Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) waarschuwde deze week dat het Covid-19 ‘vaccin’ het natuurlijke immuunsysteem van het lichaam kan afbreken wanneer het in zogenaamde boosterdoses wordt gebruikt. Nu blijkt uit cijfers van de Deense volksgezondheidsinstantie SSI dat volledig gevaccineerde kinderen tussen 6 en 11 jaar 2,3 maal meer kans hebben op infectie met corona dan ongevaccineerde kinderen.

Onder ongevaccineerde kinderen zijn 2.659 per 100.000 personen geïnfecteerd, terwijl in de groep volledig gevaccineerde kinderen 6.250 per 100.000 personen zijn geïnfecteerd.

De cijfers werden op Twitter onder de aandacht gebracht door de arts Anastasia Maria Loupis, die ook een ZIP-bestand met de statistische gegevens van de SSI heeft geüpload.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatieschade nu alomtegenwoordig in Denemarken als “Omicron” ziekenhuisopnames die voornamelijk voorkomen bij “volledig gevaccineerden”Volg Frontnieuws op Telegram

  Wie vertrouwt u?
Vorig artikelSteeds meer hartspierontstekingen: De vaccinatie als tijdbom?
Volgend artikelDennennaaldboom: Een supermedicijn tegen de schadelijke spike-eiwitten van het covid-vaccin & andere nuttige verwijzingen voor spike ontgifting
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. We weten waarom ze zoveel mogelijk kinderen willen vacineren. Als een groot genoeg percentage is gevacineerd zijn ze niet meer aansprakelijk voor schade of dood.. en het ongedierte in den haag weet het!!. Tijd voor bloed voor bloed.

 2. Weet je wat het is, er zijn al zoveel feiten boven tafel gekomen en niet alleen via FN maar ook via vele andere alternatieve media kanalen. Stapels en stapels bewijs dat men de boel belazerd. Het gaat niet om het bestrijden van een virus, het gaat al helemaal niet om volksgezondheid maar om controle. De QR code is daar een bewijs van want die geeft geen enkele garantie dat een persoon niet ziek is, dus waar is het dan wel voor? Maar waarom worden die misdadigers (want dat zijn het) niet opgepakt? Simpel, ze hebben overal de hand in. Politie, justitie, regeringen, doktoren, zg. wetenschappers. Niemand die iets tegen deze criminelen uitricht of ze oppakt. Geen rechter meer te vinden die recht spreekt allemaal omgekocht, gechanteerd of bedreigd. Het is klaar mensen het kwaad heeft gewonnen gewoon omdat de overgrote meerderheid het gewoon heeft laten gebeuren door braaf overal aan mee te doen. Pas als het te laat is zien ze het in. Alleen kun je niet veel, als alleen mopperen op internet. Zo dat was mijn bijdrage, prettige dag iedereen. Het zou zomaar de laatste prettige dag kunnen zijn.

 3. Hoe lang gaat een positive fake pcr test nog een besmetting of infectie genoemd worden? Er zijn geen besmettingen of infeties, er is geen covid. Dus ook een voor ongeprikten gunstig verhaal als dit is totaal nietszeggend en eigenlijk gewoon bullsh*t. Hoe zal zo’n SSI dat onderzoek gedaan hebben? Die mensen die zo’n onderzoek uitvoeren weten toch ook dat die test totaal bs is?

 4. Kate Shemirani, gezondheids- en welzijnsexpert van de Sons of Liberty, komt met opwindend nieuws over een strafrechtelijk onderzoek naar het frauduleus genaamde “vaccin” en het heeft een crimineel referentienummer dat mensen kunnen gebruiken om alle plaatsen te sluiten die het dodelijke COVID-schot afgeven!

  “Neurenberg 2.0 is hier en het heeft een strafrechtelijk onderzoek met referentienummer.”

  https://humansarefree.com/2022/01/nuremberg-2-is-here.html

 5. ‘Zeer geachte collega’s,

  Binnen enkele dagen zullen de ouders van alle kinderen van 5-11 jaar in Nederland een uitnodiging krijgen om zich te laten vaccineren tegen Covid-19. Dit besluit heeft mij als huisarts dermate verontrust dat ik de uitzonderlijke stap neem om mij op persoonlijke titel in een open brief tot u te richten en mijn zorgen met u, mijn collega ́s, te delen. Het geven van volledige, eerlijke voorlichting aan patiënten beschouw ik als een belangrijke plicht en ik ben ervan overtuigd dat dat voor u niet anders is. Hieronder wil ik u, wellicht ten overvloede, een aantal feiten ter overweging geven, waarvan het van cruciaal belang is dat ouders ervan op de hoogte zijn. Mijn grote zorg is dat dit laatste heel vaak niet het geval is. U bent bij uitstek in de positie om dit op de valreep na te gaan en waar nodig de volledige informatie alsnog te verstrekken.’

  Lees verder: https://zorgmedewerkersverenigd.nl/1860-2/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in