De mainstream media zijn dezer dagen op verschillende fronten hard aan het werk. Na zich verkocht te hebben om de Covid-fraude en de toxische, giftige, experimentele Covid-spuiten te promoten, maken de journalisten overuren om een oorlog te verkopen die opzettelijk in het leven geroepen is om energietekorten te creëren, de prijzen op te drijven, de wereldeconomie te schaden en onnoemelijk veel miljoenen mensen over de hele wereld (maar vooral in Afrika) te doden, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Schwab, Rothschild en de rest van de samenzweerders weten uiteraard dat China en Rusland geen deel uitmaken van de Global Reset groep. Rusland demoniseren en het volk verenigen in het haten van het gewone Russische volk komt regelrecht uit het draaiboek van Orwell. De samenzweerders zijn bezorgd over het verlies van de controle over alle grondstoffen die binnen de grenzen van Oekraïne beschikbaar zijn.

Dezelfde mensen die nu over Rusland schreeuwen en sympathie promoten voor een land dat zij een paar weken geleden waarschijnlijk nog niet eens konden spellen of op een kaart konden vinden, zijn de zelfingenomen, deugdsignalerende mensen die kleine kinderen dwongen maskers te dragen, school te missen, en met gif ingespoten te worden.

Het zijn dezelfde mensen die het goedkeurden dat jonge gehandicapte volwassenen opgesloten werden gehouden en dan gedood werden via DNR-kennisgevingen (niet-reanimeren-bevel). Het zijn dezelfde idioten die opgehitst en verkeerd voorgelicht zijn door de corrupte verraders die voor de mainstream media werken. Het zijn dezelfde mensen die het niets kon schelen dat miljoenen kinderen in Afrika verhongerd zijn door een absurd covid-beleid.

Het zijn dezelfde mensen die er geen moer om geven dat in een normale winter 60.000 bejaarde Britten sterven omdat ze zich geen warmte kunnen veroorloven, en dat de stijgende brandstofprijzen dat cijfer dit jaar zullen verdrievoudigen.

Onderdrukking van de waarheid is niet nieuw, natuurlijk. De waarheid over AIDS werd in de jaren tachtig onderdrukt. En, zoals ik tot mijn schade weet, wordt de waarheid over vaccins al tientallen jaren onderdrukt. Demonisering van de waarheidssprekers is een vast onderdeel van onze media geworden.

Hier volgen een paar voorbeelden van de manier waarop hysterie wordt gecreëerd en waarheden worden onderdrukt op een manier die de hoofdrolspelers in “Wag the Dog” (de grootste politieke film ooit gemaakt) in verrukking zou hebben gebracht.

1. In Australië gooide een presentator van een talkshow een toeschouwer eruit die het waagde zich te verzetten tegen de officiële lijn over Rusland, en die het waagde te vermelden dat Oekraïne misschien ook wel verantwoordelijk was voor een paar gruweldaden. De presentator verontschuldigde zich vervolgens dat hij de man er niet eerder uitgegooid had. Vaarwel vrije meningsuiting. Vaarwel debat. Welkom censuur. Welkom totalitarisme.

  Waarom verliest Oekraïne de oorlog ondanks overweldigende steun van het Westen?

2. Yahoo news heeft gemeld dat de minister van Buitenlandse Zaken van Oekraïne waarschuwt dat “Russische soldaten onze vrouwen verkrachten”. Ik zat erop te wachten dat dat naar boven zou komen. Vervolgens zullen we klachten zien dat Russische soldaten baby’s eten. (Het verhaal over baby’s eten komt altijd naar boven wanneer de oorlogspropaganda een hoogtepunt bereikt).

3. Gehandicapte Russische atleten zijn geweerd van de Paralympics om de Russen een lesje te leren. De Britse motorsport kondigde aan dat een Russische autocoureur niet in het Verenigd Koninkrijk zou mogen racen omdat hij Russisch is. (De motorsport is moreel bankroet. Zij hebben races in Saoedi-Arabië en China, maar steken het geld gewoon in eigen zak en doen niets.) Politici hebben het erover gehad om alle Russische burgers die in het VK wonen het land uit te zetten – alleen maar omdat ze in Rusland geboren zijn. Dit alles zal natuurlijk waarschijnlijk tot diepere scheuringen en meer racisme leiden.

