfizer en Netanyahu’s eigen bekentenis duidelijk maken dat Israël’s warp-speed vaccinatiecampagne “inderdaad een medisch experiment is en dat dit de essentie was van de overeenkomst, schrijft Jules Gomes op Church Militant.

De klacht is nu aanvaard door het Internationaal Strafhof (ICC), en zal in behandeling worden genomen.

Worden we klaargestoomd voor massale ontvolking?

De code van Neurenberg werd “geschreven nadat nazi-artsen terechtstonden voor het uitvoeren van hun medische experimenten op gevangenen in concentratiekampen, en bepaalt dat het zeer onethisch is om iemand te dwingen of te forceren deel te nemen aan medische experimenten”, aldus een Joodse antropoloog. Degenen achter de rechtszaak zijn van mening dat dit vooral relevant is nadat Albert Bourla, CEO van Pfizer, Israël het “laboratorium van de wereld” noemde vanwege zijn bereidwillige aanvaarding van het Covid-19 vaccin van het bedrijf.

Dit komt nadat een Israëlische groep het groene paspoortsysteem van het land, dat alleen degenen die het Covid-19 vaccin hebben genomen of immuniteit tegen het virus hebben ontwikkeld toestaat om handel te drijven en hun huizen te verlaten, als “duivels” en een “tweede Holocaust” heeft veroordeeld.

In het onderstaande interview dat inmiddels door meer dan 700.000 miljoen mensen is bekeken, slaakt Ilana Rachel Daniel een emotionele noodkreet om hulp uit Jeruzalem, de hoofdstad van Israël.

“Burgerrechten worden opzij gezet en mensen kunnen pas weer deelnemen aan de samenleving na vaccinatie”, vertelt Ilana aan Flavio Pasquino in de BLCKBX studio via een livestream verbinding.

Ilana spreekt over de Groene Pas, de Vrijheidsarmband, het mRNA-vaccin en mensenrechtenschendingen.

“Momenteel doet het denken aan de Holocaust”, aldus de Israëlische vrouw die 30 jaar geleden vanuit de VS naar Jeruzalem emigreerde.

Ilana Rachel is in Jeruzalem actief als gezondheidsadviseur en voorlichter voor een nieuwe politieke partij (Rappeh) die zwaar wordt bestreden door het regime. Het openen van een bankrekening is niet mogelijk en leden van de partij worden ook in hun dagelijks leven gedwarsboomd.

Clown World verleidt sukkels om geprikt te worden

Bekijk haar hartstochtelijke pleidooi voor hulp – onder instellingen is een optie voor Nederlandse ondertitels (dit staat nog op YouTube – als het verdwijnt laat het Frontnieuws weten).

Inmiddels dus door YouTube verwijderd, maar hieronder via Rumble:

EINDELIJK!! Bij het Internationaal Gerechtshof is een rechtszaak aangespannen wegens overtreding Neurenberg-code door Israëlische regering

18 REACTIES

 1. Als het internationaal gerechtshof Den Haag wordt bedoeld, dan heb ik daar een hard hoofd in.
  Stel je voor. de rechtszaak is bezig en buiten op het Malieveld knuppelt de M.E. gestapo vreedzame burger in elkaar.

 2. Er is geen virus, geen enkel labo ter wereld, kan de genetische code, foto of isolaat van dit zogenaamde covid virus verifieerbaar presenteren.
  Waarom word daar geen rechtszaak voor begonnen ?
  Israel is gecontroleerde oppositie, waarin een groep ,een rechtszaak aanspant, om de omgekochte volksverraders ondertussen, de gelegenheid te geven , om de bevolking verder te vermoorden, terwijl iedereen, zijn ( valse ) hoop stelt op een gerechtssysteem, dat door en door corrupt is

 3. Ook de jihaad bruid van demonen 666 is helemaal verliefd op vaccinatie plicht die Israel oplegt. De eerste werknemers zijn al ontslagen omdat ze het “vaccin” weigeren. De tweedeling gaat volgas verder en ook veel Nedelandse politici zien dit helemaal zitten. Let op uw zaak !

 4. Het belangrijkste wat advocaten moeten aanvallen is de PCR test, indien ze kunnen bewijzen dat deze test niet dient om een virus op te sporen zoals ontwerper Mullis gezegd heeft valt deze overdreven maatregelen als een kaarthuis in elkaar

  • Ze hebben al genoeg bewijzen dat deze test niet werkt om het virus op te sporen maar dat duwen ze in de doofpot..ze doen alsof er niks aan de hand is..alleen als we allemaal wakker worden en opstaan tegen deze corrupte holocaust aanbidders kunnen we het redden.. rechtszaken? Dat duurt te lang en ze schuiven het op de lange verlanglijst van de kerstman…is om ziek van te worden echt wel

  • Bij deze opmerking klopt mijn E mail adres niet. Typefoutje gemaakt. Indien je er een reactie op wilt geven krijg ik dat niet te zien. Ik heb deze opmerking van mij dus nog een keer opnieuw geplaatst. 😊

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here