Groot-Brittannië ontwikkelt zich steeds sneller tot een multi-criminele hotspot. Vooral Londen – onder zijn moslim-burgemeester Sadiq Khan – wordt geconfronteerd met een ongekende golf van migrantengeweld. Alleen al vorig jaar werden in de Britse hoofdstad ongeveer 120 mensen gedood, velen door mesaanvallen, gepleegd door buitenlandse bendes en groeperingen, met 23 doden onder de 18 jaar. En het moorden gaat onverminderd door. Volgens de Britse media is een zevenjarig meisje op brute wijze met een mes vermoord in de stad Bolton. De wrede misdaad kan een terroristische aanslag zijn geweest.

Foto: Queens Park, Bolton, © Rept0n1x / Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Vrouw sneed  keel van kind door

De politie werd in de middag van 22 maart naar het Queens Park in Bolton gealarmeerd omdat er na een steekpartij een noodoproep werd gedaan. Hoewel de politie en de hulpdiensten snel ter plaatse kwamen, waren ze niet in staat om het leven van het kleine meisje te redden, schrijft Unser Mitteleuropa. Ze liep zulke ernstige steekwonden op dat ze ter plaatse stierf. Een 30-jarige vrouw werd vastgehouden door een voorbijganger, zij zou naar verluidt het kind volkomen buiten zinnen hebben neergestoken en onder andere haar keel hebben doorgesneden.

Groot-Brittannië begint met het registreren van etniciteit van Corona-geïnfecteerden

Veel gezinnen namen hun kinderen die dag mee voor een wandeling of picknick in het stadspark. Het is daarom niet uitgesloten dat dit een gerichte terroristische aanval was. Steeds weer voeren islamisten (waaronder vrouwen) in Groot-Brittannië terroristische aanslagen uit met messen op onschuldige voorbijgangers.

VK: 85% van de Covid-19 doden zijn gevaccineerden, het aantal sterfgevallen onder kinderen is met 83% gestegen sinds zij de prik kregen aangeboden, de Covid-19 vaccins hebben een negatieve effectiviteit van maar liefst -132%

3 REACTIES

  1. Islam produceerd alleen : hate, death, destruction and stupidity. Importeren van deze cult is het begin van de ondergang van je eigen land.

    • wil je een hater zien kijk dan in de spiegel. Fransen kookten Algerijnen levend en sneden foetussen uit de buik van zwangere vrouwen, waarna ze er mee gingen voetballen. Waterboarden ook favoriet bij de confiscatie van Algerije door Frankrijk. Massale verkrachtingen idem. Abu Gharaib Irak. Fallujah and birthdefects. 50 % van de zwangerschappen eindigde in miskramen of gruwelijke geboortedefekten door illegaal gebruik van wit fosfor en plutonium gevulde bommen door US militairen. 4,5 millioen dode Vietnamezen en het tellen gaat nog steeds door vanwege het gebruik van Agent Orange. En nu de huidige genocide op alle volken ter wereld door de machthebbers die de farmaceutische industrie aansturen. In de Sunni Koran staat dat er nooit sekten binnen islam gevormd mochten worden. Er zijn er velen. De Shia waar Ali leider van werd. .Wahabi islam. google eens wie dat opgericht heeft. Onderzoek dat deze tak de islam in Inndonesie vrijwel geheel overgenomen heeft en door alle financiele schenkingen dat ook in het bestuur van een moskee in Rotterdam probeerde. In Amersfoort werd dergelijke financiele steun geweigerd en werd de moskee gebouwd door de donatie van vele sieraden van de vrouwen en geldschenkingen van iedereen. iets wat ik autochtonen in NL nog moet zien doen. Alhoewel in het verleden ook in de kerken schenkingen en donaties gebruikelijk waren. Maar de kerken zijn in NL al lang leeggelopen en daardoor een afname van de cohesie in alle westerse landen waar hetzelfde gebeurde. Het Kalergi Couwenhove plan. Oorlogen door het westen op illegale gronden gevoerd in vele landen. Zwaar getraumatiseerde mensen die vanwege de Conventie van Geneve westerse landen binnen konden komen. het was de bedoeling dat het totaal fout zou gaan. De moslim Avicenna, Spanje, bracht de europese landen uit de donkere Middeleeuwen. Ze vonden het cijfer 0 uit. Marokkanen en Algerijne om hulpt gevraagd door Charles de Gaulle bevrijden NL in WW II. Hun graven in Zeeland. Stop met haatzaaien en leer eens wat echte geschiedenis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here