Het primaire belang van de Verenigde Staten, waarover we eeuwenlang oorlogen hebben uitgevochten – de Eerste, de Tweede en de Koude Oorlog – is de relatie tussen Duitsland en Rusland geweest, omdat zij daar verenigd de enige kracht zijn die ons zou kunnen bedreigen. En ervoor te zorgen dat dat niet gebeurt.” ∼ George Friedman, STRATFOR CEO bij de Chicago Council on Foreign Affairs

De Oekraïense crisis heeft niets te maken met Oekraïne. Het gaat over Duitsland en, in het bijzonder, een pijplijn die Duitsland verbindt met Rusland, genaamd Nord Stream 2. Washington ziet de pijplijn als een bedreiging voor zijn primaat in Europa en heeft op alle mogelijke manieren geprobeerd om het project te saboteren. Desondanks heeft Nord Stream doorgezet en is het nu volledig operationeel en klaar voor gebruik. Zodra de Duitse regelgevers de definitieve certificering hebben afgegeven, zullen de gasleveringen beginnen. Duitse huiseigenaren en bedrijven zullen een betrouwbare bron van schone en goedkope energie hebben, terwijl Rusland zijn gasinkomsten aanzienlijk zal zien stijgen. Het is een win-win situatie voor beide partijen, schrijft Mike Whitney.

Het establishment van de Amerikaanse buitenlandse politiek is niet blij met deze ontwikkelingen. Zij willen niet dat Duitsland afhankelijker wordt van Russisch gas omdat handel vertrouwen schept en vertrouwen leidt tot uitbreiding van de handel. Naarmate de betrekkingen warmer worden, worden meer handelsbelemmeringen opgeheven, worden de voorschriften versoepeld, nemen reizen en toerisme toe en ontstaat er een nieuwe veiligheidsarchitectuur. In een wereld waarin Duitsland en Rusland vrienden en handelspartners zijn, zijn er geen militaire bases van de VS nodig, geen dure wapens en raketsystemen van Amerikaanse makelij, en geen NAVO. Het is ook niet nodig om energietransacties in Amerikaanse dollars te doen of om Amerikaanse schatkistcertificaten op te slaan om rekeningen in evenwicht te houden. Transacties tussen zakenpartners kunnen in hun eigen valuta worden gedaan, wat ongetwijfeld zal leiden tot een scherpe daling van de waarde van de dollar en een dramatische verschuiving in de economische macht. Dit is de reden waarom de regering Biden tegen Nord Stream is. Het is niet alleen een pijpleiding, het is een venster op de toekomst; een toekomst waarin Europa en Azië dichter bij elkaar worden getrokken in een enorme vrijhandelszone die hun wederzijdse macht en welvaart verhoogt, terwijl de VS aan de buitenkant blijven toekijken. Warmere betrekkingen tussen Duitsland en Rusland betekenen het einde van de “unipolaire” wereldorde waarop de VS de afgelopen 75 jaar toezicht heeft gehouden. Een Duits-Russisch bondgenootschap dreigt de neergang van de Supermacht, die momenteel steeds dichter bij de afgrond komt, te versnellen. Dit is de reden waarom Washington vastbesloten is om alles te doen wat het kan om Nord Stream te saboteren en Duitsland in zijn orbit te houden. Het is een kwestie van overleven.

Dat is waar Oekraïne in het plaatje komt. Oekraïne is het “wapen van keuze” van Washington om Nord Stream te torpederen en een wig te drijven tussen Duitsland en Rusland. De strategie komt van pagina één van het Handboek Buitenlands Beleid van de VS onder de rubriek: Verdeel en heers. Washington moet de perceptie creëren dat Rusland een bedreiging vormt voor de veiligheid van Europa. Dat is het doel. Ze moeten laten zien dat Poetin een bloeddorstige agressor is met een opvliegend karakter die niet te vertrouwen is. Daartoe hebben de media de opdracht gekregen om keer op keer te herhalen: “Rusland is van plan Oekraïne binnen te vallen.” Wat niet wordt gezegd, is dat Rusland sinds het uiteenvallen van de Sovjet-Unie geen enkel land is binnengevallen, en dat de VS in dezelfde periode in meer dan 50 landen zijn binnengevallen of ten val hebben gebracht, en dat de VS meer dan 800 militaire bases in landen over de hele wereld hebben. Niets van dit alles wordt door de media gemeld, in plaats daarvan ligt de nadruk op “de boze Poetin”, die naar schatting 100.000 troepen langs de Oekraïense grens heeft verzameld en dreigt heel Europa in een nieuwe bloedige oorlog te storten.

  Poetin aan de Nieuwe Wereld Orde: Je hebt nog niets gezien

Alle hysterische oorlogspropaganda wordt gemaakt met de bedoeling een crisis te veroorzaken die kan worden gebruikt om Rusland te isoleren, te demoniseren en uiteindelijk in kleinere eenheden te verdelen. Het echte doelwit is echter niet Rusland, maar Duitsland. Kijk eens naar dit fragment uit een artikel van Michael Hudson in The Unz Review:

“De enige manier die Amerikaanse diplomaten nog rest om Europese aankopen te blokkeren is Rusland tot een militaire reactie aan te zetten en dan te beweren dat het wreken van deze reactie zwaarder weegt dan enig zuiver nationaal economisch belang. Zoals de havikachtige onder-staatssecretaris voor politieke zaken, Victoria Nuland, uitlegde in een persbriefing van het State Department op 27 januari: “Als Rusland Oekraïne op de een of andere manier binnenvalt, zal Nord Stream 2 niet doorgaan.” (“America’s Real Adversaries Are Its European and Other Allies“, The Unz Review)

Daar staat het zwart op wit. Het team van Biden wil “Rusland aanzetten tot een militaire reactie” om NordStream te saboteren. Dat impliceert dat er een soort provocatie zal zijn om Poetin ertoe te brengen zijn troepen over de grens te sturen om de etnische Russen in het oosten van het land te verdedigen. Als Poetin in het aas trapt, zal de reactie snel en hard zijn. De media zullen de actie beschimpen als een bedreiging voor heel Europa, terwijl leiders over de hele wereld Poetin zullen bestempelen als de “nieuwe Hitler”. Dit is de strategie van Washington in een notendop, en de hele productie wordt georkestreerd met één doel voor ogen: het politiek onmogelijk maken voor de Duitse kanselier Olaf Scholz om NordStream door het definitieve goedkeuringsproces te loodsen.

  Rusland lanceert 'grootste' Shahed-136 droneaanval ooit op Kiev; Oekraïne krijgt voorproefje van winteroffensief

Gezien wat we weten over de oppositie van Washington tegen Nord Stream, kunnen lezers zich afvragen waarom de regering Biden eerder in het jaar bij het Congres heeft gelobbyd om NIET meer sancties tegen het project op te leggen. Het antwoord op die vraag is eenvoudig: Binnenlandse politiek. Duitsland is momenteel zijn kerncentrales aan het ontmantelen en heeft aardgas nodig om het energietekort aan te vullen. Bovendien is de dreiging van economische sancties een “afknapper” voor Duitsers die ze zien als een teken van buitenlandse inmenging. “Waarom bemoeien de Verenigde Staten zich met onze energiebeslissingen,” vraagt de gemiddelde Duitser zich af. “Washington moet zich met zijn eigen zaken bemoeien en zich niet met de onze bemoeien.” Dit is precies de reactie die men zou verwachten van ieder redelijk mens.

Dan is er nog dit van Al Jazeera:

“De Duitsers steunen in meerderheid het project, het zijn alleen delen van de elite en de media die tegen de pijplijn zijn…”

“Hoe meer de VS praat over het sanctioneren of bekritiseren van het project, hoe populairder het wordt in de Duitse samenleving,” zei Stefan Meister, een Rusland en Oost-Europa deskundige bij de Duitse Raad voor Buitenlandse Betrekkingen.” (“Nord Stream 2: Why Russia’s pipeline to Europe divides the West”, AlJazeera)

De publieke opinie staat dus volledig achter Nord Stream, wat helpt verklaren waarom Washington voor een nieuwe aanpak heeft gekozen. Sancties zullen niet werken, dus is Uncle Sam overgeschakeld op Plan B: een externe dreiging creëren die groot genoeg is zodat Duitsland gedwongen zal zijn om de opening van de pijplijn te blokkeren. Eerlijk gezegd riekt deze strategie naar wanhoop, maar je moet wel onder de indruk zijn van de volharding van Washington. Ze staan misschien 5 punten achter in de 9e inning, maar ze hebben de handdoek nog niet in de ring gegooid. Ze gaan het nog een laatste keer proberen en kijken of ze wat vooruitgang kunnen boeken.

Maandag hield president Biden zijn eerste gezamenlijke persconferentie met de Duitse kanselier Olaf Scholz in het Witte Huis. De stemmingmakerij rond het evenement was gewoon ongekend. Alles was georkestreerd om een “crisissfeer” te creëren die Biden kon gebruiken om de kanselier onder druk te zetten in de richting van het Amerikaanse beleid. Eerder in de week zei de woordvoerster van het Witte Huis, Jen Psaki, herhaaldelijk dat een “Russische invasie op handen was.” Haar opmerkingen werden gevolgd door Nick Price, die verklaarde dat de inlichtingendiensten hem details hadden verstrekt over een vermeende “valse vlag”-operatie in Oost-Oekraïne die door Rusland zou worden gesteund en waarvan zij verwachtten dat die in de nabije toekomst zou plaatsvinden. De waarschuwing van Price werd zondagochtend gevolgd door de nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan, die beweerde dat een Russische invasie elk moment kan plaatsvinden, misschien “zelfs morgen”. Dit was slechts enkele dagen nadat Bloomberg News de sensationele en volstrekt onjuiste kop had gepubliceerd dat “Rusland Oekraïne binnenvalt”.

  Poetin: "Ze bluffen, en ik zal u uitleggen waarom"

Ziet u het patroon hier? Ziet u hoe deze ongegronde beweringen werden gebruikt om druk uit te oefenen op de nietsvermoedende Duitse kanselier, die zich niets leek aan te trekken van de campagne die op hem was gericht?

Zoals te verwachten was, werd de genadeklap uitgedeeld door de Amerikaanse president zelf. Tijdens de persconferentie verklaarde Biden nadrukkelijk dat,

“Als Rusland binnenvalt … zal er niet langer een Nord Stream 2 [zijn]. We zullen er een eind aan maken.”

Dus, nu bepaalt Washington het beleid voor Duitsland????

Wat een onuitstaanbare arrogantie!

De Duitse kanselier was verrast door de opmerkingen van Biden, die duidelijk geen deel uitmaakten van het oorspronkelijke script. Desondanks heeft Scholz nooit ingestemd met de annulering van Nord Stream en weigerde hij de pijpleiding zelfs maar bij naam te noemen. Als Biden dacht dat hij de leider van ’s werelds op twee na grootste economie kon zand in de ogen strooien door hem in een openbaar forum in het nauw te drijven, dan heeft hij het mis. Duitsland blijft vastbesloten om Nord Stream te lanceren, ongeacht mogelijke flare-ups in het verre Oekraïne. Maar dat kan op elk moment veranderen. Wie weet immers welke ophitserij Washington in de nabije toekomst van plan is? Wie weet hoeveel levens ze bereid zijn op te offeren om een wig te drijven tussen Duitsland en Rusland? Wie weet welke risico’s Biden bereid is te nemen om Amerika’s neergang af te remmen en het ontstaan van een nieuwe “polycentrische” wereldorde te voorkomen? Er kan van alles gebeuren in de komende weken. Alles.

Voorlopig zit Duitsland op rozen. Het is aan Scholz om te beslissen hoe de zaak zal worden geregeld. Zal hij het beleid voeren dat het belang van het Duitse volk het best dient, of zal hij toegeven aan Biden’s niet aflatende getouwtrek? Zal hij een nieuwe koers uitzetten die nieuwe bondgenootschappen in de bruisende Euraziatische corridor versterkt of zal hij zijn steun geven aan de krankzinnige geopolitieke ambities van Washington? Zal hij de centrale rol van Duitsland in een nieuwe wereldorde accepteren – waarin veel opkomende machtscentra gelijkelijk delen in het wereldbestuur en waarin het leiderschap zich onverzettelijk blijft inzetten voor multilateralisme, vreedzame ontwikkeling en veiligheid voor iedereen – of zal hij proberen het haveloze naoorlogse systeem overeind te houden dat duidelijk over zijn houdbaarheidsdatum heen is?

