Iedereen die in een Westerse “democratie” woont en nog steeds denkt dat hij een bolwerk van vrijheid is, zou goed moeten opletten wat er momenteel in Canada gebeurt met de “Freedom Convoy” vrachtwagenchauffeurs, want we staan op het punt een lesje in de werkelijkheid te krijgen.

De afgelopen twee jaar hebben ‘liberale democratieën’ in het Westen de COVID-19 pandemie gebruikt als een excuus om hun ware autoritaire kleur te laten zien: door economieën in lockdown te forceren, bedrijven te vernietigen, zinloze en ondoeltreffende regels op te leggen voor het maskeren en het distantiëren van de bevolking, en tot slot door absurde vaccinatiemandaten op te leggen, hebben de Westerse leiders zich meer gedragen als de socialistische en communistische dictators waartegen ze zich beweren te verzetten, bericht JD Heyes.

Maar zo slecht als de tirannie tot nu toe is geweest, het zou wel eens op het punt kunnen staan om nog erger te worden, volgens een deze week gepubliceerde analyse.

Volgens Creative Destruction Media staat de wereld op het punt getuige te worden van een nieuw “Tiananmeplein”-achtig incident in Ottawa, de hoofdstad van Canada, dat vroeger een van de meest liberale en tolerante landen op aarde was, totdat tienduizenden vrachtwagenchauffeurs gewoon “nee” zeiden tegen een verplicht vaccin.

Gedurende de hele maand februari hebben vrachtwagenchauffeurs, nadat zij in konvooi naar de hoofdstad van het land waren gereisd, geprotesteerd door te toeteren en het verkeer te blokkeren in een poging om het vaccinmandaat terug te dringen. Sommige Canadese provincies – Alberta en Saskatchewan – zijn gezwicht voor de economische druk en hebben hun mandaten geannuleerd. Maar niet in Ontario, de thuisbasis van Ottawa: Premier Doug Ford heeft de tirannie daar verdrievoudigd en dreigt met boetes van 100.000 dollar en een jaar gevangenisstraf voor vrachtwagenchauffeurs die weigeren hun door God gegeven recht op te geven om te protesteren tegen wat zij zien als overheidsdwang – opnieuw, in een veronderstelde democratie.

  Kan zenuwschade door vaccins ONGEDAAN gemaakt worden met dit zelfgekweekte molecuul sulforafaan?

Truckers hebben gereageerd door een internationale brug te blokkeren die dienst doet als een belangrijk handelskanaal tussen Canada en de VS. Maar in plaats van te onderhandelen, zweren de Amerikaanse en Canadese regeringen samen om geweld te gebruiken tegen truckers en hun aanhangers – net zoals het Chinese regime deed tegen jonge demonstranten op het Tiananmenplein in 1989.

CD Media rapporteert:

Ontario heeft vrijdagochtend de noodtoestand uitgeroepen om de rechtshandhaving de bevoegdheid te geven een einde te maken aan de blokkade van de Ambassador Bridge – de drukste commerciële grensovergang tussen de VS en Canada – en het Freedom Convoy-protest in Ottawa, en waarschuwt truckers die de Ambassador Bridge blijven blokkeren dat ze juridisch vervolgd zullen worden als ze niet vertrekken. Ontario Premier Doug Ford vertelde verslaggevers dat de federale regering nieuwe bevoegdheden aan het invoeren is om de blokkade te beëindigen.

“Uw recht om een politieke verklaring af te leggen weegt niet op tegen het recht van honderdduizenden arbeiders om hun brood te verdienen,” zei Ford. “Het weegt niet op tegen ons recht om voedsel over onze grenzen te krijgen, uw recht om een politieke verklaring af te leggen.

Let wel, deze tiran behoort tot de duizenden in zijn land en de VS die er geen probleem mee hadden om miljoenen arbeiders de kans te ontnemen om meer dan een jaar in hun levensonderhoud te voorzien door hun economieën af te grendelen en letterlijk iedereen te arresteren die het waagde om te proberen hun zaak open te houden tijdens de COVID pandemie. De enige uitzondering was het toestaan van tienduizenden Black Lives Matter-aanhangers om te protesteren zo lang als ze wilden en wanneer ze wilden.

  Onderzoek: Aantal sterfgevallen onder Britse tieners is met 47% gestegen sinds ze het Covid-19 vaccin kregen, volgens officiële statistische gegevens

Ford is dus niet alleen een tiran, maar ook een gigantische hypocriet, wat een eerste vereiste is voor een linkse autoritair die zich voordoet als een “kampioen van de democratie”.

