Jullie protest, beste Canadese vrachtwagenchauffeursvrienden, sluit zich aan bij een wereldwijd koor dat zich wil verzetten tegen de vestiging van de Nieuwe Wereldorde op de puinhopen van natiestaten.

Beste broeders en zusters Canadese vrachtwagenchauffeurs,

De wereldwijde staatsgreep die in deze twee jaar van psycho-pandemische farce door de globalistische elite is gepleegd, komt het duidelijkst naar voren als we ons niet beperken tot wat er in afzonderlijke landen is gebeurd, maar onze blik verbreden naar wat er overal is gebeurd, citeert Lifesitenews.com.

Uw protest, beste Canadese vrachtwagenchauffeursvrienden, sluit zich aan bij een wereldwijd koor dat zich wil verzetten tegen de vestiging van de Nieuwe Wereldorde op de puinhopen van de natiestaten, door middel van de Great Reset die wordt nagestreefd door het Economisch Wereldforum en door de Verenigde Naties onder de naam Agenda 2030. En we weten dat veel regeringsleiders hebben deelgenomen aan de School voor Young Leaders van Klaus Schwab – de zogeheten Global Leaders for Tomorrow – te beginnen met Justin Trudeau en Emmanuel Macron, Jacinta Ardern en Boris Johnson, en daarvoor Angela Merkel, Nicolas Sarkozy en Tony Blair.

Het lijkt erop dat Canada – samen met Australië, Italië, Oostenrijk en Frankrijk – een van de naties is die het meest door de globalisten zijn geïnfiltreerd. En bij dit helse project moeten we niet alleen denken aan de psycho-pandemische farce, maar ook aan de aanval op tradities en de christelijke identiteit – meer bepaald de katholieke identiteit – van deze landen.

U hebt dit instinctief begrepen, en uw verlangen naar vrijheid werd in al zijn gecoördineerde harmonie getoond, op weg naar de hoofdstad Ottawa. Beste vrachtwagenchauffeurs, jullie hebben met grote moeilijkheden te kampen, niet alleen omdat jullie je werk opgeven om te demonstreren, maar ook vanwege de ongunstige weersomstandigheden, de lange nachten in de kou, en de pogingen om weggejaagd te worden waarmee jullie te maken krijgen. Maar naast deze moeilijkheden hebt u ook de nabijheid van veel van uw medeburgers ervaren, die net als u de dreigende dreiging hebben begrepen en u willen steunen in uw protest tegen het regime. Staat u mij toe u ook mijn steun en mijn geestelijke nabijheid te betuigen, waarbij ik mij aansluit met het gebed dat uw manifestatie met succes mag worden bekroond en zich ook mag uitstrekken tot andere landen.

  Heeft de rottende Westerse samenleving nog hoop op reanimatie en overleving?

In deze dagen zien wij de maskers van tirannen uit de hele wereld vallen, en helaas zien wij ook zoveel conformisme, zoveel angst, zoveel lafheid bij mensen die wij tot gisteren nog als vrienden beschouwden, zelfs onder onze familieleden. Maar juist door deze extreme situatie ontdekken wij met verbazing gebaren van menselijkheid van vreemden, tekenen van solidariteit en broederschap van hen die zich in de gemeenschappelijke strijd dicht bij ons voelen. We ontdekken zoveel edelmoedigheid en zoveel wil om ons uit deze verbijstering te bevrijden. We ontdekken dat we niet langer bereid zijn passief de vernietiging van onze wereld te ondergaan, opgelegd door een kliek van gewetenloze misdadigers, dorstig naar macht en geld.

In deze meedogenloze aanval op de traditionele wereld zijn niet alleen je manier van leven en je identiteit aangetast, maar ook je bezittingen, je activiteiten en je werk. Dit is de Great Reset, dit is de toekomst die wordt beloofd door slogans als Build Back Better, dit is de toekomst van miljarden mensen die worden gecontroleerd in hun elke beweging, in al hun transacties, in elke aankoop, elke bureaucratische praktijk, elke activiteit. Automaten zonder ziel of wil, beroofd van hun identiteit, gereduceerd tot een universeel inkomen dat hen in staat stelt te overleven, alleen te kopen wat anderen al besloten hebben te koop aan te bieden, door een genserum getransformeerd in mensen die chronisch ziek zijn.

Vandaag is het meer dan ooit noodzakelijk dat jullie beseffen dat het niet langer mogelijk is om passief mee te werken: het is noodzakelijk om stelling te nemen, om te vechten voor vrijheid, om respect te eisen voor natuurlijke vrijheden. Maar meer nog, beste Canadese broeders, is het noodzakelijk te begrijpen dat deze dystopie dient om de dictatuur van de Nieuwe Wereldorde te vestigen en elk spoor van Onze Heer Jezus Christus volledig uit te wissen uit de samenleving, uit de geschiedenis en uit de tradities van de volkeren.

  Europese Centrale Bank geeft toe dat centrale bankiers 'controle over de mensheid' zullen verliezen zonder CBDC's

Demonstreer voor jullie rechten, Canadese vrienden: maar mogen deze rechten niet beperkt blijven tot een simpele aanspraak op de vrijheid om supermarkten binnen te gaan of om niet gevaccineerd te worden: mogen het ook een trotse en moedige aanspraak zijn op jullie onaantastbare recht om vrije mensen te zijn. Maar uw betoog moet er een zijn van ware vrijheid, waarbij u eraan herinnerd wordt dat het de Waarheid is – dat wil zeggen, Onze Heer Jezus Christus – die als enige u vrijheid kan garanderen: de waarheid zal u vrij maken.

