Joe Biden zal een zogeheten presidentieel bevel ondertekenen dat alle werknemers van federale instanties dwingt zich in te enten met het experimentele Covid-19 serum.

De werknemers krijgen geen alternatief aangeboden voor de gentherapie-injectie, zoals zich regelmatig laten testen, meldt CNN.

Deze vaccinatievereiste zal ook gelden voor werknemers van aannemers die zaken doen met de federale overheid.

Het Witte Huis wil dat de federale overheid een “rolmodel” wordt voor bedrijven die dan zelf vaccindwang zouden moeten toepassen. De regering heeft ook grote bedrijven geprezen die een bewijs van vaccinatie van hun werknemers eisen, aldus CNN.

Meer dan 53% van de bevolking van de VS, waaronder twee derde van de volwassenen, is momenteel volledig gevaccineerd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ex-Pfizer wetenschapper: “Het is de bedoeling van het spike-eiwit om het bloed te klonteren”Volg Frontnieuws op Telegram

  Waarom sterven er plotseling zoveel kinderen in heel Europa?
Vorig artikelOntmaskerd: CDC haastte zich om definitie van ‘vaccinatie’ te veranderen op zelfde dag dat Israëlische studie natuurlijke immuniteit boven COVID-19 vaccin aanprees
Volgend artikelTienerjongens hebben zes keer meer kans op hartproblemen door vaccin dan op ziekenhuisopname door Covid, volgens nieuwe studie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. De macht van het kwaad wordt steeds machtiger. Wie kan dit nog keren?
  Het aantal doden maakt weinig indruk meer.
  Het volk is verdoofd en verdwaasd.
  Het einde van de vrije wereld nadert en nadert.

 2. Het is eerdaags de tijd aangebroken dat ook in Nederland iedereen gedwongen zal worden om de gifspuit te nemen..Het tij is niet meer te keren vrees ik ?

  • Niemand kan mij of mijn gezin dwingen een bloedklonter injectie te laten nemen. Degene die het wil proberen is op dat moment in groot levensgevaar. Een poging tot injecteren van dat gif staat gelijk met poging tot moord en dan ben ik gerechtigd om me te verdedigen en dat zal ik ook zeker doen.

 3. Niet alleen overheidswerkers, ook bedrijven met meer dan 100 medewerkers.
  Zou overigens eerst door Congress moeten EN is ongrondwettelijk, maar die discussie kan jaren duren. Ik zal binnenkort dus waarschijnlijk een andere baan moeten vinden want ik verdom het om die prik te nemen.

  • Tip: als het kan neem een moestuin, of zorg voor een stukje grond. Het eten gaat héél duur worden, want zo proberen ze je onder de duim te houden. “Wil je eten? Dan zul je je moeten conformeren.”
   Zorg ervoor dat je die vrijheid behoudt. En doe niet mee aan deze onzin. Zonder werkers hebben ook de elite niets meer, vergeet dat niet! Ze zijn alleen maar “elite” zolang ze mensen onder zich hebben.

 4. @Renkir
  Ja en nee. Het probleem met dergelijke acties is dat die voor de rechter moeten worden aangevochten, dan mogelijk hoger beroep en dan uiteindelijk naar het constitutionele hof. Daar gaat HEEL veel tijd en geld inzitten. Tenzij bv een staat direct naar het constitionele hof stapt. Maar de laatste keer werd geoordeeld dat een staat dat niet mag doen ten gunste van een burger, dus daar moeten ze dan een andere onderbouwing voor maken. En er zal hoe dan ook eerst een veroordeling moeten komen om aan te vechten.

 5. Laat hij maar zelf beginnen met die gifspuit, geen placebo, of spuit zonder naald, nee een echte die hij de mensen opdringt, en na twee weken de volgende, en dan de booster, is kijken of hij het volhoudt.
  Hij mag die voor mij bestemd is helemaal voor niets hebben, gratis.
  Ik wil hem zelf wel in zijn reet zetten.
  Heb ik geen problemen mee.