Maar het wordt nog erger, zoals Conservative Brief opmerkt: President Joe Biden en premier Justin Trudeau zijn ook van plan om te reageren, ook al hebben de truckers vanaf dit moment een rijstrook op de brug opengesteld.

“De twee leiders waren het erover eens dat de acties van de individuen die het reizen en de handel tussen onze twee landen belemmeren, aanzienlijke directe gevolgen hebben voor het leven en de bestaansmiddelen van burgers,” zei perschef Jen Psaki van het Witte Huis vrijdag.

“De president heeft zijn bezorgdheid geuit over het feit dat bedrijven en werknemers in de Verenigde Staten ernstige gevolgen ondervinden, zoals productievertragingen, arbeidstijdverkortingen en fabriekssluitingen”, vervolgde Psaki.

De truckers zullen het doelwit worden als ze blijven protesteren, is het algemene gevoel onder de mensen ter plaatse. En als ze gewelddadig worden aangevallen door de regering, dan zal dit protest exploderen.

Onwerkelijke taferelen in Canada als zwaar bewapende troepen binnenvallen om arrestaties te verrichten en alle voertuigen van de Ambassadeursbrug te slepen


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Geen prik geen eten mandaten landen stilletjes in CanadaVolg Frontnieuws op Telegram

  Veroorzaakt mRNA vaccinatie kanker?
Vorig artikelDe crisis in Oekraïne gaat niet over Oekraïne. Het gaat over Duitsland
Volgend artikelDe Italiaanse aartsbisschop Carlos Maria Vigano steunt de Canadese vrachtwagenchauffeurs tegen de Nieuwe Wereldorde (Nederlands Transcript)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Het is ongelooflijk triest dat bijna de hele mensheid er voor valt om de tirannie van een injectie aan elkaar op te dringen, en deze tirannie zo ver laat komen. Een gifspuit gebaseerd op een leugen. En er zijn genoeg vrijwilligers die er op los willen slaan – uit pure haat voor anderen. Wat een totaal niet meer terug te draaien zieke shit is het geworden.

  • ja, de grote hoop van de mensen zijn echt oerdom, achterlijk en zwakbegaafd, ik ben uiteraard ook niet voor geweld, ik zou wel eens zo een kutflik op zijn bakkes willen slaan, maar dan echt slaan, het is door de schapen dat dit allemaal mogelijk is, het zijn zielige mensen die geen enkel eigenwaarde hebben, tot het moment dat ze erachter komen dat ze in het zak zijn gezet, dan zijn het die schapen die het hardst staan te roepen, te bleten, heel de politiek is als de fabeltjes krant, in fabeltjes land, breng maar een verhaal op een mooie manier en men gelooft het, ook al zijn het leugens, het is voor velen de waarheid, vraag mensen maar eens naar hun mening over een bepaald onderwerp, ja, ik weet het niet zeggen ze dan, zo dom.

  • Precies, ik vermoed omdat er helemaal geen structuur in het verzet zit, dan krijg je dit, wel schrijven ze in de krant, dat er in Brussel centrum enkele mensen zijn opgepakt omdat ze verboden wapens zou bij hebben gehad, (messen) en daar maakt de MSM dan een item van, van kijk eens, om duidelijk te maken , het vrijheids konvooi zijn allemaal mensen met messen op zak, terwijl het gewoon mensen met gezinnen zijn die heel het corona verhaal kotsbeu zijn, gewone mensen zoals u en ik, die helemaal niet de intentie hebben om ook maar enige vorm van geweld aan te wenden, zelfs nog niet in hun gedachten, denken ze nu echt dat deze mensen hun leven op het spel gaan zetten om geweld te gebruiken, echt niet, daar focussen ze dan op in de MSM, daaraan zie je dat ze geen enkel hard argument hebben om met de kern van de zaak bezig te zijn, ze lullen er maar wat op los, dat men onze fundamentele grondrechten aantast daar hebben ze het niet over, dat men onze vrijheid afneemt, wil je deze terug moet je maar de prik nemen, de vrijheid van de mens kan niemand je afpakken, niet de koning, ministers of eender welke asshole dan ook, vrijheid is iets van nature, daar hoor je niemand over, ik wil echt zo een lul tegenkomen, die mij in mijn vrijheid wil beperken, nou ik heb een mond om te praten, ik laat me absoluut niet onder de tafel praten, door niemand.

 2. We worden door de pers blind en doof gehouden en stom gemaakt.

  Als een land het leger inzet tegen de eigen bevolkig dan is dat land rijp voor revolutie.