Eén ding is zeker: wat Duitsland ook beslist, het zal zeker gevolgen voor ons allemaal hebben.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De toekomstige oorlog: Hoe ziet de bestorming van grote steden en stedelijke gebieden eruit?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTrudeau kan niet tegen de druk, vlucht het parlement uit en wordt venijnig uitgejouwd omdat hij weigert te luisteren
Volgend artikelTiananmenplein in Ottawa? Amerikaanse en Canadese regeringen sturen aan op tiranniek neerslaan van Freedom Convoy truckers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

58 REACTIES

  • Dat dus. In beide gevallen is het ‘socialistisch’ en dat is een ander woord voor slecht. Maar er zijn al veel zogenaamd socialistische tendensen in de VS met name en in de rest van het Westen.

  • Huh de meeste Nazi’s zitten in de USA en overal ongeslepen. Na 40-45 heeft het leger een hoop van die gasten waaronder de bekende engineer von Braun die met de raketten naar de maan heeft helpen te ontwerpen??

   • Die Von Braun daar zit nog meer viezigheid aan. Hij heeft samengewerkt met Walt Disney. Die hele maan business daar moet je eens goed naar gaan kijken. Er is iets heel anders aan de hand, iets wat je nooit verwacht zou hebben.

    • Mwja het meest opzienbarende aan de maanlanding is niet zozeer de zogenaamde maanlanding, maar het feit dat er nog steeds mensen die geloven dat dat echt is gebeurd

     • Net zoals ze grif in de gifspuit geloven. Maar er is nog iets anders aan de hand – ik heb het niet over een “platte aarde” per se.

      • Aarde is plat en rond tegelijk. Hang alleen af van waar je je bevind te opzichte van de aarde. De observant die op de aarde is ervaart the plane(et) als vlak en voor de observant in de ruimte oogt de aarde rond. (Never ending cycle of a plane). Dit heeft te maken van de vervorming van ruimte tijd rond de aarde. Dit fenomeen is te herleiden aan de baan van een satelliet die voor de sensoren van de satelliet een rechte lijn is maar door de vervorming van ruimte-tijd een cirkel lijkt. Proof of flat earth!!!!!

   • Over moraal: de USA zorgde ervoor dat de dossiers van 38.000 gearresteerde nazi’s tot “staatsgeheim”werden verklaard.
    Die 38.000 werden dus gewoon vrijgelaten.

    Amerikanen waren jodenhaters.
    Op een gegeven moment in de oorlog waren er 10.000 joden in USA. In kampen. Mochten niet werken, niet trouwen.

    Er waren ook Nazi krijgsgevangen; die mochten vrij rondlopen, in burgerkleren, mochten werken en trouwen.

    De amerikanen wilden ook de ovens van de vernietigingskampen niet bombarderen.
    Vanaf 1931 kregen USA ambassades de opdracht visum aanvragen van joden te saboteren/weigeren.

    Zij begonnen op valse motieven de ärabische lente”, stalen trillioenen aan goud uit Irak en Libie.
    Wij krijgen ook wat: de kosten–via Nato- en de vluchtelingen.

    USA is geen haar beter dan nazi duitsland

  • Misschien moet je eerst even echt onderzoek doen naar ‘Nazi’s’, een verzonnen term door de Joden.
   Als je ook maar een beetje weet waar Hitler voor stond, dan had je dit artikel ook doorprikt. De Joden doen dit, niemand anders.

   The Ultimate Red Pill
   Europa: The Last Battle
   Hitler: The Greatest Story Never Told

   Begin daar maar eens mee.

   • Aardig ook om te weten, is dat ‘de joden’ niets te maken hebben met ‘de joden’ uit de Bijbel. Het woordje ‘joden’ is ergens rond 1600 geïntroduceerd en de werkelijke naam van het Bijbelse Israëlitische volk is ‘geschrapt’ om plaats te maken voor ‘de joden’ die niets met het volk van Israël = Yakob te maken hebben met het doel de wereld op het verkeerde been te zetten, hetgeen goed gelukt is.

  • https://nobulart.com/hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

   hilter of roth schild.
   nazi commie liberaal maakt geen funk uit.
   jesuit of zionist of nazionist same difference.
   khazarian satanists zitten achter alles.
   al sinds de dagen van babylonie.
   6000 jaar geleden.

   het zijn niet de inwoners van de landen.
   het zijn de usupeerders en machtgrijpers die het ene volk door het andere volk laat uitmoorden terwijl zij de pionen zetten.
   wij laten dit toe broeder tegen broeder.
   al 1000den jaren te dom om het te zien dat wij dit zelf doen , toelaten EN toesteming voor geven.
   omdat we hun leugens zo graag geloven.

   en zij lachen zich een breuk terwijl wij ruzie maken of het demonen of aliens zijn.
   who gives a vliegende F?
   het is een spel van leugens en misleiding.
   van rook en spiegels , verxeel en heers
   de hand is sneller als het oog.voor hun.
   en wij betalen hun om in hun Spiegeldoolhof
   te mogen lopen = verdwalen.

   mooiste engel en grootste verleidster.
   en ze liegt ALTIJD.

  • https://www.rollitup.org/t/the-jews-and-the-khazars-the-synagogue-of-shaitan-the-golem.830999/

   blog uit 2014.
   hier kun je al lezen wat d3 plannen waren.
   kan niet goed zien welke landen de reageerders weg komen maar volgens mij niet westers.

   hier word de hilter / rotkind al gelegd.

   deze bs agenda gaat over de volgende heersende klasses na een mass extiction event.
   Solar Flare , Pole Shift of Firmament Collapse.
   72° / 12.000/24,000 jr 144.000 .
   corona en trans-ex-humanisme moet dit voor de satans kinderen van de leugen veiligstellen.
   dat never ever ooit.

   natuur wint altijd daar het self sustaining is.
   alle kunstmatigeheid is inherent verdervelijk.

   prince zij in zn laatste concerten.
   het interweb is cool , ga er op.
   laat het niet op jou.

  • Dat is de keuze voor Europa: onder de Amerikaanse plak of onder de Russische (gas). Na WO2 is heel veel moeite gedaan om West-Europa en Oost-Europa uit mekaar te drijven. Als Rusland bij de EU zou aansluiten of nog maar goed zou samenwerken met de unie, dan is dat een horror-story voor de VS. Dat hiervan nooit sprake kan zijn werd de Russische presidenten door o.a. Frankrijk duidelijk gemaakt. Het gaat dus zo ver dat Duitsland, onze economische motor, zijn energiebevoorrading in gevaar moet brengen. Ik denk dan ook dat het vooral daar over ging tijdens het bewuste gesprek. Is het niet toevallig dat de Russische troepen binnen de 24 uur zullen vertrekken uit Oekraïne?

  • Dat is waar maar na de tweede wereldoorlog zijn de amerikanen verder gegaan waar de Duitsers zijn tegen gehouden en nu is het je doet of geeft wat ik wil en anders wordt je aangepakt door die Amerikanen tuig is het

 1. Washington en Londen krijgen het ook nu voor elkaar. Let op mijn woorden. Het is niet Biden of zijn halvegare kabinet die de lijnen uitzet, het is de NATO, de CFR, Bilderberg, Trilateral Commission,..et cetera. En Duistland is altijd de pineut, maar na twee wereldoorlogen die probeerden de Duitse machine te stoppen, is dat echt wel gelukt. Het land is nog maar een schim van wat het was.

  • Goed artikel, Gelukkig wordt er al hard tegen gevochten je moet er toch niet aan denken dat de WHO het zeggenschap van een wereldregering krijgt tegen 2024 (uiteraard met psycho Gates als hoofdsponsor)

   • Als we dit niet in de gaten houden, dan komt het gestaag tot stand met al die afleiding van de Ukraine, het gezeik met Trudeau, de gevangenisssen in Canada, de plotselinge “versoepelingen” en al het andere wat uit de heksenketel gelepeld wordt om de kudde blind te houden. Alles wordt achter je rug om geflikt, net zoals die 5G doosjes in Teststad Apeldoorn.

     • Ja! En je hoort er niks over voor het stiekeme geduvel begint! Op een dag is het er, en dan is er de eoa gemeente breedbekkikker die het allemaal glibberig goedpraat met de eoa goedgelovige expert in dit of dat, en geen enkele verstandige journalist vraagt ooit waarom dit niet van te voren kenbaar was gemaakt aan de bewoners. Iedereen loopt maar mee en knikt maar ja en amen. Ik snap er werkelijk niks meer van… vinden mensen alles maar best dan. Nou ja, ze nemen toch ook maar al te graag die gifspuit, wat maakt ze data dan nog uit. Dan zeggen ze “ik heb geen geheimen”. Alsof je vrijheidsschennis zo van de hand kan doen…

  • Met als kers op de taart hun god op de troon die aanbeden wenst te worden door alle inwoners van deze wereld. Laat ik in plaats te schrijven dat we in de eindtijd leven, stellen dat we ons in een giga sneeuwbaleffect bevinden die met veel geraas de berg afdondert en alles en iedereen die in de weg loopt, zal wensen te verpletteren. Ergens staat geschreven dat de dagen zullen zijn als de dagen voordat Noach in z’n ark stapte. Hoe dan ook gaan we spannende tijden tegemoet. Fasten your seatbelts!

 2. Mijn indruk is dat er al knoppen zijn ingedrukt en de weg terug niet meer open ligt. Het constante treiteren en het nutteloos praten is de Russen en met name Lavrov of zoiets als onderhandelaar de strot uit gaan hangen. Zijn uitspraak dat de Engelse gesprekspartner vorige weerk een clown was en tijdverkwisitng is teken dat de Russen het beu zijn.

  Wat kunnen ze doen?
  Gaan vechten in Oekraine is tijdrovend en levert niet veel winst op, enkel een grote zooi en het vastleggen van een deel van leger. Verder wonen er veel Russen in Oekraine dus het kan ook zijn dat de bevolking daar in opstand komt en de Russen binnen haalt….de Russische tanks kunnen in principe in enkele uren bij Kiev aan de Djnepr staan.
  Wat schiet er over? Hard op Hard spelen is een weg, maar dan moet Rusland nu keiharde voorbeelden stellen om serieus te worden genomen….de kans dat ze een nuleair voorbeeld stellen is mijns inziens het meest waarschijnlijke, enkel raketten afvuren op doelen in het westen en de vraag stellen of ze willen praten of dat er een WO3 mag komen. Het is of dat of decennia lang constante dreiging en gedoe. mijn gok is dat Nederland en met name Rotterdam een doelwit zal zijn als voorbeeld, de reden is omdat het zowel strategisch is als een goed zichtbaar voorbeeld. Er zullen enkel van dit soort beperkte voorbeelden worden gesteld, en dan mag NATO en de VS keizen of ze die weg in willen of toch maar niet. ik geef dat scenario de grootste kans, met wat ik van Russen en hun denken weet en China zal achter Rusland staan, wat de VS kwetsbaar maakt in het kwadraat. Nato en vooral Europa had beter een eingen koers gehad en niet het eeuwige ja knikkertje van de VS gespeeld met dito apen op de bestuurs rots.
  Wat ik denk is dit het meest efrfectieve scenario dat Rusland kan volgen, de bluf en het driegen uit de onderhandelingen halen door keihard een klap uit te delen. Oorlog is het ultieme teken van falende diplomatie….of van he thebben van trekpoppen op cruciale functies.
  We gaan het zien.