4. Volgens een journalist in de Financial Times (in een artikel getiteld “Putin’s War Against Liberal Democracy”): “De president van Rusland is misschien wel de gevaarlijkste man die ooit geleefd heeft.” Dit is misschien een schok voor historici, die weten dat Stalin naar verluidt wel 29 miljoen mensen gedood heeft, Attila de Hun verantwoordelijk zou zijn geweest voor 30 miljoen doden en onze gezamenlijke winnaars Genghis Khan en Mao Zedong elk 40 miljoen doden op hun conto mogen schrijven.

Genghis Khan liet ook de hoofden van 70.000 van zijn slachtoffers in minaretten inbouwen). Ik laat Pinochet, Hitler, Idi Amin, Klaus Schwab, Rothschild, Gates, Tony Blair en anderen buiten beschouwing in mijn persoonlijke lijst van de gevaarlijkste mannen die ooit geleefd hebben. Naar mijn mening is de Financial Times de meest incompetente, linkse, samenzweringskrant ter wereld, geschreven door de onwetenden voor de onwetenden en geliefd bij hen die te beschaamd zijn om gezien te worden met The Guardian (financiële partner van Bill Gates, vriend van Epstein.

5. De hoofd sportschrijver van de Daily Telegraph schreef een artikel met de kop “Tennis lijkt zwak door verbod te weigeren”. Hij schreef over de no 1 tennisser Medvedev. (Hij nam het stokje over van Djokovic, die natuurlijk uit Australië verbannen werd, omdat hij te verstandig was om zich met een giftig brouwsel te laten bestoken, alleen maar om een paar arrogante politici een plezier te doen).

  Achter de mythe van "miljarden aan wapens" die naar Oekraïne stromen

De journalist schreef: “Als de Russische tennissers enige dispensatie krijgen, dan moeten zij op zijn minst het lijden veroordelen waartoe hun natie Oekraïne veroordeelt. Medvedev heeft dit tot nu toe niet gedaan, en zich beperkt tot nietszeggende beloften “de vrede in de hele wereld te bevorderen.”

Maar het ligt niet buiten zijn bereik. Pavlyuchenkova is duidelijker geweest en heeft gezegd: “Persoonlijke ambities of politieke motieven kunnen geen rechtvaardiging zijn voor geweld”. Het is deze morele vezel, deze moed om Poetin aan de kaak te stellen, die Medvedev moet kanaliseren, wil hij als een bijzonder geval behandeld worden. Ik geloof niet dat ik ooit zoiets schijnheiligs, deugdzaams, onwetends en neerbuigends van een sportjournalist heb gelezen.

6. Shane Warne is op 52-jarige leeftijd gestorven – aan een hartaanval. Hij liet zich niet alleen prikken, maar moedigde anderen ook actief aan om zich te laten prikken. Maar de BBC en de rest van de media legden natuurlijk geen verband tussen zijn dood en de Covid-prik.

Warne was de beste slow bowler die ik ooit gezien heb. Men is het er algemeen over eens dat hij één van de grootste cricketers was die ooit gespeeld hebben. Ik heb hem vaak zien spelen, maar ik koester een dag waarop Warne was aangekomen en een lichte pens had. Het publiek begon te zingen “Who ate all the pies? Warne stopte even, draaide zich naar het publiek, dirigeerde het gezang en wees toen naar zichzelf. Daarna hield het publiek van hem. Doodgeprikt? Ik denk het wel. Maar journalisten die de vraag niet gesteld hebben, zijn een schande.

7. Mijn gemeenteraad (die nog nooit een geopolitiek standpunt heeft ingenomen) heeft, zoals overal gemeenteraden, Rusland veroordeeld. Waarom, vraag ik mij af, willen de aanhangers van Agenda 21 (zoals de meeste gemeentes nu zijn) er zo graag bij betrokken worden. (Als u meer wilt weten over waar dit allemaal heen gaat, lees dan mijn boek Endgame, waarin de achtergronden van de covidefraude, de fraude met de opwarming van de aarde en waarom oorlogen nodig geacht worden, uiteengezet worden).