 3. Wel frontnieuws dit is een stuk desinformatie, waar ik een enorm rot gevoel bij krijg. 2 weken geleden was al bekend dat bij de bezetting v.d. Ambassadorbrug 1rijstrook vrij werd gehouden voor transport. Wat ik ronduit fideel vond v.d. truckers. Dat dit protest op geweldadige wijze word beeindigd zal wel ’n feit worden. Laten we hopen dat de burgers de truckers tot het eind blijven steunen. Wat daar gebeurd is het voorland van de EU. Dit soort tirannie moet bestreden worden.

 4. De belangen voor de elite zijn zo onvoorstelbaar groot dat ze het echt geen probleem vinden om duizenden mensen, waaronder de truckers dood te schieten of voor vele jaren achter de tralies te zetten. Uiteraard gaat dit “ugly” eindigen. Voorbeeld stellen, daar zijn ze goed in. In Nederland is het voorbeeld stellen ook tot kunst verheven gezien de acties tegen de truckers dit weekend in den Haag. Zolang de main stream media, politie en leger de tirannen volgen gaat het volk het niet redden, met hoevelen we ook zijn. We worden niet alleen fysiek, maar ook psychologisch continu aangevallen.

 5. Belangen, binnenkort verkiezingen in Frankrijk, niet dat het iets zal uitmaken, het enige wat er uit voor komt, kan komen is de afspiegeling van de maatschappij, stel dat Le pen een grote meerderheid zou halen, ze de uitslagen zullen manipuleren, ze zullen het niet toelaten dat deze partij groot en sterk word, wat je ook hoort in Europa, mensen zijn het beu dat ze belogen worden, ze zijn de smeerlapperij van de regeringen beu, dat is een tendens in heel Europa, het vertrouwen is weg, daar zijn enkel de beleidmakers verantwoordelijk voor, men stevent af op een totale anarchie, de regeringen houden door de corona maatregelen zovele sectoren op slot, dan zitten ze wel te zagen omdat er in Canada een paar truckers een brug bezet houden en hoeveel dat wel niet kost, ze hebben het allemaal reeds berekent, zijn ze goed en snel in, al de sectoren die niet eens kunnen werken is een nog veel groter verlies, hebben ze geen oren naar. Op termijn zal de regering ondervinden dat ze ook hier weer hun eigen ruiten hebben ingegooid, er zullen veel minder inkomsten voor de staatkas zijn, etc…… zij hebben de boomerang gegooid , ze zullen hem terug krijgen.

 6. Ja, ik hoor je. Ik vind het heel erg. Kijk hier maar eens… hoeveel reageerders zie je die denken zoals gezonde mensen? Het zou toch bomvol moeten staan met verontwaardiging? Waar is de massa verantwoordiging?? Zeg niet dat FN ook alleen maar een peilings website is om te zien hoeveel mensen nog “normaal” denken. Ik weet dat er meegelezen wordt. En gepeild. We moeten aan onszelf denken…

 7. SWAT betekent special waepons and tactics en deze in de jaren zestig opgerichte politiemacht heeft meer affinitiet met de landmacht, in de eerste instantie op het gebied van uitrusting dan met de politie. Dit onder de FBI resorterende korps werd o.a. ingezet bij de ontruiming van het indianenreservaat Wounded Knee in 1972 en na de aanslagen van 9/11 in 2001 zijn de bevoegdheden en het aantal leden sterk uitgebreid.
  Witte Huis-woordvoerster Jens Ptaki is trouwens een gekloonde tweelingzus van Mark Zuckerberg (1984), een kleinzoon van de uiterst duistere cabaldienaar David Rockefeller sr. (1915 – 2017) en o.a. prominent deelnemer aan de Bilderberg-conferentie (sinds 1954) en medeoprichter van de Trilateral Commission in 1973.
  Zuckerberg heeft niks met de ontwikkeling van Facebook van doen, maar deze elitist mocht als uithangbord fungeren van dit door het Department of Defence (DoD) ontwikkelde social media-speeltje, resorterend onder de verantwoordelijkheid van het Defence Advanced Research Project Agency (DARPA).

 8. federale overheid is een bedrijf dat je
  (illegaal opgerichte natuurlijk rechtspersoon/entiteit/object)
  aan stuurd /bestuurd.
  je achter/ipv/sur naam is je bedrijfsnaam.
  de verdiensten staan op,:
  treasury.gov

  rekentool opzoeken.
  bonds uitzoeken (probeer gewoon tot jackpot)
  valuta uitkiezen. 50 of 100 usd.
  datum uitgifte is maand plus dag. (verjaardag)
  sofie nr intoetsen en be amazed.

  ik pak met mn 70er jaren uitgifte 1.2 miljoen usd.

  als je nog steeds dom wilt zijn.
  eigen-> dom om precies te zijn.