  …en anders is het nog mogelijk dat elders in de wereld incidenten gaan plaats vinden, op zee waarschijnlijk, maar escalatie is nu niet meer te stoppen. Misschien was het altijd al het plan, oorlog in Europa voeren. De opslag loodsen in Limburg met ruim een miljoen handvuurwapens en dito munutie van de VS zijn er met een reden, en niet om Amerikanen te bewapenen die hierheen komen, maar ofwel om een bepaald epartij hier te bewapenen bij burgeroorlog of om alle partijen in een burgeroorlgo te bewapenen, zodat de kill ratio groot is….

  Helder is dat Europa een slaaf is van de VS, omdat de leiding dat is, niet omdat de bevolking dat wil. Marionetten, allemaal.

 3. twijfelachtige hersenspoeling, met of zonder verzachter, zal ongetwijfeld iets doen
  friedman doet dat meer

  op het oog niet veel veranderd
  wwi – plot/valse vlag; startschot
  wwii – vals steunen van polen; pln vs dld compromisloos
  wwiii – beetje van beiden?
  geen wwiii, zo na de kleurenrevoluties en expansie van eu/nato, dan nog geen feest

  “Al degenen die klagen dat de wereld van de jaren dertig er niet in is geslaagd zich uit te spreken tegen nazi-Duitsland, moeten naar zichzelf luisteren en niet dezelfde fout herhalen. Deze keer zijn het de Jewzi’s, niet de nazi’s, die de wereld bedreigen. Mensen moeten de Joodse macht die gek is geworden een naam geven. Voor velen is de belangrijkste les van de Tweede Wereldoorlog dat Duitsers eeuwig schuldig zijn en Joden eeuwig heilig, wat echt dom is. Maar als de les van de Tweede Wereldoorlog is dat we raciale supremacisme moeten afwijzen en dat geen enkel volk mag ontmenselijken, dan moet het begrip ‘eeuwige schuld’ en ‘eeuwige heiligheid’ worden afgewezen als neo-supremacistisch. We moeten ons realiseren dat Duitsers slecht kunnen zijn, maar ook goed. En het betekent ook dat Joden goed kunnen zijn, maar ook slecht. Geen enkel mens bezit een of andere essentieel-eeuwige eigenschap. Slachtoffer kan slachtoffer worden, en het slachtoffer kan slachtoffer worden. De belangrijkste supremacistische en slachtofferende kracht in de huidige wereld is Joods, en het moet worden genoemd. Geef het anders gewoon op.”
  – Jung-Freud, 2.2.2022 unz.com
  zes maal langer, zes maal meer informatief?
  https://www.unz.com/jfreud/the-only-way-to-understand-the-ukrainian-crisis-is-by-placing-jewish-supremacist-power-at-the-front-and-center-of-the-discussion/

  • https://www.unz.com/jfreud/the-only-way-to-understand-the-ukrainian-crisis-is-by-placing-jewish-supremacist-power-at-the-front-and-center-of-the-discussion/

   Als er iets is, zullen blanke conservatieven een Joodse man uitrollen die de minderheidspositie onder Joden vertegenwoordigt en doen alsof patriottische Joden naast wapenminnende patriotten staan. Of witte conservatieven zullen de nep-onzin herhalen over hoe de nazi’s wapens verbood, wat niet alleen onwaar is, maar ook onzinnig als verdediging van joden; tenslotte, zelfs als de Joden tot de tanden bewapend waren in Hitlers Duitsland, zouden ze enorm in de minderheid zijn geweest door Duitsers met geweren. 1% met geweren is geen partij voor 99% met geweren.

   Het joodse taboe zorgt ervoor dat mensen domme dingen zeggen. Het is alsof iedereen die iets over Jewish Power weet, weet dat de grote meerderheid van de Joden achter de globo-homo en tranny-wanny-agenda staat, maar zelfs de meeste conservatieven die tegen de agenda zijn, durven de Joodse macht niet te noemen en waar ze staat over de kwestie. Net als de pro-gun-mensen, rollen ze de vreemde Jood uit die, om welke reden dan ook, tegen de agenda is. Zelfs als de meeste Joden gek zijn, durven de meeste mensen het verband tussen Joodse macht en gekte niet aan te halen. In plaats daarvan gaan ze wanhopig op zoek naar een Jood die het met hen eens is en doen alsof hij de vertegenwoordiger van de Joodse gemeenschap is.

   Maar dan, in een orde waarin Joden zijn geheiligd, zou het ‘antisemitisch’ zijn om de Joodse macht ergens de schuld van te geven of zelfs maar op te merken dat het geen rekening houdt met jouw gevoel van gezond verstand en goede wil. Dus zoek je een Jood die je halverwege tegemoet komt, zodat je kunt opscheppen: “Met de Jood aan mijn zijde.” En vaker wel dan niet, zal die bepaalde Jood de meerderheid van de Joden niet aanroepen om de gekte op te dringen. Het is alsof, zelfs voor verstandige Joden, tribale solidariteit al het andere overtroeft. Of, het suggereert een oplichterij, waarbij bepaalde Joden doen alsof ze aan jouw kant staan om de valse indruk te wekken dat anderen misschien toch ‘bekeerd’ worden. Dolblij met het hebben van een heilige Jood aan je zijde, durf je de Joodse Macht niet te noemen, anders zou je je Joodse bondgenoot/vriend beledigen. Maar kunnen de meeste Joden worden gewonnen voor gezond verstand en gematigdheid? (Niet dat de meerderheid van de Joden klinisch krankzinnig is, maar Joden, die zo geobsedeerd zijn door macht en controle, moeten weten dat een wereld van gezond verstand en eerlijkheid de Joodse macht zal beperken, niet in de laatste plaats door Joodse misstanden op te merken en aan te klagen. wil Joodse macht absoluut zijn, dan mag niets een hogere claim op de werkelijkheid hebben dan de Joodse wil en machtslust. Het is als de ‘logica’ van de macht van George Orwell’s 1984. Een wereld waarin 2 + 2 = 4 betekent dat er een waarheid is die meer waar is dan de Macht. Wil de Macht absoluut zijn, dan moet 2 + 2 = 5 als ‘waar’ worden geaccepteerd als de Macht dat zegt. Op die manier hebben werkelijkheid en waarheid geen betekenis en waarde onafhankelijk van de Macht. De werkelijkheid is wat de Macht zegt het is. Waarheid verdort en buigt naar de wil van de Macht. En dit is de logica van Joodse Macht. De meeste Joden zijn niet klinisch krankzinnig, maar ze zijn geobsedeerd door Joodse Macht, en dat betekent dat zelfs onwerkelijkheid die door Joden wordt geduwd, moet overtroeven wat lijkt echt voor de gezonde geest. Het is een reden waarom joden tranny gek maken. Niet omdat m De meeste joden geloven echt dat een man met penis en ballen een ‘vrouw’ is, maar omdat het een test is voor de joodse macht om goyim zijn mond te houden en te geloven dat wat de joodse macht ook beweert waar is.) Zo niet, dan heeft de joodse bondgenoot eigenlijk meer gedaan kwaad dan goed, want je valse hoop verhinderde het benoemen van het probleem, anders zouden de gevoelens van de kostbare jood gekwetst worden. Dit is de reden waarom de enige acceptabele Joodse Bondgenoot iemand is die luid roept op Joodse Macht als de belangrijkste boosdoener achter ‘wakkere’ gekte. Joodse bondgenoten die geen beroep doen op de Joodse macht zijn erger dan nutteloos omdat het waarschijnlijk mollen of planten zijn waarvan het verborgen doel is om een eerlijke boekhouding van de Joodse agenda te dempen. Zo blij dat er een heilige Jood aan uw zijde is overgestoken, dat u geen waarheidsgetrouwe beoordeling kunt maken van wat er werkelijk gebeurt en wie het laat gebeuren. De lakmoesproef moet zijn of de Joodse Bondgenoot toegeeft dat de Joodse Macht achter het Plan staat of anders beweert.

   Hoogstwaarschijnlijk zal hij of zij u vertellen, hoe het ook zij, uw eerste prioriteit moet zijn om Israël te steunen! Wat de steun voor Israël te maken heeft met wapenrechten, vrijheid van meningsuiting, verzet tegen massale immigratie-invasie, morele verdediging tegen globo-homo, of het tegengaan van financiële de-platforming, is een raadsel. Nu ik erover nadenk, het steunen van Israël zou de Joodse oorlog alleen maar aanmoedigen voor uw volk. Per slot van rekening zijn Israël en de Westelijke Jordaanoever een microkosmos van wat de Joodse macht doet met de blanken in het Westen. Misschien identificeren misleide blanken zich met WITTE joden in Israël tegen BRUINE Palestijnen, maar joden zien de hele wereld in termen van joden versus goyim. Blanken zien witte goyim en blanke joden verenigd tegen de bruinen, maar joden zien witte goyim en bruine goyim als één en hetzelfde: vee dat door joden moet worden gecontroleerd. Dus vanuit Joods perspectief zijn blanken als Palestijnen en als zodanig bestaan ze om te worden onderdrukt, van hun identiteit te worden beroofd en gemaakt om Joden te dienen. Alles in Israël en de Westelijke Jordaanoever is immers gericht op Joden tegen Palestijnen, en hetzelfde gebeurt in het Westen. Joden zoals Merrick Garland beschuldigen blanke patriotten ervan ’terroristen’ te zijn en gebruiken de diepe staat om witte dissidenten op te sporen. Joden zijn van plan wapens af te nemen van blanken. Joden zetten aan tot zwart geweld tegen blanken, net zoals Joden ISIS gebruiken om geweld te plegen in Syrië. En net zoals Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever rechten, water en land worden ontzegd, gebruikt de Joodse macht steeds meer haar monopolie om basisrechten en diensten aan blanken te ontzeggen. Terwijl joden die de zionistische oorlogen en de ‘genocide’ van de Palestijnen steunen, volledige toegang hebben tot alle diensten (en meer), zijn veel blanke patriotten van hun bank afgeschreven, simpelweg omdat ze opkwamen voor vrijheid van meningsuiting en ADL kwaad maken. Vraag het maar aan Andrew Torba van GAB. Zionistische gangsters en misdadigers hebben volledige toegang tot banken en Wall Street, maar goofball Mike Lindell is van de bank gehaald omdat hij een fout had gemaakt bij de verkiezingen van 2020. Is er iemand van de bank afgeschreven voor het pushen van de Russia Collusion Hoax? En gezien Israël het Heilige Land veranderde in globo-homo Sodom en Gomorra, hoe valt het ondersteunen van Israël te combineren met cultureel of sociaal conservatief te zijn? Als blanke patriotten gaan over het verdedigen van hun land, vrijheid en rechten van de agenda (geduwd door Joden), is het ondersteunen van Israël een rare manier om dit aan te pakken, vooral gezien de modus operandi van de Joodse staat is om Palestijnen van fundamentele rechten op het land van hun voorouders.