8. Britse dokwerkers weigeren Russisch gas te lossen dat het Verenigd Koninkrijk binnenkomt. Vlak voordat deze aankondiging werd gedaan was de prijs van gas op een dag 17% gestegen. Vlak nadat de dokwerkers hun aankondiging hadden gedaan was de prijs van gas op de dag met 24% gestegen. Hogere prijzen betekenen meer armoede en meer hongersnood en meer doodvriezen.

  Wat iedereen mist in het gesprek tussen Poetin en Carlson

9. De Amerikaanse president Biden (door sommigen beschouwd als een van de meest corrupte politici ter wereld – zelfs met inbegrip van Attila de Hun en Ghengis Khan) heeft de Amerikaanse Surgeon General opgedragen Big Tech te vertellen de gegevens over te dragen van iedereen die verkeerde informatie over covid op het internet heeft verspreid.

Ik was opgetogen toen ik dit voor het eerst hoorde. Ik nam aan dat het betekende dat de Amerikaanse Surgeon General zou eisen dat Big Tech de namen zou overhandigen van al die journalisten van de BBC, Guardian, Daily Mail, enz. die verkeerde informatie hebben verspreid. Maar ik had het natuurlijk mis. Wat Biden werkelijk bedoelde was dat Big Tech de gegevens moet overhandigen van alle onafhankelijk denkende, intelligente, goed geïnformeerde burgers die de waarheid hebben verteld. Dit is weer een stap in de censuur en demonisering van de waarheid-zeggers. (Welkom in mijn wereld.)

10. De BBC heeft tijdelijk het werk van al haar nieuwsjournalisten in Rusland opgeschort, nadat de Russische regering een wet had aangenomen die journalisten met gevangenisstraf bedreigt als zij valse informatie verspreiden. Wel, dat lijkt mij meer te zeggen over de BBC dan over Rusland. Het is nu nodig dat andere regeringen soortgelijke wetten aannemen, zodat de BBC moet ophouden verkeerde informatie te verspreiden en het nieuws te noemen.

Ik heb herhaaldelijk gewaarschuwd dat de samenzweerders oorlogen nodig zouden hebben om hun samenzwering te bespoedigen. In mijn boek Endgame heb ik uitgelegd dat samenzweerders en machtshongerige oplichters altijd oorlog hebben gebruikt om de mensen te beheersen. De samenzweerders die nu de wereld besturen, schepten op dat zij hun nieuwe wereldorde konden creëren door oorlog als wapen te gebruiken. De covid-19 fraude was nog maar het begin. Nu, onder de dekmantel van een gefabriceerde oorlog, zwaar aangeprezen door een corrupte media, versnellen zij de weg naar de Great Reset en het einde van onze vrijheid.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het is tijd om doodsbang te zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRadiostations in Mariupol vertellen de Oekraïense troepen: “Geef op, je bent omsingeld”
Volgend artikelJournaliste uit Oost-Oekraïne: De mensen zijn erg dankbaar dat Rusland eindelijk iets doet (Nederlands Ondertiteld)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. Alles goed en wel, maar wat heeft Vernon te zeggen over de digitale identiteit die achter de schermen uitgerold wordt om je straks te overrompelen. Niemand houdt zich hiermee bezig. Is het niet relevant? Wil men dat dit gebeurt? Ik hoor er niemand over. Maar het is wel de kern van de zaak: het Eindpunt van de Trein des Doods. Het Nieuwe Abnormaal.

  Kan iemand antwoord geven hierop? Hier is nogmaals de timeline:

