In McAllen, rukte een Texaanse man met een kettingzaag op naar de linkse demonstranten die volgens hem een bedreiging vormden voor zijn bedrijf.

De video werd op vrijdag gepost en ging viraal met meer dan 40.000 retweets.

BLM? Zijn Franse levens niet belangrijk? Verzwegen massaal politiegeweld op blanken

  Hells Angels verjagen ANTIFA uit stad
Vorig artikelSadistische zwarten steken een Ierse jongen neer en filmen de aanval
Volgend artikelPolitieagenten die weigeren te knielen voor Black lives matter: “Dit is niet de kerk”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in