   Bij sommige blanken is er de sentimentaliteitsfactor. Zelfs als ze wanhopen aan Joodse macht en invloed, zijn ze bekeerd tot Anne Frank Faith en hebben ze een Filosemitische zwak voor Joden. Ondanks alle bewijzen van Joodse vijandigheid en trouweloosheid, houden ze nog steeds de hoop vol dat Joden eindelijk het licht zullen zien. Ze zien Joden op de een of andere manier heiliger dan blanken. Dus als er een Joodse Bondgenoot op hun pad komt, zijn ze buiten zichzelf van vreugde en durven ze niets te zeggen of te doen dat de Joodse gevoeligheden zou kunnen beledigen. Ze blijven zich verzetten tegen de Joodse Agenda terwijl ze de Joodse Identiteit tot in de hemel prijzen, alsof agenda en identiteit niets met elkaar te maken hebben. In werkelijkheid, gezien de aard van het Joods-zijn, een supremacistische identiteit die geworteld is in het Verbond, is het niet verwonderlijk dat de Joodse agenda zo vijandig, sluw en subversief zou zijn en de basis zou leggen voor een totale overname. Heeft het zin om de identiteit van de wolf te scheiden van zijn gedrag (als roofdier)? Wolf IS een roofdier. Het is alsof de nazi-identiteit en de nazi-agenda één en hetzelfde waren. Als niet alle Joden de Joodse Agenda onderschrijven, is dat omdat ze scrupules hebben over de aard van hun stamidentiteit. Maar elke Jood die hartstochtelijk zijn identiteit omarmt, zal onveranderlijk supremacistisch handelen, omdat het ondermijnen en regeren over goyim een essentieel onderdeel is van waar het bij de Joodse identiteit om gaat. Joods zijn is niet alleen een etniciteit, zoals Iers of Duits, maar een missie van tribale macht en overheersing. Joodsheid combineert identiteit met het lot. Het is als het verschil tussen Italiaans en Romeins. Italiaans betekent gewoon iemand van het Italiaanse schiereiland, maar in de hoogtijdagen van de oude glorie was ‘Romeins’ onlosmakelijk verbonden met een gevoel van keizerlijke ambitie. ‘Romeins’ zijn ging iets veel groters betekenen dan wortels of verblijf in Rome. Het betekende dat iemand investeerde in het rijk en de uitbreiding ervan. Evenzo is ‘Amerikaans’ als nationale identiteit problematisch omdat het synoniem werd met onverzadigbare ambitie voor meer land, rijkdom, macht en eigengerechtigheid. Amerikaans-zijn werd in verband gebracht met verovering, Manifest Destiny, uitgestrekte oorlogen, eindeloze groei en de poging om de wereld te veramerikaniseren is zo veramerikaniseerd). Amerikanisme is een imperiale identiteit, wat het op nationaal niveau problematisch maakt. Combineer Amerikanisme en Joods-isme, en we hebben een echt probleem. Ondanks het agressieve karakter van het Amerikanisme, maakt het ideaal op zijn minst iedereen die het heeft aangenomen tot een gelijke, een ‘mede-Amerikaan’. Een dronken Iers-Amerikaan en een domme Pool-Amerikaan zijn gelijken als mede-Amerikanen of Amerikaanse staatsburgers. Daarentegen, zelfs als Joden Amerikanisme hebben aangewend als een transformerende mondiale kracht, is het hun missie om over Amerikanen en de veramerikaniseerde wereld te heersen, niet om gelijk met hen te zijn. Het separatistische/supremacistische aspect van de Joodse identiteit verhindert dat de Joodse Agenda goyim op gelijke voet accepteert.

   Voor andere blanken is hun terughoudendheid ten aanzien van de Joodse kwestie meer een kwestie van realiteit dan sentimentaliteit. Zelfs als men volkomen koelbloedig is (en koel van hart over de Joden), is er het onontkoombare feit dat het Westen nog steeds de dominante kracht in de wereld is en bovendien dat Joden het niet alleen financieel en politiek controleren (met zijn gehersenspoelde , gekocht en/of gechanteerd hoeren) maar de controle over zijn goden. Daarom worden de hoogste goden van het Westen bepaald door Joden, en het is gevaarlijk voor iemand om die goden te lasteren. Onnodig te zeggen dat Joden zichzelf in het centrum van de Nieuwe Drie-eenheid plaatsten, waartoe ook homo’s en zwarten behoren. Als het Westen niet zo dominant was, zou het niet uitmaken wat zijn goden zijn. Het kan bijvoorbeeld niemand schelen welke goden de Eskimo’s of Nieuw-Guinese primitieven aanbidden. Maar de goden van het Westen doen er wel toe omdat de best verbonden, best opgeleide en meest bevoorrechte leden in hen geloven.

   Als mensen over de hele wereld ervoor waken de moslimwereld niet te beledigen vanwege hun afhankelijkheid van olie en hulpbronnen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika (en uit angst voor vergelding van de islamitische Jihad tegen ongelovige godslastering), stel je dan voor hoe de wereld zich moet voelen over de goden van het veel machtigere Westen. Ondanks alle verwaandheid over seculiere ‘liberale democratische waarden’, heeft het Westen een nieuwe reeks goden die vroom worden aanbeden door zijn eliteklassen en statuszoekers. Voor westerse blanken zijn MLK en Mandela nu groter dan god en Jezus. Niemand wordt ‘geannuleerd’ voor het slecht uitspreken van God of Old Time Religion (hoewel het jodendom en de islam een pauze krijgen, tenminste van blanken en christenen), maar onvoldoende eerbied voor negrolatrie zal je in heet water doen belanden. En hetzelfde geldt voor Queertianiteit. Inderdaad, voor veel westerse seculier-heilige (of ‘seculiere’) mensen is de belangrijkste rechtvaardiging voor hun anti-Russische vijandigheid, die nu grenst aan kruistocht, dat Poetins kwaadaardige rijk God en Jezus aanbidt boven Homos & Trannies. Voor de ‘seculiere’ geest bestaan zelfs god en Jezus om de ijdelheid van wonderbaarlijke toots en vruchten te bevestigen en te sussen. Oh my, de zenuwen van die achterlijke, in grotten wonende Russen om het gejuich en gezang van Globo-Homo af te wijzen! Het is net zo godslasterlijk voor hen als de heidense-afwijzende-Christus was voor westerse christenen toen Jezus hun Koning der koningen was.

   Maar hoezeer zwarten en homo’s ook worden vereerd in het Westen, zij zijn niet degenen met directe controle over de machtigste instellingen en industrieën. Joden kregen de echte macht. Dus hoewel Rusland voor het Westen misschien nog acceptabel is vanwege zijn gebrek aan enthousiasme voor BLM en Globo-Homo, zou het ernstige (en ik bedoel ERNSTIGE) gevolgen ondervinden als het openlijk de Joodse macht zou noemen. Terwijl Joden Rusland agiteren met Globo-Homo en proberen de Russische Heiligen te vervangen door BLM, zouden ze volledig gek worden als Rusland de Jood zou noemen en een tegenoorlog zou voeren tegen het Wereldjodendom. Als je denkt dat de Joodse oorlog tegen Rusland nu behoorlijk intens is, heb je nog niets gezien. Het noemen van de Jood door Poetin zou in de ogen van het Westen gelijk staan aan het Nieuwe Hitlerisme, en zou zelfs de Joden ertoe aanzetten om aan te dringen op de Derde Wereldoorlog (en met de volledige steun van de westerse goyim die het Joods zijn aanbidden). Met andere woorden, Joden zouden niet alleen werken om Rusland te omsingelen en te verzwakken, maar zouden ALLES in zijn arsenaal doen om Rusland te vernietigen. Aangezien de Joodse eis het bevel van het Westen is, gaat Rusland nog steeds voorzichtig te werk als het om Joodsheid gaat, niet in de laatste plaats omdat Joden een aantal zeer machtige posities innemen binnen Rusland zelf – aangezien te veel Russen dronken, dom en/of slordig zijn, vertrouwt Rusland nog steeds op zwaar op niet-Russische talenten en knowhow.

   Dit was niet altijd zo. Er was een tijd dat Frankrijk en Rusland nek aan nek streden als de meest ‘antisemitische’ natie in Europa, met Polen en Oostenrijkers als topkandidaten. Maar na de Tweede Wereldoorlog, die leidde tot de ondergang van Europa en de afhankelijkheid van de VS die onder Joodse macht kwamen te staan, waardoor de Holocaust het nieuwe geloof werd, werd het Westen op elke denkbare manier volledig onderdanig aan de Joden. Zelfs als het Westen Ruslands verbod op ‘gay pride’-parades en gebrek aan passie voor BLM kan tolereren, zou het in totale kruistochtmodus gaan als er ook maar de geringste hint was dat Rusland de Joden aan het opnemen is. Dus zelfs als Poetin niet opzuigt met mensen als George Soros en Amerikaanse joden, moet hij laten zien dat hij joods vriendelijk is, wat betekent dat hij de joodse macht die achter de anti-Russische macht zit niet durft te noemen. campagne. Poetin weet dat Naming-the-Jew het westerse equivalent zou zijn van Mocking-the-Prophet in de moslimwereld. Eén ding is zeker, het laat zien dat het secularisme een schijnvertoning bleek te zijn, omdat het alleen traditionele goden verving door nieuwe, geselecteerd door de Macht. En deze nieuwe goden stinken naar de hoge hemel. George Floyd en Harvey Milk inderdaad.

   Maar stel je dan eens voor dat Poetin een gigantisch paar ballen had en de kogel beet, de torpedo’s verdoemde en de bonen morste over de verderfelijke rol van de Joodse macht in de mondiale politiek, cultuur en financiën. Aangezien Rusland in de loop der jaren een partnerschap heeft opgebouwd met China, Iran en andere naties als bolwerk tegen de VS en de EU, kan het voor Poetin de moeite waard zijn om de sprong te wagen, vooral omdat de verachtelijke Joodse macht geen tekenen van opgeven vertoont. Bovendien gaat de joodse vijandigheid tegen Rusland minder over voorouderlijke angst dan over de huidige machtslust. Sommigen beweren dat mensen als Victoria Nuland opgewonden zijn door wat Russen lang geleden Joden aandeden, maar dat is nep. Als het om wraak gaat, weten de Joden zeker dat ze gelijk hebben gekregen en dan sommigen met de bolsjewistische revolutie die miljoenen christelijke Slaven vermoordde en 50.000 kerken verwoestte. Als er iets was, was er wereldwijde Joodse steun voor de Sovjet-Unie. Het was bijna alsof de joden hun oude haat vergaten en van Rusland gingen houden. En in de jaren negentig vertoonden joden nauwelijks anti-Russische sentimenten, aangezien Rusland hun hoer was om te verkrachten en uit te buiten. Joodse woede laaide op toen Poetin zijn acties begon te ondernemen tegen de Joodse oligarchen, “Nee, bedankt” zei tegen Globo-Homo en steun verleende (hoe beperkt ook) aan Iran en Syrië.

   Als Joden in het verleden verbitterd waren over Joodse kooplieden die werden opgejaagd door Kozakken en de Joodse religie die door de Russisch-Orthodoxe Kerk werd bekritiseerd, kunnen Joden vandaag met hun gevoel van supremacistische aanspraak eenvoudigweg niets tolereren dat totale Joodse controle in de weg staat. Denk inderdaad eens aan de Joodse houding ten opzichte van blank Amerika. Anders dan in Europa, hadden Joden in de VS niet veel te maken met openlijk ‘antisemitisme’. En onder de blanken waren Anglo-Amerikanen of wespen het meest behulpzaam jegens joden. Joden hebben zoveel gewonnen in de blanke christelijke omgeving van Amerika, en toch is er geen gebrek aan virulente joodse haat tegen blank Amerika. Maar waarom? Handelden blanke Amerikanen als Kozakken en plunderden ze Joodse bedrijven en verkrachtten ze Joodse vrouwen? (Zwart geweld tegen joden was het meest pogrom-achtig in de VS, maar merk op dat joden hun negatieve gevoelens tegen zwarten onderdrukken omdat de echte sleutel tot hun macht controle over blanken is, niet in de laatste plaats met ‘schuldgevoelens’ over zwarten.) Nee, blanke Amerikanen niet routinematig Joden bashen. Dus waarom de haat? Omdat Joden verslaafd zijn aan supremacisme en zelfs maar de geringste zweem van blanke identiteit, trots en keuzevrijheid uiten. Is het niet opmerkelijk hoe de huidige Joodse haat tegen Rusland bijna identiek is aan zijn haat tegen de ‘Deplorables’? Donald Trump speelde voor een groot deel, maar hij brabbelde als Foghorn Leghorn met een groot paar ballen, en Joden werden hierdoor volkomen getriggerd en duwden BLM-rellen en Covid-nuttery om hem uit te schakelen. 2020 was Amerika’s eigen Maidan Mania and Regime Change, de Color of Challah Revolution gebakken door Jewish Power.

