Het lente-tegenoffensief is eindelijk begonnen, en het is werkelijk een wonder om te zien.

Zonder luchtsteun rijden de “Oekraïners” al hun beste uitrusting door open velden om ze vervolgens op te laten blazen. Het lijkt er zelfs op dat ze sommige van hun spullen op hun eigen mijnen opblazen, wat eerlijk gezegd een soort Wile E. Coyote-achtige shit is, schrijft Andrew Anglin.

Er zijn nu veel video’s van zowel Bradley- als Leopard-tanks die opgeblazen worden.

Het zijn echt een paar zware dagen geweest voor onze dappere “Regenbooghelden van de Orde van de Uitgerekte Anus.”

RT:

Op donderdag meldde kolonel-generaal Aleksandr Romanchuk, een commandant van een Russische eenheid die opereert in de regio Zaporozhye, dat de troepen van Kiev meer dan 30 tanks hadden verloren tijdens een offensief in de nacht. Onder de Oekraïense verliezen bevonden zich naar verluidt ook 350 manschappen, drie Leopard tanks en meer dan 10 infanteriegevechtsvoertuigen.

Volgens Romanchuk leed het Oekraïense leger de eerste verliezen tijdens een poging om een mijnenveld over te steken. De functionaris verklaarde dat er vier tanks waren vernietigd, evenals een ontmijningsmachine.

Hij meldde dat Russische troepen daarna het vuur hadden geopend op Oekraïense troepen, die ervoor kozen om hun plan om het mijnenveld over te steken op te geven.

 

Vrijdag bracht het Russische Ministerie van Defensie zijn laatste rapport over het slagveld uit, waarin het stelde dat Oekraïne in slechts 24 uur wel 1.240 troepen en 39 tanks had verloren. De verliezen komen bovenop de zware tol die is geleden in een week waarin Kiev naar verluidt eindelijk zijn langverwachte tegenoffensief heeft ingezet.

  Vals vlag "vuile bom" gebeuren om een wereldoorlog met Rusland te ontketenen, maar Europa en de VS hebben niet genoeg functionerende industrie om een oorlog te winnen

Het ministerie verklaarde dat de Oekraïense strijdkrachten ook 30 infanteriegevechtsvoertuigen, 38 pantservoertuigen, tientallen stukken artillerie en andere militaire hardware hadden verloren, evenals twee militaire straaljagers, twee door het VK geleverde Storm Shadow kruisraketten en 13 drones.

Dit is gewoon te gek voor woorden.

Het enige waar ze mee bezig kunnen zijn is de “laat je vijand denken dat je gek bent” strategie.

Ondertussen is het Witte Huis onaangedaan.

Deze CNN-video is getiteld “Oekraïne claimt nieuwe vooruitgang in belangrijke opmars tegen Rusland”:

Weeb Union lacht niet meer.

Hij is in shock – “we zien een volslagen mislukking, een volslagen catastrofe … we kunnen niet blijven zeggen dat dit verkenningsaanvallen zijn … dat slaat nergens op.”

“Het heeft niets opgeleverd,” voegde hij eraan toe. “Het heeft geen zin.”

Dit is de vernietiging van honderden miljoenen dollars aan apparatuur in een periode van drie dagen. Zonder enige reden. Miljoenen en miljoenen dollars gingen naar de opleiding van de duizenden soldaten die gestorven zijn. Zonder enige reden.

Ik denk dat er een soort herijking moet komen.

Ik heb geen idee welk percentage van de uitrusting dit is, maar het is een aanzienlijk percentage. En er is geen enkele reden om aan te nemen dat er iets zal veranderen als er nieuwe golven naar deze open velden worden gestuurd.

