Ik weet dat het scherm vuil is. Negeer dat. Ik weet dat het in het Deens is. Negeer dat ook. Deze grafiek toont het aantal patiënten in Denemarken die voor Covid in het ziekenhuis zijn opgenomen sinds de vaccins in december 2020 beschikbaar kwamen, schrijft Alex Berenson.

Denemarken is een van de meest gevaccineerde landen ter wereld. Ruwweg 95 procent van de Denen boven de 12 jaar is gevaccineerd, en bijna twee derde heeft een booster gehad. Denemarken maakt ook een uitbraak van Omicron door die zijn weerga niet kent.

De grafiek splitst de ziekenhuisopnames uit naar vaccinatiestatus. Donkerblauw is volledig gevaccineerd, lichtblauw is ongevaccineerd. Ja, de ongevaccineerden maken meer dan hun deel van de bevolking uit. Dat weten we.

Maar onthoud: IN LIBERALEN, ZEER GEVACCINEERDE LANDEN ALS DENEMARKEN, IS VACCIN-TWIJFEL GEEN DING. NIET OP ENIGE BETEKENISVOLLE MANIER. De ongevaccineerde ouderen zijn grotendeels ongevaccineerd omdat ze dat niet kunnen zijn. Ongevaccineerd zijn is een MARKER voor ziekte. Natuurlijk hebben de ongevaccineerden een onevenredig grote kans om in het ziekenhuis opgenomen te worden voor Covid.

Dus negeer het drie-kaarten-spel dat de volksgezondheidsautoriteiten en de media sinds de zomer hebben gespeeld, toen duidelijk werd dat de vaccins infectie of overdracht niet tegenhielden. Vergeet de relatieve ratio’s.

Kijk in plaats daarvan naar de hele grafiek, hoe de trend van ziekenhuisopnames is veranderd in de afgelopen 13 maanden. De menselijke biologie is overal hetzelfde. In de lente en zomer werkten de vaccins. Het aantal gevallen daalde bijna tot nul. Een wonder van biotechnologie.

Maar het wonder – het dubieuze wonder van door het vaccin opgewekte spike-eiwit antilichamen – hield geen stand.

  Klokkenluidster: Pfizer's voornaamste doel is het immuunsysteem van de mens te bewapenen om zichzelf te doden

Tegen september was de bescherming van het vaccin tanende. De donkerblauwe lijn (gevaccineerden) werd dikker ten opzichte van de lichtblauwe lijn, hoewel dat falen werd gemaskeerd door een algemene daling van het aantal gevallen na de zomergolf.

Toen, half oktober (2021-week 41), begon een nieuwe golf. De vaccins hielden die niet tegen. Zodra Omicron toesloeg, versnelde het aantal ziekenhuisopnames exponentieel.

Nu heeft Denemarken – 95% volwassenen gevaccineerd, 65% geboosterd Denemarken – MEER COVID-ZIEKENHUISOPNAMES DAN VOORDAT EEN ENKELE DEEN EEN ENKEL MRNA VACCIN KREEG. EN DE OVERGROTE MEERDERHEID VAN DIE MENSEN IS GEVACCINEERD. Zelfs boosters hebben niets gedaan om de trend te keren. De donkerblauwe lijn is nu bijna voorbij de piek van de lichtblauwe lijn van vorig jaar.

Als dat het succes van het vaccin is, zou ik geen mislukking willen zien.

BRON: https://experience.arcgis.com/experience/aa41b29149f24e20a4007a0c4e13db1d/page/page_5/

VAN: https://en.ssi.dk/covid-19


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moderna’s topwetenschapper over mRNA-technologie in COVID injecties: “We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVS: Nachtmerrie voor successieplanning: overlijdensuitkering kan worden geweigerd als je sterft aan COVID zonder te zijn ingeënt
Volgend artikelWaarom eerlijk praten over het falen van vaccins nog moeilijker zal zijn dan eerlijk praten over al de andere Covid mislukkingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. De ongevaccineerden kiezen voor de vrijheid, gevaccineerde zijn de vrijheid kwijt, ik bepaal wat ik doe, en familie ook
    We zijn geen eigendom van de staat. kunnen zelf beslissen wat we willen hoeven niet geleefd te worden, bepalen zelf, wat we doen als altijd, maak je eigen maar kapot maar ons niet, het spel is uit we hebben gewonnen, liefde heeft gewonnen Liefde wint altijd

  2. Ik heb twijfel bij de uitleg van de grafiek. Als het lichtblauwe vlak het aantal ongevaccineerde weergeeft, en het donkerblauwe vlak de gevaccineerden, dan moet je ze optellen om het totale aantal ziekenhuisopnamen te verkrijgen. Dat levert een ongekend hoog aantal op, wat ook niet pleit voor de spuiten en het beleid daar achter.
    Is het niet zo dat de lichtblauwe lijn het totale aantal weergeeft en het donkerblauwe vlak het gevaccineerde deel daarvan?
    In dat geval overtreffen de gevaccineerden de niet gevaccineerden aanzienlijk bij het aantal ziekenhuisopnamen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in