   Degenen die naar de geschiedenis verwijzen om de Joodse vijandigheid jegens Rusland uit te leggen, missen (of ontwijken) het punt. Als de animus echt historisch is, waarom steunden zoveel Joden Rusland in de eerste helft van de 20e eeuw, ja zelfs tegen de kapitalistische VS? Hoewel Joden een lang geheugen hebben en geschiedenis voor hen veel uitmaakt, gaan Joodse Emoties meer over het heden en de toekomst dan over het verleden. Bedenk dat joden betere relaties hadden met Arabieren/moslims dan met christelijke Europeanen, maar na de Tweede Wereldoorlog werden joodse zionisten moorddadig hatelijk jegens Arabieren. Tijdens het bewind van de sjah waren de joden nogal gunstig gezind tegenover Iran, maar met de opkomst van het islamitische regime met zijn onwankelbare steun aan de Palestijnen, werden joden pathologisch anti-Iraans. Omdat Venezuela betere betrekkingen met Iran heeft gezocht, haten joden dat land nu.

   Verwijzen naar het verleden om het huidige Joodse gedrag jegens Rusland te verklaren, is een soort sentimentaliteit. Zelfs als men de joodse houding afkeurt, is er een element van sympathie voor het joodse lijden in het verleden door toedoen van Russen (wat overigens enorm overdreven is omdat de meeste joden in het Poolse deel van het Russische rijk woonden, en veel van de misdadigers die betrokken waren bij pogroms waren een mengelmoes van Polen, Oekraïners, Russen en anderen). Het is een manier om te impliceren dat joden zijn zoals ze zijn vanwege diepe littekens van historisch trauma. Maar dat is dwaas. In werkelijkheid zijn Joden geanimeerd tegen Rusland omdat ze uiterst arrogant zijn met hun stammacht en hegemonie. Ze voelen: “Als we heersen over de grote Anglo’s, hebben nederige Slaven geen reden om onze reet niet te kussen.” Stel je voor dat je een groot paard temde en erop reed, maar een derderangs ezel weigerde koppig te doen wat je beveelt. Stel je voor dat je een Duitse herder hebt getemd om je bevelen te gehoorzamen, maar een schurftige straathond luistert niet. In de Joodse geest is het een groot geografisch onrecht dat de nederige Slaven zoveel grondgebied met enorme middelen zouden bezitten. (Het is net hoe John Wayne over de Amerikaanse Indianen dacht. Die rode wilden waren te achterlijk en nutteloos om al dat land te hebben, en dus hadden de cowboys gelijk om het te nemen.) Russen verdienen het om Joden te dienen, niet om hun eigen baas te zijn land omdat Slaven zuigen, althans dat vinden joden. Hierin verschilt de Joodse kijk op Slaven niet veel van die van Hitler: geboren Slavische heloten moeten het superieure ras/de superieure stam dienen. Dus laten we de pretentie laten vallen dat mensen als William Kristol, Victoria Nuland, Stinkin ‘Blinken en Adam Schiff gemotiveerd zijn door historisch trauma, alsof ze nog steeds worden achtervolgd door epigenetische nachtmerries van KKKossacks die Joodse getto’s binnenrijden en Joodse vrouwen verkrachten en sterke drank stelen. Nee, hun wereldbeeld lijkt veel op dat van Der Führer bij de nederlaag van Frankrijk: “De wereld is onze oester”.

   Het niet bespreken van Joodse macht is als het beschrijven van een voetbalwedstrijd zonder ooit de rol van de quarterback in een van de teams te noemen. Of het is alsof je een bokswedstrijd beschrijft zonder de identiteit van een van de vechters te noemen. Stel dat een bokser het opneemt tegen Rocky Marciano. Besproken worden Marciano’s handschoenen, vuisten, armen, romp, benen, voeten, enz. MAAR om de een of andere reden zijn al die kenmerken niet gekoppeld aan Marciano, de persoon, de atleet. Dat zou nogal absurd zijn, nietwaar. De fysieke eigenschappen van Marciano worden gebruikt om zijn ego als kampioen te dienen. Ze bestaan niet los van zijn persoonlijke trots. Hetzelfde geldt voor de huidige wereldaangelegenheden, omdat de discussie over Rusland, de VS, de EU, Canada, het VK, de NAVO, Oekraïne en enz. gewoon niet tot de essentie komt van de echte macht die optreedt als aanjager en schudder van gebeurtenissen: Joodse supremacistische macht, of JSP, ook bekend als World Jewry.

   Stel je eens voor hoe de wereld kan veranderen als de Joodse macht werd genoemd (en de schuld kreeg, en krediet kreeg wanneer het moest). Terwijl Joden opereren door middel van Amerikaanse macht, blijft het feit dat het huidige Amerikaanse beleid geen invloed heeft op de meeste Amerikaanse goyim die geen wereldwijde ambitie hebben, geen tribale arrogantie en geen reden om Rusland te haten. Afgezien van sommige groepen zoals Poolse Amerikanen, Litouwse Amerikanen en Fins-Amerikanen met een historische klacht over Rusland, hebben de meeste Amerikanen geen reden om Rusland te haten of er zelfs maar om te geven. Inderdaad, als er geen Joden waren, zouden de meeste Amerikanen ook geen ruzie hebben met Arabieren en Iraniërs. Het is veelzeggend dat Japans-Amerikanen, die tijdens de Tweede Wereldoorlog ‘geïnterneerd’ waren, minder verbitterd zijn in hun gevoelens jegens blank Amerika. (Als de meeste Japans-Amerikanen ‘liberaal’ zijn en op ‘wakker’ leunen, is dat omdat ze sukkelende conformisten zijn die altijd meegaan met het dominante verhaal. Geen wonder dat Francis Fukuyama zijn hoofd in de zionistische reet steekt en altijd kwaadsprekend is over Rusland om op de goede kant van zijn joodse meesters.Domme gele hond maar dan omringd door witte honden die hetzelfde doen.)

   Het buitenlands beleid van de VS is volkomen joods gericht. Amerika’s morele bekering en gejammer over mensenrechten worden verzorgd om de Joodse macht te dienen. We worden dus gedwongen om te huilen over Koerden wanneer het voor de Zionistische belangen is dat de VS ingrijpen in Syrië. Joden geven niets om Koerden, en de meeste Amerikanen ook niet. Maar toen Trump de mogelijkheid om Syrië te verlaten bengelde, riepen de Joodse media: “Maar hoe zit het met de Koerden?”, cynisch gebruik makend van de Koerdische kwestie om het door Joods gecontroleerde VS-imperialisme in de regio te handhaven. Natuurlijk voegden tal van blanke dummies of sukkels die weinig of niets over de Koerden wisten (en er nauwelijks over nadachten) zich bij het koor van de Joodse media aan, omdat hun zwakke harten en geesten volledig worden gecontroleerd door Joden. Als de VS zoveel om mensenrechten geeft, hoe zit het dan met het bezetten van de Westelijke Jordaanoever en het beschermen van de Palestijnen tegen zionistische kolonisten-indringers? Of wat dacht je ervan om zijn spierballen te gebruiken om de Golanhoogten terug te brengen naar Syrië?

   Wat interessant dat de politiek van Amerikaanse sympathie altijd correleert met Joodse mondiale belangen. Joden dringen aan op Amerikaanse militaire aanwezigheid in Syrië, en dus komt de Koerdenkwestie in de nieuwscyclus wanneer er sprake is van vertrek van de VS. En aangezien Joden Oekraïne zien als de brug om Rusland uiteindelijk te veroveren en te onderwerpen, wordt van ons verwacht dat we ons bekommeren om die arme, arme, belaagde Oekraïners. Ondertussen, laat staan de bijna-genocidale omstandigheden in Jemen veroorzaakt door een belangrijke bondgenoot van de VS, Saoedi-Arabië, gedaan met de volledige zegen van het door de Joden gecontroleerde ministerie van Buitenlandse Zaken.

   Poetin is een voorzichtige en soms zelfs een meesterlijke leider geweest. Meestal zijn voorzichtigheid en gematigdheid ideaal. Maar er zijn tijden voor vrijmoedigheid, en Poetin moet op het bord stappen en uiteindelijk de Joodse macht een naam geven. Tenzij het wordt genoemd, zal het op dezelfde manier doorgaan, omdat het nooit ergens de schuld van krijgt. Mensen geven de Bushes, Bill Clinton, Barack Obama, Trump, Pompeo, Bolton, John McCain, Pentagon, John Kerry, CIA, State Department, enz. de schuld. Sommigen zullen de Neocons of Neolibs noemen. En belangrijke Joodse figuren zullen als individuen worden genoemd. Inmiddels hebben veel mensen gehoord van Victoria Nuland in de show van Tucker Carlson. Maar het is niet genoeg om Nuland alleen als een individu te noemen, omdat het de verkeerde indruk wekt dat ze gewoon een vervelende persoon is met persoonlijke problemen. Nee, ze maakt deel uit van een tribale machtscomplex en etno-supremacistische agenda. Ze is een agent van de stam, niet alleen een individu. Ze dient het wereldjodendom, niet de VS of het zogenaamde Westen of zelfs zichzelf. Hetzelfde geldt voor Stinkin’ Blinken.

   Als Poetin of een andere prominente goy-figuur de Joodse Macht zou noemen, zal hij veel luchtafweergeschut krijgen, maar de kat zal eindelijk uit de zak zijn en het toekomstige discours zal er rekening mee moeten houden. Het moet gedaan worden. Bedenk eens hoeveel de huidige gebeurtenissen in Oekraïne in beeld zouden komen door Joodse macht en haar sleutelrol te noemen. We kunnen 20/20 visie hebben op wat er gebeurt. Maar zonder Joodse Macht te noemen, is het allemaal een waas waar we alleen de grote letters mogen lezen: VS, EU, NAVO, RUSS, UKR, enz. Nee, koop een echte bril en kijk wat er gebeurt voor wat het werkelijk is . Het is Rusland, met Iran en China, dat wordt lastiggevallen en bedreigd door de Joodse macht met zijn ontelbare marionetten – westerse goy-acteurs kunnen niet eens worden beschouwd als bondgenoten van de Joden, aangezien ze volkomen ruggengraatloos zijn aan de voeten van de Joodse macht. De relatie tussen joodse elites en blanke goyim is in wezen die van meester en slaaf. Trump was ook een slaaf, maar enigszins verheven, wat de joden erg mishaagde. Joden zijn zo machtig dat ze Antifa en BLM gebruiken als pogrom-squadrons tegen blank Amerika. Joden gebruiken de wet om hun gangsters te beschermen. Wat waren BLM-rellen in 2020 anders dan een nationale pogrom die door joden was aangezet om blank Amerika bang te maken? Maar wat deed witte goyim? Ze namen de knie en boden aan om stinkende negervoeten te wassen.

   Op dit punt, als iemand in dissidente kringen zich onthoudt van het noemen van de Joodse macht in de Oekraïense vergelijking en maar doorgaat met zeuren over Joe Biden, de VS, het VK, de EU, de NAVO, ‘Neocons’, enzovoort, moet hij het gewoon opgeven . Duidelijker zien dan de MSM is niet goed genoeg. Het is niet voldoende om de algemene omtrek van het doel te onderscheiden. De roos moet duidelijk worden opgemerkt en met totale precisie worden gericht. In MIDNIGHT RUN komt er een moment waarop luid en duidelijk moet worden gezegd: “Serrano heeft de schijven, Serrano heeft de schijven.” In onze tijd is het tijd dat mensen eindelijk het voor de hand liggende roepen: “Het zijn de Joden, het zijn de Joden.”

