Groot-Brittannië ontwikkelt zich steeds sneller tot een multi-criminele hotspot. Vooral Londen – onder zijn moslim-burgemeester Sadiq Khan – wordt geconfronteerd met een ongekende golf van migrantengeweld. Alleen al vorig jaar werden in de Britse hoofdstad ongeveer 120 mensen gedood, velen door mesaanvallen, gepleegd door buitenlandse bendes en groeperingen, met 23 doden onder de 18 jaar. En het moorden gaat onverminderd door. Volgens de Britse media is een zevenjarig meisje op brute wijze met een mes vermoord in de stad Bolton. De wrede misdaad kan een terroristische aanslag zijn geweest.

Foto: Queens Park, Bolton, © Rept0n1x / Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Vrouw sneed  keel van kind door

De politie werd in de middag van 22 maart naar het Queens Park in Bolton gealarmeerd omdat er na een steekpartij een noodoproep werd gedaan. Hoewel de politie en de hulpdiensten snel ter plaatse kwamen, waren ze niet in staat om het leven van het kleine meisje te redden, schrijft Unser Mitteleuropa. Ze liep zulke ernstige steekwonden op dat ze ter plaatse stierf. Een 30-jarige vrouw werd vastgehouden door een voorbijganger, zij zou naar verluidt het kind volkomen buiten zinnen hebben neergestoken en onder andere haar keel hebben doorgesneden.

Groot-Brittannië begint met het registreren van etniciteit van Corona-geïnfecteerden

Veel gezinnen namen hun kinderen die dag mee voor een wandeling of picknick in het stadspark. Het is daarom niet uitgesloten dat dit een gerichte terroristische aanval was. Steeds weer voeren islamisten (waaronder vrouwen) in Groot-Brittannië terroristische aanslagen uit met messen op onschuldige voorbijgangers.

Na verkrachtingen: "Twitter tolereert racisme tegen blanken"

1 REACTIE

  1. Islam produceerd alleen : hate, death, destruction and stupidity. Importeren van deze cult is het begin van de ondergang van je eigen land.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here