  Tijdlijn
  • 27 januari
  Het overleg dat de Commissie sinds november 2020 met de lidstaten binnen het e-gezondheidsnetwerk voert, mondt uit in afspraken over een digitaal vaccinatiecertificaat.
  • 17 maart
  De Commissie komt met een wetsvoorstel voor een gemeenschappelijk kader voor een EU-certificaat.
  • 14 april
  De Raad verleent toestemming om met het Europees Parlement over het voorstel te onderhandelen.
  • 22 april
  De vertegenwoordigers van de lidstaten in het e-gezondheidsnetwerk worden het eens over de technische specificaties van het systeem, wat nodig is om dit in de hele EU te kunnen invoeren.
  • 7 mei
  De Commissie start een proef met het EU-systeem, de zogenaamde EU-gateway, waarmee de EU-certificaten kunnen worden gecontroleerd.
  • 20 mei
  Het Europees Parlement en de Raad bereiken overeenstemming over het digitaal EU-COVID-certificaat.
  • 1 juni
  De EU-gateway, de onderlinge koppeling van nationale systemen, gaat live.
  • 1-30 juni
  Aanloopfase: de lidstaten mogen het digitaal EU-COVID-certificaat invoeren als ze er klaar voor zijn om certificaten af te geven en te controleren en dit ook juridisch geregeld hebben.
  • Midden juni
  De aanbeveling van de Raad over reizen binnen de EU wordt herzien.
  • 1 juli
  Het digitaal EU-COVID-certificaat wordt in de hele EU ingevoerd.
  • 1 juli – 12 september
  Overgangsfase: is een lidstaat er nog niet klaar voor, dan mag deze nog andere formaten gebruiken die door de overige lidstaten in principe moeten worden aanvaard.

  https://www.frontnieuws.com/great-reset-in-actie-communistische-digitale-identiteit-regeling-van-het-world-economic-forum/

 2. Rijk en gelukkig? !
  Dacht het niet.

  Waarom zou er de behoefte zijn de medemensen te vernietigen?
  Grootheidswaan? !

  Zuivere bloedlijnen? !
  Hoe houd je bloedlijnen zuiver?
  Wie bepaalt dat?

  Rijk zoekt rijk op, beïnvloed elkaar.
  Probeert rijker te worden.
  Zoekt gelijken.
  Waanzin, door inteelt? !

  De geschiedenis blijft zich herhalen,de rijken, machtigen zien zichzelf als een soort van god.

  Wat onderzoek deed me concluderen dat veel rijken familiegerelateerd zijn.
  Is dat zuivere bloedlijn?

  Waanzin heerst.

  Dat allemaal door een handjevol rijken.

  Dit zijn gedachten die opkwamen tijdens het lezen van bovenstaand artikel.

  Goed geschreven overigens

 3. Immortal, de tweede kamer probeert Kuipers af te houden.
  Met name Omzicht heeft de moeite genomen om te proberen, eerst te debatteren, voor er in de EU over de qr /digital id word besloten.
  M.i.z. helpt het niet, maar er word geprobeerd, om te debatteren.
  Ook B.B.partij, B.v.NL en FvD, doen hun best.
  Wat helpt, is als deze coalitiepartijen zich niet zo achter de EU zouden scharen.
  NEXIT

  • Ja, ik heb de FvD al eens een mail hierover gestuurd om mensen aan te sporen hun mening te geven op de EU site, maar nooit antwoord gehad. M.i. is die digitale identiteit het eindpunt Trein des Doods.

  • Gamble februari 21, 2022 at 00:20
   2 april 2022 Kuipers zet namens NL-bevolking handtekening om de WHO over onze gezondheid zeggenschap te geven.
   Ben het er totaal niet mee .eens, mij is niets gevraagd.
   JUllIE WEL?

   • de WHO heeft helemaal geen verstand van health ..de wereld is zeer ongezond en dat gaat dan voor de rest bepalen wat gezond is…tja trap er niet in aub…

    • Er valt nergens *niet* in te trappen. Het wordt gewoon gedaan. Snap je. Je hebt op een gegeven moment gewoon helemaal niets meer te zeggen. En met die digitale identiteit wordt je de bek gesnoerd, vandaar dat je vieze mondluiertje nu af mag van Rutte. Je denkt dat je weer *normaal* bent, maar er komt straks een lap om je bek waar je door gaat stikken. Dat is de digitale identiteit. En de WHO gaat bepalen hoe je moet leven, dmv het pandemie formaat dat ze toepassen. Dus. Think again.

  • Denk jullie echt dat de nationale politiek deze mega-transformatie tegenhoudt? Het 4e rijk van schwab wordt al decennialang voorbereid, en Baudet, of wie dan ook zou dit tegenhouden? Vergeet het. Lees de boeken van schwab en je weet wat er komen gaat. Alles is bekend gemaakt, tot en met de robotisering van de mensheid. De huidige mens is alleen te dom om het in te zien, laat staan te keren. Helaas.

