Volgens officiële gegevens zijn in Covid-19 meer dan 69.000 Amerikanen overleden, vergeleken met het griepseizoen 2018-2019, waarbij naar schatting 34.157 Amerikanen zijn omgekomen. Dit in slechts twee maanden en ondanks uitgebreide infectiepreventiemaatregelen.

Volgens het Amerikaanse Ministerie van Volksgezondheid CDC varieert het aantal sterfgevallen in de seizoensgriep tussen 12.000 en 61.000 doden.

Het CDC waarschuwt ook dat, hoewel we nu enkele positieve signalen zien dat Covid-19 in dalende lijn is, er een nieuwe golf begint, die in juni begint. Hun voorspellingen wijzen op ongeveer 3.000 doden en 200.000 nieuwe infecties per dag in juni. Dit komt omdat velen nu moe worden van het dragen van mondkapjes en andere quarantainemaatregelen.

Hoger risico voor zwarten en minderheden in Engeland om te sterven aan Covid-19

  Schokkend experiment: Amerikanen tekenen petitie om ongevaccineerden te arresteren en op te sluiten
Vorig artikelHardhandige politiekrachten grijpen Coronademonstranten
Volgend artikelTeken Mohammed wedstrijd aangekondigd in Denemarken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Tsja. Overlijden aan griep of longontsteking betekent dat het ziekenhuis maximaal $5.000,- vergoed krijgt van de verzekering. Overlijden aan corona betekent dat het ziekenhuis maximaal $13.000 vergoed krijgt van de verzekering. Goh, hoe zou het komen dat er niemand meer overlijdt aan griep of longontsteking oid?
  Trouwens, eventjes wat cijfers naast elkaar leggen.
  Stel dat het aantal doden door corona in de VS op zou lopen tot 200.000.
  Op een bevolking van ruwweg 350.000.000 is dat dus ongeveer 0.057% van de bevolking.
  80% van de doden vallen in de leeftijdscategorie 70+
  Dus voor de hele rest van de bevolking blijft dan 20% van 0.057% over. Dan hebben we het dus over een percentage dat vrijwel verwaarloosbaar is en zeer zeker geen reden om de hele economie om zeep te helpen.

 2. Er is dus weer een plandemie door de elite geplant! Alles is gewoon bedoeld om ons en de wereldbevolking te vernietigen en uit te dunnen! Laat je niet voorliegen! De media is in handen van onze links zionistische vijand! Verzet U!

 3. ‘Hoewel onze beoordeling tot slot gericht was op niet-farmaceutische maatregelen die tijdens grieppandemieën moeten worden genomen, zouden de bevindingen ook van toepassing kunnen zijn op ernstige seizoensgebonden influenza-epidemieën. Bewijs uit RCT’s van handhygiëne of gezichtsmaskers ondersteunde geen substantieel effect op de overdracht van door laboratoriumonderzoek bevestigde influenza, en er was beperkt bewijs voor andere milieumaatregelen.

  Deze studie werd uitgevoerd ter voorbereiding van de ontwikkeling van richtlijnen door de Wereldgezondheidsorganisatie over het gebruik van niet-farmaceutische interventies voor pandemische influenza in niet-medische omgevingen.

  Deze studie werd ondersteund door de Wereldgezondheidsorganisatie. JX en MWF werden ondersteund door het Collaborative Research Fund van de University Grants Committee of Hong Kong.’

  https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/26/5/19-0994_article

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in