De islam- en immigratie-kritische partij Stram Kurs heeft een tekenwedstrijd aangekondigd waar de Mohammedaanse pedofeet zelve op gepaste manier geportretteerd moeten worden.

Op 20 mei vindt het evenement plaats in tien verschillende Deense steden. Stram Kurs kondigt aan dat men zich geen zorgen hoeft te maken over hun veiligheid, de politie zal aanwezig zijn.

 

“Ter gelegenheid van de Internationale Teken Mohammed-dag, 20 mei 2020, zal de Stram Kurs een nationaal evenement organiseren in alle grote Deense publieke kringen. Sinds de tekeningen van Mohammed van de Jyllands-Posten hebben maar weinig mensen het aangedurfd om Mohammed te confronteren. Helaas is dit ook te zien in Denemarken, waar de islamisering in volle gang is. Deze islamisering wil Stram Kurs stoppen.

In alle 10 steden krijgen de leden van de partij en de aanwezige burgers de kans om Mohammed te tekenen.

Het evenement vindt plaats op verschillende tijdstippen in afzonderlijke omgevingen. Kijk waar en wanneer in uw omgeving:

Stram Kurs Nordjyllands Storkreds
Stram Kurs Vestjyllands Storkreds
Stram Kurs Østjyllands Storkreds
Stram Kurs Sydjyllands Storkreds
Stram Kurs Fyns Storkreds
Stram Kurs Sjællands Storkreds
Stram Kurs Københavns Omegns Storkreds
Stram Kurs Nordsjællands Storkreds
Stram Kurs Bornholms Storkreds

Er zal politie aanwezig zijn gedurende het hele evenement, zodat iedereen zich veilig kan voelen. We hopen zo veel mogelijk van jullie te zien voor een goed politiek gesprek, tekenen en plezier.

Partijleider Rasmus Paludan zal ook verschillende locaties in het land bezoeken.

Het vereist niet grote tekenvaardigheid om bij te wonen, want niemand weet hoe Mohammed eruit zag en waarschijnlijk was hij erg lelijk. Misschien zelfs zo lelijk als zijn ideologie.

Alle tekeningen worden beoordeeld in de wedstrijd voor de 3 beste tekeningen van Mohammed:

1e prijs: DKK 1.000 (€ 135)
2de prijs: DKK 500
3de prijs: DKK 300″

Migrant: “Jullie Denen zijn beesten, jullie zullen uitgeroeid worden”

  Asielzoekers achter Corona-uitbraken in Denemarken
Vorig artikelCovid-19 heeft twee keer zoveel Amerikanen gedood als een jaar gewone griep
Volgend artikelMerkel & EU hebben Duitsland en Europa afhankelijk gemaakt van China
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. …kan leuk worden….maar als het de moslims niet aanstaat, kunnen ze altijd nog naar de Sahara…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in