   • Dat bedoel ik. Hoe beschermen we ons zelf tegen de baggerstroom die de huidige domme mens veroorzaakt? Van mij mogen ze, maar laat mij met rust.

    • Als de communicatienetwerken NIET werken, is er ook geen controle mogelijk.

     Die torens zijn kwetsbaar genoeg, de straalzenders ook, kabelverbindingen ditto. Met dat in gedachten zijn er wel oplossingen.

  • Die digitale enkelband en eeuwig aan de injecties in een digitale smart city omgeving hou je niet tegen door je te richten op een paar weffers in een onooglijk klein landje.

   De grote “mannen” moeten onschadelijk worden gemaakt…en snel!!!

   De nationale politieke onzin in de westerse landen zijn gewoon nietszeggende muppetshows.

   Stel dat je de swabbelaars van hun politie krijgt (genoeg wakkere mensen en eerlijke verkiezingen), dan wordt Nl bv simpelweg overgenomen door het grote gevaar.

   “We” zijn één Europa wanneer het ze het beste uitkomt en dan weer nationale soevereiniteiten.
   Alles voor de wereldstaatsgreep.

   • Even zoekopdrachtje Pasteur VS Bechamp. Dan even lezen, als je dat machtig bent. Vervolgens even de grijze massa laten werken, tenminste, als je wat van dat spul in je bovenkamer hebt. Als je een virusje hebt weten te isoleren en volgens de Koch postulaten bewezen hebt dat het inderdaad de ziekteverwekker is, krijg je van Stefan Lanka, een voormalig viroloog, 100 duizend Euris uitgekeerd.

    Waarom ‘voormalig’, zeg je? Even nadenken.

 4. Gamble, wat jij dacht, dacht ik ook toen ik de Vernon las.

  Ik schreef: ik vraag me af wat iedereen toch motiveert om er aan mee te doen… zoals die vuile Kuipers. wat motiveert ze… en de media, wat motiveert ze. En gasten zoals Rutte en Trudeau, wat motiveert ze? zou het haat zijn, en minachting? maar zovelen? en zo massaal, en allemaal met volle kracht? ik snap het niet. Dit zou betekenen dat er een laag is in de bevolking die pure haat en minachting koestert voor de medemens. maar hoe zijn ze op die strategische plekken gekomen?

  Hoe kan er massaal en in zoveel lagen van de bevolking toch zo’n ongelooflijke samenwerking tegelijkertijd plaatsvinden die globaal is, en gebaseerd op pure haat en minachting. Er is nog nooit zo’n goede goedgesmeerde samenwerking onder mensen gezien voorheen, op globaal niveau. Alsof er onzichtbare haatvolle fluisteringen hebben plaatsgevonden en ze allemaal hetzelfde zijn ingefluisterd, op hetzelfde moment. Heeeeeeeel raar deze walgelijke verderfelijke samenwerking.

  • (Alsof er onzichtbare haatvolle fluisteringen hebben plaatsgevonden en ze allemaal hetzelfde zijn ingefluisterd, op hetzelfde moment. Heeeeeeeel raar deze walgelijke verderfelijke samenwerking.)

   Er zijn hier andere krachten bezig.. Hoe krijg je het anders voor elkaar om bijna 7,4.000.000.000 miljard mensen te sturen???

  • Op een feestje even een blikje kinderen opentrekken en voordat ze het doorhebben deze politieke mennekes en vrouwkes op de gevoelige plaat zetten, met ook wat van die half nakende kinderkes in beeld. Heb je ze voor eeuwig in de tang en kan je ze de meest vreselijke rottigheid laten uithalen.

