Nog eens meer dan 100 “volledig gevaccineerde” mensen testen positief op COVID-19

3

Meer dan 100 mensen in de Amerikaanse deelstaat Washington zijn positief getest op Covid-19 nadat ze volledig waren gevaccineerd, aldus de autoriteiten op 30 maart.

Epidemiologen hebben bewijs gevonden van 102 zogeheten doorbraakgevallen sinds 1 februari.

Acht van de patiënten moesten in het ziekenhuis worden opgenomen en twee, beiden ouder dan 80 jaar met onderliggende gezondheidsproblemen, zijn overleden. Allen liepen het virus op meer dan twee weken nadat ze volledig waren gevaccineerd.

Met volledig gevaccineerd worden mensen bedoeld die beide doses van de vaccins van Moderna of Pfizer/BioNTech hebben gekregen. Een derde optie, van Johnson & Johnson, is een enkele dosis.

Volgens het Ministerie van Volksgezondheid van de staat Washington is verder onderzoek nodig om patronen vast te stellen bij mensen die het virus hebben opgelopen na vaccinatie. De gevallen werden bevestigd met een positieve test.

Het verhaal eindigt wederom met een gezondheidsautoriteit die leugens vertelt.

Hij zegt dat de Covid-19 injecties “ernstige ziekte en de dood” voorkomen. Mensen moeten zich nog steeds laten vaccineren met de experimentele mRNA en virale vector injecties zodra ze daarvoor in aanmerking komen, en bovendien vrienden, geliefden en collega’s pushen hetzelfde te doen.

“Het vinden van bewijs van doorbraakgevallen van het vaccin herinnert ons eraan dat, zelfs als je bent gevaccineerd, je nog steeds een mondkapje moet dragen, sociale distantie moet uitoefenen en je handen moet wassen om te voorkomen dat Covid-19 wordt verspreid naar anderen die niet zijn gevaccineerd”, zegt Umair Shah, de staatssecretaris van Volksgezondheid, in een verklaring.

Ook in andere deelstaten zijn infecties vastgesteld bij mensen die volledig waren gevaccineerd. Ambtenaren in Idaho vertelden verslaggevers vorige week dat er doorbraakgevallen zijn geregistreerd, hoewel het aantal minder dan 100 was. De autoriteiten van South Carolina zeiden deze week dat 134 dergelijke gevallen in de hele staat zijn vastgesteld. Tientallen patiënten in Florida hebben het Covid-19 virus opgelopen meer dan 14 dagen nadat zij volledig waren gevaccineerd.

  Waarom verandert het Britse Bureau voor de Statistiek ONS plotseling de cijfers voor "oversterfte"?

Men beweert dat experimentele mRNA en virale vector injecties “voorkomen dat je ziek wordt” van Covid-19. Maar de injecties maken je niet immuun en voorkomen geen verspreiding of ziekte. Bovendien werden 8 volledig gevaccineerde patiënten in het ziekenhuis opgenomen en zijn er twee overleden.

Verder zijn er inmiddels alleen al in Europa 4.576 sterfgevallen en 199.213 kwetsuren bij de Europese database van bijwerkingen van Covid-19 ‘vaccins’ gemeld.

Dus, wat is het nut van deze injecties?

Inmiddels 4.576 DODEN 199.213 Letsels: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’

Vorig artikelIsraëlische premier Netanyahu zegt nu dat burgers elke zes maanden gevaccineerd moeten worden
Volgend artikelCovid Vaccin Nonsens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Laat het helder zijn
  Wanneer je een vaccin toegedient krijgt, is een normale reactie van het immuun systeem te reageren op de zeer verdunde ziekte of virus. Het immuunsysteem valt dat ‘beetje’ virus aan en onthoud hoe te reageren voor de volgende keer. Bij sommigen is de reactie relatief licht, bij anderen kan dat er echt inhakken.

  Bij een techniek zoals het MRNA spelen andere factoren een grote rol, die het risicovoller maken. Wat er namelijk gebeurd is dat het lichaam een opdracht krijgt het immuunsysteem te prepareren een bepaalde RNA te herkennen en die te lijf te gaan. Dat is de theorie althans. Er is veel te weinig kennis en ervaring met de techniejk zelf.

  Wat er KAN gebeuren
  1. De celdeling word ‘aangepast’ een bepaalde verandering blijvend te maken die mee gaat de toekomst in. Als de materie is opgenomen door het persoonlijke RNA, zal dat langzaam aan door het hele lichaam plaats gaan nemen. En dat is onomkeerbaar. Het gevolg daar kan zijn dat het kleine stukje RNA ingebracht, een dusdanig reactie oproept, dat door die reactie complicaties optreden.

  Dat kan bij sommigen, misschien de meesten, vrij kort en voelbaar zijn maar….
  Er is geen enkele kennis/ervaring wat die verandering doet in de toekomst met de individuele en zeer unieke DNA/RNA van jou of mij.

  Het kan zomaar een tikkende tijdbom zijn waar, op een gegeven moment, het aantal gedeelde cellen dusdanig groot is, dat het immuunsysteem in actie komt, en je autoimmuun scenario’s krijgt. Volkomen onduidelijk wat er zal gaan gebeuren want dat is namelijk NOOIT getest. Alleen dat al zou een Red Flagg moeten zijn.