 6. Er breken spannende tijden aan, die wij (onze generaties) nooit gekend hebben hier in de nederlanden. Waar met list en bedrog door de regeringen de septer zwaait op het land. Sociaal netwerken vallen uit elkaar, omdat de meeste toch eieren voor hun geld kiezen. Door de vaccinatie dwang op hun werk en/of uitgaansleven laten zich als nog vergiftigen met die injecties. Het lijkt wel of het gros van de bevolking afgerichte gehoorzame huisdieren zijn, die nooit geleerd hebben om zelf na te denken en/of voor hun eigen gezondheid/leven op willen komen. Zij zien het gevaar niet (meer) dat de overheden ons uit de weg willen ruimen. Eerst vrijwillig en dan stukje bij beetje steeds extremere dwang, chantage en uitsluiting. Ze in iedere andersdenkende een gevaar zien in hun beleving, omdat zij niet kunnen denken buiten de voorgeschreven lijntjes van de overheid. Dat maakt hun bang en angstig en daarom moeten dat soort mensen maar uit de samenleving geweerd worden vinden zij. Dan kunnen zij weer in hun eigen vertrouwde utopia bubbel terugtrekken. Niet wetende dat zij daarmee hun eigen ondergang ermee behartigen. Dat krijg jij als andersdenkende niet tot hun verstand of inzicht. Zij hebben zich inmiddels zich zelf opgesloten in hun ondoordringbare bubbel en kunnen als verloren beschouwd worden in de strijd om te overleven in deze aankomende bizarre tijden die sinds mensenheugenis nog nooit voor(t) gekomen is..

 7. Om dit te kunnen stoppen, daar kijk ik waarschijnlijk te veel naar films. ??
  Maak een lijst met Covid most Wanted en zet er aantal snippers erop.
  Dat is ingecalculeerde risico, dan gaat er maar aantal dozijnen naar de andere kant, in plaats van miljoenen.

 8. geextrapoleerd
  geindoctrineerd
  gepolaiseerd
  Het huidige volk hier omschreven een grote brij .
  De G is in de maand 🙂
  Ik kom idd uit een vroegere generatie
  Dat geleuter met monumentjes en bloemen kaarsjes en beertjes.
  Kleine kinderen er bij gerukt die moeten het ff mee beleven , AaaH cultuur .
  Vroeger kreeg je een schop onder je hol .
  Nog zo’n mateloos irritante uitspraak “hij zij heeft een rugzakje “.
  Grafferhaus staat amechtig te oreren dat Gideon van Meijeren een stoute jongen is .
  Alex heeft scheit aan het volk en knalt er lustig oplos ..
  Gezien die hele rits aan bakvissen die paraat stonden om hun walging uit te spreken over Gideon ?
  De voorzitter (D666) ging wel even de oren wassen van Gideon.
  Quote Qvic”Er breken spannende tijden aan, die wij (onze generaties) nooit gekend hebben hier in de nederlanden. Waar met list en bedrog door de regeringen de septer zwaait op het land.”
  En met bovenstaande topic is dit nog zacht uitgedrukt.
  Groeten Fijne dag 🙂

 9. De tijd van aardig doen is voorbij, willen we onze vrijheid herkrijgen, is wat ik denk, dus o.a. weigeren te praten over prikken en klimaatpsyop, nu over waarover het werke-lijk gaat. Machtsuitbreiding van de multi-miljardairs die ons verder willen leegpikken. Dusse……weigeren naar supermarkten te gaan, kleine ketens opzetten, circulair en lokaal etc. Goedkoop nu = onbetaalbare vrijheid later, want foetsie………:lammert:❤️

 10. Biden hè, de massa moet stoppen met alle maar dan ook alle werkzaamheden. De hele tering zooi kan opgelost worden met één penne streek. Toelaten hydroxichloroquine en Ivermectine.
  Maar die gifspuit is MOORD met voorbedachte technieken, voor de één meteen dodelijk, bij de ander
  Kan het later nog fout gaan, ook de hartkwalen, en op de echt langere termijn weet niemand het. Maar de dood zal weggehouden worden bij de huidige spuiten. Het komt zo genaamd door de nieuwe variant.
  Nooit, nooit, nooit, ze zijn niet te vertrouwen, of ze GECHANTEERD worden, ik weet het niet, maar anders, pang, opstand, REVOLUTIE.
  Ze zijn zelf de beginners van deze wereldwijde LEUGENS. Ook met klimaat, en oorlog uitlokking, MANIPULEREN van de bevolkingen
  ook op scholen. Revolutie, alles overnieuw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in