 5. Of het nou aan de Jew of aan ene Satan ligt, het eindresultaat van alle waanzin die nu aan het doordenderen is, komt precies hier op neer:

  “When talking with Dietrich Eckart, the Führer once said: “What you once wrote is probably true. One can only understand the Jew when one knows what his final goal is: To control the world in order to destroy the world. He believes he must dominate all of humanity to, as he claims, establish paradise on earth. Only he can do that, he imagines. But even in the means he chooses, one can see that it will lead him to a different end. Although claiming to lead humanity to the heights, he torments it into a state of desperation, into insanity, into collapse. If he is not stopped, he destroys them. He is driven to that, although he dimly realizes it will mean his own destruction. He can do nothing else; he is forced into it. The chief cause of his hatred, I think, is his realization that he depends on the existence of his victim. He has to destroy someone, while realizing that that inevitably means his own destruction. You might call it: The tragedy of Lucifer.” ”

  Het eindresultaat van alles wat nu uitgerold wordt, zal een trieste smerige rotzooi zijn, waarin zielige hoopjes ellende, die op mensen lijken, rondstrompelen onder een verduisterde hemel, op een Aarde waar niks meer groeit, met rottend water dat stil staat. En dat allemaal dankzij die geweldige “Great Reset” die de verbetering moet voorstelling.

  Ze zitten inderdaad overal tegenwoordig, over de hele wereld verspreid, en fluisteren alle useful idiots pure haat in zodat die meedoen aan hun verderfelijke plannen voor wereldmacht; om bijna 7,5 miljard mensen aan de ketting te leggen.

  • Alle wereldwijd uitvoerende useful idiots hebben inmiddels een forse bankrekening ( de meerderheid is te koop ) van de ” deep state “, of worden in opdracht van hen om zeep gebracht bij tegenwerking cq verzet.

 6. Waar ik me meer zorgen over maak: in EU verband wordt er nu gewerkt aan articial intelligence. Dat is het brein, dat gaat bepalen wie er leeft–of niet.
  G5 is de boodschappen jongen, en de ingespoten rotzooi de uitvoerende beul.

  Ik ben blij dat ik geen 20 meer ben.

  De enige oplossing voor deze massa fascistische moordpartij is een bloedige omwenteling, waarin alles wat links is wordt afgemaakt.
  Dat is DE manier om het mensenras “zuiver”te houden

  • Mijn mening is alles van boven af uit roeien het geld dat nu in omloop is blokkeren en ons eigen nieuw geld te creëren uit de EU en heel veel van die nutteloze instellingen verbieden en zeker geen vluchtelingen meer opnemen want daardoor hebben zij ons tegen mekaar uit gespeeld en het volk kijk lijdzaam toe hoe ons land een heel groot vluchtelingen kamp is aan het worden.

  • Ja, dat loop ik ook al constant te herhalen – ik zet de timeline constant neer, ik zet de EU website constant neer waar je je mening kan geven. Maar niemand reageert er op. Eind juni is de digitale beklap ingepland, de ketting om je leven.

   Ik zei dit al vanaf het moment dat de stok in je neus geduwd werd. Dus, ja, wat gaan we er aan doen. Dat vroeg ik een tijd terug ook al, heeft iemand de behoefte aan gesprekken om ons te beschermen tegen de shitzooi…. Maar niemand reageert.

 7. Ja ik hoor het tuig van Rutte nog roepen Wilders is een gevaar voor de democratie maar wie heeft de democratie nu om zeef geholpen schaapje Rutte heeft jullie misbruikt en zal jullie en het goede volk de wappies genoemd op een nieuwe manier uitmoorden en nu is het huilen met de pet op, weten jullie nog die duizend euro die Rutte ons heeft beloofd maar toen hij gekozen was als president was hij het vergeten en vervolgen riep hij ieder zal er beter van worden de grote reset stel dom oren maar wat jullie wel hebben gekregen is de giftspuit en voor de rest allemaal het tegen over gestelde, armoede oorlog en het uit moorden van hele bevolking waar hij jullie ook nog voor gebruikt maar op het slachtveld zal jij van deze moordenaars elite en rijken aan treffen sukkels.

 8. De oorlog wordt als kapstok misbruikt om de Great Reset er doorheen te rommelen. Velen zullen aan de bedelstaf raken en wat het kabinet betrekt mogen ze cake eten.

 9. Bah. Vreselijk om te zien hoe het westen zichzelf opknoopt terwijl je met een kleine groep verstandigen machteloos moet toekijken hoe LOSERS zoals mark rutte & co ons allemaal naar de hel leiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in