Levensmiddelenwinkels in New Brunswick, Canada hebben de bevoegdheid gekregen om ongevaccineerde mensen de toegang te ontzeggen, wat betekent dat de ongevaccineerden kan worden belet om de essentiële activiteit van het kopen van voedsel uit te voeren, bericht Summit.news.

Dorothy Shephard, minister van Volksgezondheid van de provincie, zei dat bedrijven de mogelijkheid krijgen om ofwel fysieke afstand af te dwingen of te controleren op bewijzen van inenting.

Deze bedrijven omvatten “winkelcentra en supermarkten.”

Shephard zei dat de maatregel, een deel van het drie-niveau actieplan van de regio om de verspreiding van COVID-19 tijdens de winter te beteugelen, nodig is om een “zeer verontrustende” stijging van het aantal gevallen te keren.

“Volgens een gids van Public Safety Canada behoort voedsel tot de tien kritieke infrastructuursectoren, en wordt de levering en bereiding ervan beschouwd als een essentiële dienst en functie,” schrijft Ken Macon.

“Provincies hebben hun eigen beperkingen mogen doorvoeren, maar levensmiddelenwinkels zijn open gebleven voor iedereen, ongeacht de vaccinatiestatus.”

De maatregel lijkt een fundamentele schending van de mensenrechten en moet nu absoluut voor de rechter worden aangevochten.

Dit is het zoveelste voorbeeld van hoe, terwijl de autoriteiten beweren dat het vaccin niet verplicht is, elk elementair bestaan en elke levensstijlfunctie worden weggenomen van degenen die de prik niet nemen.

De federale regering heeft ongevaccineerde Canadezen al verboden om gebruik te maken van binnenlandse of internationale lucht- en treinreizen.

Als dit wordt toegestaan, verwacht dan dat de volgende stap zal zijn dat ongevaccineerde mensen elektronische enkelbanden krijgen om ervoor te zorgen dat ze hun huis niet verlaten, of als dat niet mogelijk is, dat ze gewoon in de gevangenis worden gegooid.

Er is werkelijk geen diepte tot waar deze afgrond niet kan zinken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Canada: Gezondheidsautoriteit kon bestaan van virus niet bewijzen – Beklaagde vrijgesprokenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Omicron Fraude – De WHO zegt nu dat het “super-mild” is
Volgend artikelAdvocaat Reiner Fuellmich over Neurenberg 2.0: Gerechtigheid zal niet komen via de rechtbanken, maar door het volk dat in opstand komt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

  • Gewoon de manager of bedrijfsleider even naar huis volgen, aanbellen en hem met aansteker in de hand op niet al te vriendelijke en dwingende manier vertellen dat hij morgen weer voor iedereen opengaat zonder restricties. Ik snap trouwens niet dat je hier in NL niks hoort van huizen van politici die beklad zijn ofzo, of opstootjes voor hun huizen etc etc. Het moet toch bekend zijn waar ze wonen? Ze hebben schijt aan onze privacy en onze levens, waarom houden we rekening met hun privélevens? Ze ruïneren onze levens totaal, van mij mogen die psychopaten een koekje van eigen deeg krijgen. Hugo wil van deur tot deur gaan? Prima, laten wij dat dan ook doen met tienduizenden tegelijk.

   • Hoeveel huizen heeft u al beklad en hoeveel managers heeft u al thuis bezocht? Of laat u een ander de kastanjes uit het vuur halen? Overigens: Ik raad u uw eigen adviezen niet aan. In uw voorbeeld van de supermarktmanager is de volgende dag de supermarkt niet open voor ongevaccineerden maar is uw vrijheid wel verder beperkt omdat u dan in een politiecel zit.

    • Er is dan maar een oplossing en dat is dat er vele doden gaan vallen onder de brave volgzame burgers als mensen (weigeraars) uitgehongerd worden! door
     criminele leiders……Wat een onzin dat hier als werkelijkheid omschreven wordt??? Maar de Canadezen hebben wel ervaring met de de uitroeiing van de mensen die hen niet aanstonden…. Het waren al altijd criminelen die naar dat land verbannen werden die ze in Frankrijk en Engeland liever kwijt waren…. En dat criminele gedrag zit nog steeds in hun bloed! maar dan in het bloed van de huidige leiders van het land Canada!!!!!

 1. Het is dat ik hier en nu lees/hoor/zie wat er gaande is in de wereld anders zou ik deze waanzin niet kunnen geloven.
  Ik geloof het wel maar kan het niet bevatten.
  Wat een totaal gestoorde toestand!

 2. Dat word dan gratis winkelen he,,. Met ene man of vijftig a honderd toch? Leuke fakkels meenemen snachts voor de verlichting en de sfeer en hoppa gezellig er samen erop uittrekken. Laat dan ook nooit je maatje in de steek en vecht ook voorelkaar en ze zullen nooit winnen dan. Het zullen dan spannende tijden gaan worden. Zorg dat je sterk en gezond blijft.

  • Hoi Ster,

   Naast zorg dat je gezond en sterk blijft zorg ook dat je een plan b en c hebt. Na het gratis winkelen is er niet veel meer en heb je een nog groter probleem. Er is een reden dat alternatieven opzetten zo ongelovelijk lastig is.

   Groeten,
   Hugo

 3. Satanische tirannie kent geen grenzen. De enige definitieve grens wordt straks door het Opperwezen getrokken als hij elke oppositie letterlijk de adem beneemt en voorgoed van het leven afsnijdt.

 4. Zorg voor n goed netwerk. Sla blik in en water.
  Blijf je lijf goed verzorgen…
  Ergens komt een moment dat de wereld wakker wordt echt…

 5. de ophef en mandaten qr code,of bewijs .waren ook nooit nodig bij de griep .wat even gevaarlijk als het china virus. dus dat bewijst wel geld graaien en sinistere plannen

 6. al die maatregelen waren er toch voor om zoveel mogelijk mensen gezond en in leven te houden?
  mensen uithongeren betekent mensen verzwakken en dood laten gaan…
  dat staat haaks op elkaar
  zou het volk het dan nog steeds niet zien?
  denk het niet
  zijn ziende blind en horende doof

 7. inderdaad vul je kasten leg een voorraad aan ook water haal spullen in huis die je lang kan bewaren en zoek een ander onderkomen of vertrek naar een ander land wacht niet tot het te laat is want het zit er aan te komen
  zo willen ze iedereen gifprikken wil je het niet dan geen vrijheid en geen eten
  De wereld loopt op z.n end

  • Nooit koop ik eten in de winkel want doe alleen wildpluk met eten uit zee. Winkelvoedsel wordt zwaar overschat. Mij krijgen ze niet klein als ze me willen uithongeren. Ben gedrild door een vader die een oorlog heeft overleefd.

 8. Om de Qr code te laden is het GSM netwerk nodig..
  Een GSM jammer …. ik geen vreten …. niemand vreten.
  Kijken of er na 10 minuten nog steeds om een QR code wordt gevraagd of iedereen mag zo doorlopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in