COVID-19 is de grootste en de meest omvattende psychologische operatie in de geschiedenis van de mensheid. Narratieven worden nauwgezet gecontroleerd. Propaganda is hardnekkig. Angst is de sleutel tot het succes van deze psy-op. Maar uiteindelijk worden de propagandakanalen van de mainstream media gerund door mensen die ofwel mea culpa’s meemaken, ofwel gewoon kritieke fouten maken die mogelijk de lammeren wakker kunnen maken. Microsoft is nu bezig met het opruimen van een van die fouten die grote opschudding veroorzaakten onder de vaccinzeloten, schrijft Thecovidblog.com.

De Control Group Cooperative (CGC) werd in juli 2021 opgericht. De oprichters zagen in dat traditionele onderzoeksuniversiteiten en -organisaties weigeren studies te doen waarin de gezondheid van gevaccineerde tegenover ongevaccineerde bevolkingsgroepen wordt vergeleken. De CGC, geleid door Dr. Robert Verkerk van de Alliance for Natural Health International, heeft momenteel meer dan 305.000 ongevaccineerde studiedeelnemers in 175 landen. Zij krijgen allemaal ID-kaarten die hen identificeren als klinische proefpersonen en dus “niet gevaccineerd mogen worden”.

 

Veel van die deelnemers meldden dat de ID-kaarten het talloze verlies van vrijheid en de openlijke discriminatie verhinderden waarmee de ongevaccineerden over de hele wereld regelmatig te maken hebben. Alle deelnemers stemden ermee in om maandelijks een enquête in te vullen over hun gezondheid. De instant studie, die op 8 juni naar de ResearchGate preprint server is geüpload, rapporteert de resultaten van de eerste vijf maanden van die enquêtes (oktober 2021 tot februari 2022).

De onderzoekers hebben duidelijk gemaakt dat alle deelnemers zelf hebben gekozen om deel te nemen, in plaats van willekeurig te worden geselecteerd. Zij hebben ook zelf gerapporteerd via online enquêtes. Deze studie is dus niet rechtstreeks vergelijkbaar met traditionele observationele studies. De instant-studie richt zich op een subcohort van 18.327 deelnemers op een totaal van 297.618 die zich eind februari 2022 hadden ingeschreven.

  Bill Gates, vaccinaties, microchips en patent 060606

In de breed opgezette enquête werd alles gemeten, van discriminatie waarmee ongevaccineerden te maken krijgen tot de lasten voor ziekenhuizen als gevolg van niet-gevaccineerde patiënten. Voor de goede orde: Europeanen (60%) en Aussies/Nieuw-Zeelanders (57%) meldden de meeste discriminatie en haatincidenten. Ongevaccineerde Aussies en Nieuw-Zeelanders raakten vaker hun baan kwijt (29%) dan wie dan ook. Ter vergelijking: 13% van de Noord-Amerikanen meldde baanverlies omdat zij ongevaccineerd waren.

De bevindingen van de enquête werden vergeleken met pro rata aangepaste CDC-gegevens over ziekenhuisopnames in verband met het zogenaamde COVID-19. Uit CDC-gegevens bleek dat 10,4% van de Amerikanen van oktober 2021 tot februari 2022 een symptomatische ziekte doormaakte. Het CGC-cohort ervoer 25% symptomatische ziekte. Het aantal is zo veel hoger dan het CDC-getal, omdat alles van vermoeidheid tot hoest als symptomatische ziekte werd gemeld.

Een grote meerderheid (71%) van het cohort meldde zelfbehandeling met een of andere combinatie van zink, quercetine, en vitamine C en D. Ivermectine en hydroxychloroquine werden ook vaak voor zelfbehandeling gebruikt. Maar het zijn de gegevens over de ziekenhuisopnamen die de mainstream media in paniek hebben gebracht.

Vergeet niet dat het narratief rond de injecties ging van “het stopt de transmissie” begin 2021 naar “het voorkomt ziekenhuisopname” in 2022. De gegevens zeggen iets anders. De CDC meldde dat 0,6% van de Amerikanen van oktober 2021 tot februari 2022 in het ziekenhuis werd opgenomen als gevolg van het zogenaamde COVID-19. Dat is vergeleken met 0,4% van het ongevaccineerde cohort. U hebt dus 33% minder kans om in het ziekenhuis opgenomen te worden voor/met/van zogenaamd COVID-19 als u niet gevaccineerd bent. Maar nogmaals, er was geen direct gevaccineerd cohort vergeleken met het ongevaccineerde cohort in de CGC studie.