   Het is een ironie van ironieën. Er is ons zo vaak verteld dat de Tweede Wereldoorlog niet werd afgewend omdat mensen er niet in slaagden de ware aard van Hitlers karakter en ambities te beschrijven. Het is zoals wat Clemenza zegt in THE GODFATHER: Hitler had niet weg mogen komen met ‘München’. In onze tijd wordt de VS als de enige supermacht gecontroleerd door pathologische joodse supremacisten die de spanningen over de hele wereld opvoeren uit tribale grootheidswaanzin. Met hun controle over de media leiden ze de aandacht van de mensen op de Russische ‘dreiging’, Chinese ‘dreiging’, Iraanse ‘dreiging’, enzovoort, terwijl het de stam is die aandringt op een unipolaire Joodse wereldwijde hegemonie waarbij geen enkele andere macht mag hebben zijn eigen invloedssfeer. We worden dus verondersteld ons voor te bereiden op een oorlog over Oekraïne of Taiwan, terwijl er in die delen van de wereld geen problemen zouden zijn als de Joodse macht niet zo vastbesloten was om absolute controle over de hele wereld te hebben. Het ‘München’-moment in onze tijd is aangewakkerd door pathologische Joodse macht die niet alleen tekeer gaat tegen Rusland, China, Iran, Venezuela, Syrië en etc. maar ook tegen NAVO-leden Polen en Hongarije (om niet voorover te buigen naar George Soros) en bij blanke Amerikaanse patriotten die geen oorlogen meer willen en zich verzetten tegen de Grote Vervanging – voor mensen als Merrick Garland en talloze Joodse elites, zijn die blanken ’terroristen’.
   Hitler is al lang dood en nazi-Duitsland is oude geschiedenis. De huidige geschiedenis gaat over pathologische Joden, en zij zijn het die niet gestild mogen worden in het Neo-München Moment. Maar hoe kan er enige waarheid zijn als niemand de grootste macht ter wereld durft te noemen? ‘Biden-administratie’? Werkelijk? Noem het op zijn minst ‘Puppet Biden Administration’. Marionet voor wie of wat? Joods supremacisme, dat is wat.

   Het benoemen van de Joodse macht zal niet alleen de wereld redden van de Derde Wereldoorlog, maar ook een beter begrip van het verleden mogelijk maken. De Tweede Wereldoorlog kwam niet uit de lucht vallen omdat een slecht personage, Adolf Hitler, een laffe wereld voor de gek hield. Ja, hij was pathologisch en slecht, maar zou hij Der Führer zijn geworden als de Joodse macht Europa niet in de war had gebracht met communisme, financieel kapitalisme en culturele degeneratie? Bovendien, als vergelding voor Hitlers anti-joodse beleid, heeft het Jodendom in de wereld niet roekeloos spanningen aangewakkerd die Hitler alleen maar gekker maakten? (Joden hadden het volste recht om Hitler te verafschuwen, maar ze hadden niet het recht om de hele wereld te verwikkelen in hun vete met Duitsland, die joden trouwens hadden kunnen vermijden met gezonder gedrag tijdens de Weimar-jaren, later bekroond door hun hebzucht in Rusland van de jaren 90. Je zou denken dat als Rusland bij Poetin terechtkwam dan bij Slavo-Hitler, Joden zich opgelucht zouden voelen, maar nee. In plaats daarvan spelen ze tijdens de Koude Oorlog opnieuw met vuur en wakkeren ze spanningen aan boven alles. “Oekraïense veiligheid? Nee, het gaat over het bezit van Oekraïne als een Zionisch bruggenhoofd om Rusland te ondermijnen en te vernietigen. Het is gewoon een andere ‘Westelijke Jordaanoever’ voor Joden.) In de Tweede Wereldoorlog waren veel mensen slachtoffers, maar ook aanstichters. Joden waren niet anders. En nu, in het jaar 2022, is de enige pathologische macht die de hele wereld bedreigt Joods. Aan het eind van de jaren dertig waren er verschillende grote spelers in het keizerlijke spel: de VS, het VK, Frankrijk, de Sovjet-Unie, Duitsland, Japan, Italië. Tegenwoordig is er maar één supermacht, de VS, die heerschappij heeft over de EU en Oost-Aziatische kutlanden. En de VS wordt gecontroleerd door pathologische joodse supremacisten. Geen goed geïnformeerd persoon kan geloven dat het huidige Rusland en China imperiale ambities hebben. Rusland werd geprovoceerd om in te grijpen in Oekraïne vanwege de door Joden geleide staatsgreep. En China heeft Taiwan eeuwenlang opgeëist en het eiland viel alleen uit zijn baan vanwege westerse/Japanse agressie tegen China. Wat betreft Iran, het heeft geen kernwapens, terwijl Israël er veel heeft. Het zijn ook de joodse zionistische gekken die ervoor hebben gezorgd dat Trump de nucleaire deal met Iran verscheurde, en de joden in de buurt van Biden hebben heel weinig gedaan om de deal opnieuw te starten. Zou het, gezien het krankzinnige Yinon-plan en de moorddadige vijandigheid van Joods-Amerika jegens Iran, verkeerd zijn voor Iraniërs om op dit punt kernwapens te verwerven, al was het maar voor zelfbehoud tegen het Joodse Supremacisme dat Kurtziaanse niveaus heeft bereikt (in APOCALYPSE NOW)?

   Al degenen die klagen dat de wereld van de jaren dertig er niet in is geslaagd zich uit te spreken tegen nazi-Duitsland, moeten naar zichzelf luisteren en niet dezelfde fout herhalen. Deze keer zijn het de Jewzi’s, niet de nazi’s, die de wereld bedreigen. Mensen moeten de Joodse macht die gek is geworden een naam geven. Voor velen is de belangrijkste les van de Tweede Wereldoorlog dat Duitsers eeuwig schuldig zijn en Joden eeuwig heilig, wat echt dom is. Maar als de les van de Tweede Wereldoorlog is dat we raciale supremacisme moeten afwijzen en dat geen enkel volk mag ontmenselijken, dan moet het begrip ‘eeuwige schuld’ en ‘eeuwige heiligheid’ worden afgewezen als neo-supremacistisch. We moeten ons realiseren dat Duitsers slecht kunnen zijn, maar ook goed. En het betekent ook dat Joden goed kunnen zijn, maar ook slecht. Geen enkel mens bezit een of andere essentieel-eeuwige eigenschap. Slachtoffer kan slachtoffer worden, en het slachtoffer kan slachtoffer worden. De belangrijkste supremacistische en slachtofferende kracht in de huidige wereld is Joods, en het moet worden genoemd. Geef het anders gewoon op.

 4. excuses voor de rommel

  https://www.unz.com/jfreud/the-only-way-to-understand-the-ukrainian-crisis-is-by-placing-jewish-supremacist-power-at-the-front-and-center-of-the-discussion/
  De enige manier om de Oekraïense crisis te begrijpen, is door de Joodse supremacistische macht voorop en in het midden van de discussie te plaatsen
  Jung-Freud • 2 februari 2022

  De Russisch-Oekraïense Crisis zou veel beter worden begrepen als mensen zouden noemen … raad eens? Ja, Joodse macht of wereldjodendom. We hebben het over Rusland, Oekraïne, de EU, de VS, het VK, de NAVO, de regering-Biden, ‘Neocons’, enzovoort, maar de echte verhuizers zijn Joden omdat ze rechtstreeks de VS controleren, de enige supermacht, die op zijn beurt over EU (en Japan en de Aziatische poesjes of poesjes).

  Wanneer vrijwel alle discussies over de crisis (zelfs in alternatieve of dissidente kringen) de joden niet noemen, is het alsof we over de Tweede Wereldoorlog praten zonder ooit Adolf Hitler en de nationaal-socialisten te noemen. Zou iemand de Tweede Wereldoorlog kunnen begrijpen door alleen maar naar de VS, het VK, de Sovjet-Unie, Duitsland en dergelijke te wijzen? Nee, het was een bepaald element in Duitsland, het nationaal-socialistische regime onder leiding van Hitler, dat de belangrijkste gebeurtenissen op gang bracht die leidden tot een totale oorlog. Hoewel Hitler de ramp niet alleen had kunnen veroorzaken, blijft het feit bestaan: geen Hitler, geen WO II.

  Het gepraat van onder meer Barack Obama en Joe Biden over Oekraïne gaat niet erg ver. Wat waren ze op het sleutelmoment in 2014? Slechts marionetten van Joden. Gekochte en verkochte hoeren die de bevelen van hun meesters doen. Het waren acteurs, niet de echte spelers. Stel je voor dat je een film bespreekt alsof de personages en het verhaal een eigen autonomie hebben, terwijl je de rollen van de scenarioschrijver, regisseur en de producenten negeert. Hoewel een belangrijke deugd van democratieën het ontbreken van een almachtige heerser is (die tiranniek kan worden), is het zekere nadeel dat de meeste politici worden geselecteerd door de rijke klasse

  Om echt te begrijpen wat er in Oekraïne (in relatie tot Rusland) gebeurt, is het essentieel dat we ons concentreren op de kracht van het wereldjodendom. Wereld + Jodendom omdat Joodse macht, hoewel geconcentreerd in de VS, een enorm netwerk is met een wereldwijd bereik van NY tot DC tot SF tot Londen tot Parijs tot Berlijn tot Warschau tot Tel Aviv tot enz. Zouden de gebeurtenissen zich afspelen zoals ze zijn ALS Joden geen controle hadden over het Westen?

  Als we de Joodse macht negeren of niet opmerken, zou de EU de marionet van de VS lijken, maar als we het Joodse element aanspreken, wordt een nauwkeuriger beeld geschetst dat zowel de VS als de EU ondergeschikt maakt aan de wereldwijde joodse hegemonie. Met andere woorden, goy-politici in de VS zijn niet minder marionetten dan die in Europa. Het is niet zozeer de VS die de EU regisseren als wel de Joodse macht die goyim leidt in zowel de VS als de EU. Denkt iemand echt dat Biden meer macht heeft dan Emmanuel Macron of de sjabbat-goy nobodies in Italië, Duitsland of Zweden? Waarom negeerden Europese leiders Donald Trump meestal, ondanks zijn brutaal en stoer optreden? Omdat, alles gezegd en gedaan, ze wisten dat hij voorovergebogen was om door zijn zionistische meesters in zijn kont te worden geramd. Het maakt niet uit hoe hard een gevangenis-bitch zich ook gedraagt, het feit blijft dat hij geen NEE kan zeggen tegen lastiggevallen worden door zijn meesters. Goyim in de VS en de EU zitten allemaal in dezelfde club: neem het in de kont van de Joodse Power Club. Dat is waar globo-homo op neerkomt, en het is inderdaad een passend symbool van een tijdperk waarin de naam van het spel is om ‘bitch’ te worden om door Joodse macht te worden gestopt.

  Het dissidente verhaal geeft het Anglo-Amerikaanse kapitalistische model de schuld van de ondergang van Rusland in de jaren negentig, maar deed het geen wonderen voor het naoorlogse Duitsland en Japan? Evenals voor bepaalde Oost-Aziatische landen en China vanaf de jaren tachtig. Als het Anglo-Amerikaanse kapitalistische model de schuldige is, waarom heeft het dan op sommige plaatsen gewerkt?

  Nu zou je kunnen stellen dat de Russen te lui, dronken en onbekwaam waren om te profiteren van nieuwe kansen na de val van het communisme. Of men zou de langdurige invloed van het communisme op Rusland kunnen verwijten dat het individueel initiatief en ondernemerschap heeft onderdrukt en ontmoedigd, zozeer zelfs dat de Russen zich aan de ijzeren deken vastklampten dan actief te profiteren van nieuwe vrijheden in de jaren negentig. Daar zit zeker een kern van waarheid in. Maar zou Rusland in de jaren negentig zo slecht zijn afgekomen als de joden niet de controle hadden gehad over het ‘hulppakket’ van het Westen voor de post-Sovjet-economie? Of als de Russen meteen hadden begrepen wat de joden werkelijk van plan waren en krachtige maatregelen hadden genomen ten gunste van meer nationalistisch georiënteerde hervormingen? Vergelijk Duitsland na WO I en na WO II. De problemen waarmee Duitsers na de Eerste Wereldoorlog werden geconfronteerd, kwamen niet alleen voort uit het Verdrag van Versailles. Veel van de nieuwe orde viel veeleer in handen van roofzuchtige Joden die het hele land vrijelijk financieel plunderden en cultureel verwoestten. Daarentegen, ondanks veel grotere verwoestingen van de Tweede Wereldoorlog, herstelde Duitsland zich snel omdat de economie in Duitse handen was en bovendien advies van buitenaf kwam van Anglo-Amerikaanse dan van Joodse bronnen. Een typisch Anglo-Amerikaans wereldbeeld destijds was dat van George Kennan: bouw Amerikaanse macht over de hele wereld op, maar zoek samen met andere volkeren naar oplossingen van leven en laten leven. Een typisch Joods wereldbeeld is daarentegen dat van Victoria Nuland, Richard Perle, Paul Singer en George Soros: Wij Joden moeten alles hebben, daarom is het ons ‘uitverkoren’ recht om te ondermijnen, te corrumperen en ons er mee te bemoeien zoals we willen om de hele wereld in onze ‘bitch’.