Laat ons bidden dat Christus zal terugkeren om te heersen in de samenleving, in uw harten en in uw gezinnen. Neem het spirituele wapen van de Heilige Rozenkrans ter hand en bid tot de Heilige Maagd, Sainte Ann, Saint George en de Heilige Canadese Martelaren om uw vaderland te beschermen.

Ik zou mijn oproep willen besluiten door u te vragen met mij te bidden, met de woorden die Onze Lieve Heer ons heeft geleerd: mogen zij het zegel zijn van dit ontwaken, van deze nationale bevrijding. Laten wij het allen tezamen bidden, hardop, opdat ons gebed ten hemel stijgt, maar ook opdat het krachtig weerklinkt op deze pleinen, in deze straten, tot in de paleizen van de machtigen:

Onze Vader, die in de hemelen zijt, Uw naam worde geheiligd, Uw Rijk kome, Uw wil geschiede op aarde zoals in de hemel. Geef ons heden ons dagelijks brood. En vergeef ons onze schuld, zoals ook wij aan anderen hun schuld vergeven. En leid ons niet in bekoring, maar verlos ons van het kwade. Amen.

  Zes feiten over de Covid-19 Vaccins die de media je niet zullen vertellen


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Aartsbisschop Vigano veroordeelt het COVID-19 vaccin: “Het is een plicht om het te weigeren”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTiananmenplein in Ottawa? Amerikaanse en Canadese regeringen sturen aan op tiranniek neerslaan van Freedom Convoy truckers
Volgend artikelDe wereldwijde Covid Vaccinatiecampagne leidt tot een catastrofe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Tja. 1 geestelijke die zich sterk uitspreek.
  Als het nou de paus was geweest had het misschien nut. In een dictatuur is geen plaats voor religie. Als het de kerk goed was uitgekomen hadden ze de truckers waarschijnlijk ketters genoemd.
  Maar de kerk danst zowiezo al met de duivel dus kan beide kanten opgaan

 2. Ja de paus, deze paus is een zwarte paus, een ketter van het kwaad, religie is een manier om ook hun agenda door te duwen, samen met het hele zootje.

  • pausdom is de anti-christ!
   alles wat nu gebeurt (pausdom paln word uitgerold)(zie openbaring 17)
   Get ready get ready problems are comming!

 3. Het tij is hoe dan ook aan het keren en het kan mij – en vele anderen – niet snel genoeg gaan. De Canadese premier Justin Castro, zoon van Fidel (1926 – 2016) gaat om zijn politieke leven te redden steeds meer zijn vaders autoritaire gedrag vertonen. Als het bericht juist is dat GoFundMe op instigatie van de Canadese overheid de door de bevolking van Canada ingezamelde 10 miljoen Canadese dollar voor de actievoerende vrachtwagenchauffeurs heeft geschonken aan ‘werkelijke goede doelen’ (Greenpeace, BLM of Antifa?) dan is natuurlijk het hek van de dam.
  De Britse premier Boris Johnson (1964) vecht op een andere manier voor zijn politieke leven en vlucht naar voren door oorlogszuchtige retoriek te lanceren over de spanningen tussen de Oekraïne en Rusland. Steeds meer partijgenoten keren zich van hem af, omdat hij zelf de door zijn regering aan de bevolking van Groot-Brittannië opgelegde ‘corona’maatregelen structureel heeft ontdoken; hij blijft hierover consequent liegen tegen het Lagerhuis. Overigens was Johnson tijdens zijn studie aan Oxford University lid van de Bullingdon Club, een elitair genootschap met bizarre inwijdingsrituelen. Iemand die hij in Oxford ongetwijfeld is tegen gekomen was viscount Charles – champagne Charlie – Spencer, broer van Diana, princess of Wales (1961 – 1997).
  Een ander steentje in de Britse schoen is het toekennen van lands hoogste ridderorde the most noble order of the Garter aan oud-premier sir Tony Blair (1954). Reeds meer dan 1,1 miljoen mensen hebben de petitie ondertekend tegen het toekennen van de door koning Edward III in 1348 opgerichte ridderorde aan deze oorlogsmisdadiger. Prins William (1982) viel deze onderscheiding in de schoot in 2008 als nummer 1000!
  Tony Blair bezocht in 1993 de Bilderbergconferentie in Vouliagmenie (Griekenland) en in 1994 werd hij na het overlijden van labourpartijleider John Smith benoemd tot zijn opvolger; in 1997 werd hij premier.

  • Door de druk heeft GoFundMe alle donateurs hun gedoneerde geld terug gegeven!
   Maar de truckers gebruiken allang een eigen Bitcoin node en stromen de sats ongehinderd binnen!
   De Canadese truckers gebruiken bitcoin als een alternatieve vorm van financiering die niet door de overheid kan worden gestopt… Maar het leger staat voor de deur…
   Volg FN verder

 4. Testiculos habet et bene pendentes” is een Latijnse zin die vertaald kan worden als “Hij heeft testikels en ze hangen goed”. Dit zou worden gezegd om te bevestigen dat een katholiek geestelijke een gezonde man is.

  Deze traditie zou zijn begonnen in de 9e eeuw, na pausin Johanna.

  Om de testikels te controleren zou men gebruik hebben gemaakt van een stoel waarvan de zitting een opening had in de vorm van een hoefijzer, de sedia stercoraria. Zo een stoel wordt ook gebruikt om te defeceren. Degene die gecontroleerd werd, zat hierop waarna één of meer andere geestelijken de controle uitvoerden. De gewoonte is in onbruik geraakt, naar verluidt afgeschaft door paus Adrianus VI.

  Tijd voor koffie 😀

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in