  "Het ergste moet nog komen": Onrust onder de burgerbevolking zal wereldwijd toenemen naarmate de sociaal-economische druk toeneemt, zo waarschuwt het rapport

Vergeet niet dat deze mensen u vertelden hoe belangrijk en strategisch Bakhmut was, toen begonnen ze te zeggen dat het symbolisch was. Het was eigenlijk niet symbolisch. Toen de Oekraïners een steunpunt hadden in Bakhmut, konden ze het grondgebied van het front binnentrekken. Nu kunnen ze er helemaal niet meer in.

Het is leuk om kolonel Macgregor een overwinningsrondje te zien maken. Hij geeft al interviews sinds het tegenoffensief begon, en hij had het recht om een beetje zelfvoldaan te zijn.

Hij heeft vanaf het begin gezegd dat dit ging gebeuren. Hij zat er een beetje naast met zijn tijdschema’s, maar hij had desondanks helemaal gelijk, en hij is nu gerechtvaardigd.

Maar hij is niet zelfvoldaan. Hij is te waardig voor zelfvoldaanheid.

Hier zijn zijn twee laatste, allebei van vrijdag. (De tweede is met een Servische vrouw, dus begint met het Servië/Kosovo gesprek voordat hij over Oekraïne begint).

https://www.youtube.com/watch?v=0Cwf_T_Web8

https://youtu.be/_OSuhY12PpE

Ondertussen roept Zelensky het Westen op om “Het Beest” te sturen om “Rusland eindelijk echt te vernietigen”.

Joe Biden heeft echter gezegd dat “het sturen van Het Beest zeker een Derde Wereldoorlog zou veroorzaken”.

Analisten zeggen echter dat Joe Biden “Het Beest” niet wil sturen, omdat hij het heeft ingezet om de straten van Amerika te beschermen:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Leopard-tanks worden voorgesteld als een wonderwapen”: Tsjechische generaal bekritiseert Westerse propagandaVolg Frontnieuws op Telegram

  Breuklijnen en factievorming escaleren in de Oekraïense regering

Lees meer over:

Vorig artikelHet gebeurde eindelijk – Iemand die me tijdens Covid had verstoten, zei het hardop: “Je had gelijk. Nooit meer”
Volgend artikelSituatierapport 12/06/23: Oekraïne heroriënteert en maakt doorbraken op de oostelijke as – Update!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. De westerse fascisten willen alleen hun oude militaire voorraden kwijt zodat ze weer lekker boodschappen kunnen gaan doen bij de Merchants of Death, op kosten van de belastingbetalers!

  Daarnaast is de Oekrainazio-oorlog alleen bedoeld als heel groot doorgeefluik van al het geld dat erin gepompt wordt. De massa-moordende ‘wetgevers’ hebben niet voor niets gestemd VOOR deze oorlog, die met voorbedachte rade is georganiseerd en gepland om zo veel mogelijk winsten af te kunnen romen.

  En het domme schaapjesvolk trapt er natuurlijk zoals gewoonlijk net zo hard weer in alle voorspelbare leugens… De breindode sheople verpesten het voor de iedereen en krijgen zo wat ze “verdienen” als ze de fascisten steeds aan de macht helpen!

  • Ja. Met de nieuwe cover van ‘Right said Fred’ – I’m to sexy for my car.

   Hoe dan ook, net zo totaal crazy @ss b1tch als Lizzo.

   Excuseer de totaal inhoudsloze reactie. Maar het lucht wel op.

 2. Zijn die Ukrainers nou echt zo dom…….
  Op sommige filmpje staan er wel 10 tanks en of andere voertuigen bij elkaar.
  Een kind kan toch na vertellen als je er één ontdekt en neerschiet dat de anderen dan volgen….
  Wat een domme gedachten kronkels, is dit oorlogs stress….. ❓❓❓❓😉

 3. Er is toch iets met die Leopard. Als een panzer uitrijdt en operativ is, ttz in de gevechtzone, dan mag ze niet lang immobiel zijn om duidelijke redenen. Deze staat daar zomaar met het achterluik open. Doet me denken aan een verzamelplaats van tankwrakken voor herstelling of sloop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in