  Eén ding is zeker: de zegevierende VS na de Tweede Wereldoorlog werden niet geregeerd door Joden. En toen China in de jaren tachtig met haar hervormingen begon, had de CCP de touwtjes stevig in handen en stond erop de dingen op haar manier te doen, d.w.z. ze zouden de succesvolle Oost-Aziatische modellen bestuderen, vooral Singapore, en hun eigen hervormings- en experimenteerbeleid formuleren. Eén ding is zeker: ze zouden de hefbomen van macht en controle niet overdragen aan buitenlanders.

  Daarentegen droeg Rusland in de jaren negentig de controle over aan buitenlanders, vooral joden. Het overhandigen van de sleutels aan buitenlanders was al erg genoeg. Maar de leidende figuren waren joods, en dit bleek cruciaal vanwege het joodse karakter en de agenda, evenals hun minachting voor Slaven. Anglo’s hebben een lange geschiedenis van uitbuiting en wreedheid, maar ze hebben ook laten zien dat ze grootmoedig, hervormingsgezind en eerbaar kunnen zijn. Terwijl de Britten vuile trucs uithaalden om Hong Kong uit China te ontrukken, veranderden ze een hoop vuil in een geweldige stad en lieten ze Chinezen gedijen binnen de zone. En UK investeerde veel in India. Het ging niet alleen om nemen, maar ook om geven. Joodse macht daarentegen komt neer op nemen en nemen, waarbij joden steeds meer hebben en goyim steeds minder. Ook, in tegenstelling tot Anglos die de mogelijkheid van reflectie, wroeging en verbetering hebben getoond, geven Joden nooit ongelijk toe, verontschuldigen ze zich nooit en proberen ze het nooit goed te maken.

  Er is opgemerkt dat Duitsland na de Tweede Wereldoorlog veel berouwvoller was dan Japan, maar zelfs Japan gaf toe dat het de agressor was tegen andere Aziatische landen in de gebeurtenissen die leidden tot de aanval op Pearl Harbor en de hel die daarop volgde. Maar hebben joden ooit hun twijfels of spijt geuit over iets wat ze in de loop van de geschiedenis hebben gedaan? Misschien hebben joden soms medelijden met wat ze mede-joden hebben aangedaan – een stel joden deed niet genoeg om een ander stel joden te helpen -, maar ze hebben nauwelijks berouw getoond over de gevolgen van hun daden op goyim. (Er zijn uitschieters zoals Philip Weiss en Norman Finkelstein, maar dat zijn de uitzonderingen die de regel bevestigen.) Als Anglo Morality vaak gaat over blanken die knielen voor wat zij (en hun voorouders) hebben begaan, gaat de Joodse Moraliteit over Joden die ANDEREN beschuldigen Joden of anderen onrecht te hebben aangedaan. Het komt nooit bij Joden op dat ZIJ anderen misschien iets hebben aangedaan, of misschien weten Joden het, maar kan het hen niets schelen, aangezien goyim als onmenselijk vee worden beschouwd. Dus Joden zullen maar door blijven gaan over ‘antisemitisme’ of, als het over zwarten gaat, altijd wijzen op ‘racisme’ van blanken, maar nauwelijks melding maken van Joodse uitbuiting van zwarten. Het gaat altijd om Emmett Till dan om, laten we zeggen, zwarte slachtoffers van de Joodse macht in Zuid-Afrika, waar Joden, Anglo’s en Boeren lang hebben samengespannen om de mankracht en middelen van de regio te exploiteren. En Joden kunnen maar door blijven gaan over het Britse imperialisme tegen China zonder te vermelden dat de Joden de belangrijkste opiumverkopers waren aan de Chinezen. Zelfs als het gaat om het zionisme, beweren veel Amerikaanse joden zwakjes dat de misstanden in Israël meer het resultaat zijn van fanatieke christelijke zionistische steun. Met andere woorden, Amerikaanse joden zijn oh zo geweldig en oefenen humanitaire druk uit op Israël, maar ze kunnen weinig doen omdat christelijke zionistische fanatici Israël aanmoedigen om slecht te handelen.

  Het helpt zeker niet dat Joden in alle landen (behalve Israël) minderheden zijn en zelig-achtig al hun stammisdaden witwassen als goy-nationale. Dus ook al waren Joden de dominante verkopers van opium in China, de schuld ligt bij de ‘Britsen’. Ook al heeft Jewish Power de Amerikaanse regering opgedragen leugens te verzinnen over massavernietigingswapens om Irak binnen te vallen, de schuld ligt volledig bij Bush, Cheney en het ministerie van Buitenlandse Zaken, ook al ondertekenden ze oorlog om de Joodse macht te sussen. Wat betreft het Russische economische fiasco in de jaren negentig, geeft het officiële verhaal de schuld aan de onbekwaamheid van Boris Jeltsin, hoewel de veel grotere factor de Joodse uitbuiting was van Jeltsins dronken verdoving, slechte gezondheid en onwetendheid over wereldaangelegenheden.

  Het is niet langer houdbaar om de misdaden van de Joodse macht wit te wassen als ‘nationale’ misbruiken of blunders wanneer de nationale soevereiniteit wordt uitgehold ten gunste van sjabbat goyim die bevelen opvolgt van onder meer George Soros, Paul Singer, Wall Street-boeven en gangsters in Washington DC van Sion.

  Stel je voor hoe beter de Oekraïense crisis in beeld zou komen als, in plaats van het te behandelen als een twistpunt tussen de VS, de EU, Oekraïne en Rusland, het werd besproken als een Joods machtsspel waarin sjabbat goyim versus nationale goyim (zoals Poetin) zou worden gespeeld. Als Kay in THE GODFATHER DEEL 2 vraagt wat er met Pentaangeli is gebeurd, zegt Michael: ‘Het was tussen de broers. Ik had er niets mee te maken.” Maar eigenlijk had hij er alles mee te maken. Hij gebruikte Pentangeli’s broer om Pentangeli het zwijgen op te leggen, net zoals Hyman Roth de Rosatos en Pentaangeli speelde om bij Michael te komen. Evenzo zal Jewish Power doen alsof het niets te maken heeft met Oekraïne, Syrië of een andere crisis, d.w.z. het is echt een kwestie tussen de goy-naties, en Joden hebben slechts een adviserende functie. Maar dat is volslagen BS, aangezien Joden de rol van poppenspeler spelen met sjabbat goy shills. De grote tragedie is dat zelfs Poetin dit niet kan spellen. Waarom niet?

  Misschien waren oproepen tegen ‘antisemitisme’ in het verleden bedoeld om kwetsbare joden te beschermen. Tegenwoordig heeft het maar één betekenis: zwijg over Joodse macht. Dit zwarte gat in het discours heeft ons begrip van buitenlandse (en binnenlandse) aangelegenheden belachelijk en absurd gemaakt. We zijn als Mick Jagger in GIMME SHELTER die de menigte smeekt: “Broeders en zussen, waarom vechten we?” Ja, Mick, laat staan dat het concert was gepland als een gratis voor iedereen, Hell’s Angels werden gerekruteerd voor veiligheid (en betaald met gratis bier), de helft van de menigte was aan de drugs en de Stones verheerlijkten de duivel. Ja, dat maakt allemaal niet uit. “Broeders en zusters, waarom vechten we?” lol

  • https://www.unz.com/jfreud/the-only-way-to-understand-the-ukrainian-crisis-is-by-placing-jewish-supremacist-power-at-the-front-and-center-of-the-discussion/

   Evenzo heeft niets zin aan de zogenaamde ‘nieuwe koude oorlog’, tenzij we Joodse macht centraal stellen in de discussie. Oekraïne is als de Rosato Brothers in THE GODFATHER PART 2. (Stel je voor dat je probeert de machtsdynamiek in die film te bespreken zonder ooit de rol van Hyman Roth of van Michael Corleone te noemen.) Het huidige Oekraïense regime zou niet durven handelen op deze manier richting Rusland, maar vanwege het feit dat het wordt ondersteund door de Joden die de VS en de EU beheersen. Sommigen in dissidente kringen spreken van de alliantie van joden en neonazi’s in Oekraïne, maar dat slaat de plank mis. Het is nauwelijks een partnerschap van gelijken. Joden domineren volledig, en de zogenaamde ‘neonazi’s’ zijn slechts spierballen, de huurmoordenaars en uitsmijters. Het benoemen van het ‘neonazi’-element impliceert ook dat het joodse supremacisme zelf geen morele diskwalificatie is. Nee, het huidige beleid moet gekoppeld zijn aan ‘neonazisme’ om in diskrediet te komen. Maar zelfs als er GEEN verband zou zijn tussen Joden en ‘neonazi’s’, is het dan niet genoeg dat Joden zich nu gedragen als nazi’s of erger om onze veroordeling te verdienen? Is het Joods-zijn zo heilig dat het ALLEEN bekritiseerd of veroordeeld kan worden in relatie tot een of ander goy kwaad? Het zou suggereren dat het Joods-zijn op zich ongerept is en nooit verkeerd kan zijn en alleen kan worden aangetast door goy-onrecht. Het is net als het ‘mainstream conservatieve’ discours over zwarten in de VS. Zwarten krijgen bijna nooit de schuld van hun gewelddadigheid en criminaliteit en worden alleen berispt voor het kiezen van de Democraten met alle VERKEERDE ideeën. Met andere woorden, zelfs wanneer zwarten steden als Detroit vernietigen, is zwart niet de schuldige, alleen is het misleid door ‘socialistische’ ideeën van de Democratische Partij. Evenzo, laat staan wat het joodse supremacisme Oekraïne heeft aangedaan. Doe gewoon alsof Joden per ongeluk de kant van de ‘neonazi’s’ kozen, de echte slechteriken.

   Er zijn boeken verschenen over de oorlog van Hitler, de oorlog van Stalin, de oorlog van Churchill, enzovoort. Maar hoe zit het met de oorlog tegen de Joden of de oorlog in Schwarz? Het falen om Joodse Macht te benoemen (en de schuld te geven) verhindert dat de wereld natuurlijk handelt. Tenzij het joodse supremacisme wordt gecontroleerd, zal de mondiale machtsdynamiek rond de as van de joodse grootheidswaanzin dan die van de mensheid draaien. Het is duidelijk dat de meeste Europese staten liever gewoon zaken doen met Rusland. Het is ook duidelijk dat Rusland geen zin heeft om buurlanden binnen te vallen. Zijn hand werd gedwongen in Oekraïne vanwege de Joodse staatsgreep via de Maidan-opstand. En Joden konden het voor elkaar krijgen omdat ze de enorme middelen van de VS beheersen en konden rekenen op de laffe naleving van Europese regeringen. Velen in de EU waren niet enthousiast over wat er gebeurde, maar Victoria Nuland, een beetje zoals Madeleine Albright op steroïden (of PMS 24/7), gaf Europeanen de middelvinger omdat ze een van die ‘gemaakte’ leden van de stam is.

   Wat zouden Europeanen eraan doen als de EU een satelliet van de VS is die wordt gecontroleerd door Joden? Bovendien zijn Europeanen sinds de Tweede Wereldoorlog dwaas overeengekomen om Joden en de Holocaust te aanbidden, wat generaties Europeanen en blanken over de hele wereld heeft bijgebracht met het geloof in Joden als sneeuwzuivere Anne Franks die massaal zijn vermoord door nazi’s zonder enige reden allemaal. Nadat ze de Joodse stam spiritueel tot heiligheid hebben verheven, zitten Europeanen nu in een valstrik. Ze kozen ervoor om Joden te aanbidden als heilige slachtoffers van de nazi’s, de slechtste mensen die ooit hebben geleefd, maar ze zien nu dat joden zich net zo slecht of zelfs erger gedragen dan de nazi’s. Maar ze kunnen dit niet onder ogen zien omdat ze het joods zijn vergoddelijkt. Uitschot zoals Nuland weet dit van de blanke psyche. Hoe ellendig ze ook spreekt of handelt, het enkele feit van haar Joods-zijn doet blanken aan haar voeten trillen alsof ze god is of zoiets.

