Denemarken heeft zijn hoogste aantal COVID-19-gevallen sinds mei gemeld, ondanks het feit dat meer dan 75% van de bevolking volledig gevaccineerd is, bericht Summit.news.

In totaal werden de voorbije 24 uur 1.349 mensen in het Scandinavische land positief getest, het hoogste aantal sinds vier maanden, terwijl 167 Denen in het ziekenhuis werden opgenomen, ook het hoogste aantal sinds mei.

De virusreproductie (R-getal) van het land is ook naar 2,01 gesprongen, het hoogste niveau sinds januari.

“Op zich zijn deze cijfers geen ramp, maar als ze de komende dagen blijven stijgen, dan wijst dat in de richting dat we iets moeten doen”, zei epidemioloog Viggo Andreasen van de Universiteit van Roskilde tegen TV2.

Volgens Andreasen was een stijging verwacht vanwege de herfstvakantie, maar de ernst van de stijging heeft voor een schok gezorgd omdat “meer gevaccineerden ziek waren geworden” ondanks het feit dat er al boosterprikken waren uitgedeeld.

Meer dan 75 procent van de 5,8 miljoen inwoners van Denemarken is volledig ingeënt.

“Hoewel de vaccins goed zijn, is er toch iets dat erop wijst dat ze niet zo goed zijn als we zouden willen”, erkent Andreasen.

De piek zal opnieuw vragen oproepen over de doeltreffendheid van het vaccin en het grote aantal “boostershots” dat nodig zal zijn, in vergelijking met de veel grotere bescherming die de natuurlijke immuniteit biedt.

Zoals de Times of Israel samenvatte, toonden studies aan dat natuurlijke immuniteit Israëli’s een “langduriger Delta-verdediging bood dan vaccins.”

“De variant had 27 keer meer kans om door de Pfizer-bescherming van januari-februari heen te breken en symptomen te veroorzaken dan het was om door de natuurlijke immuniteit van dezelfde periode heen te dringen,” meldde de krant.

  De gretige bereidheid van regeringen om hun eigen mensen te vermoorden is de belichaming van het kwaad

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Vervloekt zijt gij tot de hel! Jullie zullen de Vrije Wereld niet vernietigen, en jullie Nieuwe Wereld Orde zal er niet komen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNieuw-Zeeland premier Jacinda Ardern voert twee klassen van mensen in – gevaccineerden en ongevaccineerden
Volgend artikelAls ideologie afgoderij wordt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Quote: “Hoewel de vaccins goed zijn, is er toch iets dat erop wijst dat ze niet zo goed zijn als we zouden willen”, erkent Andreasen.
  Wetenschapper? Epidemioloog? Weet hij dan wat die gen-therapie werkt? Wat voor effecten optreden?
  Aleen door het vaccins te noemen geeft aan dat hij alleen de msm inhoudsloos babrouwd.
  Van die onbenullige figuren lopen er helaas te veel rond. Ze dekken elkaar uit pure angst voor de waarheid.

 2. Hi FN redactie,

  Ik had net een off topic gedachte over hoe een nieuwe feature op deze site allicht van waarde kan kan. Dat is het posten van korte quotes van wijzen uit het verleden zoals deze van Voltaire; ”It is dangerous to be right when the government is wrong. Of deze van Albert Einstein (met boostershot relavantie); Insanity is doing the same over and over and expecting a different result”

  Groeten,
  Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in