  Het tweede
  Het kan zijn dat het ingebrachtte RNA als zeer vijandig word gezien door jouw lichaam doordat de bouw van dat RNA misschien helemaal niet word geacceppeerd door jouw immuunsysteem. Wat er dan gebeurd, is volkomen onbekend. Wat we intussen wel weten is dat het aantal mensen met bepaalde reacties en zelfs overlijden, toe neemt en groter is dan aanvankelijk bekend.

  Ontkenning/bagatelliseren/Niet registreren
  We zien namelijk het klassieke al plaats nemen bij mensen die plots geconfronteerd worden met reacties NA de eerste maar ook de tweede toediening. De reacties van farmaceutica is meteen ontkennen, bagatelliseren, een bekende strategie is te roepen dat ‘helemaal niet is aangetoond dat, en dat dat allemaal nog maar moet worden bewezen.

  Inmiddels weten steeds meer mensen dat farmaceutica, heel veel sleutelfiguren als Hugo de Jonge, Mark Rutte, Jaap van Dissel (rivm) Ambtenaren van het rivm, vele medici inmiddels, een ab Osterhaus, Marc van Ranst, Diederik Gommers, Marion Koopmans, CEO Erasmus Ernst Kuipers en zeer ernstig vooringenomen in staan, waardoor het aanzien van de medische professie, maar ook de wetenschap, ernstig is geschaad.

  Wie kun je nog geloven, wie niet.
  Als wij wetend at de PCRtest GEEN besmettingen kan aantonen, kun je ook geen getallen roepen, zoals Mark Rutte, Hugo de Jonge, of wat Jaap van Dissel regelmatig doet, er zijn X-aantal gevallen en opnames gemeld. De PCRtest kan geen besmetting opsporen maar, ernstiger, geeft voor >55% VALSE UITSLAGEN. De test is dus volkomen nutteloos. Toch gaat de GGD hiermee door met tal van gevolgen van dien.

  Het is Mark Rutte er alles aan gelegen mensen het idee te blijven geven dat de aantallen via de PCRtest leidend zijn voor de maatregelen. Maar als je geen waarde kan hechten aan die getallen, hebben de maatregelen geen enkele zin.

  Sterker, er is een ernstiger probleem en die heten 1. Kinderen tot 12 jaar en de A-Symptomatischen.
  Kinderen tot 12 jaar, zo zegt rivm baas Jaap van Dissel, krijgen corona ‘relatief niet’. Echte specialisten hebben in Mei/Juni/Juli 2020 allang opgetekend en formeel gepubliceerd dat kinderen wel degelijk corona krijgen en besmettelijk zijn voor anderen, in dat geval.

  A-Symptomatischen
  Dat zijn mensen die wel degelijk besmet zijn, maar nergens last van hebben. Niet in beeld zijn, zich niet laten testen. Jaap van Dissel vind het niet zinvol IEDEREEN te testen om er achter te komen wie wel ziek was, is, besmettelijk is en is geweest. Hij zegt zelfs dat A-symptomatischen maar zeer beperkt, als zij dat al zijn, besmettelijk voor anderen zijn.

  Echte wetenschappers schatten het aantal A-Symptomatischen in tussen de 35%-55% van de mensen. Lees, die mensen zijn zie geweest, hebben ongetwijfeld anderen besmet, maar weten dat helemaal niet. Deze mensen lopen gewoon vrij rond anderen te besmetten.

  Conclusies van Jaap van Dissel, rivm, Hugo de Jonge, Mark Rutte
  De conclusies die voornoemden in dit stuk trekken, zijn NEERGENS op gebaseerd. Het is erger. Zoals zij met het virus om gaan is het een onomstotelijk feit dat zij, zelfs met de maatregelen, en de weigering zorg te dragen voor betrouwbaar testen, besmettingen prolongeren.

  Het is gewoon feitelijk en aantoonbaar, en waar men zich vooral zoveel mogelijk mee bezig houd is het verdeel en heers en angstzaaien. Nergens voor nodig.

  Als het Sarscov2 virus namelijk zo dodelijk was, zou half Nederland daar inmiddels, gevenen deze eenvoudige keten, half dood moeten zijn of overleden. En juist dat is helemaal NIET het geval. Dus de golven waar men het telkens over heeft, verzinsels en onzin.

  Als ze bij de overheid, het Erasmus MC, en al die medici die mee doen aan deze misrepresentatie van Hugo de Jonge en Mark Rutte doorgaan met deze angstzaaierijen en misrepresentaties, komt er een moment dat burgers geen enkele waarde meer hechten aan hun woorden en voorstellingn.

  Terecht zouden wij zeggen. een gezonde dosis achterdocht, is helemaal op zijn plaats.

  AX 0 Denktank
  RC

 2. Helemaal mee eens.
  Ik maak mij dan ook ernstige zorgen over mijn familie en kinderen die al een injectie hebben gekregen.
  Het is belachelijk en misdadig dat ze gewoon doorgaan met deze propaganda.

 3. Goed geschreven en helemaal mee eens.

  Helaas teveel mensen die over het hekje springen, geen tijd investeren in alle materie die op de dag van vandaag toch goed bereikbaar is voor een hele hoop mensen waardoor keuzes gemaakt worden waar men achteraf vaak spijt van krijgt.

  Persoonlijk zeg ik, gezond verstand, historie, zelfonderzoek, doen al een hoop om deze charade te doorzien.

  En dat alles om geld, ten koste van de mens is op zijn minst walgelijk te noemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in