   Ja, Joden beheersen de goden. Haar arrogantie is niet alleen de uitdrukking van Amerikaanse macht en Joods geld, maar de perverse manifestatie van Joodse vergoddelijking. Ze behoort tot de Heilige Stam die nu door Europeanen wordt aanbeden als de nieuwe Christus. Het christendom houdt vol dat Jezus de perfecte mens vreselijk onrecht is aangedaan en vermoord, maar is opgestegen naar de hemel en heeft volledige goddelijkheid bereikt/geopenbaard. Holocaustianiteit zegt dat Joden als het Perfecte Volk vreselijk onrecht werden aangedaan en massaal werden vermoord, maar uit het graf opstonden om zegen te bieden aan die blanken die boeten en berouw tonen aan de voeten van Joden. Eén ding is zeker, wat de echte Jezus ook geweest mag zijn, Joden waren nooit een volmaakt volk, maar een stelletje gaten zoals de rest van de mensheid. Maar omdat het Westen nu bezig is met de afgoderij van echte groepen (voornamelijk joden, zwarten en homo’s), wordt het steeds erger. In het verleden riepen alle partijen God aan als zijnde aan hun kant en deden vreselijke dingen in Zijn naam. Toch kon niemand zeker weten aan wiens kant God stond, aangezien God groter was dan welk volk dan ook. Bovendien, aangezien God niet bestond, had Hij geen echte invloed op de wereldaangelegenheden. God kon de wereld niet redden of vernietigen; het was aan de feitelijke krachten op aarde. Maar als iemand moet aanbidden, laat het dan God zijn.

   Maar wat gebeurt er als een echt volk wordt aanbeden, hetzij als individuen (Hitler, Stalin, Mao) of als groepen (Joden, zwarten en homo’s)? Het is veel gevaarlijker om een groep te aanbidden dan een individu. Hoe slecht een megalomane tiran ook is, hij is tenslotte maar één persoon en zal niet eeuwig leven. Na de dood van Stalin kon de Sovjet-Unie voor de helft een normaal land worden. Maar zelfs nadat gekke joden als Sheldon Adelson de emmer hebben gedaan, gaat de waanzin door omdat het Westen de joden blijft aanbidden. En aangezien Joden als heilig en goddelijk worden beschouwd, moeten we doen alsof ze bronnen zijn van wijsheid, waarheid, gerechtigheid en betekenis. Zelfs als ze liegen, is het de waarheid. Zelfs als ze spugen, is het heilig water. Zelfs als ze anderen misbruiken, is het gerechtigheid. Vraag het maar aan de Palestijnen. Zionisten verpletteren Palestijnen, en alles wat we krijgen van Amerikaanse politici is ‘Muh Israel’. Van God wordt gezegd dat hij almachtig is, maar hij bestaat niet en heeft geen invloed op ons. Daarentegen zijn Joden een volk met alle gebreken (en deugden) van andere volkeren, maar ze worden aanbeden als heilig en goddelijk, en dit heeft impact op de echte wereld omdat ze, in tegenstelling tot God, echt in de wereld bestaan. Het maakt niet uit hoeveel men tot God bidt om de goddelozen te verslaan, er komt niets van terecht. Maar Joodse macht kan echt je rechten vertrappen en oorlogen beginnen. Niets is gekker dan een echte groep mensen als perfect te aanbidden. Atheïsten zoals Christopher Hitchens en Richard Dawkins hebben gewaarschuwd voor de gevaren van het aanbidden van dingen die niet bestaan, d.w.z. wereldse beslissingen mogen niet gebaseerd zijn op irrationele religies. Toch is er op zijn minst de zekerheid dat er geen God of goden zijn die de zaken echt verpesten, hoeveel mensen ook bidden of offers brengen. Daarentegen heeft het wortelen voor Joden als een Heilige Stam gevolgen in de echte wereld, omdat Joden, die echt bestaan, controle hebben over goy-poppen die de echte wereldzaken van het Westen beheren. Atheïsten zouden er beter aan doen zich zorgen te maken dat de mens de werkelijk bestaande mens aanbidt dan dat de mens een niet-bestaande God aanbidt. Een kind dat een gangster verafgoodt is een groter probleem dan een kind dat droomt van de kerstman.

   De gevolgen van de Joodse heerschappij over de goden laten de nutteloosheid van de liberale democratie zien wanneer secularisatie bezwijkt voor sacralisatie. Wat men ook denkt van de zogenaamde liberale democratie, het heeft zijn voordelen, maar als en alleen als een eerlijk debat over macht niet alleen wordt toegestaan, maar ook wordt aangemoedigd. In tegenstelling tot een theocratie waar bepaalde vormen van autoriteit en/of dogma’s als heilig, onbetwistbaar en vaststaand worden beschouwd, werkt de liberale democratie op het uitgangspunt van een open en eerlijk seculier debat over alle zaken. Zo kan de liberale democratie soms zielloos, losgeslagen, verward en chaotisch lijken (omdat ze niets als heilig beschouwt), maar het voordeel is dat de Macht zichzelf moet rechtvaardigen op basis van echt talent, prestatie en resultaten. De Macht kan eenvoudig geen beroep doen op God of goden of wat dan ook om haar recht om te regeren te rechtvaardigen.

   Het probleem van de Iraanse democratie is dat, ongeacht wie de verkiezingen wint, de uiteindelijke autoriteit bij de islamitische geestelijkheid ligt, wiens macht buiten discussie staat. Hoewel het Westen zich van het Iraanse model onderscheidt door te beweren seculiere ‘liberale democratie’ te beoefenen, is wat er in de loop der jaren is gebeurd niet zozeer de scheiding van kerk en staat als wel de unie van staat met de quasi-religie van de tridolatrie, of de tri- afgoderij van joden, zwarten en homo’s als de nieuwe drie-eenheid. (Dit maakt de Amerikaanse neo-’theomocratie’ erger dan de Iraanse soort, die Allah en Mohammed als de hoogste heiligen heeft. De heiligste van de heiligen in de VS daarentegen zijn Joodse gangsters, decadente homo’s en Floydiaanse zwarten. Wat zou vereert en aanbidt u liever Allah of Jewgromo Megalomania?) De Joodse macht over de VS, bijvoorbeeld, is opvallend vergelijkbaar met de greep die religieuze autoriteiten hebben op Iran. Het maakt niet uit welke partij wint in Iran, het moet buigen voor de moslimmullahs. Evenzo, het maakt niet uit wie er wint in de VS, het komt neer op ‘Muh Israel’, gevolgd door ‘MLK is my god’ en ‘gezegend zij de heilige homo’s’. Een dergelijke eerbetuiging is het gevaarlijkst met betrekking tot Joden, omdat zij de heersende opperheren van de VS zijn. Een liberale democratie waar men niet eens eerlijk over de macht kan praten, is volkomen waardeloos. Het heeft zijn seculiere rechtvaardiging voor macht verraden. Liberale democratie brengt veel problemen met zich mee, maar de enige reddende genade is dat alle partijen de macht kunnen noemen en er openlijk over kunnen praten. Maar Joden hebben Holocaust en Zion-King Worship gebruikt (afgedwongen door SPLC, ADL, ACLU, AIPAC, J-Street, Joodse controle over de academische wereld/media, en Joodse controle over financiën en alle ongelukkige hoerenpolitici) om een eerlijke discussie over macht te geven onmogelijk. In zekere zin is het veel erger dan Iran. Er is tenminste een hogere autoriteit dan zelfs de mullahs: Mohammed en Allah. Hoewel de geestelijken beweren God te interpreteren en te vertegenwoordigen, beweren ze niet God te zijn. Als zodanig kunnen ze, ook al hebben ze de hoogste autoriteit in de politieke sfeer, tot op zekere hoogte worden bekritiseerd als gebrekkige en feilbare mensen. Daarentegen zijn joden (en zwarten en homo’s) de hoogste heiligen in het Westen geworden. Er is geen Jehova, Jezus, Mohammed of Allah boven hen. Zwarten boos maken, homo’s kwaad maken of joden van streek maken is een veel grotere ‘zonde’ dan godslastering in het Westen.

 5. Als het tot oorlog komt is europa bij uitstek geschikt voor depopulatie.. zijn ze toch al op uit.
  De russen sturen geen raketten naar de usa.
  Om hun punt te maken smijten ze er een paar in europa. Usa zal niet ingrijpen. Behalve dan dat ze aanbieden met heropbouw. Voor wurgcontracten natuurlijk.

 6. Nederland moet van het gas af en aan de warmtepomp. In 2009 wilde minister Van der Hoeven van Economische Zaken (2007 – 2010) Nederland op het schild hijsen als gasrotonde voor West-Europa. Het kan verkeren!.

 7. ‘nieuwe wereldorde …. – waarin veel opkomende machtscentra gelijkelijk delen in het wereldbestuur en waarin het leiderschap zich onverzettelijk blijft inzetten voor multilateralisme, vreedzame ontwikkeling en veiligheid voor iedereen’

  Hmm hmm

  Pravdapraat

 8. En ja, antisemitisme in het forum op Frontnieuws. Niet nieuw. Het is de walm van destructieve geesten, gericht tegen de Schepper zelf. Het goede nieuws: Alles wordt nieuw, Geen Probleem!

  • over antisemitisme
   van een andere auteur
   mss bekend van andere FN artikelen?

   “… tot grote ergernis van fatsoenlijke Joden zoals mijzelf, lopen Joden vaak voorop als het gaat om het vernietigen van christelijke zeden en menselijke waardigheid, en het creëren van disfunctie, of het nu gaat om het ondermijnen van geslacht en huwelijk of het met het leuren van promiscuïteit, pornografie of abortus. … Het georganiseerde jodendom heeft getracht de mens af te schilderen als iemand die een mechanisch universum bewoont zonder inherent ontwerp en betekenis. In deze visie is God een machteloze dwaas die Zijn schepping verwaarloost, en het christendom is mistig bijgeloof. … Het georganiseerde jodendom heeft ons idealisme gebruikt om ons te misleiden met socialisme, communisme en zionisme. Maar Joden waarschuwen voor dit bedrog is nu ‘antisemitisme’. Joodse leiders die oorlogen beginnen, zijn zeker de echte antisemieten. Ze creëren antisemitisme om gewone joden in het gareel te houden.”
   -Henry Makow, Ph.D.

   • Zelf-slachtoffering in combinatie met valse beschuldigingen is een heel succesvolle tactiek om je zin te krijgen. Zo krijg je zelfs je eigen soort op de knietjes. Iedereen die loopt te zaniken over “anti-semitisme” moet eerst maar eens uitleggen wat dit nou precies is, en dan waarom hij dit zo nodig aanroept.

 9. Leen Maarten: lees ook ‘Kevin Macdonald Jews’ . Hij was al zo lang bezig deze zaken aan de kaak te stellen, maar werd altijd anti-semiet (wat dat ook moge betekenen) genoemd. Hij zat er echt niet naast.

  • finesse en kracht, bijbel alleen al staat er vol mee
   als evolutionair psycholoog heeft deze meneer een ongekend scala van millennia aan onderzoeks materiaal
   met hoog aangeschreven bekentenissen en vertellingen uit eigen mond en uit eerste hand
   er zijn er meer die daarover proberen na te denken

   een vreemde en redelijk vervelende rode draad, veelal verboden te passeren

 10. Strel nou eens dat laten we zeggen binnenkort de doden van de vaccinatie massaal plaatsvinden: wat is er dan mooier om dat te camoufleren dan een oorlog?

  Die oorlog komt er; met een verschil: Putin doet niet zoals er van hem verwacht wordt; en zijn raketjes kunnen deze keer USA tot slagveld maken…..

  Vergeet niet: Putin is geen lamlul als rutte, trudeau, macron,merkel…….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in