Steeds meer beelden en video’s beginnen te circuleren op social media van agenten die weigeren te knielen voor de links extremistische racisten van de Black Lives Matter-beweging. “Dit is niet de kerk,” zegt een Portland politiechef in Oregon.

Politici, politieagenten en andere publieke figuren die knielen voor, of samen, met de Black Lives Matter demonstranten zijn de laatste weken na de dood van George Floyd in verband met een politieoptreden in Minnesota een soort rage geworden. Maar niet iedereen onderwerpt zich aan deze slaafse trend.

In een video die de afgelopen 24 uur op grote schaal is verspreid, tart een eenzame politieagent in New Jersey de opgewonden en boze menigte demonstranten.

“Op je knieën! Op je knieën! Op je knieën!”, schreeuwen de boze demonstranten.

Terwijl zijn collega’s rond hem één voor één voor de druk bezwijken en op hun knieën gaan voor de demonstranten, kiest de politieagent ervoor om te blijven staan. Een knielende man kruipt naar de politieman toe en lijkt te proberen hem te overtuigen te doen wat de demonstranten eisen, maar tevergeefs. De politieagent blijft recht en ononderbroken staan.

In een andere video uit Portland, Oregon, eist een neger dat een politieagent knielt en samen met de demonstranten tot God bidt.

“Kunnen we op onze knieën buigen en bidden?”, vraagt de demonstrant.

Je kunt je knieën buigen, ik niet. Dit is niet de kerk, antwoordt de politieagent.

De demonstrant wendt zich dan tot hogere machten in een poging om de politie te laten doen veranderen. In een megafoon roept hij zijn politieke gebed uit.

  Trump genomineerd voor Nobelprijs voor de Vrede voor vredesdeal Israël-UAE

“We hebben hier vandaag mensen voor ons die niet met ons op de knieën gaan, maar kan je hun gedachten veranderen, god?”, vraagt hij.

Op social media worden politieagenten nu bewonderd omdat ze zich durven te verzetten tegen de eisen van de demonstranten. Sommigen vergelijken hun moed met August Landmesser, die in nazi-Duitsland woonde en in 1936 op de foto werd vereeuwigd toen hij weigerde een nazi-groet te brengen.

Bizarre blanke onderwerping aan zwart racisme in de Verenigde Staten

Vorig artikelTexaanse man bedreigt extreem-linkse demonstranten met kettingzaag – anti-politie protesteerders roepen de politie en laten hem arresteren
Volgend artikelIllegalen bestormen de Italiaanse grenzen – politie bekent: We zijn machteloos
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. In Portland, Oregon, EIST een neger dat een politieagent knielt/buigt. de Politieagent weigert dat, en terecht.
  ddtt is álles wat negers kunnen én doen als zij de kans krijgen : EISEN !!!!!
  Ik heb ze nog nóóit WERK horen EISEN. Als iemand ze werk aanbiedt lopen ze hard weg, vandaar dat er héél veel negers in de hardloopwereld actief zijn.

 2. Veel mensen knielen onder de druk van mogelijk geweld, omdat bescherming gevlucht is en ze er alleen voor staan.

  Knielen doe je om beter te kunnen richten.

 3. Veel Afro Amerikanen hebben het aan hun ‘cultuur’ en gedrag te wijten dat ze zich met hun vermaledijde Rap-muziek en gangstra gedrag zich buiten de Amerikaanse maatschappij hebben gesteld, dan maar flink het zwarte-racisme tegen de blanke bevolking richten.

  Je kan het ook zien gebeuren in ons land de gore rappers die onze meiden zomaar voor kech uitmaken, uitkeringsafhankelijk en de politiek is blijkbaar niet fel gekant tegen deze “Nederlands” Antilliaans en Marokkaans schorem. Ook worden volgens mij de rassen rellen gestuurd door George Soros gesteunde groepen zoals Antifa en andere duistere organisaties waar de psychopatische, narcistische links/liberale en socialistische policor schoften de tegel waaronder dit tuig zich verbergt niet willen oplichten.

  Maar een doodgewone burger wordt aan alle kanten genaaid door de bestuurlijke elite die gewoon op hun handen zitten en een klein beetje kunnen rommelen in de marge die de EU leiders hen bieden.

 4. Geen dat je hier schrijft kan ik je geen ongelijk geven de v.l.d zitten wel vb te verwijten voor rascime maar wie steunt de racisten van het koningshuis het zijn wel de v.l.d die ook Leopold steunen in de tijd dat hij genocide uit gevoerd heeft in Kongo maar daar hoor je geen knip van van die genocide van Leopold want dat mag niet geweten zijn zijn moord partijen

 5. Geen dat je hier schrijft kan ik je geen ongelijk geven de v.l.d zitten wel vb te verwijten voor rascime maar wie steunt de racisten van het koningshuis het zijn wel de v.l.d die ook Leopold steunen in de tijd dat hij genocide uit gevoerd heeft in Kongo maar daar hoor je geen knip van van die genocide van Leopold want dat mag niet geweten zijn zijn moord partijen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in