Kathedraalkoor opgeheven – is te blank

3
Foto ter illustratie

Aangezien het kathedraalkoor in het Britse Sheffield te blank is en niet genoeg wordt beschouwd als een afspiegeling van de “diversiteit” van de stad, is het met onmiddellijke ingang ontbonden. Tegelijkertijd eist men een “serieuze verandering” en een “hernieuwde ambitie voor betrokkenheid en inclusie”.

Volgens de domproost Peter Bradley van de kathedraal bestaat het risico dat de kerkmuziek als te “elitair” wordt beschouwd als het koor te blank is. Het feit dat velen van hen ook op privé-scholen of thuis opgeleid worden, zou het “elitaire” beeld nog verergeren.

Het nieuws werd in een brief aan de 30 koorleden afgeleverd waarin was geschreven dat men weer van voren af aan begint, zonder hun deelname.

Naar aanleiding van de verbanning werd een naamverzamelingsactie met meer dan 7.000 handtekeningen gerealiseerd om het koor in zijn huidige vorm te redden.

Vanuit de kerk zegt men dat ze proberen mensen te bereiken die misschien nooit hebben overwogen om lid te worden van een kerkkoor.

Katholieke kardinaal waarschuwt dat Europa kan worden weggevaagd met massamigratie: “Net zoals Rome werd binnengevallen door barbaren”

  VK COVID-19 sterfgevallen: 87% van de overledenen was gevaccineerd
Vorig artikelAsielzoeker achtervolgde 84-jarige Zweedse vrouw met de intentie haar te verkrachten: “Ik ga je neuken!”
Volgend artikelLerares eist dat op school Duits gesproken wordt: Nu moet ze gestraft worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. De lafheid kent geen grenzen !! Dit werd echter reeds beschreven door Chesterton in zijn boek : The Flying Inn”. (in 1913).
    Hier past één citaat bij, dat alles kernachtig samenvat :
    “If all of the dead allied soldiers could see their countries now, they would have thrown down their weapons and fought with the Germans.” -David Irving “(=einde citaat).

  2. Enigma!= David Irving had grooooot gelijk!!! Hij was een fantastische spreker over niet alledaagse onderwerpen uit WWO II. Daarom werd hij ook gezocht én gepakt door de lafaards van het Duitse ( linkse ) gerecht!!! Hij zat voor zijn vrije meningsuiting in de gevangenis, ja, Den Bak, om te zeggen wat je overtuiging is!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in