  Gênant: slechts 6% van de uitgenodigde Duitse staatstelevisiezender-werknemers kwam voor de vaccinatie opdagen

Lees het volledige onderzoek hier.

De gevolgen volgen op MSN.com

Het CGC onderzoek werd oorspronkelijk op 14 juni door Luigi Caler op Medical Daily gemeld. Enkele uren later verscheen het artikel opnieuw op MSN.com.

Merk op dat MSN.com het “Microsoft Netwerk” is en de standaard homepage voor de Microsoft Internet Explorer webbrowser.

Het artikel bleef bijna 24 uur lang live op MSN.com. Maar nu verwijst de oorspronkelijke link door naar de homepage van MSN.com. Het is nu alleen nog toegankelijk via archieven. Vanaf zondag 19 juni krijgt u, wanneer u via Google de exacte titel van het artikel opzoekt, het volgende. Het MSN.com artikel verschijnt niet in de zoekresultaten.

Wanneer u zoekt op Luigi Caler, de oorspronkelijke auteur van het Medical Daily artikel, is het MSN artikel het negende resultaat op de eerste pagina van de Google resultaten.

Hoe dan ook, de vaccinzeloten op Twitter zijn hun verstand verloren, en hebben MSN.com onophoudelijk aangevallen omdat zij het artikel opnieuw gepubliceerd hadden.

Het is onduidelijk wie verantwoordelijk is voor het herpubliceren van artikelen op MSN.com, of wie de RSS feeds beheert die automatisch artikelen herpubliceren op die site. Maar wees gerust, er is iemand ontslagen of erger.

Toevallige waarheid vaker wel dan niet

Het was 26 april toen Fauci op televisie volledig in de fout ging. Hij zei op PBS NewsHour dat de wereld “uit de pandemische fase” van COVID-19 is. De volgende dag corrigeerde toenmalig perschef van het Witte Huis Jen Psaki Fauci ten overstaan van de wereld.

In feite is Fauci een van de voornaamste verschaffers van toevallige waarheid in dit tijdperk van leugens en bedrog. Hij gaf in augustus 2020 toe dat alle PCR-tests die meer dan 36 cycli amplificatie hebben, in wezen “dode nucleotiden” vinden en een vals-positief voor COVID-19 zijn. De Verenigde Staten hebben in heel 2020 40 cycli gebruikt. Het V.K. gebruikte er 45. Natuurlijk heeft de FDA de vergunning voor noodgebruik van PCR als COVID-19 test op 31 december 2021 ingetrokken.

  Situatiebewustzijn - Wat als Dr. Geert Vanden Bossche gelijk heeft?

Zelfs George W. Bush gaf een paar jaar na 9/11 toe dat 1) Saddam Hoessein nooit massavernietigingswapens had en 2) Irak niets met 9/11 te maken had.

Maar de V.S. vielen Irak toch binnen omdat Saddam eind jaren ’90 zijn olie in euro’s begon te verhandelen in plaats van in Amerikaanse dollars. De machthebbers zijn zowel zeer voorspelbaar als zeer slordig. Zij rekenen op de goedgelovigheid en gehoorzaamheid van de massa om hun agenda’s uit te voeren. Maar als u lang genoeg wacht, zullen zij zich verspreken en u de waarheid vertellen.

Verwacht niet dat de wereldregeringen binnenkort de volledige waarheid bekend zullen maken over de genocide op vaccins. De waarheid openbaart zich echter wel met de honderden en misschien wel duizenden dagelijkse plotselinge en onverwachte sterfgevallen van jonge mensen in 2022. Het is allemaal heel eenvoudig – geloof wat u met uw eigen ogen ziet, of geloof wat u verteld wordt.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.

Vorig artikelZelensky bedreigt Poetins kleinkinderen
Volgend artikelVerschrikkelijk nieuws voor gevaccineerden: Vaccins kunnen sterfte en risico’s op andere ziekten veroorzaken – Studie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. “Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden” staat er aan het eind. Ik ben er een aantal kwijt geraakt omdat ik ze waarschuwde. Ik werd voor gek verklaard en ze wilden me niet meer spreken. Dit soort vrienden en geliefden zoeken het maar mooi zelf uit. Geen medelijden als ze wat voor bijwerking dan ook hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in