Er gaat momenteel een video viraal die laat zien hoe een groep zwarten een jonge blanke man mishandeld en zich vermaakt over zijn lijden terwijl een eenzame blanke vrouw probeert de menigte ertoe te brengen te stoppen met het mishandelen van de zwaargewonde jongen.

De recente zwarte rellen in de Verenigde Staten hebben geleid tot wijdverspreid vandalisme, diefstallen, mishandelingen en regelrechte moorden die vooral de blanken hebben getroffen. Het geweld en de haatmanifestaties van het gajes hebben zich de afgelopen weken vanuit de Verenigde Staten verspreid naar West-Europa, dat de afgelopen decennia een zwarte onderklasse uit de derdewereld heeft geïmporteerd.

Op dit moment gaat er een video online die laat zien hoe een zwarte menigte op sadistische wijze een blanke jongen mishandeld. De video komt uit Ierland.

De film begint met dat men reeds een zwaar mishandelde, half bewusteloze blanke jongen op de grond ziet liggen. Dan lijk het alsof iemand hem met een steekwapen slaat terwijl de zwarten gebrekkig Engels met Afrikaans accent spreken en opgewonden geamuseerd reageren op hoe gewond de jongen is. ”This niggas messed up” en ”this niggas fucked” lijkt de zwarte man die de mishandeling filmt onder andere te zeggen over de blanke jongen.

“He’s dead, he’s dead”, roept iemand ook in de film. De neger die met zijn mobieltje filmt, brengt vervolgens de mobiele telefoon heel dicht bij het gezicht van de jongen dat helemaal onder het bloed zit en dan zie je hoe de filmer of iemand naast hem de zwaargewonde jongen slaat voordat een blanke vrouw die over de jongen gehurkt zit en probeert de jongen te beschermen, wordt weggeduwd.

  BLM hufters bedreigen de verkeerde man op straat: "Denk je dat ik bang voor je ben?"

Dan komt een neger die de anderen in de film “Steven” noemen naar voren en snijdt de jongen herhaaldelijk in de rug met wat een kort mes lijkt en je ziet hoe de rug al bloederig was door wat er al eerder in was gesneden of door het bloed dat van het hoofd van de jongen over zijn rug loopt. De anderen in de menigte merken op dat Steven moet kalmeren en de jongen niet meer hoeft te snijden, maar niemand lijkt er echt een probleem mee te hebben.

In de film hoor je ook iemand “World Star” zeggen, die zwarten meestal in films schreeuwen als ze vechten en ravage aanrichten omdat zulke films vervolgens worden geüpload op een website die zo heet.

Waarschuwing voor schokkende beelden.

Backup:

Informatie in de media

Ierse media zoals de Irish Examiner hebben in de afgelopen uren nieuws vrijgegeven dat over de gefilmde mishandeling gaat. Daarin wordt gemeld dat het slachtoffer een tiener is die ernstig gewond is geraakt en verzorgd wordt in het Cork University Hospital. De verwondingen zouden niet levensbedreigend zijn.

Een andere tiener is gearresteerd voor de messteek-mishandeling die plaatsvond in Carrigaline, een plaats net buiten de stad Cork. Het dagblad dringt er ook op aan dat de lezers contact opnemen met de politie als ze meer informatie hebben over het incident:

  Zwaarbewapende "Black Militia" roepen op tot zwarte ethnostaat: "We zullen Texas nemen"

Anyone with information is asked to contact Togher Garda Station on 021 4947120, the Garda Confidential Line on 1800 666 111, or any Garda Station.

Informatie in de sociale media

Op social media zijn twee zwarte personen geïdentificeerd als de man die gefilmd heeft en de “Steven” die de jongen heeft neergestoken. De film wordt ook gelinkt aan Black Lives Matter, en het is inderdaad zo dat er onlangs BLM-manifestaties in het gebied zijn gehouden en dergelijke manifestaties de zwarten duidelijk hebben geïnspireerd om blanke mensen aan te vallen.

Moslimbende overlaadt Zweeds meisje met trappen op het hoofd: “Dood haar wallah”

Vorig artikelHoe kon de Obama Foundation een George Floyd poster op 17 mei tweette terwijl hij pas op 25 mei werd gedood?
Volgend artikelTexaanse man bedreigt extreem-linkse demonstranten met kettingzaag – anti-politie protesteerders roepen de politie en laten hem arresteren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Wanneer gaan we in Europa de straat op. Deze jongen zal in tegenstelling geen zware crimineel zijn. Antifa is net zo crimineel als die Floyd. En er lopen alleen maar suf gerukte, Red Bull zuipende en lachgas slikkende idioten achteraan. De jeugd van tegenwoordig is geheel afgestompt door dat gebruik. En intussen maar roepen dat ze ook gehoord moeten worden.

  2. Men oogst wat men zaait. En er zijn er nog die voor de socialisten en groenen stemmen. Ook al is dit in het buitenland gefilmd.

  3. Een volk wat zijn eigen land weg geeft aan alle kakkerlakken van de wereld zal zijn eigen ondergang creeren Dus eigen schuld …ik wens jullie veel succes en erg fijn voor je kinderen. maar ja het kalergi plan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in