Ik weet dat sommigen in het Westen suggereren dat er misschien een manier is om te onderhandelen over een einde aan de oorlog in Oekraïne en ik denk dat ze niet begrijpen wat Rusland nu waarschijnlijk zal eisen om zo’n deal te sluiten. Om te beginnen, zal Rusland aandringen op het veiligstellen van de rechten op het hele grondgebied ten oosten van de rivier de Dnjepr en op een speciale status voor Odessa? Ik denk van wel. Odessa zou niet langer door Oekraïne worden geregeerd. Ik verwacht ook dat Rusland (niet-onderhandelbaar) de arrestatie en vervolging zal eisen van degenen die verantwoordelijk zijn voor de moord op 42 Russisch sprekende Oekraïners in 2014, die hun toevlucht zochten in het Vakbondshuis, schrijft Larry Johson.

Ik verwacht ook dat Rusland de ontmanteling zal eisen van de Aegis-raketsystemen van de NAVO in Polen en Roemenië en een verbod op het stationeren van Amerikaanse of NAVO-troepen in landen die aan Oekraïne grenzen. In het licht van Ruslands verklaarde doel van denazificatie zou het me niet verbazen als Rusland eist dat de wetten van Oekraïne worden veranderd en dat aan nazi’s gelieerde partijen en symbolen worden verboden.

Totdat Oekraïne een onomkeerbare nederlaag lijdt op het slagveld, denk ik dat er weinig stimulans is voor de Verenigde Staten en haar NAVO-bondgenoten om een van de hierboven beschreven standpunten in overweging te nemen. Wat mij zorgen baart, is dat de regering Biden zo veel van haar herverkiezingsstrategie heeft gebaseerd op een succes in Oekraïne, dat ze iets stoms zal doen en zal escaleren door Amerikaanse militairen in te zetten om gevechtsvliegtuigen of tanks of Bradley gevechtsvoertuigen te besturen. Dit betekent dat Amerikaanse militairen in grote aantallen zullen sterven in Oekraïne en mogelijk politieke druk in de Verenigde Staten zullen genereren om de oorlog uit te breiden. Als Biden echter Amerikaanse militaire troepen het bevel geeft om zonder toestemming van het Congres ten strijde te trekken in Oekraïne, denk ik dat dit een politieke vuurstorm in Amerika zal ontketenen die de rest van zijn presidentschap zal opslokken.

  Er was nooit een uitweg in Oekraïne

Het Westen begrijpt niet dat Rusland van mening is dat het de oorlog in Oekraïne aan het winnen is en dat het thuis geen economische of politieke schade lijdt. En als je de internationale arena meerekent, is de oorlog een zegen gebleken voor de inspanningen van Rusland om een nieuw internationaal financieel/handelssysteem te helpen creëren dat de controle van Washington omzeilt. Met andere woorden, Rusland heeft weinig reden om te onderhandelen over concessies van Rusland.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Martin Armstrong: Waarom Oekraïne moet verliezen om de wereld te reddenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSituatierapport 12/06/23: Oekraïne heroriënteert en maakt doorbraken op de oostelijke as – Update!
Volgend artikelKievs troepen zijn “geblokkeerd” in Zaporizhzhya en Bakhmut – Russen “lokken” Oekraïners in “kill zones” (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. ONDERHANDELEN:::::: ALLES TEN OOSTEN VAN DE RIVIER DE DJEPER, EN DE KRIM EN ODESSA. TERUG GEVEN AAN RUSLAND. ‼️‼️
  En als de wereld slim is geven ze Polen ook hun deel terug en er was nog een gebied wat oorspronkelijk ook niet Ukraine was……alles terug geven……
  Herstel de grenzen nu.❗️ Anders blijft het oorlog. ‼️

  En afrekenen met de Nazi’S in het land. Dit zal een open wond in deze maatschappij blijven als dit niet wordt uitgeroeid…… ( we zien het in onze westerse maatschappij hoe het afloopt als er niet voldoende is afgerekend met de nazis uit 40-45 ) ❗️Een goed verstaander heeft hier een half woord nodig…..❗️

