Op woensdagochtend werd het harmonieuze leven van degenen die hun vakantie vieren op het strand in Marina di Ragusa op Sicilië ruw onderbroken door aanstormende migranten. Elke dag steken steeds meer migranten de Middellandse Zee over naar Italië en Europa.

Afgelopen dinsdag deed Frontnieuws verslag van scènes waarin zogenaamde vluchtelingen uit Tunesië in Italië aankwamen, waarbij velen opmerkten dat ze meer op toeristen leken dan op asielzoekers die bescherming nodig hadden. Onder degenen die reageerden was de voormalige minister van Binnenlandse Zaken van het land, Matteo Salvini, die zei dat de nieuwe linkse regering van Italië een grap heeft gemaakt.

Hier landen ‘vluchtelingen’ in Italië aan – met hond, smartphone en sieraden

Woensdag is het weer Salvini die de aandacht vestigt op een nieuwe video die wordt verspreid, dit keer over migranten die een Siciliaans strand bestormen. Het kleine kustplaatsje aan de zuidoostkust van Sicilië leeft onder andere van het toerisme.

Backup:

 

Explosieve situatie op Lampedusa

Nadat de pendeldienst over de Middellandse Zee is toegenomen, waarschuwt burgemeester Salvatore Martello op het eiland Lampedusa dat de situatie het breekpunt bereikt en dat de situatie als explosief wordt beschreven. Op dit moment komen vooral Libiërs en Tunesiërs.

Alleen al in de afgelopen dagen zijn er meer dan 1000 migranten op het kleine eiland aangekomen, waarvan de opvangcapaciteit al overbelast is.

De situatie is nu onbeheersbaar. Het is een noodsituatie. Als de regering de noodtoestand niet afkondigt, zal ik dat doen, zegt Martello.

De oppositie is kritisch.

De Tunesische regering moet iets doen, ze moeten met ons samenwerken om deze golf te stoppen. Italië kan niet alleen gelaten worden, zegt Anna Maria Bernini van de Forza Italia-partij.

Ze wijst er ook op dat er in Tunesië geen oorlog gaande is.

  Italiaanse inlichtingendienst waarschuwt: 20.000 migranten in Libië klaar om Europa binnen te vallen

Een gelijkende aanlanding op Lampedusa:

 

Militaire actie

Om te voorkomen dat migranten op Sicilië de quarantaine doorbreken en de orde te handhaven, heeft de regering 400 soldaten naar het gebied gestuurd.

Journalist bekent: “We mogen de waarheid over de migranteninvasie niet rapporteren”

Vorig artikel“Ellen” wordt onderzocht op racisme en intimidatie
Volgend artikelTerreuraanslag in Duitsland: Somaliër kaapt bus en heeft 63-jarige fietser overreden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Op 5 km. van de kust, in zee, een netwerk van prikkeldraad aanleggen, nét onder de waterspiegel, zoals Australië doet tegen haaien. Rubberbootjes kunnen slecht prikkeldraad.

  2. Ja de boten die deze mensen afzetten aan land moet gelijk getorpedeerd worden en de vluchtelingen gewoon afschieten dan zal het pas stoppen , ik weet dat er veel mensen dit niet onder ogen willen zien maar waar lig de oplossing dan wel als zij zich niet aan regels hoeven te houden maar de inwoners wel, dat is voor mij niet te begrijpen dat is weer zo een voorbeeld met twee maten meten.

    • Helemaal juist, het feit is dat als ze éénmaal in het land zijn, ook helemaal geen moeite doen, om maar enige bijdrage te leveren, het enige wat ze kennen zijn hun rechten, plichten, dat woord kennen ze niet, sluit ze op in een kamp en laat ze elkaar maar kapot maken, het zijn ook bijna altijd alleenstaande mannen, het uitschot van al deze landen, niemand wil ze, en dan roepen de beleidsmakers, maar ja maar deze mensen moeten geholpen worden, jaja, ik help ze wel, ik geef ze eten een dak een bed een bad, en dan vermoorden ze mij, en gaan ze ook meestal nog vrijuit, want deze mensen hebben hun nog niet kunnen aanpassen aan onze samenleving, dus ze verdienen wel een tweede kans, roepen ze dan, ik heb ook recht op een tweede kans, helaas heb ik die niet omdat ze mij vermoord hebben, mr/mv de minister, beleidsmakers, nazi zwijnen, moordenaars, crapule van de aller vuilste soort, kankerjoden, tifus tering plutochraten , de boemerang hebben jullie gegooid, jullie krijgen hem terug, geloof me, jullie worden meteen terecht gesteld, executie uitvoeren, geen genade, misdaden tegen de mensheid staat de doodstraf op door de kogel of ophanging, eens kijken wat jullie dan staan te roepen op het schavotje, ik hoor niks, niemand kan u horen, ik versta u niet, bestraft met de doodstraf, punt, geen discussie mogelijk, waarom niet, jullie hebben ook niet naar het volk geluisterd, enkel jullie eigen zakken gevuld op de kap van de mensheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in