  het is niet verkozen en een private onderneming van de rotkinder bankiers.

  het heeft geen bal te vertellen over je levende biologische soevereine persoon.

  was u ter wereld komen dag
  uw geboorte dag…..?

  of kwam hier het product ter wereld in de “kraam”-kamer dmv de “kraam”-vrouw door het
  geboorte-“kanaal” en ging u 24 uur in quarantine.

  handels en zeevaarts termen.
  hmm..?
  9 maanden dood in de “baar”-moeder
  en dan in eens zie het licht en leef!…..?

  we waren niets als handel voor onze mede”mens?”op wallstreet en damrak.

  treasury.gov

  • pas wel op!!!

   achter deze verdiensten aangaan kan je in eeuwige slavernij dmv (soultrap) verleiden (hell) dmv de truckerij die zij uithalen , en liegen is hun vak en natuur.

   ik weet hoe ik het kan ophalen.
   maar dit doe ik pertinent NIET!!

   ik kan er uiteraard naast zitten.
   maar ik neem 0,0% risico.

 9. even over wakker of niet wakker.

  dit is de eindstrijd , niet eindtijd , tijd is fluide.
  laat de doden de doden begraven is een oude text

  dit is waar de doden en de levenden zijn.
  dit is het moment waarop de keuze voor je staat.

  dieper mee in het contruct , 4/5D.i.a.matrix.
  terug naar de source code orginele realiteit.

  niemand is wakker.
  er is gecontroleerde ontwakening meer niet.

 10. Hoor net van mijn zoon in Canada dat trudeau een federale emergency wil afkondigen. Dat betekent dus een staat van beleg/martial law ivm truckersprotest.
  Alberta, Manitoba, Quebec en Saskatchewan zijn tegen de powergrab.
  Tijd dat iemand die man in zijn nekvel pakt.

  • Ja, klopt Ro, word echt tijd, Trudeau is een man die niet in staat is om een land te leiden (lijden), men heeft hem daar gezet omdat ze denken dat hij de juiste man is, dat is absoluut niet zo, hij kan het niet uitleggen, wat hij zegt komt gewoon niet over, hij is alles behalve overtuigend, ik zou tegen hem zeggen, ga nog wat met de blokjes spelen, een hoger iq heeft die niet, het is echt een zielig figuur, je zou voor sommige mensen in welke functie dan ook nog enige sympathie kunnen opbrengen, bij deze man kan ik dat gewoon niet, hij straalt totaal niets uit, een leeg hoofd, pak hem zijn blokjes af, gaat hij meteen liggen janken, zo een type is hij, of die andere jongen heeft me pijn gedaan, terwijl hij het is die alles aansteekt.

 11. Een landelijk staat van beleg? Is volgens mij nog nooit voorgekomen in de canadese geschiedenis.. voral doen. Weet je zeker dat je krijgt wat je uitlokt. De hele bevolking tegen een paar idioten.

 12. Waarom zou die een staat van beleg willen afkondigen, omdat hij het heet krijgt onder zijn voeten, ook hier weer, kijk, ze hebben me pijn gedaan, Trudeau is een verwend nest, die nooit veel heeft moeten doen, dan krijg je zulke individuen, als je bijna altijd alles maar krijgt, hij realiseert zich niet dat dit ernst is, hij denkt, zo is hij, als jij mijn bal af neemt ga ik het toch zeggen tegen iedereen, klein kind is hij.

 13. ER zijn jongeren die nu nog op vakantie gaan naar Canada of een huwelijksreis maken Dit om te laten zijn dat hun honeymoon reis daar naar toe wel bijzonder is en dat hun toekomstig geluk hierdoor nog beter wordt omdat Canada het tweede grootste land ter wereld zo bijzonder mooi is en dat daar vrijheid hoog in het vaandel staat Maar van wat er zich daar heeft afgespeeld sinds de corona waanzin maatregel dat weten ze niet meer Ook nu nu nog blijven de dictators vast houden aan hun doelstelling om het volk aldaar te onderwerpen aan hun wil en wetten Dat hebben hun Europese voorouders ook gedaan toen ze daar massaal naar toe zijn getrokken die de inheemse indianen volkeren hebben uitgemoord en verdreven hebben naar de reservaten om ze daar te laten verhongeren of onbekende ziekten opliepen Deze onderwerping bestaat nu
  nog omdat de nakomelingen van de leiders dat nog steeds aanhouden Maar het vervelende is dat wereldwijd verzet komt tegen zulke schurken die de baas willen spelen over andere volkeren en eeuwenoude gebruiken die sinds corona een wending hebben gekregen naar de totale vernietiging van het leven op aarde voor de simpele mens persoon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in