  Het laatste stukje uit dit artikel dat het westen niet begrijpt dat Rusland aan het winnen is, komt door de desinteresse van westerse mensen. ( typisch voorbeeld “eigen schuld dikke bult” )
  We hebben het te goed om notie te nemen van wat rondom ons gebeurt.
  We hebben een mentaliteit van “ het zal mijn tijd wel duren”

  Zodra de DE—-DOLLARISATIE zich wereld wijd gaat doorzetten en Europa ook mede door het domme bestuur van onze eigen EUROPESE Unie in verval gaat komen, zullen ze/ we nog piepen‼️ ( ik ook hoor)
  Ook het “ klimaat “ spelletje “ van de EU gaat ons heel veel geld en MAATSCHAPPELIJKE ONRUST EN UITEINDELIJK EEN STERKE FINANCIËLE ONRUST EN NEERGANG GEVEN.

  ( Excuus voor mijn scherpe kritiek)

 2. Rusland heeft al jarenlang diverse pogingen gedaan voor een dialoog, dus Rusland blijft denk ik doorgaan met vechten.

  • ….yep, er komen geen onderhandelingen behalve als Amerika Oekraïne ineens laat barsten, wat goed mogelijk is…handel in kinderorganen is een perfect excuus….goed verkoopbaar aan de achterban. En Europa volgt wel …..

   maareuh….Rusland gaat niet onderhandelen met lui die alle eerder afspraken niet nakomen….dat ijzeren gordijn word terug gehangen aan onze grenzen…wereldvrede is niet meer mogelijk denk ok, nu komt de 100 jaar haat…

   • Nederland heeft zijn eigen muur gebouwd voor de kust dmv. windmolens. Geen kip die het door heeft.
    Kijken naar het oosten, maar de muur staat in het westen.
    Daar komt niemand straks doorheen om NL te ontvluchten.

 3. “Wat kan Rusland eisen om te onderhandelen over een einde in Oekraine?”

  Onderhandelen met het georganiseerde jodendom zal naar mijn mening naar uitstel leiden, niet naar vrede maar naar het voortbestaan van de unipolariteit, laat de Russen a.u.b. hun speciale militaire operatie afmaken, zich distancieren van het kwaadaardige Westen, onderhandelen met de vijand zal betekenen dat de kwaadaardige entiteiten van 1600 Pensylvania Avenue een tweede front tegen Russland proberen te ontsteken, Sevië lijkt mij een kandidaat bij uitstek om de 3e wereloorlog te ontsteken in Europa zoals we van de Amerikanen gewend zijn.

  • ik zag op you tube bij Douglas Mc Gregor dat er Turkse NAVO troepen gestationeerd worden in Kosovo om de onrust onder de Servische minderheid in Kosovo de kop in te drukken. Interessante daaraan is dat de NAVO Erdogan nu weer wel als grote vriend beschouwd, terwijl ze hem eerder hebben proberen weg te werken met een militaire coupe en de NOS er duidelijk over was dat Erdogan wat hen betreft liefst zo snel mogelijk zou moeten vertrekken. Rutte en Erdogan waren voor de oorlog ook geen vrinden… speelde Teflon premier Rutte – toen een Turkse minister ons land uitgezet werd.
   Gevolg Griekenland “omringt” door Turkse troepen…
   Erdogan (die ook al een stukje land in Syrië aan zijn land heeft toegevoegd) ziet wellicht zijn kans schoon voor meer invloed in de Balkan.

 4. Zolang er nog Oekraieners afgeschoten kunnen worden zal de VS geen onderhandeling toestaan. Rusland zal geheel Oekraiene moet inlijven want anders doet het westen dat en komen er alsnog wapens aan de grens.

  Als de Oekraieners op zijn en Rusland moe gestreden zal de NAVO haar leger aan de frontlijn plaasten. Een nieuwe ijzeren gordijn.

 5. Oh oh wat erg als er Amerikaanse militairtjes sterven. Ze gaan toch echt vrijwillig. Al die militairtjes die vrijwillig naar andere landen gaan om te vechten mogen echt een pijnlijke dood sterven. Gestoorden. Laat ze maar vlot gaan, dan zullen ze meemaken hoe het is als Poetin de ware kracht van zijn leger laat zien….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in