Foto ter illustratie

Ook het wegverkeer wordt voor Duitser steeds gevaarlijker sinds Merkel de grens heeft geopend. Een 63-jarige fietser moest dit in Rostock ervaren. Hij werd door een Somaliër met een bus overreden.

In Rostock (Mecklenburg-Vorpommern) heeft zich een levensgevaarlijke aanslag in het wegverkeer voorgedaan. Een illegale immigrant uit Somalië had vrijdagochtend niets beters te doen dan een openbare bus te kapen. Aangezien illegalen nu sinds kort ook als treinbestuurder worden ingezet, dacht hij blijkbaar dat hij de busdienst op straat zonder meer kon overnemen, schrijft auteur Roscoe Hollister op Anonymousnews.

De geïmporteerde hobbybuschauffeur gaf direct vol gas en raasde door de stad. Op het fietspad bij Grünen Tor, dat overgaat in de Lange Strasse, fietste op dat moment een 63-jarige man. Nietsvermoedend fietste de Duitser op voorbeeldige wijze over het fietspad en genoot van de eerste zonnestralen van de dag. Hij had geen idee dat dit plezier niet lang zou duren.

Gemeente wint: Duitse gepensioneerde moet zijn huis verlaten voor asielzoekers

Somaliër overrijdt de 63-jarigen

Toen de Somaliër de fietser zag, duurde het maar een fractie van een seconde voordat de 21-jarige zwarte de beslissing nam om een andere persoon te doden als onderdeel van zijn pleziertocht in de bus. Hij stuurde de bus het fietspad op en reed met volle snelheid op de 63-jarige. De impact gooide de oudere heer uit zijn zadel en meters verder op de weg.

De volledig gesloopte fiets was nu slechts de geringste zorg van de senior. Hij moest met zware verwondingen naar het ziekenhuis worden gebracht. Gelukkig hebben voorbijgangers onmiddellijk de hulpdiensten gewaarschuwd en vermoedelijk het leven van het slachtoffer gered. Zichtbaar tevreden wachtte de Somaliër rustig op de plaats delict totdat de reddingsdiensten en de politie arriveerden.

Dekra [Duitse inspectie instelling op het gebied van motorvoertuigen, red.] was ook ter plaatse in het kader van het verkeersongevallenonderzoek. Na het opstellen van het verkeersongevallenrapport en de bijbehorende strafrechtelijke aanklacht wordt het strafrechtelijk onderzoek overgenomen door de recherche. Het valt nog te bezien of de Somalische busterrorist een milde straf krijgt. Overigens doet de Duitse pers er momenteel alles aan om het incident stil te houden.

Illegale migranten in Duitsland: Wij zijn gasten en verwachten meer luxe!

Vorig artikelHier bestormen migranten het Siciliaanse toeristenparadijs
Volgend artikelDe White Power-beweging krijgt de schuld van de BLM-rellen in de Verenigde Staten
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in